Anna och jag

Nu står man här i baren igen. Stället är överfullt med folk, men inte många man känner eller som man vill lära känna heller för den delen. Jag är inte ute för att ragga. Har sedan många år tillbaka ett fin-fint förhållande, men visst har det blivit ett och annat ”felsteg” under tiden. Man är ju inte mer än människa och som man så är man ju programmerad till att sprida sin säd.

Köper en öl till i baren och tittar mig omkring efter min polare, Christoffer, som jag är ute med, men han syns inte till. Han har väl hittat nå´n blondin att stoppa kuken i, tänker jag och återgår till min öl. Stoffe, som han kallas, är en obotlig brudraggare sedan många år och det är väl inte utan en viss avundsjuka som man ser brud efter brud som han lägrar, men just nu är det nog inte så säkert att det är något han mår bra av. Visst hade det varit kul att vara lika framgångsrik som han när man var 18-20 år, men nu när man närmar sig de 30 känns det ganska bra att vara lite stadgad.
”Hej du”, hör jag en röst bredvid mig, ”Fan va´ lite folk det är här ikväll”
Jag vänder mig om och tittar in i ögonen på en blond tjej i 22-års åldern. Normalt sett föredrar jag brunetter, gärna långa och slanka med schyssta rövar och små fasta bröst, men denna kvinna var otroligt vacker och sexig trots att hon inte alls stämde in på den beskrivningen. Hon var mera lik en klassisk Playboy-brud, fast kanske lite kortare och med lite bredare lår och höfter. Hon hade med andra ord långt blont hår, blåa vackra ögen, stora fasta bröst och en riktigt läcker röv nerstoppad i ett par tighta ljusa jeans.
”Jasså”, säger jag. ”Tycker du det?” Lite överrumplad över att en sån brud kommit fram till mig helt oprovocerat.
Nu är jag absolut inget stolpskott utan en helt vanlig snubbe i övre 20-års åldern, som under senare år lärt sig att komma överens med min smala och långa kropp och vunnit en del framgång hos det motsatta könet med allt bättre självförtroende som följd.
”Ungefär som vanligt”, fortsätter jag. ”Man får det inte roligare än man gör sig.”
Hon presenterar sig som Anna och hon är nyss inflyttad till vår lilla stad från Stockholm. Hon känner inte så många här än, så hon har gått ut med en kille som hon träffat på Lunarstorm, men han visade sig vara en riktig tönt som tydligen trodde att han hade vunnit högsta vinsten med ett säkert knull som pris.
Mitt uppdrag var alltså helt enkelt att rädda henne från den killen, vilket jag självklart inte hade något emot.

Vi pratade vidare under kvällen och bjöd varandra på olika drinkar och hade det väldigt trevligt (som det heter på ett vuxet språk). Vi pratade om allt möjligt som fanns i vår lilla stad och som vanligt när man snackar med tjejer på krogen så kom ju snacket in på sex. Absolut inget vulgärt, utan bara lite i förbigående och så. Hon berättade att hon faktiskt hade hoppats på att killen från Lunarstorm hade varit riktigt het för, som hon uttryckte det, hon behövde ett rejält åka ikväll. När hon sa det kände jag hur hennes hand mer eller mindre oskyldigt förflyttade sig till sidan av mitt lår där den dröjde kvar bara lite för länge för att vara oavsiktligt. När hon drog tillbaka handen smekte hon försiktigt med baksidan av den över den alltmer växande bulan i mina byxor. Det är lite svårt för en man att motstå en sådan inbjudan, även om man har ett gott förhållande hemma. Jag ursäkta mig lite lamt och sa att jag var tvungen att hitta min polare Stoffe innan kvällen blev för sen.
”Du kan väl ringa mig nån gång i alla fall”, sa hon oskyldigt och stoppade smeksamt en lapp med sitt telefonnummer i min hand.
”Visst”, säger jag dumt och lämnar henne i baren. Jag ser hur hon snart omsvärmas av mer eller mindre aspackade killar som direkt går hårt åt hennes yttre attribut: de oerhört läckra brösten och den välformade stjärten läckert paketerad i de ljusa jeansen.

Jag letar en stund efter Stoffe som jag självklart hittar hånglandes med en läcker brud på dansgolvet. Hans hand har redan vid det här laget letat sig in under tjejens tighta topp och jag ser hur hans fingrar smeker hennes ena styva bröstvårta genom en förmodligen läcker spets-BH. Hon nosar i hans öra och stönar förmodligen fram vad hon vill att han ska göra med henne när de kommer därifrån. Hon gnider sitt underliv mot hans lår och jag antar att hans stånd känns ordentligt mot hennes mage nu. Jag ser framför mig, när dom kommit hem så lägger han tjejen långsamt ner i sin vid det här laget väl inknullade soffa hemma i ungkarlslyan och långsamt smeker upp hennes korta kjol över låren och blottar ett par svarta stringtrosor som han försiktigt för åt sidan innan han sätter läpparna mot hennes välrakade kön. Jag ser framför mig hur hon spänner hela kroppen i en båge när hans tunga långsamt smakar på hennes fitta hela vägen nerifrån ända upp till klitoris. ”Knulla mig nu”, stönar hon fram mellan sammanbitna tänder. Jag blir abrupt väckt från mitt dagdrömmande (om man nu kan dagdrömma klockan halv två på natten) när jag får en knuff i ryggen av en förbipasserande kille som ser ut som en handelsresande tagen direkt från 80-talet i sin ljusa kavaj med illa vald slips som han förmodligen fått i julklapp från sin fru. Stoffe tar ett steg ifrån sitt kap för kvällen och ser sig omkring och får syn på mig. Vi morsar och jag hälsar på tjejen som tittar på mig med kåtrusiga, blanka ögon och säger hej. Jag säger till Stoffe att det är nog dags för mig att knalla hemåt. Jag styr mina steg mot garderoben och måste nog för mig själv erkänna att jag är rejält kåt nu, både pga. Annas tidigare invit och mitt ”dagdrömmande” om Stoffe och hans tjej. Jag löser ut min jacka hos den alltid lika buttra killen i garderoben. Tacka fan för det förresten; behöva ta emot en hutlös summa pengar av fulla människor som redan betalat 100 spänn i dörren och som bara tjatar om att dom vill hänga jackorna på samma galge.

Jag går långsamt ut från krogen och ser mig omkring efter nån jag känner för att snacka bort ett par minuter med innan jag går hemåt till min för tillfället tomma säng. Min sambo är bortrest och har så varit i två veckor, så lite kvinnligt sällskap skulle ju inte skada, men jag har bestämt mig för att hålla mig i skinnet.
”Hallå igen!”, nästan skriker en röst som jag känner igen som Annas. ”Vart tog du vägen?” Hon kommer framspringande till mig på smått vingliga ben och slänger sig runt halsen på mig och ger mig en lång kram. Lite för lång för att vara hälsosam efter mina funderingar under kvällen.
”Jag vet att du har sambo och så”, säger hon. ”Men alla andra killar därinne är så jävla jobbiga, så det funkar inte för mig. Jag vill bara ha lite sällskap i natt och du verkar ju vara den enda vettiga killen i hela den här stan.”
Vad svarar man på det?
Hon tar mig i handen och leder iväg mig hem mot sig. Hon bor i ett hyreshus precis i närheten av krogen där vi varit så vi kommer dit på mindre än två minuter.
”Jag vet att du vill”, säger hon hest utanför sin port och går före in och tittar uppmuntrande på mig över axeln. Jag tvekar, men tar sen ett par snabba steg upp på avsatsen utanför hennes dörr innan den slår igen framför mina ögon och min chans går förlorad. Hon går sexigt uppför trappan ett par steg framför mig så hennes sexiga stjärt kommer i perfekt höjd för mig att smeka. Jag sträcker ut mina händer och låter dom kupas över hennes skinkor och smeker med tummarna i skåran mellan skinkorna och fram. Jag känner hennes våta värme som väntar på mig innanför hennes jeans och det börjar spänna rejält i mina byxor nu. Hon tar ett par snabba steg ifrån mig och tittar förföriskt på mig och springer snabbt uppför den sista biten av trappan. Jag tar ett par snabba steg uppför trappan för att hinna ifatt henne, men blixtsnabbt låser hon upp sin dörr och smiter in och slänger igen den mitt framför näsan på mig. Jag står som ett fån och stirrar rakt in i dörren och undrar vad fan som pågår, men förstår att detta är en lek som hon gillar och som jag också börjar bli alltmer upphetsad över.

Jag står provokativt kvar utanför hennes dörr i vad som känns som en evighet, men det är nog i själva verket inte mer än nån minut. Min kuk dunkar innanför min gylf och jag försöker i min fantasi föreställa mig vad som kolla skall. Jag smyger tyst och försiktigt upp den stora tunga dörren in till hennes lägenhet som ligger i ett gammalt vackert hus med stora lägenheter och höga tak. Det är tyst och mörkt i hallen men lite längre fram till höger ser jag en dörröppning som det sipprar lite dämpad belysning igenom. Jag trampar tyst och försiktigt av mig mina skor och lägger jackan i en hög på golvet och smyger fram till dörren. Långsamt öppnar jag dörren på glänt och ser hur Anna sakta klär av sig med ryggen vänd mot mig. Jag vet att hon vet att jag står där och smygtittar på henne.
Sakta drar hon det röda linnet över huvudet och jag ser snett från sidan hur hennes stora bröst försiktigt pressas in mot kroppen när det tighta tyget dras över brösten som knappt täcks av en vit spets-BH. Smeksamt för hon händerna ner över sina axlar mot de väntande brösten som spänner ut BHn. Med en lätt suck kupar hon sina små händer under sina stora bröst och med tummen och pekfingret på högerhanden smeker hon sin vänstra bröstvårta genom det tunna spetstyget. Hon stönar tyst och om hon gör det för sin egen skull eller för att förstärka teatern för mig kan jag inte svara på. Hon njuter i fullo av sin föreställning och det gör jag också. Hennes andra hand smeker ner över magen mot linningen på jeansen och hon knäpper upp sitt breda bälte med en hand, samtidigt som jag ser hur hennes bröstvårta nu står rakt ut genom det tunna tyget i BHn.
Med lite möda knäpper hon upp sina jeans knapp för knapp och smeker över trosorna med den andra handen. Retsamt sakta drar hon ner de tighta jeansen över höfterna och skinkorna och låter dom falla till golvet. När hon böjer sig fram för att kliva ur jeansen skär de vita stringtrosorna läckert in mellan skinkorna. Hennes högra hand smeker långsamt upp längs insidan av benet och hon särar lite på benen både för att komma åt bättre och för att jag ska se bättre. Hon stönar lågt när hennes hand hittar målet längst upp mellan hennes ben och hon sträcker ett finger bak mellan skinkorna och smeker sig själv framåt över de nu våta trosorna. Jag står som i trance och tittar på scenen framför mig som man bara i vanliga fall ser i sunkiga porrfilmer på TV1000 sent på lördagsnätterna. Anna fortsätter att allt mer intensivt smeka sin fitta utanpå trosorna och ställer sig på alla fyra i den stora sängen som står mot väggen i det lilla sovrummet.
Hon svankar underbart med ryggen och nu har hennes fingrar letat sig in under trosan och dragit den lilla tygbiten åt sidan så hon kommer åt sitt rakade kön ordentligt. Hon smeker med två fingrar in mellan de blodfyllda blygdläpparna i ett allt snabbare tempo och hon kväver sina stön genom att lägga ansiktet i kudden vid huvudändan av sängen. Jag känner att mina byxor håller på att sprängas så jag måste bara öppna gylfen och ta fram min vid det här laget stenhårda kuk. Den hoppar fram genom öppningen i mina boxershorts och ställer sig i en vinkel ut från kroppen. Lite försats glimmar till på toppen av ollonet och jag smeker det försiktigt med tummen och pekfingret. Känner hur ilningar av kåthet och lust sänder direktsignaler mellan min hjärna och mitt kön. Vågar knappt röra vid mig själv mer med risk för att spruta direkt ut på hennes golv utan att ens komma nära den underbara stjärten som står och vickar bara ett par meter ifrån mig.

Under tiden har Anna sträckt sig efter en låda i nattduksbordet och plockat fram en massagestav i rosa gummi som hon slår på med det karakteristiska surret. Hon för staven mot sina särade och rejält våta blygdläppar och stönar högt, nästan gläfser till, när den rosa leksaken nuddar hennes klitoris. Hon står helt still med den vibrerande staven mot sin klitoris i nära nog en hel minut innan hon viker den bakåt och för den sakta, sakta in i sin underbara fitta. Min hand smeker automatiskt min spränghårda kuk sakta fram och tillbaka, fram och tillbaka. Jag ser hur hon blir våt om handen som håller staven av sina egna safter och jag till och med känner lukten av hennes kåthet i det lilla rummet. Det luktar varmt och lite strävt men samtidigt sött. Anna ökar takten med staven i fittan och hon lägger axeln i sängen för att komma åt att snabbt och hårt smeka sin klitoris med den andra handen. Fingrarna spelar runt, runt över klittan och staven åker allt hetsigare in och ut, djupt in i hennes trånga hål. Plötsligt börjar hon skaka i hela kroppen av orgasmen som väller över henne och hon ser faktiskt nästan överraskad och lite rädd ut över hur kraftig den är.
Hon faller ihop på sidan i sängen med slutna ögon och biter sig försiktigt i läppen och ser fantastisk ut. När hon till slut öppnar sina ögon är det första gången sedan jag klev in i hennes lägenhet som vi ser varandra i ögonen och hon ler åt mig med hela sitt vackra ansikte. Det långa blonda håret ligger rufsigt ner över halva ansiktet. Jag står där som förstenad med mitt bultande jättestånd i handen. Hon rullar över på mage och reser sig försiktigt upp på armbågarna i sängen och säger åt mig att komma dit.

Jag låter mina byxor falla till golvet och jag kränger av mig boxershortsen på väg fram till henne. Hon sätter sig nu på sängkanten och jag styr mitt stenhårda stånd mot hennes läppar. Hon tar försiktigt tag i kuken och för förhuden så långt tillbaka som det går. Hon kupar den andra handen runt min pung och kysser toppen på mitt ollon försiktigt, försiktigt. Jag känner hennes utandningsluft som en varm fläkt mot mitt ansade pubishår. Hon trycker lite med munnen mot mitt svullna ollon och låter läpparna omsluta det och fortsätter försiktigt att ta mer och mer av min kuk in i sin varma, blöta mun. Jag står med händerna i sidan och bara njuter av att se henne med min stora kuk långt in i munnen. Hon trycker sina stora fasta bröst mot mitt lår samtidigt som hon med rytmiska rörelser allt mer glupskt suger av mig med omväxlande hårda och mjuka tag. Jag varnar henne för att fortsätta och att jag kommer att komma vilken sekund som helst, men hon tar ingen notis om detta utan fortsätter att allt hårdare suga min kuk och försiktigt med andra handen smeka min pung och bak mot stjärten. Jag känner hur mina ben börjar darra och hur pungen drar ihop sig och börjar pumpa ut min säd som hon glupskt suger i sig. Hon tar kuken djupt i munnen och suger försiktigt på den under hela orgasmen och hon får svälja både tre och fyra gånger under tiden för att inget ska gå till spillo. Hon släpper taget om den sakta slaknande lemmen och lägger sig mjukt bakåt i sängen och tittar på mig med sina vackra blåa ögon och säger:
”Gillade du vad du såg tidigare?”
”Det kan du ge dig fan på!” svarade jag. ”Det var bland det sexigaste jag har sett. Och jag tror nog att du gillade att jag såg, eller hur?”
Hon svarar bara med ett hummande ljud och nickar med huvudet. Nu ligger hon helt utsträckt på den stora sängen med fötterna i golvet och benen lätt isär.
”Vill du ha mer?” frågar jag.
Ännu en gång får jag den hummande nicken till svar och jag sätter mig på knä mellan hennes fötter på golvet. Försiktigt smeker jag insidan av hennes ben ända från golvet, via knävecket och upp till ljumsken, men utan att nudda hennes underbara rakade fitta. Mina händer smeker hennes mage och mina fingrar trasslar in sig lite i den välansade hårbusken ovanför hennes venusberg. Hon stönar lågt och viskar ”Slicka mig nu. Jag tror du är bra på det!”
”Det är jag” svarar jag. Jag älskar nämligen att slicka fitta, särskilt när den är välrakad som Annas.

Försiktigt särar jag hennes yttre blygdläppar med fingrarna och smakar på henne. Hon smakar precis som det luktade i rummet tidigare, lite strävt och sött, men underbart gott. Hon är varm och fortfarande fuktig efter den tidigare orgasmen. Jag suger in den ena av hennes blygdläppar i munnen och glider upp och ner längs mynningen på hennes fitta. Omväxlande suger jag på blygdläpparna och slickar henne i mynningen till hennes grotta. Jag knullar henne med min tunga ut och in i det trånga hålet och hennes stönanden berättar för mig att jag gör rätt och att hon njuter av det. Till slut cirklar jag med tungan upp mot hennes lilla stenhårda klitoris som sticker fram mellan hudvecken. Min tunga gör cirkelrörelser över klittan innan jag suger in den i munnen och håller den där en stund. Hon vrider sig av vällust där hon ligger på sängen och hon särar sina ben och lägger ena benet över min axel där jag sitter på knä framför henne på golvet.
Jag suger och slickar hårt på hennes svällande klitoris och hon trycker mig intill sig med sitt ben och hon lägger även det andra över min andra axel och håller mig nu som i ett skruvstäd med ansiktet begravt i hennes savande underliv. Jag slickar och suger så mycket jag kan och min tunga nästan värker när den vispar över hennes klitoris. Jag tror hon njuter av makten att ha mig sittande på knä framför henne, fastlåst av hennes knän och lår. Måste erkänna att jag själv njuter av det och att min kuk åter börjar fyllas av blod och resa sig upp när jag tänker att jag är helt i hennes ”våld” och på det som komma skall för oss båda.

Mina fingrar letar sig in i hennes längtande hål och jag fingerpullar henne med två fingrar samtidigt som jag åter suger in hennes klitta i munnen. Hennes starka muskler där nere drar ihop sig om mina fingrar och hon vrider sig, nästan kastar sig, från sida till sida i sängen. När jag så blöter ett finger till i hennes safter och masserar hennes anus för att till slut sakta, sakta, sakta tränga in i henne där bak kommer hon i en lika stark orgasm som den hon gav sig själv tidigare med mig tittande på henne genom dörren. Hon släpper taget om mina axlar med benen och låter mig komma loss. Jag drar försiktigt ut mina fingrar ur henne och kysser henne lätt på de svullna blygdläpparna. Hon kvider till lite och tittar återigen djupt in i mina ögon och ler.
”Det där behövde jag i natt. Men jag vill ha mer. Orkar du?” säger hon och tittar längtande på mitt organ som nu står rakt ut strax under magen.
”Vad tror du?” säger jag och knäpper lekfullt till kuken så den sprätter till uppåt mot min mage.

Anna har krupit upp på sängen och lagt sig på sidan med ryggen mot mig och jag är inte sen att slänga av mig skjortan och lägga mig bakom henne i skedställningen med mitt blodfyllda organ vilande mellan hennes skinkor. Jag knäpper upp henne BH som hon fortfarande har på sig och slår mina armar om henne bakifrån och börjar smeka hennes stora bröst. Är det silikon, tänker jag. Men de är för mjuka och sköna för det fast de är så stora och fasta. Hon är ett praktexemplar helt enkelt. Hon trycker stjärten mot mig när jag med båda händerna knådar hennes bröst och rullar vårtorna mellan mina fingrar. Försiktigt nafsar jag henne i nacken och i öronsnibbarna och andas tungt i hennes öra. Min kuk spränger och står som ett spett ut ifrån mitt skrev och trycker hårt mot hennes stjärt som fortfarande ligger mot mig. Jag väger det ena bröstet i min hand och blöter fingrarna på den andra handen för att försiktigt smeka bröstvårtan med mitt våta finger. Jag knådar försiktigt bröstet och böjer mig fram över hennes sida och nafsar försiktigt i vårtan med mina läppar. Hon ligger fortfarande på sidan och vänder sig lite ifrån mig, men samtidigt svankar hon med ryggen och pressar hårt sin stjärt mot mitt stånd. Värmen från hennes blodfyllda organ sprider sig från henne genom min kuk ända in i ryggmärgen.
”Vad tycker du om för typ av sex?” säger hon plötsligt, nästan lite blygt.
”Vad menar du?” svarar jag dumt, men förstår snart vad hon menar.
”Jag gillar lite hårdare tag” säger hon då tyst och tittar mot mig över axeln.
En sån invit är man ju inte sen att svara på så jag klatchar till hennes ena skinka hårt med handflatan och beordrar henne att ställa sig på alla fyra. Hon skriker till lite. Lika mycket av smärta och förvåning som av kåthet och hon ställer sig genast på sina knän och armbågar i sängen och putar inbjudande med stjärten.
Jag sträcker mig efter en morgonrock som ligger slängd över fotändan på sängen och lossar på frottébältet som sitter i de små hällorna i rocken. Hon får ett smisk med bältet över skinkorna innan jag försiktigt binder hennes handleder runt träribborna vid huvudänden av hennes säng. Där står hon på alla fyra med stjärten i vädret och händerna ordentligt fastsurrade i sänggaveln. Jag ställer mig bakom henne och särar på hennes ben så hennes fitta återigen öppnar sig för mig. Då får jag syn på massagestaven som ligger slängd i sängen och sträcker mig efter den. Jag sätter på den och trycker bestämt in den i hennes anus som fortfarande är blött efter att jag slickat henne tidigare. Hon döljer ett skrik av vällust i kudden för att sen nästan skrika åt mig att knulla henne.
Jag tar tag i mitt gigantiska stånd och sätter det mot hennes svullna blygdläppar och stöter med en enda bestämd stöt in den i hela dess längd i hennes varma, trånga fitta. Genom väggen mellan fittan och stjärten känner jag hur massagestaven vibrerar och det är otroligt skönt! Jag börjar föra min kuk hårt ut och in i hela dess längd i hennes underbara kramande fitta samtidigt som jag vrider lite på staven i hennes bak. Hon stönar att det är underbart att vara uppfylld i bägge hålen och jag känner än en gång att jag är på väg att komma så jag tar ett bestämt tag om hennes höfter och trycker kuken långt in i henne i en sista hård stöt samtidigt som jag lyfter henne lite från sängen så hon nästan faller ihop över sina egna fastbundna armar. Jag sprutar henne full och förvånas själv över hur mycket jag har att ge så snart efter min förra utlösning. Staven vibrerar fortfarande i hennes stjärt och den tillsammans med min kraftiga orgasm gör att hon för en tredje gång kommer i en härlig orgasm.

Vi faller ihop på sängen och jag är orolig för att jag ska landa på staven och köra upp den hela vägen i hennes stjärt men det ordnar sig på nåt sätt och jag sträcker mig efter den och stänger av den och drar den försiktigt ut ur henne. Vi ligger så en stund. Hon på mage med mig över sig. Vi säger inget på en lång stund men vi vet båda att det får räcka för i natt och att vi förmodligen aldrig kommer att uppleva en sån natt tillsammans igen. Jag sträcker mig över hennes huvud och knyter upp knutarna på bältet från sänggaveln.
”Jag vill att du går hem till dig nu” säger hon. Det kommer inte att bli mer än så här mellan oss, det vet vi båda. Hon har fått vad hon vill ha och mig behöver hon inte längre i natt. Jag kysser henne i nacken, för hennes hår åt sidan och kysser henne ner över ryggen till svanken och slutligen får hon en stor blöt puss på fittan eftersom hon ligger lite bredbent och putar ut med den.
”Hej då Anna” säger jag och samlar upp mina kläder från golvet och går ut i hallen för att klä på mig och sakta gå hem i den regniga natten.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *