Anna, Thomas och John

Jag hade alltid haft ett gott öga åt John, han var enligt mig helt klart den snyggaste och trevligaste killen i vårt gäng. Vi var ett tiotal tjejer och killar som hängt i hop sedan första året på gymnasiet. Och trotts att vi alla levde olika liv nu så träffades vi minst en gång i månaden och hittade på roliga saker. Tyvärr var John i princip alltid upptagen, han hade alltid en tjej vid sin sida. Även om hans förhållanden inte varade så länge så fanns det alltid någon där. Och trotts att han byttet tjejer så gott som hela tiden var han aldrig otrogen. En av mina väninnor Malin var väldigt förtjust i Johns kompis Thomas. Varken Thomas och Malin var en del i vårat gäng, men i bland hände det ju att andra var medbjudna på våra ”träffar”. Hon hade en längre tid tjatat på mig att hon ville träffa Thomas lite med privat, dvs inte med alla andra i vårt gäng. Till slut bestämde jag att anordna en middag hemma hos mig för oss fyra, jag kunde ju skylla på att Malin ville träffa Thomas när jag pratade med John, och så fick jag samtidigt chansen att träffa honom lite mer privat. Jag visste också att John för en gångs skull var singel.

Middagen skulle gå av stapeln en lördag, och jag ägnade hela dagen åt att först städa hela min lägenhet och sedan laga mat. Jag var en bra kock och lade ner mycket jobb på maten. Jag hade också köpt en hel del flaskor gott rödvin åt oss. Mitt i min stress och yra på lördagen ringde Malin.

– Anna mitt i städningen! Svarade jag.

– Hej…det är Malin…jag är jättesjuk…hög feber och ont i halsen, tror att det är halsfluss. Malin lät hemsk på rösten.

– Åh, nej…är du säker att du inte kan komma?

– Ja, det är jag.

Vi la snabbt på luren och jag fortsatte städa. Det kändes lite trisst att hon inte kunde komma, hon ville ju så gärna träffa Thomas, men vi fick väl ta den en annan kväll. Dagen gick snabbt och snart var det dags för killarna att komma, jag sprang ut och in i mitt rum och garderoben och badrummet. Till slut beslutade jag mig för en svart ganska tight klänning, lång med ganska mycket slitz. En klänning som jag kände mig väldigt läcker i. Jag hade bestämt att jag skulle få John i säng i kväll, och då måste man ju ta fram det bästa man hade. Kände mig alltid extra sexig i denna klänning då den inte lämnade plats åt varken bh eller trosor. Bara ett par svarta stay-ups.

Killarna kom i tid och jag fick en fin bukett blommor från dem, Thomas var ju så klart besviken att inte Malin var med (han hade nog ett gott öga åt henne han med), men efter att par glas vin så var han på topp igen. Efter middagen så gick vi och satte oss i vardagsrummet, jag kände hur det blev en annan stämning, jag var varm i hela kroppen och rödvinet började göra mig lite småkåt. En verkan rödvin alltid hade på mig. När jag gick på toaletten för att kolla sminket kunde jag inte lta bli att känna mig lite försiktigt mellan benen och märkte då hur blöt jag var. Mina fittsafter rann nästan utanför skåran, och jag var glad att jag var nyrakad så jag knde känna det. Jag började försiktigt smeka mig och tog fram en stor dildo ur badrumsskåpet som jag körde upp i min våta fitta. Det nästan plaskade till när den gled upp. Plötsligt insåg jag vad jag höll på med. Jag drog ut dildon, pudrade mig lite och gick in till killarna igen. Inne i vardagsrummet såg jag att det satt och kollade på en porrfilm som gick på TV1000. Detta gjorde mig om något ännu mer kåt, och hnr jag såg på killarnas kukar som gjorde sig väl synliga under byxtyget så insåg jag att de också var det.

– Där är du ju, sa John, vi undrade just vart du tagit vägen. Vi har saknat dig, det är ju ingen mening att kolla på en sådan här film utan en sexig tjej som du, sa John och log mot mig.

– Synd att inte Malin är här så Thomas, men du kanske ställer upp för mig med.

Jag hade ju alltid drömt om att ha sex med två killar. Och jag insåg att detta var min chans. Jag var så otroligt kåt och våt så jag beslutade att jag skulle låta dem båda knulla mig. Jag satte mig i soffan mellan dem och satte upp benen på borden framför, min klänning gled ner och man så mina stay ups. Sedan kände jag hur Johns hand gled in mellan mina ben och började smeka mig, Thomas drog ner klänningen ner över brösten och började kyssa mina bröst.

– Åh, du är en kåt slyna du? Sa John och log.

– Mmmm, jag är så kåt, du känner väl hur våt jag är i fittan.

Sedan klädde både John och Thomas av sig alla sin akläder och jag tog av mig kläningen, men stay upsen behöll jag på. Vi gick in i mitt sovrum och la oss i min stora säng. Jag lade mig på rygg och särade på benen. Thomas lade sig mellan mina ben och började slicka min redan så våta fitta.Och John smekte, sög och slickade på mina bröst.

– Ställ dig på alla fyra beordrade Thomas.

Snällt ställde jag mig på alla fyra och putade ut med rumpan. Thomas ställde sig bakom mig och började att sära på mina skinkor, sedan kände jag hans tunga på mitt trånga anus hål och jag tjöt ut min njutning. John stod framför mig och drog mitt huvud mot hans stora styva kuk, jag började genast suga den frenetiskt och jag hörde hur John stönade högt. Utan att jag nästan märkte det så tryckte Thomas in sin kuk i min fitta, den var också väldigt stor och jag kände hur det spände i fittan på mig. Han satte sina hände på mina höfter och började knulla mig hårt och bestämt. Det finns inget bättre än att bli knullad hårt bakifrån så jag njöt enormt. Plötsligt drog John ut sin kuk och Thomas också. John lade sig på rygen och tvingade upp mig på honom.

– Rid mig!, beodrade han.

Jag satte mig och kände hur hans kuk trängde in i min fitta. Jag märkte också hur Thomas började slicka min anal igen och även sticka in ett finger och började tänja ut det trånga hålet. Sedan kände jag hur hans kuk pressades in i det och plötligt var det inne. Jag hade en kuk i fittan och den andra i analen. Och båda jukade på hårt. Jag kände hur jag var nära till orgasm och började stöna högt och ljudligt, sket i om mina grannar hörde. Det var så djävla skönt. Jag hann inte komma, och båda grabbarna drog ut sina kukar som forstavarande var styva och stora. Dom lade mig ner på sängen och särade på mina ben, Thomas lade sig att slicka mig och John gick i väg, när han kom tillbaka hade han dildon med sig. Sedan lade han sig på rygg, tvingade upp mig så han kunde köra mig hårt i analen, Thomas fortsatte att slicka mig samtidigt som han körde dildon i fittan på mig. Och då tog det inte många minuter innan jag kom och fick den mest otroliga orgasm. I samma stund kom John och sprutade mig i analen. Och för att det skulle bli rättvist mot alla inblandade så sög jag av Thomas och han kom i min mun. Alla var nöjda.

Efter detta äventyr tog vi alla en ducsh tillsammans och fortsatta att knulla hela natten.

Det blev fler middagar efter den gången, men nu förtiden är även Malin med…så nu har vi ännu roligare!! ; )

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *