En oförglömlig kväll i Västervik

Väl hemma så duschar vi alla 3.Jag och min partner börjar duscha,medans hans vän dushar bäddar vi i ordning framför vår 43´tums tv och sätter på en riktig ”porris”.För att undvika pinsamheter lägger jag upp mig på en kudde vi tagit fram och min partner börjar att slicka mig grundligt.Jag kan känna varje rörelse av hans tungspets som gör mig plaskvåt.

Det hände under visfestivalen i Västervik.
Jag min partner och hans polare skulle tälta där.Blev mer än bara det, mycket mer.Vi åkte dit på fredagen.Kom dit relativt sent,men redan 1:a dagen så skämtade vi om trekant att det vore nått.
Ingen av oss fick mycket sömn den natten för det var iskallt i tältet.

På Lördagen när vi började dricka igen så skämtade vi även denna dagen om vad som skulle ske på natten.Min partner sa vid flera tillfällen att jag skulle få vad jag tålde på natten.Av dem båda.Det gjorde att jag började bli nyfiken eftersom jag aldrig deltagit i en 3-kant förut.Jag började känna mig lite småkåt och ville inte dricka för mycket för vem visste vad kvällen hade att utlova.Det märktes att alla 3 var spända under kvällen.Vi åkte in till Västerviks centrum i max 1 timme.Väl tillbaka i tältet igen kände man spänningen komma krypandes.

Och man behövde inte vänta länge på den.Min partner började det hela.Han drog av mig kläderna i vild iver.Började att slicka upp mig i brygga.Medans vår tredje vän leder min hand mot sitt praktstånd.Jag börjar flämtande att försöka koncentrera mig på att runka honom.Men efter en liten stund så reser han upp sig mot mig och börjar lätt att ”knulla” min mun med sin bultande penis.Efet att ha gjort det i en kort stund kommenderar vännen att jag ska rida min partner.Vilket jag då gör.Vännen ställer sig bakom mig och för in sin ”kuk” i mitt inbjudande anus.Han börjar att lätt knulla mitt anus samtidigt som min bultande ”mus” får sitt.Min 1:a dubbelmacka! Det dröjer inte länge förräns det går för vännen och han lägger sin salta sperma över min stjärt.En viss del av det kommer ned på filtarna som vi sen ska ha över oss.Jag sitter kvar gränsle över min partner som tar tag i mina höfter och börjar ”knulla”mig tills han sprutar mig full med sin underbara sperma.

Efter allt detta bestämmer vi oss för att inte prata om det mera.Men oj vad vi misslyckas!
På söndagen får jag höra av min partner att vännen sagt att jag ”sög” väldigt bra(bättre än hans tjej gör).Så han höll på att spruta mig i min mun i stort sett med detsamma sa han.Innan vi åker från västervik spelar vi en omgång minigolf.Och spånar i vad vinnaren ska få.Jag vann och blev utlovad en hel massage med diverse andra förnöjdheter.På vägen hem sitter jag och blir kåt, eller vi alla 3 och skojar om att man kanske skulle stanna på nån grusväg och tillfredställa varandra.

Men till slut kommer vi fram till att vi ska åka hela vägen hem och göra något åt våra kåta tankar hemma hos mig och min partner.
Väl hemma så duschar vi alla 3.Jag och min partner börjar duscha,medans hans vän dushar bäddar vi i ordning framför vår 43´tums tv och sätter på en riktig ”porris”.För att undvika pinsamheter lägger jag upp mig på en kudde vi tagit fram och min partner börjar att slicka mig grundligt.

Jag kan känna varje rörelse av hans tungspets som gör mig plaskvåt.Då kommer hans vän ut och lägger sig igämter oss.Han för min hand till sitt rejäla stånd och jag drar några drag fram och tillbaka,medans jag känner att en orgasm är analkande.Vännen för sitt ollon mot min mun och börjar att ”knulla” min mun samtidigt som jag suger honom.Det dröjer inte länge förräns han sprutar över hela mitt ansikte, det smakar salt.Han går till duschen igen och min partner och jag fortsätter.Nu tar min partner och för in sin ”kuk” i min varma och väntande vulva.Vi har en bra takt.Efter ett tag ställer sig min partner igämter mig och jag börjar suga honom tills även han sprutar sin salta sperma över hela mitt ansikte.Och man kan i bakgrunden höra ljuden från porrfilmen som ännu inte är slut.
Men där slutar våran oväntade men trevliga helg,som vi nu får spara som ett underbart minne!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *