Vikarie på folkhögskola

Det jag nu skall berätta om inträffade för bara några veckor sedan och jag minns det in i minsta detalj. Jag jobbar just nu som vikarie på en folkhögskola för de lärare som åker på semester. Jag undervisar i engelska, men har också fått lov att hålla i en fotokurs, vilket har blivit en mycket populär kurs för alla de utländska eleverna som inte har råd att åka hemunder sommaren. Skolan har ett trevligt fotolabb och en läcker fotoateljé, så jag som är amatörfotograf är i sjunde himlen. –Och om det finns något sådant som en åttonde himmel så var det där jag hamnade den kvällen som jag nu skall berätta om.

Eftersom jag är i princip jämnårig med mina elever, som är i åldrarna 16 till 23 ungefär, så har det fallit sig naturligt att vi har mer en kompisrelation än en lärare/elev-relation till varandra. Faktum är att stämningen på folkhögskolan är på topp just nu under sommaren, eftersom de svenska eleverna åker hem och de utländska eleverna blir kvar som ett sammansvetsat gäng och hittar på allt möjligt roligt tillsammans.

Just en sådan trivselaktivitet stod på programmet den kväll jag nu skall berätta om, nämligen grillkväll nere vid sjön. Hela gänget packade med sig mat och dryck och gick iväg genom skogen. Jag släpade naturligtvis med mig gitarren och stämningen var på topp. Vi slog oss ned i en liten svacka i en kulle ovanför stranden och gjorde upp en eld i den befintliga eldstaden. Den svenska sommaridyllen kunde inte vara mer komplett än den blev just denna kväll. Vädret var strålande och vi satt i skymningen kring elden och grillade korv och sjöng och spelade gitarr så det stod härliga till.

Men det var inte allt som hände denna kväll. Någon i sällskapet, som till allra största delen var kvinnligt, föreslog att vi inte borde försitta chansen att ta ett kvällsdopp när det hade varit så soligt. Flera protesterade att de inte hade tagit med sig några badkläder, men då reste sig Elisabeth, som var den enda amerikanskan i sällskapet, och sade lite skarpt; so what? Och började gå ner mot stranden. Detta gjorde naturligtvis att protesterna avstannade och att några reste sig för att följa efter henne. Jag tvekade om jag skulle tillhöra de modiga eller inte, men när Beth, som hon kallas, vände sig om och kallade oss “kycklingskitar”, bestämde jag mig för att inte vara en sådan och reste mig jag också. Nere vid stranden satte skräcken in när jag såg mig omkring bland de andra modiga själarna, som samtliga var flickor. Jag såg halvt förfärat och samtidigt med stigande upphetsning hur de började skala av sig sina kläder och visa sina underbara välformade kroppar. Flera av flickorna var riktiga skönheter, några med långa, slanka kroppar, andra fylligare och mer kvinnligt rundade. Jag började, precis som alla andra killar skulle gjort i min belägenhet, fundera över den där speciella kroppsfunktionen som så pinsamt avslöjar vår sinnesstämning – och jag började bli riktigt upphetsad. Jag tänkte för ett ögonblick behålla mina boxershorts på, men just då drog Beth resolut av sig sina trosor och uteslöt det alternativet.

Hon visade också till min förvåning att hon inte hade en tillstymmelse till könshår. Hon var knappast den jag hade förväntat mig det av, eftersom hon oftast inte verkade vilja synas speciellt mycket. Jag kände att ansvällningen i mina ljumskar började bli betydlig och insåg att den enda räddningen nu var att snabbt komma ner i det förhoppningsvis kalla vattnet. Jag slet alltså av mig mina boxers och rusade ut i sjön. Vattnet var, precis som jag hade hoppats, alldeles iskallt, men det lindrade tyvärr inte mitt tillstånd särskilt mycket, eftersom jag nufick första parkett så att säga. Beth var först av tjejerna att komma ut i vattnet och hon gjorde sig ingen brådska direkt utan gav mig god tid att granska henne in i minsta detalj. Hon är 19 år gammal, det vet jag, men hon ser ut att vara högst sexton. Ordet lolita har sällan passat bättre. Hon har nästan morots rött hår och är ganska liten och spenslig. Hennes bröst är ganska små, men välformade och toppiga och hennes hy är alldeles kritblek. Det enda som kan få en att tro att hon är nitton är att hennes höfter och stjärt är kvinnligt rundade. När hon sakta gick ut i vattnet passade jag på att insupa hennes skönhet in i minsta detalj, så att jag skulle kunna hakvar minnesbilden att tänka på när andan faller på. Särskilt präntade jag in hennes rakade fitta och hur jag fick en kort skymt av hennes blygdläppar. Om jag hade ägnat lite mer uppmärksamhet åt hennes ansikte är jag säker på, så här i efterhand, att jag hade sett ett småleende leka på hennes läppar.

De andra flickorna kom ut i vattnet och vi simmade alla runt en stund och skvätte på varandra. Men det var som sagt lite kallt, så vi avslutade strax våra vattenlekar och gick upp. Tro det eller ej så höll sig Petter-Niklas i schack ända tills faran var över. Väl tillbaka vid lägerelden så vidtog återigen korvgrillningen och det uppsluppna samtalet. Efter ett slag reste sig Beth upp och gick fram till mig; Walk with me for a while, sade hon, mer som en befallning än en fråga.
–Sure, sade jag och reste mig och följde efter henne. Hon gick långsamt och i tystnad bort från de andra och i riktning mot skolan, som låg ungefär femton minuter skogspromenad bort.
–So, did you like what you saw? Frågade hon när jag börjat undra om hon var arg eller någonting sådant.
–What do you mean? Undrade jag, mycket väl medveten om vad hon kunde tänkas mena.
–Stop fooling around, I saw you looking at me, sade hon i ett svårtolkat tonfall. Jag kunde nästan svära på att hon lät road, men kunde inte förmå mig att tro att hon inte skulle vara arg på mig.
–Sorry, I couldn`t help myself, bad jag om ursäkt.
–Never mind that! Did you like what you saw? Insisterade hon.
–Yes, I did, very much, erkände jag.
-Oh, good, Now that that`s settled, would you like to see some more? Frågade hon snabbt som om hon var nervös. Jag tänkte efter om jag verkligen hade hört rätt, hade hon erbjudit mig att se mer? Tanken svindlade.
-Yes…Yes I would, sade jag långsamt.
-Fine then, sade hon, I`ll show you some more.

Vi gick under tystnad resten av vägen till folkhögskolan och Beth smålog på ett sätt som gjorde mig mycket nervös. När vi kom till skolan styrde hon stegen mot fotoateljén, där jag fumlade ett tag med nyckelknippan innan jag lyckades låsa upp.
-Pull the blinds down and rigg a camera, sade hon, you and I are going to have a little photo session. I`ll be right back, sade hon och gick iväg bort mot logementsbyggnaderna där elevrummen låg. Jag stod stilla ett tag och försökte förstå om det som hände verkligen var sant, innan jag med ett ryck satte igång att förbereda en plåtning. Jag riggade både en vanlig kamera och en videokamera, ställde upp belysning och blixtaggregat och drog omsorgsfullt ner mörkläggnings-gardinerna. Ungefär så långt hann jag komma innan Beth kom tillbaka. Hon hade sminkat sig och satt på sig ganska utmanande kläder. Hon hade en kort svart kjol och en kort stickad jumper, som lämnade magen bar och nätstrumpor och kraftiga svarta högklackade skor på sig. Om jag hade varit mindre upphetsad hade jag säkert tyckt att honsåg väl mycket ut som en hora, men när hon nu kom in i ateljén blev jagnästan illamående av kåthet. Kläderna och sminket framhävde både hur unghon såg ut och hur kvinnligt sexig hon var.

Hon gick självmedvetet och utan att säga ett ord fram och ställde sig idet skarpa ljuset och jag hann knappt starta videokameran och plocka uppmin stillbildskamera innan hon förföriskt började skala av sig kläderna framför mina ögon. Hon poserade mer än strippade och höll varje pose precis tillräckligt länge för att jag skulle hinna knäppa av. Jag försökte desperat koncentrera mig på att ta så bra bilder som möjligt, men hela tiden ville kåtheten ta överhanden.

När hon saxade av sig sin stickade tröja växte mitt begär tiofalt, när jag såg vad hon hade på sig därunder. Det var en läcker kreation av läderremmar och metallringar som verkligen såg S&M ut. Hon skalade av sig sin kjol och lät mig fotografera henne bakifrån medan hon svankade med ryggen och höll isär sina fasta, runda skinkor med händerna så att jag skulle se hur hennes stringtrosor skar in i hennes stjärt. När hon sedan drog av sig trosorna och blottade sin rakade fitta var det nästan så att jag glömde av att fotografera. Sedan lade hon sig ned på en handduk på golvet och började posera på riktigt.

Hon kröp omkring på alla fyra, svankade med ryggen så att hon blottade fittan och tittade rakt in i objektivet så att det kändes som om hon knullade mig med blicken. När två filmrullar så var avverkade reste hon sig från golvet och kom gående fram mot mig med förföriska steg.
-Now I want you to do something for me, sade hon, I want you to take me home and fuck me really hard. Hon log ett leende som till hälften sade att hon menade vad hon sade och till hälften att hon inte trodde att hon kunde använda så runda ord. Jag behövde ingen mer övertalning än så, utan började febrilt plocka i ordning och var noga med att ta ur filmen ur kameran.
–Bring the video camera, would you? Sade hon med ett leende som inte kunde misstolkas.

Jag var inte sen att hörsamma hennes önskningar, utan snart befann vi oss på mitt rum, där jag låste dörren om oss. Jag bad henne lägga sig på sängen, vilket hon gjorde medan jag ställde upp videokameran och plockade fram några saker som jag tänkte att vi skulle leka med. Hon följde mig hela tiden med blicken medan jag förberedde mig och när jag började ta av mig mina kläder särade hon på sina ben och smekte sig på fittan. Jag kan inte alldeles svära mig fri från fåfänga, utan är faktiskt ganska stolt över min kropp. Så jag gjorde mitt bästa för att inte bara kasta av mig kläderna. Jag stod en stund i bar överkropp och jeans och tittade på henne där honlåg i min säng, naken sånär som på sin läderrems-bh och högklackade skor och uppenbart väldigt förväntansfull. Jag tror inte att hon upplevde sig vara nästan jämnårig med mig just då, för hon såg både kåt och lite förskrämd ut. Jag lät henne betrakta mig en stund och spände mig en aning självmedvetet, då jag insåg hur kraftigt hon reagerade på min kropp.

Utan ett ord band jag sedan en scarf om hennes ögon. Hon särade förväntansfullt på läpparna och jag kunde inte motstå frestelsen att kyssa henne. Hennes läppar var varma och mjuka och det var av någon anledning väldigt upphetsande att känna smaken av hennes läppstift. Jag drog mig undan innan hon skulle hinna känna att hon var färdig kysst.

För att inte tappa självkontrollen av den upphetsande situationen koncentrerade jag mig på att noggrant binda fast hennes händer vid sängstolparna. Beth lyckades se häpen ut trots ögonbindeln. Jag band fast hennes fötter vid vardera sängkanten så att hon inte skulle kunna få ihop sina ben och inte heller kunna sträcka ut dem, utan var fast i något som liknade födsloställning. För att försäkra mig om att hon inte skulle kunna få ihop benen band jag ett rep från hennes knäveck till den övre sänggaveln.

Det hade tagit sin tid att binda henne, och när jag var färdig hade den värsta kåtheten lagt sig, så att jag inte skulle gå för fort fram. Beth däremot var väldigt kåt. Jag svarade inte när hon frågade mig saker, utan lät henne fantisera vilt om vad som skulle komma härnäst. Hon var lite röd om kinderna, särade på läpparna av förväntning och hennes underbara rakade fitta var uppsvullen och alldeles fuktig.

Jag log ett mycket belåtet leende och reste mig lugnt och gick för att kontrollera att videokameran inte skulle missa någonting av vad som hände. Sedan gick jag ut i köket och hämtade några saker till som jag skulle behöva.

Jag satte mig intill henne på sängen och smekte henne varsamt med handen. Jag föste bort några hårstrån från hennes ansikte och njöt av hennes varma förväntansfulla leende. Jag kysste henne igen och lät denna gång min tunga leta sig in mellan hennes läppar, som hon ivrigt särade. Hon sög in min tunga i sin mun och sträckte sig upp mot mig, besvarade min kyss med inlevelse. Jag sög in hennes tunga i min mun, bet i den och lät henne sedan få tillbaka den. Hon kysstes bra, men hårt och nästan desperat, med virvlande tunga. Jag pressade ned henne mot kudden med en hand och drog mig undan och hon lät höra ett ljud av missnöje.

Men hon drog en djup suck av tillfredsställelse när jag förde mina läppar till hennes halsgrop och långsamt började kyssa hennes hals och nyckelben. Jag märkte hur häftigt hon reagerade när jag andades på hennes hals, så jag nosade försiktigt under hennes öra och belönades med ett ljudligt stön. Jag bet henne i örsnibben och andades i hennes öra och njöt av att se henne vrida sig av och an i sängen. Så gled jag sakta nedåt, försiktigt så att bara mina läppar rörde vid hennes kropp. Jag snuddade bara vid ett bröst, som hon försökte trycka mot mig, och fortsatte nedåt och täckte långsamt hennes mage med kyssar. Jag väntade tills jag kände hur hon slappnade av då det gick upp för henne att hon inte hade någon som helst kontroll över vad jag skulle göra härnäst, innan jag lät mina läppar glida uppåt igen mot hennes bröst.

De var inte stora, men välformade och fasta. Bröstvårtorna var alldeles sammandragna och pekade rakt upp, och Beth stönade högt när jag slöt mina läppar om det ena och sög försiktigt. Jag tog tag om hennes bröst med händerna och tillät mig själv att njuta en stund och ge mig hän åt att knåda dem och kyssa och bita i dem. Hon spände sig återigen och rörde på underlivet. Jag njöt av att veta hur upphetsad jag gjorde henne och att känna att jag hade all kontroll. Jag drog mig undan och började sedan kyssa insidan av hennes ena fot. Arbetade mig långsamt uppåt för att till sist trycka en dunlätt kyss precis intill hennes fitta. Hon skalv av kåthet, men jag började om igen från den andra foten och gled denna gång ännu långsammare uppåt. Jag nafsade längs insidan av hennes lår och det ryckte faktiskt i henne, så upphetsad var hon. Jag lät till sist mina läppar snudda helt dunlätt mot hennes fitta och belönades med en häftig utandning från hennes sida. Jag lät mina läppar reta henne i underlivet tills hon bönade och bad om att jag skulle slicka henne. Hennes fitta var så blöt att det rann safter ner mellan hennes skinkor och hon doftade underbart rent och fräscht. Men jag ignorerade hennes enträgna böner och drog mig istället undan.

Jag satte mig intill henne på sängen och njöt av hennes ansiktsuttryck när en iskall vattendroppe plötsligt träffade hennes rakade fitta. Jag förde isbiten längs hennes lår, lät den glida mellan hennes blygdläppar en stund och cirkla runt hennes klitta, som var alldeles svullen. Jag lät den glida upp längs hennes rakade kulle mot hennes mage och cirklade runt hennes navel till den var fylld av iskallt vatten. Hennes underbara bröst drog ihop sig stenhårt under min behandling, som lämnade fuktiga spår på hennes bleka hy.

Beth vred sig av och an och försökte reflexmässigt knipa ihop benen när jag återigen lät isbiten glida mellan hennes blygdläppar, men hon var ordentligt fastbunden och kom ingenstans. När jag var förvissad om att hon hade kapitulerat inför detta faktum, lade jag mig bekvämt till rätta mellan hennes ben och kastade en blick över axeln för att försäkra mig om att jag inte skulle skymma videokamerans utsikt alltför mycket. Jag satte mina kalla händer på hennes höfter och lät sedan min tunga snudda hennes blygdläppar.

Hon andades häftigt ut och började sedan jämra sig sakta medan jag lät mina läppar gå på upptäcktsfärd i hennes våta sköte. Jag slöt min mun om hennes klitoris, sög in den i min mun och lät min tunga gnida över den lena knoppen. Isbiten och den långa väntan hade gjort att hennes rakade skötevar alldeles upp svullet, och hon reagerade kraftigare än någon annan tjej jag har slickat. När jag lär min tungspets hastigt spela över hennes knopp, spände hon benen så att jag trodde att repen skulle gå av och formligen skrek ut sin orgasm som kom nästan utan förvarning. Jag iakttog hennes njutning från mitt underbara utkiks ställe och retade hennes fitta helt dunlätt tills hennes kramper hade avstannat och såg hur hon efteråt fickett lite plågat ansiktsuttryck när hon ville knipa ihop benen efter orgasmen, men upptäckte att hon inte kunde.

-Don´t think for a second that I´m finished with you, sade jag och reste mig för att kolla videokameran och förbereda de prylar jag plockade fram innan vi satte igång. Jag har ett par vibratorer och en stjärtplugg och andra saker sparade, som blivit kvar hos mig efter ett par tidigare flickvänner och nu skulle de komma väl till pass. Jag satte färska batterier i stjärtpluggen och gned in den med vaselin. Sedan flyttade jag videokameran så att allt som hände skulle komma med på bandet och lade mig så åter tillrätta mellan hennes ben.

Hon såg så underbart läcker ut att jag knappt kunde motstå frestelsen att bara släppa alla hämningar och knulla henne, knulla henne så att hon skrek av njutning och jag sprutade henne full. Men på något sätt lyckades jag behärska mig genom att koncentrera mig helt på henne. Jag drog på mig en kondom över två fingrar, kladdade lite vaselin på dem och satte fingerspetsarna mot hennes stjärthål. Hennes mun öppnades av stum förvåning och hon verkade leta efter något att säga, men hon fick inte fram ett knyst när jag långsamt men bestämt lät mina fingrar glida in i hennes trånga stjärt. Det hade kanske gått lättare om jag hade slickat henne samtidigt, men jag ville att allt skulle synas på videofilmen.

Långsamt tryckte jag in mina fingrar hela vägen in i hennes varma, trånga stjärthål, och njöt av hennes häpna min när jag började gnida med fingerspetsarna mot väggen mot slidan. Jag kände hur hon knep allt hårdare och hårdare, för att sedan med en utdragen darrande suck känna hur njutningen kom över henne när hon slappnade av. Jag finger pullade henne sakta och utstuderat och njöt av att se hur sensationerna speglades i hennes näpna ansikte. Hon tyckte det var skönt, kan jag lova…

När hennes stjärthål inte längre stramade så hårt om mina fingrar lät jag dem glida ut helt, lirkade av kondomen, och ersatte fingrarna med pluggen. Den gled mjukt in till hälften, men än var hennes trånga hål inte redo för att ta emot den helt. Jag slog på dess vibrator, pressade mjukt, och lät samtidigt mina fingrar glida genom hennes våta skåra upp till hennes klitoris som nu börjat återhämta sig efter den häftiga orgasmen. Beth var i sjunde himlen och verkade inte vara medveten om sin flämtande andhämtning eller sina utdragna stön. Jag retade mjukt hennes klitta med fingrarna medan jag långsamt bit för bit tryckte in pluggen i hennes stjärthål. Jag lät den stanna på det tjockaste stället och Beth jämrade sig en aning medan smärtan långsamt övergick i njutning, och jag belönades med en gurglande, utdragen suck av njutning när jag lät den glida in hela vägen och hennes rövhål knep åt om den smalare delen av pluggen.

Sedan slog jag av vibratorn och reste mig åter från sängen för att justera videokameran, passade på att dricka en slurk och låta Beth fukta munnen med en isbit, och lade mig åter mellan hennes ben, med ansiktet rakt mot hennes underbara sköte. Jag smekte hennes släta, spänstiga skinkor, lät händerna glida över hennes mage och upp mot hennes bröst. Jag slickade med tungan längs insidan av hennes lår och nafsade lätt i hennes hud. Hon vred sig och kråmade sig, men så lät jag mina armar glida runt hennes lår och grep tag om dem i ett järngrepp. Jag satte tungan mot hennes skåra och lät den bestämt glida ända från hennes våta hål och upp till blygdberget. Hon stönade högt och försökte höja sitt sköte mot mig, men jag höll henne stenhårt fast.

Så började jag min behandling. Jag slog på vibratorn i stjärtpluggen, höll henne fast och lät min tunga glida in i hennes våta, trånga fitta. Jag lät den glida in och ut i henne, tungknullade hennes fitta och retade hennes urinrörsöppning. Jag lät tungan spela över hennes klitta, sög in den i min mun, slickade den hårt och bestämt eller dunlätt och retsamt, cirklade kring den, bet i den, sög hårt på den och slickade samtidigt, men hela tiden höll jag fast hennes lår som i ett skruvstäd.

Jag kände hur hennes magmuskler arbetade och hur hon försökte röra på sitt sköte och sakta men säkert hur hennes lår spändes allt hårdare och hårdare, tills de darrade okontrollerat. Hennes andhämtning kom i korta stötar och hon jämrade sig och stönade ohämmat…När jag kände att hon var på den absoluta toppen, där det var försent att sluta, släppte jag mitt järngrepp med höger arm och satte mina fingrar till hennes fittmynning. Hårt och bestämt tryckte jag in min hand i hennes fitta i en enda mjuk rörelse, samtidigt som jag lät min tunga glida stenhårt över hennes svullna klitta. Hennes fitta stramade krampaktigt hårt om mina fingrar, när vibrationerna från stjärtpluggen, min sträva tunga och min hårt intryckta hand plötsligt fick henne att komma i en orgasm som fick väggarna att skaka. Jag vet ännu inte om vi var själva i lärarnas byggnad, men om vi inte var det lär alla ha hört hennes extatiska vrål.

Hennes fitta kramade krampaktigt min hand och jag förde den hårt och fort fram och åter och slickade obarmhärtigt hennes klitta tills hon nästan snyftande bad mig sluta. Då drog jag försiktigt ut min hand ur henne och reste mig på knä mellan hennes ben. Jag slog av vibratorn, men drog inte ut den ur hennes stjärt, utan lät den sitta kvar i henne medan jag reste mig och hämtade en handduk och knöt loss hennes fötter från säng kanterna. Jag lät dock repen från hennes knän upp till sänggaveln sitta kvar. Hennes kropp glänste av svett och hennes vackra morotsröda hår låg klistrat kring hennes ansikte. Hon såg otroligt syndig ut där hon låg bunden på min säng och det värkte i min kuk som säkert hade stått som ett spett i två timmar vid det här laget. Ånyo justerade jag videokameran och lade sedan en kudde under hennes höfter. Jag ställde mig sedan gränsle över hennes ansikte, vänd så att jag kunde se hennes nakna kropp framför mig. Jag runkade sakta min kuk, som stod som den sällan gjort förut, tittade på hennes sexiga uppenbarelse och laddade upp för att knulla henne, försökte föreställa mig hur det skulle kännas att trycka in min kuk i hennes stjärt och knulla henne hårt. Hon andades lugnare nu, men hennes kropp glänste av svett efter hennes dunderorgasm.

Jag reste mig en aning och satte mitt ollon mot hennes särade läppar, som hon särade ännu mer för att låta mig komma in i hennes mun. Hon slöt sina rödmålade läppar om mitt svullna ollon och sög mig mjukt. Jag kände hur min kuk ville växa sig ännu större och lekte ett ögonblick med tanken att låta det gå för mig där och då…Att spruta henne i munnen oavsett vad hon tyckte om den saken, det var ju ändå jag som bestämde, eller hur?

Jag föste desperat undan tanken, eftersom det omedelbart började dra ihop sig vid kukroten och jag kände hur en utlösning närmade sig om jag så bara tänkte på det . Jag bet ihop tänderna, fattade tag om min kuk och reste mig ännu lite högre så att jag kunde knulla henne i munnen. Hon öppnade villigt sin mun och lät mig munknulla henne. Jag vek min kuk nedåt, knullade henne i munnen och njöt mer av åsynen av något så sexigt och känslan av att göra någonting så dominant än av hur hennes varma mun omslöt mig. Hon böjde sitt huvud bak mot mig och lät mig komma in djupt i hennes mun och själv bestämma takten på mina långa, långsamma stötar. Jag gnisslade tänderna av kåthet och lyckades i sista sekunden dra mig undan så att jag inte skulle spruta henne i munnen.

Jag reste mig hastigt och ställde mig istället på knä mellan hennes ben. Jag satte mitt stora, fuktiga ollon mot hennes kladdiga fittöppning, höll isär hennes ben och tryckte sedan in min kuk i den våta värmen. Hennes fitta var trång, men kunde nästan från början ta emot mig i hela minlängd. Efter bara några långsamma stötar var jag inne ända till roten. Jag lyfte hennes ben ännu högre, så att jag såg rakt in i hennes sköte, och började sedan knulla henne långsamt och bestämt. Jag drog ut min grova kuk nästan helt och tryckte sedan hårt in den ända i botten. Varje gång jag snuddade vid hennes klitta jämrade hon sig högt. För varje stöt skumpade hennes härliga, välformade bröst och fick mig att vilja stöta ännu hårdare. Jag sträckte mig bak och satte på vibratorn i hennes stjärthål ännu en gång, höll isär hennes ben framför mig och började sedan knulla henne på riktigt.

Så länge jag inte låter kåtheten fullständigt ta överhanden brukar jag kunna hålla min orgasm tillbaka ganska länge, ibland bortemot en timma, men nu hade min kuk stått betydligt längre än så och var därför väldigt uppsvullen och känslig och dessutom var det så otroligt sexigt att ha denna lilla rödhåriga lolita bunden och villig under mig på sängen att jag inte ville hålla tillbaka. Jag knullade henne i hennes trånga, blöta fitta så att det knakade i sängen och jag kände hur de sköna vibrationerna i hennes stjärtplugg kittlade min kukrot. Gång på gång plöjde jag in i henne med min stora uppsvällda kuk och lade knappt märke till hur hon kom i ytterligare en kraftfull orgasm som fick hennes mörbultade fitta att dra ihop sig om mig. Jag knullade henne besinningslöst i djupa, hårda, snabba stötar och sköt till sist iväg en jättesats djupt inne i hennes fitta, som fullkomligt tömde mig på krafter. Jag föll ihop på hennes bröst och blev liggande länge så, medan min kuk långsamt slaknade och min andhämtning lugnade ner sig. Det kändes som om allt syre plötsligt tagit slut i rummet och jag höll på att drunkna i min egen svett.

Långsamt blev jag medveten om att jag kanske tyngde på henne och att hon kanske ville bli lossbunden och befriad från stjärtpluggen, men när jag drog mig ur henne och reste mig på knä, såg jag bara hennes lycksaliga leende. Mödosamt knöt jag loss henne och befriade henne från ögon bindeln, varefter hon stapplade in på toaletten för att ta ut och tvätta stjärtpluggen och jag stängde av videokameran.

Sedan duschade vi och gick och lade oss. Pratade lite slött med varandra innan vi somnade. Jag lyckades låta bli att fråga om hon hade tyckt det var bra… Jag antar att det där lycksaliga leendet är det enda svar jag behöver. Morgonen därefter ville vi naturligtvis se hur videofilmen hade blivit (stillbildsfotografierna var ju ännu inte framkallade) och utan att säga för mycket vill jag säga att jag är nöjd med resultatet. Kanske lite tråkigt att bara ha en kameravinkel hela tiden och inte några klipp, men filmen blev onekligen sexig så det räcker till. Beth blev så upphetsad av att se den att vi knullade på golvet framför TV-n. Hon hade dessutom fattat tycke för analsex, så jag tog henne i stjärten så att det gick för oss båda medan vi tittade på oss själva så som vi knullade kvällen innan.

Stillbilderna blev tyvärr underexponerade, vilket inte helt kan räddas i efterhand, men videofilmen blev ju desto bättre, och den har vi nu var sitt exemplar av… Hoppas hon inte visar den för sina kompisar, för hon är ju inte direkt blyg av sig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *