Äventyr på Spa

Jag heter Miranda men kalls för Mimmi. Jag är 23 år, har axellångt ljusbrunt hår i en hästsvans, och en ganska vältränad och snygg kropp. Andra tjejer beskriver mig som söt. De flesta killar tycker att jag ser sexig ut. Själv är jag väl ganska nöjd med mitt utseende även om man precis som alla andra alltid hittar saker som man inte gillar med sig själv.

Min historia börjar när jag precis hade brutit upp från ett förhållande med en kille. Vi hade haft ett förhållande sen jag var19 och hade bott ihop sen jag var 20. Jag hade aldrig trivts i förhållandet men min ”ömma moder” sa att det tar tid att vänja sig vid någon så jag höll ut i 3 år innan jag gjorde slut. Hans ide om sex var att kyssa mig några gånger och sen pang på. Han höll på tills han var klar sen vände han sig om och somnade. Detta gjorde att sex inte var något som man precis längtade efter.

Det var min kompis Kicki som fick mig att förstå att jag skulle bryta upp från honom. Där stod jag då ensam i världen och behövde någon som lyssnade på mig. Kicki kom över och satt med mitt huvud i sitt knä och lyssnade på mig tills jag inte hade mer prat i mig. Hon brukade stryka mitt hår och säga att jag är värd tusen gånger mer än såna som han. Kicki var ett år yngre än mig hon hade blont hår som var lite längre än mitt. Om killar tycker att jag är snygg så skulle de tycka att Kicki är en gudinna. Hon är slank med formerna på de rätta ställena. Hennes byst är perfekt och går åt det stora hållet. Hon har slanka ben och en smal midja. Jag har alltid beundrat hennes utseende. Hon hade aldrig varit i något förhållande med någon kille och jag brukade fråga henne varför, det kunde ju inte saknas kandidater. Hon brukade då svara att killar inte är allt och sen börja prata om något annat.

Ungefär en månad efter det att jag gjort slut min kille så ringde hon en kväll. Hon berättade att hon hade vunnit en vecka på ett spa på västkusten. Eftersom vinsten var för två personer så undrade hon om jag ville följa med henne. Jag tackade ja och två veckor senare så reste vi dit. Det var ett lyxigt hotell där man kunde få massage, lerinpackning och såna där hälsogrejor.

Vi fick ett dubbelrum som vi skulle dela på. På bordet fanns det en lista från vilken man skulle beställa olika saker. Vi beställde varsin massage eftersom det var sent på kvällen och inte mycket tid kvar av dagen och vi skulle därför inte hinna med mer.

Vi tog på oss ett par vita frottébadrockar som lagts fram till och begav oss till massageavdelningen. Vi möttes av två tjejer i vår egen ålder som presenterad sig som Pia och Jane.

– Har ni nu några underkläder på er så ska ni ta av dem, sa Jane när vi kom in i rummet.

Vi tog av oss behå och trosor men behöll badrockarna på.

Vi låg alldeles intill varandra och kunde därför hela tiden se varandra. Jane masserade mig och Pia masserade Kicki. Det var otroligt skönt att känna hur kroppen slappnade av under deras vana händer. Jag kunde inte hjälpta utan att jag blev lite kåt när jag låg där på britsen och kände hur Janes händer knådade min kropp. Jag vände på huvudet för att se på Pia, hon var alldeles glansig i ögonen. Man kunde se i hennes ansikte hur upphetsad hon var. Allt för snart var massagen över. Jag kunde inte låta bli att kika på Kickis kropp när hon reste sig från massagebritsen. Hennes perfekta bröst och slanka ben blev som en uppenbarelse för mig. Hennes bröstvårtor vara alldeles styva och pekade hårda rakt ut. Jag fick anstränga mig för att sluta stirra på henne. Vi svepte in oss i våra badrockar och skulle gå när Pia plötsligt frågade om vi var intresserade av att komma på en liten information av några produkter som hon och Jane saluförde. Eftersom klockan bara sju på kvällen så tackade vi ja.

– Vi ska bara gå upp och byta om, sa Kicki.

– Behövs inte, sa Pia, det är i en av jacusirummen och det blir bara tjejer som kommer.

Vi tittade på varandra, nickade vi mot dem och tackade ja.

Vi kom in i ett rum som mycket varmare än de andra. Mitt i rummet så var det ett runt jacusi nedsänkt i golvet. Det fanns stoppade soffor, eller kanske man ska kalla det divaner i en halvcirkel vid ena väggen motsatta väggen var täckt med ett stort darperi.

– Ta ett jacusibad menas vi förbereder oss, de andra kommer om tio minuter, sa Pia och så försvann de ur rummet.

Vi hade fortfarande våra underkläder i händerna.

– Vi tar ett jacusibad först och tar på oss sen, sa jag.

– Ok, sa Kicki.

Vi drog av oss våra vita rockar och klev i vattnet. Vi satte oss i varsin ände av jacusin och började prata om allt möjligt. Plötsligt öppnades dörren och det kom in tre tjejer i rummet.

– Hej, sa en av dem, är det här som informationen ska hållas.

– Ja, Kicka, ska ni också vara med.?

Det skulle de. Det var Carina som var 20 år och hennes lillasyster Petra som bara var 16 år gammal. Deras kompis hette Erika och var lika gammal som Carina. De tog av sina frottérockar och gled ner i jacusin de också.

Erika hade de största bröst jag någonsin hade sett, Caina var bystig hon också. Petra som var lite blyg had en smal kropp med spetsiga tonårsbröst. Hon var otroligt söt. När vi suttit i vattnet ett tag så kom Pia och Jane tillbaks, de hade en väska med sig som de ställde mitt på golvet.

– Sätt er på divanerna så får vi börja demonstrationen, sa Jane.

Vi klev upp ur poolen och tog på oss våra rockar igen. Jag och Kicki, hamnade i mitten av halvcirkeln av soffor.

– Det vi nu kommer att demonstrera för er är kanske något som ni aldrig kunnat tänka er att använda förut, sa Jane.

De öppnade väska och tog fram en massa gummikukar!! Jane och Pia började demonstrera hur man använde dem. Det var sådana som gick på batteri, dubbelkukar av något geleartat gummi och s k strapon-kukar. Jag stirrade på allt detta och sneglade i smyg på de andra. Kicka satt andäktigt och stirrade hon också, Carina och Erika fnittrade förtjust över vad de såg. Petra satt bara och stirrade i golvet. Jag kände att jag blev kåtare och kåtare av situationen. Kicka såg minst lika kåt ut som hon hade gjort under massagen. Pia började dela ut några varuprover till oss. Jag fick en stor hudfärgad löskuk med vibrator i. Kicka satt med en lika dan i sin hand.

Nu utspelades den mest otroliga scen framför våra ögon, Pia och Jane hade tagit av sig alla kläder och satt helt nakna framför oss och demonstrerade produkterna. De visade hur en vibrator ska användas och hur man bäst gör för att framkalla största möjliga njutning. Jag kunde se på dem att de nu njöt av varandras kroppar. Jane kallade till sig Carina och visade på henne hur man stimulerar klittan. Carina stönade under deras behandling. Erika anslöt sig nu till dem och började föra in en av dubbeldildona i sin fitta. Hon stod där med den ena änden begravd i fittan och den andra i handen. Jane gick fram till henne och började suga på hennes otroligt stora och sköna bröst. Erika stönade av kåthet. Jane tryckte nu in den andra änden av dubbeldildon i sig och pressade sitt underliv mot Erikas. De sjönk ner på golvet och började utföra samlagsrörelser. De knullade varandra!! Carina och Pia låg i en 69:a och slickade varandras fittor. Jag tittade mot Kicki och viskade till henne.

– Jag är så otroligt kåt på dig, jag vill göra samma med dig som de gör sa jag.

Hon slängde då av sig sin rock och jag min. Vi förenades i en djup kyss, jag lade mig på knä och började suga på hennes bröstvårtor som blev stenhårda i min mun. Jag fortsatte ner till hennes fitta och slickade och sög på insidan av låren. Kicki stönade under min behandling. Jag lät min tunga vandra upp och ner för hennes blygdläppar, till slut koncentrerade jag mig på hennes klitta. Jag lät tungan fladdra över den och ibland slickade jag hela hennes kön. Smaken av hennes kåtsafter fyllde hela min mun, jag kunde inte få nog. Till slut bad hon mig att sluta, hon vill inte komma än. Jag lade mig till rätta och fick samma behandlig av henne som hon fått av mig. Kåtheten i mig var nu så stor att jag hade gått med på vad som helst. Hon var nu nere vid min fitta och slickade mig så jag höll på att bli tokig. Kicki hämtade den dubbeldildo som Erika och Jane haft och tryckte in den i sin fitta, hon lade sig ovan på mig och tryckte in den i min fitta. Vi började knulla varandra, det kändes otroligt skönt. Kicki gav hela tiden ifrån sig små gnyenden. Vi bytte så att jag låg överst, jag ökade tempot. Plötsligt kände jag att jag inte kunde hålla emot längre, jag gav efter och fick en otroligt skön orgasm. När jag kom till sans igen så såg jag Kicki ligga brevid mig totalt utpumpad.

– Det gick för mig också, flämtade hon

Hon log mot mig och jag kröp över mot henne och smekte hennes bröst och kysste henne. På golvet nedanför oss var Pia, Jane, Carina och Erika involverade i en fykant. Deras kåtstön var sköna att höra där de låg i en cirkel och slickade varandras fittor. Längst bort å soffan satt Petra kvar, hon var kåt till bristningsgransen och hade en hand innanför frottérocken som masserade fittan. Jag vinkade till henne att hon skulle komma över till oss. Hon reste sig upp och gick lite avvaktande över. Hon var alldeles rödrosig på kinderna av kåthet. Hon lät rocken falla och kröp ner mellan oss. Hon började suga på mina bröst och Kicki som hämtat sig nu, hjälpte henne. Jag avbröt henne och började istället slicka och suga på hennes bröst. Hon började stöna. Erika slickade hennes fitta och hjälpte till med dildon. När vi låg där kom Carina fam till oss, hon var alldeles glansig i ansiktet av Janes fittsaft.

– Hur är det med lillsyrran, sa hon, är det skönt att vara kåt.?

Hon väntade inte på något svar utan gick fram till Petra och började kyssa henne. Petra som nu var rejält upphetsad slickade girigt av alla kåtsafter från sin storasysters ansikte. Carina lade sig så att hon skulle komma åt att slicka fittan istället. Jag lämnade trion att njuta av varandra och gick ner till de andra. Pia låg på rygg och blev knullad av Jane som hade en strapon-kuk fastspänd på sig. Erika blev i sin tur slickad av Pia. Jag letade upp en likadan strapon, den hade en kuk på insidan också som skulle föras upp i den egna fittan. Jag spännde på mig den och kände hur min fitta kramade kuken. Jag gick bort till Erika som stog på alla fyra och stönade när Pias tunga slickade hennes fitta. Jag lade mig vid sidan om dem så jag kom åt att slicka de störa sköna brösten. Erika märkte mig först då, hon klev av Pia och lade sig på rygg så att jag lättare kom åt att slicka och suga på hennes bröst. När jag njutit av hennes sköna bröst ett tag så styrde jag in strapon-kuken i hennes fitta och började knulla henne. Av hennes stönanden att döma så tyckte hon om det. För varje juck jag gjorde så stötte dildon som satt i min fitta också. Jag knullade henne snabbare och snabbare tills vi båda kom i en gemensam orgasm.

Nu var alla så trötta att ingen orkade att knulla mer. Carina och Petra låg på soffan tätt omslingrade och andades ut. Kicki hade under mitt och Erikas vilda knull anslutit sig till Pia och Jane, de låg och kramade och smekte varandras kroppar. När vi hade pustat ut ett tag så lade vis oss i en enda hög och slickade och sög på den person som låg närmast. Det gick för mig en gång till den kvällen.

Jag och Kicki kunde inte låta bli att lägga oss i en 69:a när vi kom upp till rummet. Vi somnade i varandras armar. Hela den veckan hade vi vilda orgier med dessa tjejer.

Kicki och jag bor tillsammans numer. Vi har otroligt skön sex med varandra. Ibland så kommer Carin, Erika och Petra till oss och vi har en skön helg tillsammans. Jag är väldigt lycklig att vi åkte till spa den där gången.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *