Alice från underjorden

Jag masserar nu mitt underliv intensivare, där jag ligger hemma i min säng. Min handflata blir blöt när jag pressar den mot mig och jag stönar tyst. Jag låter fantasierna styra sig själva och min kropp är spänd.
Flickan ser nu på mig med sina mörka ögon.

Hösten 2001 följde jag med en kompis till en klubb i Stockholm som heter Tech Noir. Jag visste inte vad det var för klubb, annat än att det var någon sorts synth/svartrock-ställe. Egentligen var jag på väg någon annanstans men fick ändrade planer och följde med. Väl inne inser jag att det är ganska olikt andra uteställen jag brukar besöka. Miljön är mörk och rökig och musiken tung och suggestiv. Människorna är klädda i svarta, fantasifullt utformade kläder i alla sorters material. Även min kompis Emma är klädd i en svart, åtsittande lackklänning och höga, svarta stövlar med massor av snörning. Runt halsen har hon ett nithalsband.

Jag går och beställer en öl, sätter mig vid ett bord och tittar på folket runtomkring mig. Speciellt tjejerna på klubben fångar mitt intresse. Nästan alla är klädda i snygga och sexiga kläder. Överallt ser jag svart tight lack, korsetter, höga stövlar, nitar, nätstrumpbyxor och mörksminkade ögon och röda läppar i bleka ansikten. De ser ut som vampyrer eller mörkare varianter av Alice i Underlandet. Och jag blir… kåt.
Kåt på alla dessa läckra tjejer som omger mig, klädda som svarta, sexiga alver. Naturligtvis har jag sett det här modet tidigare, men jag hade aldrig insett hur mycket det tilltalar mig. Själv känner jag mig lite utanför, eftersom jag är klädd i mina vanliga festkläder. Så jag förblir sittandes i mitt hörn medan jag fascinerat stirrar på underverken omkring mig. Emma måste tro att jag har tråkigt eftersom jag bara sitter vid samma bord hela kvällen, men hon vet att jag klarar mig själv, så hon låter mig vara.

När jag kommer hem den natten kryper jag ner under täcket med en pirrande känsla i kroppen. Jag för ner min hand mellan mina ben och börjar sakta smeka mitt underliv, medan jag fantiserar om mig själv, naken och bunden vid sänggaveln i en stor gotisk säng. Sängen lyses upp av höga vaxljus i kandelabrar. Svarta sammetsdraperier täcker väggarna.

I mitt inre lutar sig en vacker flicka med korpsvart hår, vitsminkat ansikte och kolsvarta ögon över mig. Hon är klädd i en svart läderkjol och svart korsett som pressar upp hennes vita bröst. Med en hand som täcks av en lång, svart handske stryker hon med fingerspetsarna över mina läppar, min hals och ned mellan mina bröst. Hon sitter på knä. Den vänstra handen vilar på hennes lår. Flickan låter sin fingertopp cirkla kring min ena bröstvårta som snabbt styvnar när jag känner det svala silkestyget i hennes handske mot min bara hud.
Hon låter sin hand sakta söka sig ned över min lena mage, den passerar min navel och fortsätter ut över mitt lår. Jag skälver av välbehag när hon för sitt finger tillbaka längs låret och ned i mitt ljumskveck. Hon låter fingrarna glida över mitt venusberg strax ovanför min klitoris och sen ned längs insidan av mitt andra lår. Till sist lägger hon lätt sin svala, behanskade hand över mitt sköte och låter den vila där. Jag njuter av att vara helt i denna underbara varelses våld och andas tungt av upphetsning.

Jag masserar nu mitt underliv intensivare, där jag ligger hemma i min säng. Min handflata blir blöt när jag pressar den mot mig och jag stönar tyst. Jag låter fantasierna styra sig själva och min kropp är spänd.

Flickan ser nu på mig med sina mörka ögon. Hon flyttar upp sin hand och tar ett fast tag om mitt ena bröst. Därefter lutar hon sig fram så att hennes röda mun bara är centimetrar från det. Hon ser mig hela tiden intensivt i ögonen. Jag kan inte bestämma färgen på hennes ögon, bara att de är svarta som natten. Hon särar på sina vackra läppar och hennes röda, spetsiga tunga blir synlig. Försiktigt låter hon tungspetsen snudda vid min svullna bröstvårta och jag rycker till av njutning. Hennes tungspets leker med min bröstvårta som är så känslig att det nästan gör ont. Hon flyttar sig sen till min andra bröstvårta och slickar den noggrant, medan hon gnider den första mellan sitt pek- och långfinger. Till sist tar hon mitt bröst i munnen och suger hårt på det. Jag stönar och känner hennes tunga röra sig över mitt bröst. Hon klämmer hårt med sin hand om mitt andra bröst. Hennes hand är smal men stark.
Därefter vänder hon sig och ställer sig på alla fyra över mig med sitt ansikte ovanför mitt sköte. Längs med mina bakåtsträckta armar vilar hennes svarta lackstövlar. Jag ser inte hennes ansikte längre, men i gengäld får jag se hennes fantastiska stjärt under den svarta läderkjolen. Hon bär ingenting under och mellan hennes slanka, vita lår, under de två små, runda stjärthalvorna ser jag hennes smala skåra. Jag böjer mitt huvud för att nå upp, men kommer inte åt hennes vackra bakdel. Jag vill inget hellre än att få slicka och smaka henne och blir nästan tokig av att vara så nära hennes underliv utan att komma åt.
Samtidigt särar hon på mina blygdläppar med sina behandskade händer och böjer huvudet framåt. Hon börjar med att låta tungspetsen glida längs mina ljumskar och jag stönar. Sen kysser hon försiktigt min klitoris och jag gnyr till. Hennes tunga löper längs min våta skåra och mitt huvud faller tillbaka av njutning. Omväxlade kysser hon mig och snuddar med tungspetsen mot min klitoris.

Jag sätter mig upp i sängen och pressar krampaktigt min handflata mot mitt underliv. Jag kniper ihop låren och klämmer på mina bröst. Jag är enormt upphetsad och andas tungt.

Så vänder hon sig mot mig och kysser mig och hennes barm pressas mot min. Hennes mun är underbar och min tunga möter hennes som dansar runt i min mun. Jag överväldigas av en känsla av underkastelse, sluter ögonen och låter mig sväva iväg på vågor av hänryckning. Flickans hand är åter igen mellan mina ben och hennes silkesbeklädda finger stryker varsamt upp och ned längs mina fuktiga blygdläppar. Hennes mjuka mun är tryckt mot min och hennes vassa tunga är långt inne i min mun. Hela min kropp är spänd som en fiolsträng och jag kan knappt hålla mig från att skaka.

I min säng vrider jag mig av och an medan jag allt mer intensivt smeker mig mellan benen. Jag trycker upp två fingrar i mitt våta sköte och masserar min insida. Jag stönar högt och kröker min rygg upp från sängen medan jag föreställer mig vad flickan gör med mig där jag ligger bunden i den stora sängen.

Hon för upp ett finger i min blöta slida och för det runt i cirklar i mig. Jag skälver och hon för upp ytterligare ett. Hennes handflata gnuggar min klitoris och jag stönar dämpat i hennes mun. Slutligen pressar hon sina fingrar mot min klitoris och jag känner hur tårar bryter fram i ögonen. Hon gnuggar den långsamt och det är så skönt att jag inte vet var jag ska ta vägen.
Flickan slutar kyssa mig, drar bak sitt huvud och ser på mig med halvöppen mun. Hennes svarta hår hänger ned över mina bröst. Hennes hand smeker mig allt intensivare och jag känner att det snart går för mig. Ömsom är hon inne i mig och ömsom utanpå. Vad hon än gör så är det det skönaste jag någonsin upplevt.
Plötsligt, när jag känner att jag är på väg att komma, tar hon tag i mitt hår med sin andra hand, drar mitt huvud häftigt bakåt och blottar min hals. Hon smeker mig om möjligt ännu intensivare och min kropp börjar rycka okontrollerat när orgasmen närmar sig. Flickan lutar sig då fram och biter mig hårt i min blottade hals. Hennes vassa hörntänder tränger igenom min hud, samtidigt som jag skriker högt av njutning när orgasmen sköljer över mig och tårarna rinner längs mina kinder.

Det går för mig i långa vågor av njutning och jag kryper ihop i sängen. Jag smeker mitt plaskblöta underliv och nyper i mina bröstvårtor. Orgasmen känns som om den aldrig kommer ta slut. Jag är intrasslad i svettiga lakan och andas stötvis. Mina kinder är våta av tårar och min kropp är öm.

Några dagar senare tjatar jag på Emma att vi måste tillbaka till klubben så fort den är öppen nästa gång. Då vill jag ha en riktig tjej…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *