Dominerad för fösta gången

Jag och min pojkvän Chris hade varit ihop länge, och som i de flesta förhållanden blir väl sexet ganska slentrianmässigt. Jag ville gärna testa något nytt och drömde om att få bli utnyttjad och dominerad, men när jag någon gång försiktigt framförde det viftade han bort det, han blev väl generad.

En kväll satt vi och såg en actionfilm på TV som slutade ganska sent. När actionhjälten besegrat skurken och fått tjejen, och eftertexterna rullade fram började jag zappa lite slött mellan kanalerna, och kom av misstag på en mjukporrulle på TV1000. Jag blev lite lätt generad och skulle precis trycka bort den, när Chris hindrade mig genom att lägga sin hand på min.

”Nej, låt den vara på!”

Det kändes billigt och plastigt, en storbystad blondin blev påsatt av en kille medan hon sög en annan, och skådespelarna var inget vidare, men det började ändå pirra i kroppen.

Plötsligt började Chris smeka mig. Först långsamt och försiktigt, över armarna och axlarna, men snart övergick han till att smeka mina bröst och mina ljumskar. Jag hade en kort kjol på mig, så det var inga problem att komma åt. Han tog försiktigt av mig min top och kysste och slickade på mina nakna bröst. När han försiktigt bet mig i ena bröstvårtan suckade jag av njutning.

”Jag visste väl att du skulle gilla det här”

”Mmmm…”

”Jag vill leka med dig ikväll… på mina villkor. Lovar du att vara en snäll flicka?”

Han hade fört upp handen till mitt skrev och smekte våldsamt mina allt våtare trosor.

”Ja, jag lovar! Jag ska göra allt du ber mig om!”

Han log och beordrade mig att ställa mig på knä med händerna på soffans armstöd. Han smekte min stjärt under kjolen och drog av mig mina genomvåta stringtrosor. Sedan lät han sin tunga utforska min fitta, och stannade till vid klittan. Han slickade och sög intensivt medan han fingerpullade mig med tre fingrar. Plötsligt slutade han.

”Nu ska du få känna på min stora hårda kuk, vill du det?”

”Ja, snälla, ta mig!”

Han drog ned gylfen och förde sakta in sin kuk i mig. Det var helt underbart, och jag kunde inte låta bli att stöna högt.

”Ja, älskling, njut för mig! Vem är den bäste?”

”Åh, Chris, du är! Du är den bäste jag haft!”

Han knullade mig hårdare och hårdare tills vi kom samtidigt. Jag kunde känna hur han sprutade massor av vit sagga in i min våta och villiga fitta.

Innan jag utmattad sjönk ner i soffan igen tog han av mig min kjol, så jag var helt naken.

”Nu vill jag ha ett nytt stånd.”

Han lade mig ner raklång i soffan. Sedan ställde han mig på knä vid mina fötter. Blondinen på TVn blev påsatt av en ny kille i duschen.

”Jag vill att du smeker dig själv”

Det var något jag aldrig gjort inför publik förut, så jag kände mig lite osäker. Jag började försiktigt med att smeka mina bröst. De är inga bomber, men inte så små heller. Bröstvårtorna var stenhårda och det kändes underbart att nypa lätt i dem. Chris iakttog mig hela tiden.

Jag behöll vänster hand på vänster bröst och började med höger hans leta mig ner mot mitt varma, våta skrev. Jag särade på blygdläpparna och började sakta smeka klittan. Det kändes härligt i hela kroppen, och jag såg att det gjorde Chris vansinnigt kåt.

Försiktigt förde jag in ett finger i slidan och hittade genast G-punkten. Jag kastade huvudet bakåt och stönade högt, och smekte mer och mer intensivt. Jag kom snart i en explosition av färger, och när jag öppnade ögonen hade Chris återigen ett riktigt maffigt stånd.

”Bra gjort”, log han. ”Nu är det dags att flytta på oss.”

Han band för mina ögon och ledde mig in i vårt sovrum. Med hjälp av handklovar som jag inte visste att han hade fjättrade han mig vid sängen. Jag var hjälplös, kunde varken röra en fena eller se, och det gjorde mig vansinnigt kåt.

Han lämnade mig så några ögonblick. Väntan gjorde mig bara med förväntansfull och framför allt kåt.

Snart var han tillbaka.

”Jag sa ju att jag skulle leka med dig ikväll. Din kropp är min!”

”Ja, den är din”, kved jag. ”Gör vad du vill!”

Plötsligt kände jag något blött och kallt i pannan. Han hade en isbit i handen och smekte mig långsamt med den. Jag flämtade, men inte av obehag.

Sakta förde han ner den över mitt ansikte, min hals och stannade vid mina bröst. Han lät den smälta mot bröstvårtorna och när den förvandlats till vatten var de oerhört känsliga, något han utnyttjade när han försiktigt kysste dem.

Sedan satte han sig gränsle över mig och förde sin kuk mot min mun.

”Sug den!”

Jag gjorde som han sa och sög så mycket jag kunde. Det var svårt när jag inte kunde använda händerna men det gick bra ändå. Han njöt högt och drog snart bort den. Jag kände hur han drog sig neråt igen och häftigt smekte min kropp. Sedan tog han mig våldsamt utan att fråga.

För andra gången kom vi samtidigt. Jag njöt högt och vred mig under honom. Det var så härligt!

Han släppte loss mig och sedan somnade vi utmattade och svettiga i varandras armar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *