Du jag och några till

Åhh jag e så hård igen… kommer snart in i din röv igen…. Håller ett stadigt tag om dina bröst och knullar dig bakifrån ,, Du blir slickad i fittan av grannens lille son…

Jag trycker upp dig mot väggen tvingar isär dina fina ben och säger till grannsonen att han skall slicka dig. Han lyder…. plötsligt känner jag hans hand runt min kuk..

Han runkar den sakta. Han särar dina blygdläppar så att jag skall stoppa in kuken i din fitta. Åhh så skönt!

Han binder fast dina händer i en krok i taket och vänder på dig.. han särar dina skinkor..

Han fumlar upphetsat med sin kuk när hans tunga slickar min kuk som far in och ut i din fitta. hans tunga slickar dina blygdläppar och vidare bak mot din röv.

Han fuktar ett finger och kör upp det i din röv.. samtidigt som han slickar runt din röv..

Jag säger åt honom att trycka in sin hårda vibrerande kuk i din röv. Han stönar högt!

Känner du hur fylld av kuk du är!?

En stor grov i din våta fitta och en lite mindre men stenhård i röven….Vi tar stadiga tag i dig och jag säger åt honom att knulla i samma takt som mig…

Vi börjar knulla dig sakta och lugnt… Jag nyper i dina bröstvårtor och kysser dig upphetsat… Grannpojken smeker dina skinkor med fittsaften MMMmmm Luktar så upphetsande!

sedan ökar vi tempot…

Nu ökar vi takten igen…

Men när jag kör in min hårda kuk drar han ur sin… Fittsaften rinner ner för dina lår…. Ner över min välfyllda pung som piskar dina blygdläppar…

Grannpojken kramar dina bröst hårt när hans kompis kommer in..

Vi binder loss dig från taket, och lägger dig fastspänd i sängen istället. Hans kompis tar av sig sina kläder. han har en stor bula i brallorna.. Jag ser hur du blir nyfiken o kåt…

Han har en lång och grov kuk men nästan inget kukhår…

Jag säger till honom att sätta sig grensle över dina pattar så att du kan suga han…

Samtidigt kryper jag under dig och kör upp min kuk i ditt uppknullade rövhål..

Garnnpojken slickar din rinnande fitta..

Nu tar han sin stenhårda kuk till din mun där du redan har en styv och bultande kuk…

Du får nu två pojkkukar i din mun och ett grov killkuk i röven…

Du suger så det smaskar om det och pojkarna knullar din mun besatt…

Jag säger åt dem att en får sluta och knulla din rinnande fitta istället..

Den siste killen trycker upp sin långa kuk i din rinnade fitta.. du känner kuken långt upp i magen..

Mmmmmm……

Du har tre hårda kukar i dig!!

Du känner hur det spänner i fitta och röv när vi knullar dig…

Du stönar så högt att grannpojken snart kommer…

Han tar ut kuken ur din mun så att du kan slicka och suga hans kulor. Du ser hur hans hand flyger fram över det ådriga skaftet. Aldeles framför dina ögon!

Killen med den långa kuken börjar knulla dig skithårt. Du känner hans pung slå mot dina skinkor…

Grannpojken trycker snabbt in sin styva dunkande kuk i din mun och tar tag i dit huvud för att kunna knulla dig hårt i munnen. Han är hårdhänt… Han knullar sin kuk långt ner i halsen på dig för att sen med ett högt skrik spänna kroppen och skjuta den kladdiga spermasatsen i diin knullkåta mun. du känner hur det rinner över av den kladdiga såsen när han fortsätter pumpa din fina mun..

Sperman rinner ner för dina mungipor, ner över dina kinder…

Den storkukade killen med lite kukhår böjer sig fram och biter lite försiktigt i dina bröst. han andas tungt och knullar dig fortare och fortare. Jag följer på i samma tempo i din trånga knullkåta röv…

Hans kuk börjar rycka kraftigt och han böjer sig fram och kysser din spermafyllda mun… Det blir för mycket för honom, så han vrålar högt och sputar i din trånga våta fitta…

Du känner hur hårt sperman sprutar upp i dig…

Du känner hans sperma spruta djupt upp i magen på dig. Troligtvis de här killarnas första gång med en tjej..

Han knullar dig så hårt och djupt att du knappt tror att det är sant… Han kysser dig häftigt och blir full av sperma i ansiktet… Du viskar kåta ord i hans öra….

Jag känner hans sperma som rinner ur din överfulla fitta. den rinner ner över mitt kukskaft när jag rövknullar dig. Du blir helt uppsmord där bak med sperman…

Jag tar ett stadigt tag om dina höfter, lyfter upp dig och ställer dig på alla fyra. Åhh din fitta rinner.. Sperman rinner ner för dina lår . Jag säger till den yngsta killen att han får slicka rent efter sig så han lägger sig i en 69’a med dig. du suger upp hans kuk och han slickar din fitta nogrant.. själv pumpar jag din röv som en besatt

Jag känner en hand på min pung och en tunga i mitt rövhål.. Grannpojken vill se mig tömma min sats i ditt kåta röv.. Han runkar sin kuk som är stenhård igen. Jag frågar om han är redo att spruta på din häck när jag kommer.. han tycker det låter fint och det är inga problem… Den stora kuken du har i munnen börjar också närma sig…

Jag hör hur den stora kuken i din mun snart kommer att spruta, så jag drar ut kuken ur din röv och trycker in den i din fitta istället. Jag tar tag i grannpojkens kuk. runkar den lite smakar på den.. den smakar av din fitta. *Mums*

jag säger till han att knulla din röv så att det går för honom..

Du känner kuken i röven som pumpar snabbt…..

Jag trycker in min heta kuk långt i dig.. Känner en tunga på pungen ibland…

Jag kommer snart att fylla din fitta….

Jag knullar dig hårt! pungen slår mot din svullna klitta och du stönar högt! Jag känner hur satsen är på gång… Jag får ett finger uppkört i häcken och det får mig att spruta loss! jag sprutar din fitta full med kladdig vit sperma. det stänker i ansiktet på den storkukade…. När jag tömt mig känner jag en hand runt min kuk som drar den ur dig… Han tar min kuk i sin mun!!! Han suger mig hårt och slickar bort all sperman..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *