Dröm i uppfyllelse

Hon låg naken på ett bord när jag blev inledd i rummet. männen drog av mig min tröja och behå så mina bröst blottades. sedan slet de av mig kjolen och jag bad dem om att få behålla mina trosor men de skrattade bara hånfullt medan de slet dem av min kropp. de ställde sig nära mig en bakom och en framför och ivriga händer smekte mina bröst och min stjärt och överallt där de kom åt. deras tungor vandrade över min hals, nacke, öron och jag började känna mig avslappnad.

så backade de och sade åt mig att kliva upp på den nakna kvinnan på bordet. de ledde mig fram och tvingade ner min fitta mot hennes ansikte och mitt ansikte mot hennes sköte. jag kände mig otroligt utlämnad med min nakna stjärt vidöppen för allas blickar.

-Slicka varandra, sa den ljuse mannen.

jag var nervös men gjorde som de sade. jag kände en mjuk tunga kittla mina blygdläppar och som vispade runt överallt utom min klitoris. den mörke mannen särade kvinnans ben och tvingade dem bakåt så att hon låg i rena gyn-ställningen och sade åt mig att hålla tag om hennes ben. hennes underliv låg vidöppet för erövring. jag hade aldrig förr slickat en kvinna och jag njöt i fulla drag av detta.

Tydligen hon oxå för hon började stöna.

männen klädde av sig och jag blev förväntansfullt upphetsad av att se deras grova kukar. kvinnans händer smekte mina bröst och nöp mig försiktigt i vårtorna, åååhhh – vad jag njöt.

den ljuse mannen drog fram en stol och satte sig bakom min stjärt. jag kunde känna hans blick som granskade min fitta och mitt stjärthål och bara detta gjorde mig kåt. jag kände två händer på min stjärt och sedan en mjuk tunga som sakta började leka med mitt stjärthål. en tunga som äntligen hittade min svullna klitoris och en ivrig tunga som stimulerade mitt stjärthål gjorde mig alldeles vimmelkantig. den andre mannens tunga började behandla kvinnans stjärthål och han tog ett av mina fingrar som han sakta förde in i hennes fitta. hon skrek högt. mina fingrar gled in och ut i hennes trånga men mycket hala hål. jag kände två fingrar penetrera mitt kåta hål och sakta glida in och ut och gjorde mig vansinnig. jag putade med stjärten och kunde inte få nog.

Fingrarna i min fitta hittade min g-punkt och jag var nära att komma

När tunga i stjärten försvann. istället blev jag insmord av något mycket halt och slemmigt. jag kände ett finger som smekte längs min trånga öppning och sakta kom närmare och närmare och till slut sakta penetrerade mitt stjärthål. fingret lekte med min ringmuskel och finger toppen gled in för att omdelbart glida ut igen och på nytt penetrera mig. behandlingen gjorde mig galen.

jag såg att mannen som satt framför mig just skulle ge kvinnan samma behandling och detta gjorde mig ännu kåtare. jag såg hur ett finger enkelt gled in i hennes stjärthål och kvinnan stönade högt.

Ett finger gled sakta men mycket bestämt ut och in i mitt stjärthål

samtidigt som en tunga virvlade runt min klitoris. jag har aldrig varit med om så intensiv njutning i hela mitt liv. mannen bakom mig ställde sig upp och jag kände ett enormt ollon tryckas mot min fitta.

Med ett lätt tryck gled den in och gick rakt i botten. mannens kuk fyllde mig till bristningsgränsen och masserade mina fittväggar. mannen framför mig var inte sen att göra samma sak med sitt offer. hans kuk penetrerade snabbt min kvinna och jag masserade hennes klitoris med min hungriga tunga.

Jag njöt av att stå helt utlämnad och bara få ta emot i mina känsliga hål. plötsligt drogs den hårda kuken ur mitt hål och ersattes av ett par fingrar istället. på nytt kände jag hur jag blev insmord i stjärten av något halt och sedan ett hårt ollon som pressade på mot mitt stjärthål. hur skulle jag kunna ta denna enorma kuk i mitt trånga hål?

-Slappna av sa mannen och började smeka min stjärt . massor med glidmedel öppnade vägen för hans enorma ollon, sakta trängde han in med sitt ollon och hans hårda kuk gled sakta men obönhörligt i mitt stjärthhål tills han utplånat allt motstånd.

Mannen framför mig var i fullt stånd med att smörja in kvinnans stjärthål och jag öppnade hennes stjärt medan jag förväntansfullt såg på hur han penetrerade henne. hon var trång och han var stor. jag slickade på för fullt och kände att jag var nära orgasm. en enorm kuk som pumpade i min stjärt och en tunga som stimulerade min klitoris och två intensiva fingrar på min g-punkt gjorde att jag inte kunde hålla tillbaka. jag skrek och kom i en skakande orgasm. det gjorde mannen i min stjärt oxå.

Jag klev av kvinnan och lade mig att vila på soffan och tittade på det knullande paret som snart kom i en rasande orgasm.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *