Lilla kåta Anna

Jag började smeka av henne kläderna, plagg efter plagg. Anna suckade lätt när mina händer smekte över hennes bröst, bröstvårtorna var styva som okokta ärtor under bh-n. Jag tog snabbt av henne bh-n och såg i hennes ögon och vi var inställda på bara en sak de närmaste timmarna nämligen KNULLA! Vi var så kåta att vi skulle kunna knulla hela dygnet.

Jag slickade girigt på hennes vänstra bröst och sög in den hårda vårtan i munnen, det såg ut som det skulle gå för henne bara för att jag sög. Jag gav hennes högra bröst ett snabbt besök med munnen. Anna stönade och bad mej att knulla henne nu. Men jag bad henne att vänta.

Jag lyfte upp henne och lade henne på rygg på middagsbordet. Jag kände utanpå trosorna och de fullkomligt dröp av fittsaft, även fast min kuk var stor så borde den glida in utan några problem. Jag bet tag i trosorna med tänderna och drog av dem, de luktade uppdämd kåthet och doften gjorde att min kuk blev stenhård.

Jag slickade på insidan av Annas lår, jobbade mej inåt och hela tiden hörde jag Anna ge mej order att slicka på hennes svullna klitoris. Jag älskade att reta henne, det visste hon. Jag slickade runt hennes blygdläppar, var extra försiktig med att inte röra hennes känsliga punkt som putade inbjudande ut från hennes fitta. Jag blåste på den och jag såg på Anna att det nästan gick för henne.

Hon var helt vild nu men jag höll fast henne med mina händer så hon inte kunde röra sej utan var tvungen att finna sej vid min tortyrartade behandling av hennes våta hål. Jag lät henne suga på två av mina fingrar så de blev våta av hennes saliv. Jag tryckte in det första fingret i hennes slida, det smackade till rejält när fingret gled in, det andra pressade jag försiktigt in i hennes rumpa, det tog en stund innan hela fingret var inne men tillslut gick det.

Det var så varmt och skönt i hennes båda sköna knullhål så jag kände hur en droppe kröp fram ur kuken. Jag pullade hennes båda hål först sakta, sen allt fortare och fortare. Annas andning blev allt tyngre och fortare och det var nära för henne nu. Precis innan det gick så sög jag in hennes klitta i munnen och slickade på den så hårt och fort jag kunde.

Det blev för mycket för Anna och hon började skrika mitt namn och hennes kropp vred sej fram och tillbaka, jag kände hur hennes fitta och röv liksom sög fast mina två fingrar så om jag hade velat hade det varit omöjligt att dra ut dem. Jag fick en rejäl dusch av fittsaft och jag drack hennes fitta och OJ av gott det smakade.

När orgasmen ebbat ut efter ca 30 sek, så började Anna snyfta men jag slickade bort tårarna och kysste henne länge och talade om för henne hur mycket jag älskade denna underbara tjej. Hon ville suga av mej men längre än så hann vi inte för vi hörde Annas föräldrar komma in i hallen.

Vi klädde på oss snabbt och jag vet inte om de hann se nåt och det kommer jag väl aldrig få veta heller. Vi sa att vi nyss ätit frukost och att vi skulle kolla på tv. Det var tur att jag inte spillt nåt när det gick för Anna för det var en massa fittsafter som flodade ut. Det var nog den bästa frukost jag hade ätit i hela mitt liv och jag skulle inte ha något emot om det blev den enda frukost jag skulle få för resten av livet.

Vi satte oss i soffan och knäppte på tvn. Det var något naturprogram men vi var inte så intresserade av det för Anna var mera intresserad av den hårda saken som fanns innanför mina byxor. Hon viskade i mitt öra att hon ville runka av mej eftersom vi inte skulle kunna ha sex något mera idag för hennes föräldrar skulle vara hemma hela dagen och kvällen (trodde vi då). Jag hörde hennes föräldrar sitta bara några meter bort i köket och prata men jag var så kåt att jag inte brydde mej om nåt så jag viska att jag ville gärna det.

Jag kände hennes varma hand söka sej allt längre ner i mina brallor tills hon tillslut kom fram till kuken. Hon tog fram den i det fria och hon spotta i handen och började smeta in den med saliv och drog långa sköna drag upp och ner, jag fick kämpa för att hålla tillbaka mina stön så Anna kysste mej varje gång jag började bli för högljudd. Anna runkade kuken allt fortare och det dröjde inte länge förrän jag kände de bekanta ilningarna i pungen. Jag viskade i örat att det skulle gå för mej.

Så Anna sög in kuken så långt i munnen hon kunde och jag nästan svimmade när den första strålen härlig sperma sprutade djupt i munnen på Anna men hon bara svalde och svalde med djupa klunkar. Det slutade aldrig att gå för mej jag måste ha sprutat sperma i 30 sekunder eller nåt men Anna svalde allt, tydligen hade jag fyllt henne med lite för mycket sperma för en liten nätt spermastråle rann på hennes kind.

När det slutat gå för mej reste hon sej upp och kysste mej. Hon smakade sperma. Hennes föräldrar frågade vad vi höll på med från köket, vi sa att ljuden kom från tvn. Hon slickade kuken ren från min sats och jag knäppte igen byxorna. Men jag var inte nöjd på långa vägar, och jag vet att Anna inte heller var nöjd. Anna och jag brukade knulla så mycket vi bara orkar. Och jag lovar det brukar bli 15-20 gånger per dag. Ibland brukar vi knulla hela dygnet om vi har föräldrafritt.

Allt det som hänt nu på morgonen hade bara gjort mej ännu kåtare, de flesta kanske hade varit nöjda nu men inte jag och Anna för det här var bara förspel för oss. Vi visste att så fort Annas föräldrar skulle ut på något ärende för att handla kanske eller nåt, så skulle vi knulla. Jag kysste henne med tungan och hon besvarade min kyss. Jag älskar verkligen Anna och hon är en tjej som jag aldrig vill förlora. Vi lade oss i soffan och somnade i varandras armar. Det luktade knull i hela lägenheten men vi brydde oss inte.

Jag vaknade av att dörren smälldes igen och jag hörde bilen startas. Äntligen tänkte jag, Jag kände att Anna höll om min kuk fast hon sov. Jag väckte henne med en försiktig kyss och jag såg henne djupt in i ögonen och utan ord så förstod hon vad som nu skulle hända. Jag gick och låste dörren. Jag visste att Annas mamma hade en vibrator gömd i sovrummet och det tog mej inte länge att hitta den.

När jag kom tillbaka in i tv-rummet såg jag Anna ligga och pulla sin våta fitta, hon stönade och fingret for ut och in i fitthålet. Jag slängde av mig mina kläder och jag slet av henne sina kläder. Jag satte vibrator på max effekt och den brummade härligt. Anna la sej på rygg och spretade med sina ben. Fittan blänkte av kåtsaft och jag lät dildon svepa över klittan. Anna bet sej i läppen och skrek ut sin kåthet. Jag lät kukskaftet på dildon glida in och jag skruvade den inne i fittan på henne.

Denna behandling fortsatte men varje gång det skulle gå för henne slutade jag. Jag drog ut den med ett smack och Anna ställde sej i soffan på alla fyra och bad mej knulla henne. Jag var inte sen att lyda utan ställde mej bakom henne, hon putade så mycket hon bara kunde. Jag riktade in kuken och Anna jucka emot så kukhuvudet gled in. ÅHHHH ta mej!!!! vrålade hon och jag tog fart ifrån ljumskarna och stötte in hela min hårda stora kuk med ett enda juck och hon gnydde av kåthet. Jag tittade ner och såg kuken glida in till skaftet och sen glida ut, in och ut. Det var varmt och skönt i hennes grotta, hon var ganska trång men det gjorde inget det gjorde allt ännu mera skönt.

Vi knullade på som besatta och vi skrek av kåthet så jag skulle bli förvånad om ingen granne skulle ha hört oss. Vi provade de flesta ställningar och kuken bara gled ut och in det gled ungefär som varmt halvsmält smör. Jag smekte Anna klitoris samtidigt som jag knullade henne. Jag har alltid tyckt att det är viktigare att det går för henne än att det går för mej, så jag ger mej aldrig förrän min älskling har fått några orgasmer per dag.

Kuken flög in i fittan snabbt och hårt och mina fingrar smekte klittan. Efter en stund av denna sköna behandlig började det gå för min Anna igen, samtidigt började det gå för mej. Anna skrek högt ut sin orgasm och hennes fitta kramade ocm min kuk som sprutade sats efter sats djupt in i fittan, fittan mjölkade min kuk på sperma och kramade ut varje liten droppe och känslan går inte att beskriva jag var nära att svimma, och Anna måste ha älskat det också, att ha en stor hård kuk djupt inne i fittan som sprutar sperma medans det går för henne.

Anna var tillfälligt nöjd med sex nu, men jag kände att jag var tvungen få en utlösning till innan jag var nöjd och Anna la sej på rygg och jag satte mej över brösten och runkade i hennes ansikte, Jag runkade och runkade medans jag hörde hennes ord som satte sej i ryggmärgen på mej, “spruta mej i ansiktet jag vill ha din sperma i ansiktet, kom igen ge mej din sperma…” Jag blev trött i armen och hon tog över, hon runkade kuken fort och mer behövdes det inte.

Jag vrålade så skönt det var och första strålen sprutade rakt i munnen på henne, resten hamnade över hela hennes ansikte och hon hade ett kåt leende på läpparna hela tiden sperman sprutade i ansiktet på henne.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *