Louise och jag

Hej på Er! Jag är en slank, tjej på 23 år, har ljust hår och heter Paula. Jag och min väninna Louise som också är 23 år bor tillsammans i en större lägenhet i centrala Göteborg. Louise är slank, rödhårig, vi ses som ett par snygga tjejer av vår omgivning.

En fredag när vi slutat våra jobb och båda var lite slappa, låg vi i hennes rum och drack cider och prata och lyssna på musik. Louise hade duschat och låg med en handuk över sig. Själv skulle jag in i duschen sedan och hade bara på mig en kort morgonrock. Vi hade bestämt med några väninnor om att gå ut tillsammans på kvällen och skulle träffa dom om ett par timmar.
Telefonen ringde och Louise sträkte sig efter telefonen, handuken gled långt upp över hennes lår och jag låg nu så till att jag såg upp under den och fick se hennes fitta. Den var välrakad och hade en liten toffs högst upp, klart sexig.
Jag låg och tittade på henne under samtalet och märkte inte att hon såg vad jag tittade på.

Plötsligt var samtalet slut och telefonen lagts på. Jag som fortfarande var i drömmarnas värld, märkte inget föränn Louise förde ner en hand mellan sina ben och lät den smeka lät över henns sköte.
-Nå? sa hon.
-Va! Sa jag lite föskräckt och tittade upp förvånat!
-Ja! Nåå, sa hon. -Vad tycker Du?
-Om vadå? Sa jag förvånat. Som samtidigt trodde jag missat något viktigt.
-Ååå, sa hon. -Min lilla mus! -Är den fin? -Jag såg allt hur Du tittade på den!
-Vaa! Nu var goda råd dyra. Jisses vad jag skämdes.
-Ja, Jo, den är fin sa jag lite lamt.
-Okey, sa hon.
Hon tog nu bort sin hand sakta från musen igen och jag kunde inte låta bli att titta ner igen och avslöja min nyfikenhet. Jo! Den var vacker, tänkte jag.
Cidern var nu uppdrucken och jag skulle ut och hämta en till. När jag var på väg
upp ur sängen hörde jag Louise.
-Nu e det din tur! sa hon.
-Jag e på väg, sa jag.
-Vart då? sa Louise
-Hämta mer cider, så klart, sa jag.
-Okey sa Louise, -men nu mena jag att det var din tur att visa din för mig.
-Va! Utbrast jag.
-Jovisst. –Nu har ju Du sett min, då vill jag se din, sa hon och log lite
smålurigt!

-Men Du! sa jag.
Jag var på väg ut i köket och kylen efter cider. När tanken slog mig, en tanke som jag haft tidigare. Tjejsex undrar hur det är? Snabbt försökte jag klara mig ur denna pinsamma situation.
-Du jag hoppar in i duschen, -jag tar med cider när jag är klar.
-Ja ja, svara Lousie.
I duschen fick jag lite andrum, min kropp var varm och tanken på tjejsex fick min kropp att volta och jag kände att jag blev fuktig mellan benen. Jag tog en kall dusch och svalkade mig och hoppades samtigt Louise skulle glömma bort allt igen.

På väg tillbaka till Louise hade jag med mig två flaskor cider. Hon låg fortfarande kvar på sängen endast iförd handuk. Hon pratade i telefon igen ”typiskt för henne”.
-Tjollahopp, sa jag och hoppa upp i sängen. Min handuk släpte taget om min kropp och gled av mig helt. Där satt jag nu på knä i sängen med särade ben helt naken!
Louise vände sig samtidigt om och hennes handuk släppte även den om hennes kropp. Med telefonen i högsta hugg utbrast hon!
-Nä se här! -Paula aldeles skrevandes och naken med en cider i var hand. -Måste nog gå nu lille vän. -Vi ses.
Louise la på luren, vände sig om till mig. Tog en cider ur min ena hand.
-När jag sa att det var din tur och visa din för mig, hade jag nog tänkt att du
skulle ligga ner, sa hon! Hon böjde sig fram och log samtidigt som hon knuffade
till mig!

Jag som fortfarande var alldeles stel efter att tappat handuken och sett hur Paulas ögon tittade över min kropp. Speciellt då mina bröst och mellan benen på mig, kännde bara hur jag föll bakåt. Jag räddade cidern från fullständigt kaos och eruption ur flaskan men landade samtidigt med benen brett isär mitt framför Paula.
-Ahhh såhär mena jag, precis såhär, nu vet jag vi tjejer ser ut när killarna skall kliva på.

Hon skrattade hjärtligt och hällde lite cider över mina bröst och mage. Den kalla cidern fräste till och vätskan började rinna över bröst och mage ner för sidorna på mig, en del fann t.o.m. vägen ner till min välansade buske. Hon log och innan jag fick sansat mig hällde hon ut lite till. Denna gången tog det nästan mitt på busken, cidern var kall och stänktener mina lår och rann rakt ner i skåran på mig. Rysningen som följde fick mig att stöna till innan jag svarade henne.

-Galning….skrattade jag, vad gör du? –Nyduschad och redan kladdig!
-Kladdig! –Hmmm, sa Paula. –Blöt möjligen och mellan bena också. Hon log åt sitt tilltag och lät sig nu själv ta en rejäl titt på mig där jag låg.
-Det ser faktiskt snyggt ut härifrån, fuktig kropp, fina bröst och en välansad men oj din mus är riktigt blöt…
-Stopp, sa jag. –Du…Sen tystnade jag, under hela tiden hade jag tittat lika mycket på henne, som hon på mig.
Båda hade vi rakat oss nertill och båda hade vi en liten toffs. Jag var viserligen blöt av cidern men jag tyckte mig se att hennes mus blänkte lite i stearinljuset från hennes nattduksbord.

Louise lät sin kropp nu sakta glida ner vid sidan om mig och hennes ena ben korsade mitt och så blev vi liggandes en bra stund. Värmen från hennes kropp mötte min, då först slog det mig att belysningen hade tonats ner när jag varit och duschat och musiken likaså.Vi låg kvar så och pratade en stund tills cidern tog slut och Louise reste sig upp naken och gick för att hämta nya.

När hon kom tillbaks ställde hon sig vid sänggaveln vid mina ben och titta ner på mig, min kropp pirrade lite av spänning och lite av upphetsning.När hon gett mig min cider kände jag hennes ben tryckas in mellan mina och använde det för att bena upp mina ben med. Sakta lät hon sedan även det andra benet glida in mellan mina ben och gav henne möjlighet att kliva upp på sängen mellan mina ben.

Nu log hon sådär igen som innan och innan jag fattade vad som hände började kall cider åter skölja ner över min kropp….

-Louise…..din…Längre hann jag inte förrän hon svarade.
-Lugn nu Paula jag vill bara smaka på cidern från ett nytt perspektiv. Sen böjde hon sig ner och lät sin mun suga upp cidern på min mage. Jag rös av hennes beröring och kände hennes tunga glida över min hud. Herregud va skönt det va!
-Louise. –Vad gör du, fick jag stönande fram.

Hon svarade med att låta munen glida uppåt och nådde mitt ena bröst, hennes tunga slickade i sig cidern men lämnade kvar lika mycket fukt. Hon nådde min bröstvårta och slukade den, bet lite och lät sin tunga spela med den inne i hennes mun. Jag visste inte riktigt vad jag skulle förvänta mig härnäst eller om jag var i himmelriket eller helvetet. Mitt huvud skrek stopp, min kropp hoppades på mer, mycket mer.

Lika plötsligt som Louise började så slutade hon.
-Cidern är slut! Här kommer det mer!
Och så höjdes flaskan igen och ny kall cider ran ut över min kropp. Nu verkade det dock som om den skulle komma på magen. Men en del nådde ända ner mellan mina ben. En tanke slog mig, hon tänkte väl ändå inte.

Återigen gled hennes kropp ner över min och återigen kändes hennes mun och tunga min känsliga kropp. Hennes händer hade nu tagit tag om min midja och Louise höll mig säkert i sina händer samtidgt som hon sörplade i sig cidern. Hon var farligt nära min buske nu. Hennes mun letade sig utåt ljumsken och smidigt lät hon sig glida längre ner.

Jag kunde inte tänka klart längre, med stängda ögon och öppen mun kände jag min kropp sakta lyftas för att möta hennes sökande mun. Louise visste vad hon gjorde, det kan inte vara första gången detta tänkte jag. I samma skund kände jag hennes andräkt mot min fitta. Jag höjde huvudet och tittade ner på henne, hennes ögon visade på lycka när hon tittade mig i ögonen och lät sin tunga glida in i min skåra.

-Aaaaahhh, Kom det från min mun.
Louise särade mer på mina ben för att komma åt bättre och fick samtigt möjlighet att ta hjälp av sina fingrar. Hon särade på min blomma och slickade sig full av mina safter. Jag kände ett finger eller två sakta föras in i mig och jag lyfte upp min rumpa för att kunna möta hennes tunga och fingrar. Det kändes som hon formligen åt upp mig där nere, aldrig hade jag blivit så väl slickad och förförd och snabbt byggdes en rysning upp i min kropp.

Men återigen slutade Louise sin upptäktsfärd i mitt kön. Hon kom nu sakta glidandes upp över min kropp, hennes ansikte var blött av cider och mina könssafter. Hennes vakra ansikte kom närmre och slutligen mötes våra munnar. Vi kysstes och hon la sig ovanpå, kyssen som varade i evigheter fick mig att inse att vi nog inte skulle gå ut ikväll ändå.

Hon tog tag i mig och vi rullade runt, nu med henne underst.
-Kom, sa hon. Hon tog tag i min midja och ville ha mig uppåt. Först lite oförstående gled jag uppåt över hennes kropp till jag insåg. Hon tog tag om min rumpa och tryckte mig uppåt mot sin mun igen.

-Louise…mmmmm. Hennes tunga hitta mina gyllene gömmor och hennes milda behandling av min fitta fortsatte. Gud va blöt jag var. Med stöd mot sänggaveln lyfte jag upp ett ben och särade på så vis min fitta fullständigt för Louise.

Hon bet och slickade och kom nu även med sina fingrar igen… Plötsligt stönar Lousie själv till och hennes kropp rör sig upp och ner bakom mig.

Utan att tänka mer på det koncentrear jag mig på min kommande orgasm.
-Ohhh Louise, sluta inte nu….jag…jaaaggh..jaaa nuuu….mmmmmmm. Orgasmen sköljde över mig, den rev och slet i mig och tog mig fullständigt med storm. Som i ett töcken märkte jag att Louise fortsatte sin behandling av mig och fick mig ner på alla fyra. Hennes händer kom upp på min rygg och jag kände hennes fitta mot min rumpa. Hon gned sig mot min ända och med en hand på min rygg.

-Ligg still nu och titta inte Paula, överraskningarna är inte förbi ännu.

Louise lämnade sängen öppnade en låda och sedan hörde jag ett svagt surrande i rummet och förstod att hon ville ta mig med en massagestav. Hon gled upp bakom mig igen och lät staven glida upp och ner i skåran.

-Skönt va? Louise kåta röst viskade nästan. –Håll i dig Paula!

Massagestaven gled sakta upp och ner, hon blötte ner den rikligt. Plötsligt stannade den. Hon måttade in den och lät den sakta, mycket sakta glida in.

-Aahhrrh, mmmmm. Mina kommentarer var nog överflödiga. Hennes händer hjälpte till att öppna mina ben ännu mer och löskuken gled in i mig. Gud va skönt det var, vem behöver killar var min tanke.

Sakta men säkert gled den ut och in i mig och jag var i sjunde himmeln. Det hoppades en del i sängen nu och jag kände hur tempot ökade, Louise fick löskuken att jobba hårt fram och tillbaka, min fitta spändes ut fullständigt. Aldrig för hade jag känt en sån skön löskuk.

-Stilla nu Paula. Hon började dra ut löskuken och tog tag i min midja.
-Ohh, neeeej, fortsätt, sa jag.

-Javisst men först skall vi byta ställning.
Hon la sig på sängen med fötterna mot mitt huvud.
-Kom, sa hon. – Jag lovar att inte bitas och du behöver inte göra något du inte känner för.
-Va! Blev min dumma kommentar!
-Kom över mig.
Nu förstod jag, gud jag som aldrig varit med en tjej förut och nu blev jag bjuden på fitta av bästa väninnan. Sakta mycket sakta gled jag över henne. Hon gav mig ett leende och räkte mig en massagestav med. Jag han inte mer än placera mina ben på var sida om hennes huvud förän Louise återigen tog upp sin tungmatch med min fitta. Gud va hon hetsade upp mig.

Sakta mycket sakta gled återigen massagstaven in i mig och jag gav upp mitt sista försvar. Mitt huvud böjdes ner och jag lät min öppna mun formligen sluka hennes vid det här laget blöta fitta. Mmmmm va gott! Upp och ner, in och ut, små bett på klittan och så fram med staven.

Jag fick in staven i Louise och försökte möta henne med samma tempo som hon hade, men med lite smärre koncentrationssvårigheter gav jag upp. Louise tappade ut staven ut mig men manade på mig att fortsätta….Gud hennes tunga kom istället.
Nu kände jag löskuken nosa i min fittöppning igen, upp och ner, sakta, sakta.

-Försiktigt nu, hörde jag Louise säga.
Sakta kördes löskuken nu upp i mig igen….men….gud…ooohhhhh
-Looouuisse…guuuuud, mmmmm såå stor, ahhhhh. Löskuken gled styvt med små korta juck in i mig. Gud hade hon bytat, denna var större, mycket större.
Sakta men säkert gled den längre och längre in. Jag var som i ett töcken och tyckte mig känna händer på min midja, men jag hade ju Louises händer som särade mina ben.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *