Anna-Lena, Jonna och jag

Vi hade samlats hemma hos en av min flickväns gamla vänner sedan universitetet. Min flickvän hade druckit alldeles för mycket vin, och var tvungen att gå och lägga sig och blunda en stund. Jag hjälpte henne i säng medan två av hennes väninnor, Jonna och Anna-Lena, satt kvar vid bordet. Väninnorna hade inte träffats på väldigt länge, och återföreningen firades med mycket alkohol och fnissande. Tjejerna kom tidigt in på sex, och det krävdes inte många glas vin förrän de pratade vitt och brett om de största kukarna de haft, och sina pinsammaste sexuella erfarenheter. Vi var alla mellan 32 och 35, så vid hade tillsammans ganska många års sexuell aktivitet att berätta anekdoter från. Det var på det hela taget en intressant kväll där jag med förundran lyssnade på de tre kvinnornas berättelser. Jag hade redan hört de flesta av min flickväns historier, men det var roligt att höra dem igen med hennes fnittrande väninnor som ackompanjemang.

Efter att hjälpt min flickvän i säng återvände jag till de fnittrande väninnorna vid bordet. Jonna var lång och slank, med kort, blonderat hår som var uppklippt i nacken. Hon hade enorma silverörhängen som ramade in hennes vackra ansikte och hals. Anna-Lena var hennes raka motsats med mörkt halvlångt hår, mer söt än vacker och lite mullig, med stora, tunga bröst. Hon hade en djup urringning som i princip gjorde det omöjligt att låta blicken glida ner till hennes bröst med jämna mellanrum. De hade precis kommit in på ämnet hotellporr, och varför det var så pinsamt att betala hotellräkningen dagen efter. Båda två hade nog druckit lite för mycket och vi dividerade fram och tillbaka en stund. Jag föll tillbaka på mitt kön. Jag är kille, och har inga problem med att stå för att jag blir kåt av porrfilm på hotell. Jag ser gärna film och onanerar gärna till den. Både Anna-Lena och Jonna bekände att de i princip alltid tittade på porrfilm när de bodde på hotell. Jonna gick till och med så långt så att hon erkände att hon brukade packa med sina leksaker när hon skulle bo på hotell. Ibland stängde hon in sig, drog för gardinerna, klädde av sig helt naken och knullade sig själv sanslös under hela kvällen och natten. Hon berättade till och med att hon brukade ha med sig en dildo för fittan, en för stjärten och en enormt grov löskuk som hon brukade avsluta med innan hon somnade.

Anna-Lena och jag kunde inte tro våra öron. Jonna bara flinade mot oss med glittrande ögon. Hon var mer än lovligt salongsberusad. ”Kom igen, Anna-Lena! Erkänn! Du har tar ju också med dig leksaker ibland. Det har du ju berättat för mig.” Anna-Lena rodnade och erkände att det hände att hon tog med sig en vibrator lite då och då, men att hon föredrog äkta vara.

Precis när vi öppnat ännu en flaska vin, vilket jag starkt betvivlade var en god idé, ville Jonna plötsligt att vi skulle berätta våra mest kinky sexuella upplevelser för varandra. Jag var ganska tveksam, detta var ändå min flickväns vänner, men de tjatade och tyckte jag var en tråkmåns som ens övervägde att inte berätta. Jonna hällde upp mer vin till oss och erbjöd sig att börja för att bryta isen, och samtidigt skämma ut sig för all framtid. När Jonna tagit första steget, och jag insåg att det inte var jag som skulle behöva lägga ribban för diskussionerna, tyckte jag att det var mer intressant. Både jag och Anna-Lena försäkrade henne om att hon inte alls skulle vara utskämd för alltid, bara för ikväll. Jonna hade dessutom precis sänkt nivån på diskussionen fullständigt när hon berättade om sina hotellövningar. Vi flyttade oss allihop till soffgruppen intill matsalsbordet, och satte oss tillrätta. Jonna satt med sina långa ben uppdragna en fåtölj intill mig. Jag satt i ena ändan på soffan, medan Anna-Lena halvlåg på divandelen i andra ändan av soffan.

Jonnas berättelse:
”Det här hände för lite mer än tio år sedan. När jag pluggade bodde jag i en tvåa tillsammans med en tjej som hette Frida, en söt, rätt kort, mörkhårig tjej. För att ge lite bakgrundsinformation till berättelsen måste jag bara berätta som hastigast hur lägenheten såg ut. När man kom in genom ytterdörren kom man till en liten hall. Till vänster låg mitt rum och till höger låg Fridas rum. Rakt fram låg toaletten. För att komma till köket var man tvungen man gå genom antingen mitt eller Fridas rum. Köket hade alltså två ingångar.”

Jonna hämtade andan, drack lite vin, och tittade på mig och Anna-Lena. Jag log uppmuntrande mot Jonna. Anna-Lena fnissade lite och uppmanade ivrigt att hoppa över bakgrunden och komma till snusket. Jonna lovade att det skulle komma snart och fortsatte sin berättelse.

”Det här hände en kväll när Frida varit ute och festat med några av sina kurskamrater. Jag låg och sov, men vaknade av att hon slamrade i hallen, och efter någon minut hörde jag hur hon ställde sig i duschen. Jag halvdåsade och försökte somna om. Efter en stund vaknade jag till igen. Jag har ingen aning om hur länge jag legat där, men hon hade i alla fall slutat att duscha. Jag reste mig ur sängen och gick upp för att ta något att dricka i köket. Jag tassade på tå för att inte väcka Frida, men när jag kom ut i köket hörde jag tydligt att hon höll på med allt annat än att sova. För en sekund trodde jag att hon hade någon där, så jag började smyga tillbaka till mitt rum. När jag nådde dörren vet jag inte vad som flög i mig. Jag blev nyfiken och lite kåt samtidigt. Jag smög tillbaka och satte mig på huk vid hennes dörr och smygtittade in genom nyckelhålet.

Jag visste väl ungefär vad jag skulle få se, men ändå inte på något sätt. Inför mina ögon såg jag Frida sitta i soffan vid bortre väggen. Jag hade faktiskt aldrig sett henne naken förut. Vi delade lägenhet men umgicks inte direkt. Hon hade sina vänner och jag hade mina. Hon var extremt vältränad. Jag hade inte förstått det tidigare. Hon spelade fotboll, och sprang nästan varje kväll, men att hon skulle ha synliga muskler och magrutor var en överraskning. Mellan hennes muskulösa lår fanns en tät, kolsvart hårbuske som slutade både i en liten tunn hårsträng mot naveln, och ett tätare krull bak mot hennes anus. När hon sträckte sig bakåt för att sätta upp håret i en tofs såg jag att hon också hade svart hår under armarna. Fråga mig inte varför, men just då gjorde det mig extremt kåt.

Det jag hört var TV:n som var på. Volymen var låg men det var ändå rätt uppenbart att hon tittade på en porrfilm av något slag. På soffbordet stod en skokartong där jag såg ollonet på en dildo sticka upp. Det var dock Frida som tog min huvudsakliga uppmärksamhet i anspråk. Hon satt bredbent i soffan, fötterna på soffbordet, så brett isär hon kunden. Hon tog fram en stor grov löskuk som legat i soffan intill henne och började slicka och suga den intensivt, samtidigt som hon lät ena handen försiktigt bearbeta sina bröst, magen och sitt kön. Jag fick lite dåligt samvete som smygtittade på min rumskompis, men kunde inte slita blicken från hennes fantastiska kropp.

Efter någon minut förde hon den grova löskuken mot sitt kön. Hon juckade mot den, och lät den glida in i henne, bit för bit. Strax pumpade hon den hårt in och ut i sitt håriga underliv. Jag kunde se hur hennes blygläppar stramade om dildon när hon knullade sig själv. På hennes ansiktsuttryck gick det inte att avgöra om det var njutning eller smärta hon upplevde. Jag kände hur jag nästan tappade andan och slöt ögonen för en sekund. Mitt hjärta bultade hårt, och jag kände hur min fitta svullnade och jag hade alla fjärliar i världen i magen. Jag tittade igen, livrädd att hon skulle upptäcka mig, men jag kunde inte låta bli att titta på henne. Utan att jag märkt det upptäckte jag att min ena hand febrilt smekte min fitta, medan jag med den andra nöp i en bröstvårta. Jag bet mig i läppen och flämtade tyst till samtidigt som jag njöt av att se Frida onanera inför mig. Kuken mellan hennes ben verkade omöjligt grov, och jag hade svårt att förstå hur hon kunde ta den i sitt kön. Hon stönade högt nu, rödflammig på halsen och svettig satte hon sig på huk över den grova dildon i soffan. Jag såg hur hon stoppade ena handens fingrar i munnen och slickade och sög dem. Hon lät fler och fler fingrar fuktas i sin mun, och när hon hade blött ner fyra fingrar så de glänste, och dröp av saliv sträckte hon handen bakom sig och smekte sig hårt. Jag trodde att jag skulle svimma av lust. Hon tog fram handen igen och spottade i den, men tappade nästan balansen. Hon vände sig då om och satte sig med stjärten mot TV:n och mig. Jag såg henne titta på porrfilmen över sin ena axel samtidigt som hon spottade i handen igen och förde den tillbaka mot sin stjärt. Hon lät först ett, sedan både två och tre fingrar glida in i sitt lilla anus samtidigt som hon red den stora löskuken hårt. Hennes håriga kön och stjärt tände mig något obeskrivligt. Hon utstrålade någon slags rå kvinnlighet, som en amazonkvinna. Jag vet inte vad det var. Som i trans började jag slicka på mina egna fingrar och när de var tillräckligt fuktiga började jag smeka min egen stjärt för att sakta föra in fingrarna ett efter ett. Efter att försiktigt onanerat några minuter med fingrar i både stjärt och mus kände jag mig otroligt kåt, och kände hur jag andades tungt medan jag knullade min stjärt och fitta allt hårdare. Jag kastade mitt huvud bakåt och stönade lågt för mig själv när jag pumpade fingrarna djupt i stjärten. Jag hade tre fingrar i min stjärt och fyra i fittan när jag kände att jag inte skulle klara detta mycket längre. Jag var redan på väg mot en otrolig monsterorgasm, och det fanns ingenting som skulle kunna hålla mig tillbaka längre. Flämtande sänkte jag åter blicken och fortsatte smygtitta på Frida. Hon hade bytt fingrarna mot monsterdildon och red den analt samtidigt som hon med andra handen som besatt masserade sin klitoris. Jag hörde hur hon flämtade hårdare och hårdare samtidigt som jag exploderade i en fantastisk orgasm. Jag fick bita mig i läppen för att inte skrika rakt ut. Frida försökte också dämpa sin orgasm genom att bita i soffan, men jag hörde henne ändå tydligt genom dörren. Hon sjönk ihop i en hög och andades häftigt i korta ansträngda andetag. Jag smög tillbaka till mitt rum och smekte mig till ännu en orgasm.”

Jonna studerade både mig och Anna-Lena. Jag kände att min kuk var stenhård, och att det måste synas hur tydligt som helst genom byxorna, men jag struntade helt och hållet i det. Anna-Lena ålade sig lite borta på divandelen, och hon andades tungt genom näsan. Att Jonna var hur kåt som helst gick det inte att ta miste på. Hon var röd om kinderna och längs halsen. Hennes stenhårda bröstvårtor syntes genom blusen. Jag mumlade om att det inte var någon dålig berättelse. Jonna bara log och viskade hest att den inte var färdig ännu.

”Nästa dag låtsades jag vara sjuk och hoppade över föreläsningen. Jag kunde knappt bärga mig innan Frida gick till sina föreläsningar. Jag väntade kanske en kvart efter att hon gått, så att hon inte skulle komma tillbaka efter något innan jag smög in i hennes rum. Lådan stod kvar på bordet, men allt var prydligt inpackat. Jag försökte memorera hur allting låg innan jag rörde Fridas leksaker. Det första jag tog upp var den stora löskuken hon haft under natten. Under den låg en videokassett och ytterligare några leksaker. Hon hade en liten plastvibrator. En sådan hade jag också, men längst ner låg en enorm löskuk, med ådror, pung, vibrator och en sugpropp. Jag kände hur jag började andas tungt. Jag ville absolut veta hur den skulle kännas i mig. Jag klädde av mig naken och började smeka mig försiktigt. Efter en stund satte jag i videokassetten. Återigen höll jag på att få en hjärtattack av ren och skär lust. Framför mig på TV:n sitter Frida naken och onanerar i samma soffa som jag sitter i nu. Inspelningen var kanske ett halvår gammal. Jag kände igen hennes frisyr vid det tillfället. Efter en halv minut inser jag att hon inte är ensam; hon pratar med någon och jag ser att kameran rör sig då och då. Precis som under natten upptäcker jag att jag tänder enormt på hennes otroligt håriga kön. Det väcker en pervers lust i mig, och för en sekund börjar jag undra om jag inte gått och blivit lesbisk. Jag fortsätter att smeka mig själv samtidigt som jag förtrollat tittar på TV:n. Efter några minuter ser jag hur Frida, med särade ben och svullna blygdläppar, kallar till sig någon. Ett par ben, en torso och ett svajande stånd dyker upp i bilden och jag stönar till när jag ser hur Frida obesvärat tar den svullna kuken i munnen samtidigt som hennes vänstra han arbetar intensivt i hennes kön. Efter ytterligare någon minut kommer ytterligare en kille in i bilden. Han sjunker ner mellan hennes ben och börjar slicka henne. Hon håller hårt om hans bakhuvud och pressar hans ansikte mot sitt kön samtidigt som hon slickar och suger den andre killen. Det är då jag inser att det fortfarande är någon som håller kameran. Jag ställde mig på alla fyra i soffan och tog den stora löskuken med sugproppen i munnen, samtidigt som jag lät den lilla vibratorn arbeta mot min klitoris. Det kändes helt fantastiskt perverst. Efter någon minut slutar den ena killen att slicka Frida och ställer sig bredvid henne och erbjuder henne att ta hans kuk i munnen. Frida slukar den hungrigt, men fortsätter samtidigt att runka den andre. Hon växlar mellan dem och suger och slickar än den ene och än den andre innan hon tar dem båda i munnen, slår dem mot varandra och runkar dem hårt, ollon mot ollon. De båda killarna stönar högt, och en av dem mumlar något om att han måste komma in i henne. Hon nickar och knuffar ner den ene i soffan och slänger obesvärat ena benet över honom, låter honom glida in, och börjar rida honom hårt. Hon väser till den andre att hon vill bli tagen av båda samtidigt, en i fittan och en i stjärten. Ingen ytterligare uppmaning behövs. Den andre killen kliver upp i soffan med ett ben på varje sida om hennes stjärt. Han låter ollonet vila några sekunder mot hennes stjärt innan han sakta, sakta glider in. Frida stönar utdraget. Jag tar själv den stora löskuken med sugproppen i min svullna fitta. Den är gudomligt skön och den fyller mig för varje stöt. Jag sträcker mig samtidigt bakåt, och tar den näst största dildon, fuktar den snabbt och låter den tränga in i min stjärt. Jag ser hur Frida fylls upp av de båda hårda kukarna samtidigt som jag låter löskukarna vibrera i mig. Jag känner att jag lätt skulle kunna komma när som helst, och måste hålla tillbaka orgasmen. Frida blir tagen med stjärten mot kameran, så varje stöt i hennes underliv dokumenteras ingående. Det svarta håret runt hennes anus syns tydligt. Återigen undrar jag varför det gör mig så kåt. De båda killarna pumpar henne hårdare och hårdare, och jag kan se samma ansiktsuttryck som hon hade under natten. Ett hungrigt, aggressivt uttryck av något slag. Det känns som hon använder killarna som knulldockor för att ge henne orgasm. Det tänder mig otroligt mycket. Efter några minuters intensivt knullande börjar båda killarna stöna högt, och jag ser att de är nära att komma. Jag hör hur hon skriker, men jag har svårt att fokusera. Hon ålar bort från dem och de runkar de sista sekunderna innan de båda sprutar över henne, en vana som jag aldrig gillat, men på något sätt lyckas hon se enormt sexig ut med sperma i ansiktet och håret. Hon slickar rent dem båda, även kuken som just pumpat hennes stjärt full, och kladdar sexigt med sperman inför kameran. Återigen blir jag omotiverat mycket kåtare, och känner hur jag börjar närma mig gränsen. Det känns konstigt att erkänna det, men jag blev vansinnigt tänd av tanken på att slicka rent en spermakladdig kuk som just stjärtknullat Frida.”

Jonna tog ett glas vin till och jag såg hur kåt hon var. Hon andades långsamt och tungt genom näsan. Anna-Lena låg fortfarande på sidan i soffans divandel, och hade lagt en kudde mellan sina ben. Hon gned sig nästan omärkligt fram och tillbaka mot kudden. Själv höll jag på att explodera av kåthet. Om någon hade andats på min kuk just då hade jag exploderat i en massiv orgasm. Jonna log mot oss, mycket väl medveten om hur kåta vi alla var. Hon var alldeles rödflammig på halsen.

”Jag trodde allt var över, och jag var beredd att ta mig själv den allra sista biten över gränsen mot orgasmen. Då ser jag hur Frida leende kryper på golvet mot kameran, med ansikte och hår indränkt i sperma. Den som håller kameran zoomar in på hennes ansikte. Jag får se hur Frida särar benen på den som håller kameran och när bliden skiftar nedåt ser jag hur Frida borrar in sitt ansikte i en helrakad fitta. I kombination med hennes kladdiga ansikte ger det mig ytterligare en kick. Jag känner fortfarande fjärilar i magen när jag ser henne slicka en annan tjej. Jag minns att jag fantiserade om att det var mig hon slickade. När tjejen lämnade ifrån sig kameran till killarna ser jag att det är Hanna, en annan söt tjej från fotbollslaget. Jag har träffat henne några gånger, men aldrig anat detta. Hon är lite skygg, nästan blyg, men när jag ser henne här med Fridas tunga som virvlar mellan hennes ben får jag naturligtvis ett helt annat intryck. Hennes rakade kön är så sexigt, och jag lägger märke till att hon har piercade bröstvårtor. Det hade jag velat göra länge, men aldrig vågat. Efter någon minut går de bort till Fridas säng och kysser varandra intensivt, smeker varandras bröst innan de lägger sig med sina kön mot varandra. De är båda dyblöta mellan benen, men det syns mycket tydligare på Frida eftersom hon är så hårig. De gnider sina fittor mot varandra samtidigt som de kysser och nafsar på varandra varvat med att ligga på sidan och låta enbart underliven arbeta mot varandra. Jag låter de båda löskukarna jobba hårt i mitt underliv. När Frida knuffar över Hanna på mage, särar på hennes skinkor och låter sin tunga virvla runt Hannas anus kan jag inte hålla igen längre. Jag hör hur Hanna skriker högt och trycker sin stjärt bakåt mot Fridas tunga. Jag är superkåt, genomsvettig och när jag känner att jag närmar mig orgasmen bryr jag mig inte längre om att hålla tillbaka någonting utan kommer intensivt. Jag kommer ihåg att jag skrek högt när min fitta och stjärt krampaktigt drog sig ihop om de båda leksakerna. Jag svankade med ryggen och det svartnade för ögonen. När jag kom till sans igen skyndade jag mig att tvätta rent alla leksaker och lägga tillbaka dem i lådan, städa upp i soffan, spola tillbaka videon, etc. Sedan gick jag in till mig igen och stängde dörren. Jag låg naken på sängen och andades tungt en lång stund innan jag hoppade in i duschen. Där fixade jag en snabb orgasm till innan jag klädde på mig igen.”

Jonna lutade sig tillbaka, uppenbarligen färdig med sin berättelse. Både jag och Anna-Lena hade svårt att kommentera, men efter en stund viskade Anna-Lena att det blir svårt att leva upp till det där. Jag hade faktiskt en episod att berätta som kanske inte var riktigt lika upphetsande som Jonnas, men det var åtminstone en rätt pervers händelse. Precis när jag skulle börja tog Anna-Lena till orda.

”Antar att det är min tur nu. Jag har inget att komma med som är en tiondel så upphetsande och sexigt, men jag skall i alla fall försöka dela med mig av min mest perversa upplevelse. Det jag skall berätta om hände faktiskt när jag var i Berlin, kommer du ihåg det Jonna?”

Jonna nickade men jag såg nog mest frågande ut. Anna-Lena fortsatte.

”Våren -92 pluggade jag en termin på universitetet i Berlin. Jag satt på ett café och nöjt av livet. Hade precis fått veta att jag klarat en av tentorna som jag var som mest osäker på. En av mina väninnor, Angelica, ringde; hon hade också klarat tentan, och vi skojade om att vi förtjänade ett ordentligt knull. Ingen av oss hade fått något på länge, eftersom vi i princip bara pluggat i två månader i sträck. Angelica var en liten blond tjej, kort, extremt söt och väldigt smal med stort permanentat blont hår. Hon såg ut som en liten älva. Hon var tjugotre år, men såg ut som sjutton.

Vi klädde upp oss och mötte upp utanför en av Angelicas favoritklubbar. Kvällen började bra, vi var lyckliga och glada, fulla av energi. Vi dansade i princip hela kvällen. Både jag och Angelica drack lite för mycket, men allt var ändå under kontroll. Plötsligt var kvällen slut. Varken jag eller Angelica hade träffat någon som vi fastnat för. I taxin på vägen hem satt vi och beklagade oss. Jag kommer ihåg att jag var så besviken. Så här i efterhand förstår jag inte att jag kläckte ur mig något sådant, men jag minns att jag sade att jag var så djävla kåt och kunde inte fatta att jag skulle få gå hem utan att få kuk. Angelica sade något liknande. Plötsligt ler hon mot mig med ett extremt uppspelt leende. Hon såg helt vild ut.

Hon bad taxichaffisen köra till en helt annan adress som jag inte kände igen. Hon tog av sig en av sina stayups och bad mig lita på henne. Jag var full och kåt så jag nickade bara. Ingen tid för försiktighet och eftertanke ikväll. Hon band för mina ögon och viskade tätt intill mitt öra att hon fått ett så sjuk idé.

Jag minns att hon ledde mig ur taxin, betalade inträde någonstans, tog mig nedför en lång trappa och längs en lång korridor innan vi kom till ett rum. Hon satte mig i en stor läderfåtölj. Rummet var extremt litet. Jag kände hennes kropp mot min och jag kunde känna väggarna på båda sidor av fåtöljen. Jag hörde ett skrapande ljud. Angelica fnissade till och frågade om jag var beredd innan hon tog tag om båda mina händer. Hon lyfte händerna från fåtöljen upp längs väggarna, och plötsligt insåg jag att jag satt i en fåtölj med en grov och stenhård kuk i varje hand. Det var helt sinnessjukt. Jag hade ingen aning om vart jag var, eller vems kuk jag höll i händerna, men kunde inte låta bli att börja runka dem försiktigt. Angelica stönade högt och viskade att jag var så otroligt sexig med kuk i händerna. Hon satte sig grensle över mig, jag kände hennes bröst mot mitt ansikte, och tog en av kukarna i munnen. När hon slickade den kände jag hennes tunga och läppar mot min runkande hand. Bakom väggen i rummet intill hörde jag en man stöna högt.

Jag lutade mig åt andra hållet och tog den andra kuken i munnen. Aldrig hade jag gjort något så förbjudet och upphetsande. Att Angelica tryckte sin kropp mot min samtidigt som hon sög kuk gjorde mig bara kåtare. Plötsligt kastade hon sig av mig. Jag satt fortfarande med ögonbindel och en kuk i varje hand. Jag undrade vad hon gjorde, men insåg att jag var för långt gången. Hon fick göra vad hon vill. Jag skulle bara ha kuk. Jag växlade kuk och började suga den andra. Den var extremt kladdig från Angelicas avsugning och sekret, men det gjorde mig bara ännu pilskare. Jag kände nästan hur min puls bultade i mitt kön, och hur mina svullna blygdläppar skavde mot trosorna när jag nästan omedvetet rörde mitt underliv fram och tillbaka i fåtöljen.

Jag kupade min hand under de rakade kulorna på den ena kuken och slickade den från rot till topp. Just då kände jag hur Angelica satte sig grensle över mig igen. Hon lät sina läppar slutas kring kuken som jag slickade. Jag visste vad som skulle hända, men kunde inte hejda mig. Jag lät min tunga glida hela vägen från kulorna, och sedan sakta upp längs den hårda kuken där den mötte Angelicas virvlande tunga. Vi lät våra tungor mötas och dansa kring det svullna ollonet innan vi kysstes hungringt och djupt. Vi bröt kyssen i en flämtning. Hon tog mitt huvud i båda händer och kysste mig igen. Jag släppte kukarna och tog tag om hennes stjärt för att dra henne närmre intill mig. Då insåg jag att hon var naken. Angelica satt grensle över mig, helt naken och kysste mig hungrigt och hårt.”

Anna-Lena log mot mig och Jonna, lutade sig framåt och fyllde på lite mer vin. Jonna bara skakade på huvudet och mumlade att hon var så kåt att hon kunde spricka. Själv kände jag att jag snart skulle bli tvungen att göra något åt situationen. Min kuk var extremt hård. Anna-Lena drack lite vin till och fortsatte:

”Angelica slet av mig ögonbindeln, förde ett av sina små bröst till min mun och greppade de båda kukarna och började att runka dem båda hårt och bestämt. Först nu förstod jag hur rummet såg ut. En läderfåtölj med väggar på båda sidor och hål i väggarna från vilka de båda kukarna stack ut. Jag försökte föreställa mig hur killarna på andra sidan väggarna såg ut, men kom efter någon sekund fram till att jag egentligen struntade i det. Det var kukarna jag ville ha.

Angelica stönade när jag slickade och nafsade i hennes styva bröstvårta. Jag lät en av mina händer glida ner mellan hennes ben. Hon hade stora, svullna blygdläppar och tryckte sitt kön mot min hand när jag började utforska hennes plaskblöta underliv. Hela rummet fullkomligt stank av kättja. Jag gav mig hän helt och hållet, ålade ut under henne och slet av mig alla kläder som jag kastade i en hög på golvet på Angelicas. När jag vände mig om stannade jag upp för en sekund. Det lilla blonda yrvädret satt fortfarande på knä i fåtöljen med särade ben, hennes stjärt vänd mot mig. Hon hade en grov kuk i varje hand och runkade dem hårt samtidigt som hon lät sin mun smaka på först den ena och sen den andra.

Jag kände med en hand mellan mina ben. Mitt kön var obscent svullet, och jag kände att jag bara måste ha kuk. Jag ställde mig bakom Angelica, lät mina händer utforska henne innan jag kysste hennes nacke och viskade att jag bara måste få kuk. Hon släppte de båda penisarna och bad mig ta för mig. Hon smekte sig i hela underlivet, jag såg hur hon lät flera fingrar glida in i sitt kön innan hon ställde sig med stjärten mot den ena väggen och en av kukarna, och jag såg hur hon guidade in den i sig. På motsvarande sätt ställde jag mig med rumpan mot den andra väggen och manövrerade in den andra kuken i mitt kön.

Vi rörde oss fram och tillbaka i takt, det lilla rummet var extremt trångt så vi kunde ta spjärn mot andra väggen. Hon tittade storögt på mig. Hon stönade högt och såg för en sekund nästan lidande ut innan hon kysste mig och viskade att hon var så djävla kåt. Att den stora kuken gjorde så gott i henne. Jag pumpade mitt kön mot kuken så att mina skinkor slog i väggen för varje stöt. Jag tog den i botten. Det kändes ruskigt perverst och skönt. När Angelica smekte mina bröst och kysste mig började jag närma mig gränsen. Jag såg hur Angelica storögt smekte sig själv mellan benen. Hon tog plötsligt tag om min hand och förde ner den mellan sina ben. Jag smekte hennes klitoris, och sträckte mig nedåt. Hennes svullna blygdläppar mötte mina fingrar och när jag lät dem glida in i henne insåg jag att hon faktiskt tog den grova kuken i stjärten.

Jag frågade flämtande om hon tog kuken i rumpan? Hon log mot mig och nickade innan vi kysstes hårt igen. ”Jag älskar att ta kuk analt när jag är så här kåt.” Min hand arbetade febrilt i hennes kön, och hon lät en av sina händer skickligt smeka mig mellan benen samtidigt som jag juckade mot väggen. Det dröjde inte många sekunder innan vi båda högljutt kom i krampaktiga orgasmer och föll ihop i fåtöljen. De båda killarna måste ha hört oss för de kom i princip samtidigt och sprutade rätt ut i luften över våra svettiga kroppar. Angelica kysste mig ömt samtidigt som hon torkade bort lite sperma som hamnat på min kind. Hon viskade att det var det sexigaste som hon varit med om. Jag kunde inte annat än att hålla med. Hon reste sig och satte sig på knä framför fåtöljen. Jag började också resa mig, men hon knuffade ner mig igen. Hon särade mina ben och studerade mitt kön. ”Jag tycker om din lilla fitta”, mumlade hon innan hon böjde sig framåt och kysste och slickade mig mellan benen. Normalt är jag inte så förtjust att bli slickad efter en orgasm. Jag brukar vara så extremt känslig att det inte är skönt längre, men just då var det annorlunda. Jag var fortfarande superkåt, och att ha den vackra lilla blonda älvan mellan mina ben tände mig otroligt mycket.

Jag satt nedsjunken i fåtöljen och njöt av behandlingen. Min anhämtning blev tyngre igen och jag lekte med mina svullna bröstvårtor. Angelica log med hela ansiktet mot mig samtidigt som hon slickade mig. Hon förde in först två, sedan tre fingrar i mig och pumpade mig hårt samtidigt som hon slickade min klitoris. När jag flämtande stönade att jag snart skulle komma igen lät hon ett fjärde finger glida in i mitt kön och smekte min klitoris med tummen. Hon bad mig dra upp benen mot magen och när jag lydde lät hon sin tunga glida ner mot min stjärt. Jag var så extremt kåt och när hennes tunga snuddade mitt anus höll jag på att explodera av kättja. Jag tog hennes huvud i båda mina händer och pressade hennes mun mot mitt anus. Efter att hon tungknullat mitt anus några sekunder kände jag att det var dags igen. Jag kunde inte hejda mig längre utan kom i en lång och utdragen orgasm. Jag hörde ett djuriskt, nästan obscent stönande, och det tog flera sekunder innan jag insåg att det var jag själv som lät.

Lycklig reste sig Angelica upp och kysste mig. ”Vi åker hem till mig nu.”, sade hon och kysste mig igen. ”Vi är inte färdiga med varandra för ikväll.”. Vi klädde på oss, tog en taxi hem till Angelica och älskade hela natten. Det slutade faktiskt med att vi bodde ihop under resten av vår studietid. Det var en otrolig tid. Mina föräldrar visste ingenting, men mina vänner visste att jag och Angelica levde ihop i ett förhållande. Jag har fortfarande kontakt med henne, men vi har tyvärr lagt sexet bakom oss.”

Anna-Lena log mot oss. Jag insåg att det snart var min tur att berätta det allra mest kinky jag någonsin gjort. Det kändes minst sagt lite läskigt. Jonna drog ett djupt andetag. Hon mumlade något om att hon hade hört att Anna-Lena hade ett förhållande med en tjej för länge sedan, men inte funderat något vidare på det då, sedan hade hon glömt det. De båda tjejerna vände sig förväntansfullt mot mig.

Jag tog ett djupt andetag.

”Det är ganska lustigt, men min berättelse handlar också om en händelse som inträffade när jag studerade. Jag får skarva och fylla i lite där jag inte minns, men jag hoppas att ni står ut med det. Vi var hur som helst ett gäng grabbar som var ute på krogen och hade, som vanligt, druckit på tok för mycket. För en gångs skull var jag inte på samma nivå som de övriga i gänget, utan jag hade kommit lite senare, så jag var enbart behagligt salongsberusad. Fråga mig inte varför, men vi hade ett ganska lustigt förhållningssätt till alkohol på den tiden. Alla skulle få alla att dricka så mycket som möjligt. Otroligt meningslöst, men så var det.

Jag fick kontakt med en kvinna som var betydligt äldre än mig. Hon var slank och vältränad, med långt svart hår som var samlat i en tofs högt uppe på huvudet. Jag skulle gissa på att hon var i samma ålder som vi är nu, men då var jag bara 21-22 år, så hon kändes väldigt mogen, och väldigt spännande. Vi pratade länge, dansade och började till slut i princip hångla offentligt ute på dansgolvet. Efter en stund bjöd hon in mig till sin lägenhet. Vi hoppade in i en taxi och fortsatte att kladda på varandra under hela resan. Antagligen var vi extremt pinsamma, men just då kändes det helt rätt att grovhångla i baksätet. När vi väl var framme vid hennes dörr stoppade hon i nyckeln, låste upp men hejdade mig med en hand på bröstet innan hon öppnade dörren. Hon sade att hon inte ville att vi skulle ligga med varandra, men att hon ville se mig runka. Hon drog mig tätt intill sig och viskade i mitt öra att hon blev så djävla kåt av att se en kille ta på sig själv. Om jag skulle få följa med henne innanför dörren var jag tvungen att gå med på detta.

Jag blev givetvis besviken, men inbillade mig att hon skulle ändra sig. Efter en halv sekunds eftertanke gick jag med på hennes önskemål. Hon log mot mig, öppnade dörren och ledde in mig i en mörk lägenhet. Hon klädde av mig, och sig själv, samtidigt som vi stapplade in mot sovrummet. Jag var helt naken när hon bad mig sätta mig i fåtöljen mitt emot sängen. Hon hoppade själv upp i sängen. Hon minns att jag tyckte att hon var det sexigaste jag någonsin sett. Hon hade tagit av sig nästan alla kläder, men hade stayups, trosor och en spets-bh på sig.

Jag lutade mig tillbaka i fåtöljen och började onanera sakta. Hon smekte sig själv över hela kroppen och hetsade mig hela tiden. Hon frågade om hon var sexig, om jag ville se henne naken om hon fick slicka ren min kuk när jag sprutat, och så vidare. För varje fråga blev hon säkrare och säkrare, och kåtare och kåtare. Hon blev grövre i munnen för varje minut. Hon lät ena bröstet spilla ut ur bh:n. Hon kunde precis nå bröstvårtan med sin långa, spetsiga tunga. Jag minns att jag, trots alkoholen, fick onanera väldigt försiktigt, väldigt sakta så att jag inte skulle komma. Hon gjorde mig extremt upphetsad. Jag minns att jag lämnade fåtöljen och satte mig på knä, med särade ben, på golvet framför henne. Jag runkade sakta med ena handen och smekte mina kulor med den andra. Hon stönade högt och vek sina trosor åt sidan. Jag tittade storögt på när hon smekte sig själv inför mig. Hon hade kort, kolsvart och krulligt hår i en stor hårig trekant. Jag minns att jag reagerade häftigt på hennes stora, svullna blygdläppar som syntes tydligt i den svarta busken. Hon fortsatte att hetsa upp både sig själv och mig genom att säga allt grövre och mer obscena saker. ”Jag älskar att se dig runka för mig. Runka upp din stora kuk för min lilla kåta fitta. Vill du knulla mig? Jag slår vad om att du vill knulla mig i min lilla, trånga stjärt. Försök inte förneka det! Jag ser att din svullna kuk vill spruta djupt i min kåta lilla flickstjärt. Det syns lång väg.” Hon blev allt grövre i munnen. ”Du vill säkert att jag skall ta dig i min lilla mun också? Slicka och suga din stora kuk?” Hon slickade och sög sina fingrar och stönda gutturalt när hon pratade. Hon gjorde mig sjukt kåt. Normalt tänder jag inte direkt jättemycket på snuskigt prat i sängen, men hon fick mig att gå igång. Mest tror jag det berodde på att hon kåtade upp sig själv sjukt mycket. Det gjorde mig nog kåtare än själva pratet.”

Jag tog lite vin till och tittade på Jonna och Anna-Lena. Jonna satt framåtlutad och gungade i stolen. Hennes ögon glittrade och hennes öron var knallröda. På hennes hals skymtade jag röda fläckar. Anna-Lena hade ogenerat stoppat ner ena handen innanför byxorna och onanerade nästan öppet för oss. ”Fortsätt nu!” uppmanade de båda. Jag ställde ner glaset och fortsatte min berättelse:

”Hon fick av sig trosorna och vi närmade oss varandra. Jag satt på knä golvet framför henne, och hon satt bredbent och onanerade i sängen framför mig. Hon vände sig om med stjärten ut över kanten och fortsatte onanera febrilt. ”Se men inte röra!”, väste hon. Hon smekte sig allt mer intensivt. Plötsligt slutade hon smeka sig och särade istället sina skinkor. Hennes röda naglar grävde in i skinkorna. Jag hade hennes plaskblöta kön, och uppspärrade anus mitt framför ansiktet. ”Tycker du om den lilla flickfittan?”, frågade hon. Det lät otroligt obscent att höra denna vackra kvinna i trettiofemårsåldern prata så. ”Vill du se mig smeka flickfittan? Hon är så våt och kåt! Min håriga lilla flickfitta är så blöt för dig.” Hon stod kvar några sekunder med stjärten i vädret innan hon sträckte sig framåt, rotade under kuddarna och plockade fram en naturtrogen löskuk. Hon började genast slicka och suga den, medan hon höll den med båda händerna. ”Tror du fittan vill ha kuk?”, mumlade hon och slickade löskuken. Den var inte så lång, men nästan obscent grov. Jag onanerade långsamt, långsamt nu. Hennes lek med dildon och grova kåtprat gjorde mig så pilsk att jag hade svårt att hålla igen. När hon fuktat dildon med sin saliv förde hon den mot sitt kåtsvullna kön och lät den sakta glida in. Hon stönade högt och uttdraget medan hon långsamt juckade den allt längre in. Efter någon minut lät hon en vibrator gå igång och hon började pumpa den hårt i sitt kön. Hela kroppen gungade rytmiskt mot dildon. Jag såg på nära håll hur blygdläpparna stramade kring den grova löskuken. Hon kastade håret bakåt och gav mig en nästan djurisk blick. Hon började bli svettig. ”Du tänker väl inte knulla lilla stjärten?”, frågade hon ynkligt. ”Du tänker väl inte knulla lilla skitstjärten?” Jag mumlade något osammanhängade till svar och svalde hårt när hon gav mig ett lömskt leende. ”Tänker du ta mig här, i min trånga oskyldiga rumpa?” Hon fuktade två fingrar i munnen och smekte sin stjärt medan hon fortsatte gunga på löskuken. Det svartnade nästan för mina ögon av lust när jag bevittnade hur hon försiktigt lät sina fingrar tränga in i sin stjärt.

Efter någon minut plockade hon fram ytterligare en kukformad dildo, med ådror och allt. Hon satte igång vibrationerna och höll den mot sin stjärt. Hon gungade rytmiskt, nästan hypnotiskt mot den grova löskuken hon hade i fittan. ”Spotta på stjärten. Du måste blöta ner min stjärt om jag skall få in kuken.” Jag lutade mig framåt, kände lukten av hennes kåtsvullna kön, och lät saliv droppa ner på hennes anus. Jag hade hennes stjärt en decimeter ifrån mig, och hon juckade hårdare nu, lät stjärten möta mitt ansikte för varje stöt. ”Glöm inte att runka för mig, din kåtbock!”, väste hon. Jag vågade knappt ta i kuken. Den var nästan sprängfärdig.

Hon lät den andra löskuken glida in i sin stjärt. Efter någon minut pumpade hon de båda leksakerna hårt i sitt underliv. Dildon i stjärten var inne i hela sin längd och hon mumlade för sig själv hur gott det var med kuk i röven. Hon hade ett extremt grovt språk. När jag träffade henne på krogen hade jag aldrig anat det. Hon bad mig sätta mig på knä i sängen framför henne. Givetvis var jag inte sen att lyda. Hon satte sig också på knä, lät löskukarna stå i sängen och red dem hårt och bestämt. Hon var helt genomsvettig. Jag hade aldrig sett något så sexigt i hela mitt liv. Hela upplevelsen kändes väldigt långt ifrån de mer traditionella erfarenheter av sex jag hade haft så långt.

Jag satt bredbent på knä i sängen framför henne. Hon lutade sig framåt och lät tungspetsen snudda cirkla runt mitt ollon innan hon tog mig i munnen. Hon höll mig precis på gränsen hela tiden. Det var otroligt skönt, men hon gick aldrig för långt, slutade precis när jag närmade mig tröskeln. Jag är sällan högljudd i sängen, men hennes tunga fick mig att stöna högt och utdraget. Efter en evighet eller några minuter, jag har ingen aning, knuffade hon mig bakåt i sängen. Jag lydde ivrigt och hoppades givetvis att jag skulle få tränga in i henne. Hon lutade sig framåt och fortsatte suga mig. Jag tror hon lyckades behålla sina leksaker i sin fitta och stjärt, för hon stönade hela tiden högt, och hennes underliv rörde sig hela tiden rytmiskt mot sängen. Efter någon minut bad hon mig runka kuken för henne. Jag lydde henne givetvis och njöt av att ha hennes ansikte mellan mina ben. Hon log brett mot mig, lutade sig framåt och slickade mina pungkulor. Det var otroligt skönt att känna hennes tunga på mina kulor. Jag slutade runka och bara njöt. Hon började lapa mitt underliv hela vägen från kulorna, längs kukroten och upp till ollonet. Plötsligt särade hon mina ben och började slicka mig längre och längre ner. Jag kände hennes tunga cirkla kring min stjärt. Jag tror aldrig min kuk varit så hård. Hon slickade mig hårdare och hårdare runt mitt anus, och plötsligt insåg jag att hon tungknullade min stjärt, hårt och djupt. Hennes tunga följdes av först ett finger, sedan två. Hon fingerknullade mig först väldigt ytligt och försiktigt, men hon ökade snart både takt och djup i stötarna. Min kuk stod stenhård medan jag njöt av hennes perversa behandling. Hon tryckte bestämt upp mina ben mot magen för att ge henne bättre åtkomst till mitt anus, vilket hon inte var sen att nyttja. Hon satte sig upp, och lät ytterligare ett finger glida in i min stjärt. Hon pumpade mig hårt med tre fingrar i min stjärt. Hennes ögon lyste vilt av kättja och hon gav mig ett berusande leende samtidigt som hon red sina leksaker så hårt att hon nästan studsade i sängen.”

Jag tystnade för att hämta andan. Även Jonna hade gett efter nu. Hon satt bredbent i sin fåtölj med ett glas vin i ena handen och den andra innanför blusen. Hon tittade storögt på mig och jag såg hur hon lät fingrarna smeka en av sina bröstvårtor. Anna-Lena däremot hade knäppt upp sin blus och jag skymtade hennes tunga bröst. Hon hade också knäppt upp sina byxor och låtit dem hasa ner en aning. Jag tyckte att jag skymtade en mörk hårbuske, men var inte säker. ”Sluta inte!”, mumlade hon. ”Jag har nog aldrig hört något så sexigt. Jag kan riktigt föreställa mig hur du blir stjärtknullad av henne.” Jonna bara skakade på huvudet åt mig och tecknade åt mig att fortsätta. Jag log lite smågenerat åt dem båda innan jag fortsatte min berättelse.

”Kvinnan lutade sig plötsligt framåt och fick tag på ännu en dildo. Jag insåg givetvis vad hon tänkte göra, men var för kåt för att protestera. Hon tog den i munnen, sög den extremt utstuderat, demonstrativt och lockande innan hon lutade sig framåt, satte på vibratorn och lät den glida längs min penis. Hon tog både min kuk och dildon samtidigt i munnen och sög och slickade dem båda. Efter någon minut bad hon mig sätta mig på huk framför henne i sängen. Givetvis lydde jag direkt, och satte mig framför henne i sängen. Hon gungade sakta upp och ner på sina leksaker nu, grymtade för varje stöt. Vi kysstes hårt, våra tungor virvlade runt varandra och hon bet mig försiktigt i läppen samtidigt som hon lät dildon glida in i min stjärt. ”Gör kuken gott i stjärten?” frågade hon samtidigt som vi kysstes intensivt. Jag stönade bara till svar. Det var faktiskt skönt. Jag hade aldrig trott det, men här satt jag med en stor löskuk i stjärten och red den allt hårdare och snart gungade vi i takt i sängen. Hon på sina leksaker och jag på min. Vi kysstes och stönade. Jag smekte hela hennes kropp från nacken och brösten till hennes svullna klitoris. Hon runkade mig hårdare och hårdare. Jag kände att det inte gick att backa längre nu. Jag väste till henne att jag kommer att komma när som helst, och hon runkade mig ännu hårdare. Jag smekte hennes klitoris allt snabbare och hårdare. Hon var fullkomligt plaskblöt mellan benen. Plötsligt kände jag välbekanta sammandragningar och jag kom i en otroligt intensiv orgasm. Jag sprutade på hennes bröst och mage. Det hamnade till och med lite i hennes håriga buske. När jag kom drog sig min stjärt samman runt löskuken, vilket var en ny och spännande sensation. Hon kom ungefär samtidigt. Jag såg henne få ett konstigt uttryck i ansiktet innan hon krampaktigt kom framför mina ögon. Hon var helt nedkladdad med sperma. Jag tror aldrig jag kommit så hårt och mycket tidigare.

Vi halvlåg flämtande i sängen, jag hade fortfarande stånd och höll precis på att försöka ta ut den vibrerande dildon ur min stjärt när jag hörde ett uttdraget stön från rummet intill. Jag höll givetvis på att få en hjärtattack. Jag börjar resa mig, frågar vad som händer, hon lägger lugnt en hand på mitt bröst och håller mig tillbaka. Hon ger mig en kyss innan hon reser sig upp går fram till dörren och öppnar den. Där sitter en naken man på huk med en enorm, svullen kuk i handen. Den måste vara en bra bit över 20 centimeter lång och otroligt grov. Han har sett oss genom nyckelhålet hela tiden. Jag inser att det hela varit ett spel mellan honom och henne, med mig som ovetande medspelare. Jag måste erkänna att jag inte visste vad jag skulle ta vägen. Situationen var helt sjuk.

Hog går fram till honom. Det är sperma överallt på golvet. Hon ger honom ett uppskattande leende och en godkännande nick. Hon knuffar sedan till honom på så att han hamnar på ändan och sjunker ner över honom. Jag ser henne greppa hans fortfarande hårda, spermakladdiga kuk, runka den några gånger och sedan sjunka ner över honom. Hon är helt genomsvettig, hela hennes kropp blänker när hon rytmiskt börjar rida honom. Hon tar tag om hans bakhuvud och beordrar honom att slicka henne ren från min sperma. Jag kan inte låta bli att bli kåt igen när jag hör henne prata snusk igen. ”Mmmm, det är så gott med riktig kuk i lilla fittan. Hon har varit så kåt ikväll, den lilla blöta fittan.” Jag började röra på mig i sängen igen, lade löskuken som jag haft i stjärten åt sidan med hennes övriga leksaker. Jag funderade precis på om jag bara skulle plocka ihop mina kläder och smita när hon vände sig mot mig, log illmarigt och tecknade åt mig att komma till dem. Jag gick tvekande fram till dem och hon tog tag i min halvhårda och spermakladdiga kuk samtidigt som hon fortsatte rida sin kille. Hon drar runt mig så att hon kan ta mig i munnen samtidigt som hon guppar upp och ner på kuken. Killen stirrar intensivt på hennes ansikte när hon tar min kuk i munnen. Hon slickar och suger mig intensivt, och snart är jag stenhård igen. Hon daskar kuken mot sina läppar, reser sig och sätter sig på huk över sin killes ansikte. ”Slicka mig!”, väser hon. ”Slicka fittan och skitstjärten!” Hon gled fram och tillbaka över hans ansikte. Hon tog min kuk i munnen igen, fattade sin killes hår med båda händerna och tryckte upp hans ansikte i sitt underliv samtidigt som hon juckade fram och tillbaka. Jag njöt givetvis av hennes skickliga behandling men situationen var en aning olustig ändå. Jag var fortfarande extremt kåt, och kunde inte släppa tanken på att få komma in i henne.

Hon red hans ansikte och slickade och sög mig. Efter någon minut eller två drog hon sig bakåt och lade sig mellan sin killes ben och lapade hans jättekuk från pung till ollon, sakta och utstuderat slickade hon honom. Jag runkade långsamt medan jag tittade på hur hon behandlade hans kuk. Ibland såg det ut som att hon fick anstränga sig för att få in hans enorma kuk i munnen. Hon började suga honom hårt samtidigt som hon runkade honom, och tecknade åt mig att komma till henne. Jag satte mig gränsle över honom enligt hennes instruktioner medan hon slickade och sög honom intensivt. Gissa om det kändes underligt. Efter lite tvekan närmade jag mig henne. Hon runkade båda våra kukar och lekte med dem, förde dem samman och daskade dem mot varandra. Hon klämde ihop dem och runkade dem med båda händerna knäppta runt dem, samtidigt som tungan piskade våra kön. Det var djäkligt speciellt, och just då tände det mig kopiöst. Efter några misslyckade försök att få in båda våra kukar i munnen samtidigt bad hon mig resa mig. Hon grenslade hans kuk igen, och lät det jättelika monstret glida in i fittan igen. Hon gungade långsamt fram och tillbaka med slutna ögon. ”Slicka lilla stjärten”, mumlade hon. ”Slicka den lilla rumpstjärten!” Jag gick runt henne och möttes av hennes underbara rumpa som guppade upp och ner. Hon greppade sina skinkor med båda händerna och särade på skinkorna allt hon kunde. Jag kunde riktigt se hur naglarna grävde sig in i hennes hull.

Jag lutade mig framåt och lät min tunga nudda vid hennes stjärt. Hon särade skinkorna ännu mer och tryckte sitt uppspärrade anus mot min tunga samtidigt som hon gnydde ynkligt. Jag utforskade hennes rumpa med tungan. Hon lutade sig framåt och svankade mer än jag trodde var möjligt samtidigt som hon sakta, sakta red den stora kuken. Efter att jag slickat hennes anus ville hon ha min kuk. Jag satte mig på huk bakom henne, och lät min stenhårda penis glida in i hennes anus. Det var lite struligt med anledning av den enorma jättekuken nästgårds, men efter lite besvär gled jag in hela vägen till botten. Jag kände den andra kuken som pumpade i hennes fitta. Jag kan avslöja att för någon utan direkta homoerotiska erfarenheter kändes det en smula underligt. Upphetsande men underligt. Hennes röst blev grövre, hon sträckte sig bakåt och daskade mig i stjärten och skrek mer eller mindre åt oss båda att knulla upp henne ordentligt, och hennes trånga anus masserade min kuk i takt med hennes stönanden. Hon nöp sig i bröstvårtorna så hårt att det såg ut som att hon skulle skada sig, och jag minns att hon andades flämtande med aggresiv blick och tillbakadragna läppar. Hennes kille och jag knullade henne hårdare och hårdare, snabbare och snabbare innan jag kände att jag inte kunde hålla tillbaka längre. När jag nästan plågat väste att jag skulle komma sträckte hon sig bakåt och grävde in sina naglar i mina skinkor. Hon stönade att jag fan inte skulle våga att spruta över hennes rygg. Hon ville ha varenda droppe i stjärten. Hennes kille började också stöna allt högre, och till sist kom vi alla tre tillsammans. Jag sprutade krampaktigt i hennes stjärt, och jag kände hur hennes kille stelnade till och kom i hennes fitta. Hon föll ihop mellan oss och lät orgasmens krampaktiga sammandragningar skölja över henne.

Jag drog mig ur henne och föll tillbaka på rygg. En lång stund låg jag bara och flämtade innan jag reste mig på armbågarna och tittade på henne. Hon hade rullat av sin kille och log sömnigt mot mig. ”Fan, jag har inte fått en sådan orgasm på evigheter.”, mumlade hon. ”Vad gott det var.” Vi reste oss och började prata lite halvgenerat om att vi skulle träffas igen och göra om det. En halvtimma senare satt jag i en taxi på väg hem.”

Jonna slängde sig bakåt i stolen och nickade mot sovrumsdörren. ”Hade du inte varit tillsammans med henne, skulle jag knullat dig blå just nu. Så här kåt har jag inte varit på hundra år!” Anna-Lena nickade instämmande. ”Jag bara måste komma snart. Min fitta står inte ut längre, den är så blöt att jag får hänga upp trosorna på tork snart.” Själv höll jag också på att få spader. Min kuk bultade i byxorna och jag var nästan beredd att glömma allt vad flickvänner heter. Jag var bara tvungen att komma snart. Jonna reste sig. ”Jag tänker onanera, här och nu. Jag står inte ut längre. Om ni inte vill titta på får ni gå ut i köket eller nåt.” Hon började klä av sig. Anna-Lena bara skakade på huvudet. ”Tror du att du är ensam om att vara så kåt?” Hon slängde av sig kläderna. Hon ställde sig på knä framför Jonna som bredbent satt kvar i sin fotölj och lät fingrarna leka mellan benen. Hennes tunga bröst såg så inbjudande ut att jag började få panik. Jag kände mig oerhört kluven. Här satt nu två av min flickväns bästa vänner nakna framför mig och onanerade öppet. Helst skulle jag vilja komma i dem båda två, men samtidigt ville jag inte vara otrogen mot min flickvän. Att onanera tillsammans med dem var förvisso långt över gränsen, men ändå långt ifrån att sätta på dem. Efter en minuts beslutsångest kastade jag av mig kläderna och smög bort till flickorna. Jag mumlade något om att se, men inte röra. Jonna vände sig om i fåtöljen och blottade sin fitta och stjärt för oss. Hennes blygdläppar var svullna och blodfyllda, och mycket större än jag föreställt mig. Hon lutade sig framåt och lät sina fingrar leka i både stjärt och fitta. Anna-Lena hade sitt ansikte så nära att hon nästan snuddade vid fittan. Jonna måste ha känt Anna-Lenas andedräkt för hon började stöta bakåt med stjärten mer och mer, vilket ledde till att Jonnas köttiga, blodfyllda blygdläppar och Anna-Lenas halvöppna mun möttes framför mina ögon. Jag såg hur Anna-Lena lät tungan spela ut och snudda vid Jonnas fitta. Jag runkade nästan som en maskin, handen gick upp och ner längs kuken i ett rasande tempo. Jag såg i ögonvrån hur Anna-Lenas hand arbetade minst lika hårt mellan sina ben.

Efter bara någon minut kände jag hur Anna-Lena vacklade till. Hon lutade sig mot mig och kom i monsturösa sammandragningar. Jonna reste sig ur stolen ställde sig bakom mig, såg till att både jag och hon svände var sitt ben över Anna-Lenas ansikte. Anna-Lena var inte sen att reagera. Hon slickade oss båda i underlivet. Jag kände hur hennes tunga löpte från min pung till min stjärt, till Jonnas fitta och stjärt. Jonna sträckte sig runt mig och nöp mig med ena handen i en bröstvårta och med den andra runkade hon mig maniskt. Det här var definitivt över gränsen avseende otrohet, men jag kunde inte backa ur nu. Jag sträckte mig bakåt och lät min hand utforska Jonnas plaskvåta fitta. Precis när jag kände att jag var på väg över gränsen hörde jag Jonna stöna till Anna-Lena att sticka in tungan djupare, att tungan var så skön i stjärten. Jag kunde inte längre hålla mig utan sprutade en jättesats rakt ut över Anna-Lenas mage. Det var så otroligt skönt att jag stönade högt, och kände att det svartnade för ögonen. Jonna kollapsade bakom mig och hängde slapp mot min rygg, med ena handen fortfarande runt min kuk.

Vi duschade en i taget, öppnade en ny flaska vin och pratade resten av natten igenom. När min flickvän slutligen vaknade möttes hon av tre sömndruckna figurer som varit uppe precis hela natten. Både Jonna och Anna-Lena babblade om varandra i iver att berätta vad som hade hänt. Om jag hade haft någon ambition om att tysta ner det som inträffade dog den på 10 sekunder efter att sovrumsdörren öppnades. Till min stora förvåning log min flickvän bara och mumlade något om att det lät mysigt. När skulle det bli hennes tur att berätta?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *