En olydig kvinna

”Och vad tror du att du håller på med?” frågade han och spände ögonen i mig när han kom in genom dörren. Hela jag ryckte till och kröp reflexmässigt ihop av hans plötsliga intågande i rummet och jag visste att det här verkligen inte var bra, det kunde jag se i blicken han gav mig.

Han stängde dörren bakom sig och i hans hand höll han sin livrem som han var mycket mån om att jag skulle se, då han snärtade den i sin andra hand samtidigt som han gav mig en både genomträngande och uppfodrande blick. ”Försöker du ta dig loss, din olydiga lilla slyna?” frågade han och stirrade stint på mig, utan att egentligen förvänta sig ett svar. Jag fick inte svara.

Han var nära nu, satt med sitt ansikte bara centimeter från mitt, men min blick var nedslagen för att inte förarga honom ytterligare, det var bland de första sakerna jag fick lära mig, att inte utan lov titta honom i ögonen. Den missen hade jag gjort i början och jag hade lovat mig själv att inte göra om samma misstag igen, då jag hade fått smaka av konsekvenserna alltför många gånger.

Han strök över min kind med sin stora varma hand och för en sekund så trodde jag nästan att han skulle låta mitt rymningsförsök passera förbi ostraffat, tills hans hand nådde min nacke och tog ett kraftigt tag om mitt långa ljusa hår. Han ryckte upp mitt nedslagna ansikte så att min blick kom att möta hans, och jag kunde se att han definitivt inte tänkte låta det passera ostraffat den här gången.

”Du vet vad som väntar dig…” sa han konstaterande mens greppet kring mitt nackhår hårdnade. ”Förlåt mig” pep jag fram samtidigt som jag försökte krypa ihop ytterligare, men de stora handklovarna som satt runt mina handleder höll mig strategiskt kvar på samma ställe som tidigare. Nyckeln som jag hade försökt ta mig loss med höll han nu i handen samtidigt som han höjde sin andra hand mot mig i en snabb rörelse. I en hård smäll landade den på min kind och det brände till rejält. ”Aj!” nästan skrek jag samtidigt som jag stirrade på honom där han halvstod över mig i sängen. Det hade varit en rejäl örfil och det hade gjort rejält ont. Men trots det så visste jag att han inte skulle nöja sig med den, jag hade varit olydig…

Jag visste att mitt uppförande varit dåligt och att min bestraffning skulle bli både smärtsam och utdragen när den väl kom…

************************* Ca 4 månader senare *****************************

Det var en sån där mörk och kall Novemberkväll då du helst av allt håller dig inomhus, kanske framför en öppen spis eller uppkrupen i en soffa med en bra bok. En perfekt kväll för att pyssla inomhus och idag hade jag fått en hel del hushållsgöra gjord.

Jag var på väg upp från källaren och tvättstugan bärandes på en stor tvättkorg och stannade till på de översta trappstegen för att ta ett nytt grepp, när jag helt plötsligt tappade korgen. Innan jag visste ordet av, så hade tvättkorgen med all ren tvätt flugit nerför trappan igen med ett brak.
Det här var inte bra, det visste jag, men det var ingenting jag hade kunnat hjälpa. Jag böjde mig ner för att plocka upp några av de plagg som hamnat högst upp, då jag kände någons skugga över mig. ”Och vad händer här då?” hörde jag en barsk röst bakom mig fråga. Jag reste mig genast upp för att snabbt vända mig om.

”Det var inte med mening, jag… Jag halkade till i trappan, jag tror någon har spillt något där” fick jag fram samtidigt som jag direkt kom på att min lögn var genomskådad.
”Halkade i trappan säger du… Det var inte vad jag såg… Du borde han lärt dig vid det här laget att inte under några som helst omständigheter ljuga för mig!” sa han och stirrade stint på mig. Jag visste att detta förargade honom mycket, då han hade låtit mig träna på just att balansera saker och ting bara någon vecka tidigare, efter att jag slagit ut ett glas whiskey på golvet som jag skulle hämtat åt honom.

Han tyckte väl att det skulle sitta färskt i minnet vid det här laget, men han kände sig tvungen att ytterligare ta sig an min klumpighet igen, vilket jag visste att han skulle göra så småningom. En kvinna skall vara disciplinerad, graciös och alltid visa gott uppförande, speciellt mot honom i allra högsta grad. Jag hade brutit mot två av dessa ”regler” ikväll och det såg han inte milt på. Att tappa en tvättkorg var väl en sak, människan är fumlig ibland. Men att ljuga… Det skulle straffas värre…

**************************

Han var en ganska normalstor man, mörkbrunt hår och blåa djupa ögon, alltid snygg och välklädd. Han tjänade bra och hade många egenskaper som attraherade kvinnor. Tidigare hade han väl varit lite av en ”ladys man” som alltid hade många kvinnor runt sig vart han än gick. Det var väl lite det jag hade fallit för då vi först träffades, för nästan fyra år sedan. Kvinnor skall ju tydligen falla för de lite ”farligare männen”, och det tror jag ligger lite sanning i. Dock inte hela sanningen, då han var oerhört charmig och alltid fick mig att skratta med sin hjärtliga humor. En egenskap jag värderade högt hos det manliga könet.

Själv var jag dryga 27 år gammal och en ganska pigg och glad tjej. Jag hade precis påbörjat mitt yrkesverksamma liv efter många års universitetsstudier, och jobbade nu som lärare på ett gymnasium i Stockholm. Historia lärarinna, något jag länge velat bli enda sedan jag själv gick i gymnasiet. Jag trivdes med livet och bodde tillsammans med min sambo utanför Stockholm i en villa vi kommit över ganska rimligt, ett stort och fint hus i ett trevligt och lugnt område lite avsides från de andra husen, bredvid ett skogsparti. Min sambo var ganska mycket äldre än jag, nästan 13 år, men det hade aldrig varit något problem. Vår tillvaro såg väl ganska så ”normal” och vanlig ut i allmänhetens ögon, men mycket hände där som allmänheten inte hade en aning om. Ett spel för kulisserna.

Till en början hade vi haft ett ganska normalt förhållande, men efter något år så hade det börjat förändras. Det hela hade börjat som oskyldiga lekar då vi använde handbojor och hade utövat olika varianter av bondage, men det hade blivit mer än en oskyldig lek med tiden och det var verkligen inte längre ett oskyldigt rollspel där man väljer tillfälle och sedan återgår till det normala. Nej, det hade blivit något mycket större, och vi föll båda väl in i våra roller. Vår tillvaro närmade sig mer och mer en 24/7 tillvaro och det var även dit vi så småningom ville ta det. Jag skulle gå ner och börja arbeta deltid och vi skulle mer och mer sluta oss från omvärlden.

Nu undrar säkert många hur någon kan vilja leva som undergiven och i sin roll 24 timmar om dygnet, men det är det mest naturliga jag någonsin kunnat göra enligt mig själv. Det föll sig lika naturligt som något annat, något annat alternativ hade varit att förneka mig själv. Ignorera ett viktigt behov hos mig, behovet av en stark man som tar hand om mig och gör mig till en kvinna, en perfekt sådan. Det handlar om mycket mer än bara det sexuella planet, det är större. Mycket större.

**************************

”Kom hit!” beordrade han samtidigt som han drack ur vattenglaset han höll i sin hand och satte det ifrån sig på byrån. Det var sent på kvällen och den hade jag fått tillbringa ståendes mot en vägg hittills. ”Vi har visst mycket kvar att lära” sa han och tog tag i mitt ena öra och började dra mig genom rummet. ”Det gör ont! Ta det försiktigt med mig!” jämrade jag mig ynkligt samtidigt som jag nästan kröp efter honom genom huset. När vi kommit in i sovrummet släppte han taget om mig och sträckte sig efter ett brett svart halsband i läder som legat på ett bord. Exakt det halsbandet hade han köpt till mig för något år sedan och det hade han använt många gånger då han lärde mig nya saker; saker att värdesätta högre än något annat. Lädret blänkte i det svaga ljuset och jag svalde hårt.

Han tog tag i halsbandet och fäste det runt min hals samtidigt som han måttade mellanrummet mellan min hals och halsbandet med sina egna fingrar. Han drog åt ytterligare och halsbandet slöt sig runt min hals. Det var ett halsband med samma effekt sin det finns på hundkoppel, strypande. Jag tyckte verkligen inte om att vara kopplad, det var oerhört förnedrande att gå omkring på alla fyra. Dessutom var strypeffekten mycket obehaglig, men effektiv då jag inte kunde göra annat än att krypa efter.

Han fäste ett relativt kort koppel i en liten metallring mitt på min hals och började gå, utan att ge mig en blick. Han gick i raskt tempo runt i huset och jag kröp så fort jag bara kunde efter. När vi kommit till vardagsrummet för andra gången tvärstannade han och vände sig om. ”Vi kanske skall gå ut och rasta dig istället? Precis som en riktig hund!” sa han och tittade hånfullt ner på mig där jag stod på alla fyra. Jag andades kraftigt av det snabba tempot som var svårt att följa på alla fyra, och jag såg att han log åt sin idé. ”Ja det kanske vi ska göra, rasta dig ute som alla de andra hundarna?” Jag tittade förskräckt upp på honom och han bara flinade när han såg hur orolig jag blev. Var det något han tyckte om så var det att sätta sig i respekt hos mig. ”Nej, det får bli ett senare projekt. Först och främst måste jag lära dig grundera på nytt, för de sitter visst inte…” sa han uppfodrande och med en arg blick så bar det av igen.

Efter ytterligare ett varv i huset stannade vi i finrummet igen och han satte mig ner på en stol som egentligen hörde till matsalsmöbeln, men som nu stod mitt i rummet. Där satt jag framför honom och kände mig väldigt liten. Utlämnad. Den vadderade dynan i mörkt skinn kändes kall och obehaglig under mina skinkor.

Väl sittandes på stolen började jag bli lite orolig och jag kunde nästan inte hålla ansiktet rakt fram då han cirkulerade runt mig och iakttog mig. Han hade låtit mig ta av mig alla mina kläder och det enda jag hade på mig var det breda halsbandet, ett par svarta stringtrosor i silke och ett par höga skor med närmare en decimeters klack. Skor som jag, innan jag träffade honom, aldrig hade klarat av att stå på. Jag kände mig naken, blottlagd. Jag ville helst skyla mina bröst, även om jag var nöjd med dem och aldrig skämdes över min kropp som var både lång och kurvig, precis så som en frisk och vacker kvinnokropp ska vara. Men de stod nu rakt ut och jag kände mig så utlämnad. Han kunde se hela mig, jag kunde inte gömma eller undanhålla något. I det här tillståndet var jag som en öppen bok och han kunde se på mig vad jag tänkte och kände.

Han tittade missnöjt ner på mig och stannade mitt framför mig. ”Vad ska jag göra med dig?” frågade han sig och skakade på huvudet. ”Har jag inte präntat in mina regler tydligt nog? Har jag varit för lat?” frågade han sig och började gå runt mig sakta igen. Han gick bort till matsalsbordet och hämtade en lång smal piska som han böjde lite lätt. ”Res dig upp!” befallde han och jag reste mig försiktigt upp på de höga skorna och stod stilla för att invänta vidare instruktioner. Jag kände hur nervositeten steg inom mig och jag kunde känna hur en rysning letade sig längst mina armar och huden knottrade sig.

”Kom hit och ställ dig mot stolsryggen!” sa han sedan och jag skyndade mig att göra som han sa, för jag visste att allt jag gjorde registrerades. Skyndade jag mig tillräckligt och visade min välvilja kanske straffet skulle bli mildare? Nu stod jag och höll krampaktigt i stolsryggen samtidigt som jag med flämtande andetag försökte stålsätta mig för vad som komma skulle. Han stod bakom mig och helt plötsligt kom han närmare och sedan sträckte han fram sin hand mot mina bara bröst som stod rakt ut. Jag ryckte till lite och stönade till då han tog tag i min ena bröstvårta och började nypa den allt hårdare samtidigt som han iakttog mig.

”Du ser ut att tycka om min behandling, ditt lilla luder…” sa han kallt och nöp rejält hårt tills jag började vrida mig oroligt, fortfarande ståendes i samma position som tidigare. Jag knep ihop ögonen och andades stötvis med halvöppen mun. ”Olydiga slynor får bestraffningar, inte belöningar!” sa han sedan och släppte tagen. ”Så, nu vill jag att du svankar för mig och visar att du mer än gärna tar emot ditt straff”. Jag kunde inte göra annat. Jag svankade så gott jag kunde och han rättade mig med en handflata på ena skinkan som sved lite lätt. ”Bättre kan du” sa han lugnt och gav mig en menande blick. Jag ryckte reflexmässigt till av hans smiskning då jag trodde att det var piskan han skulle slå med och han log åt paniken i mina ögon. ”Oroa dig inte, du kommer få smaka på den också” sa han flinandes, precis som om han läst mina tankar.

Helt plötsligt kort därefter kom första smällen och den träffade över båda skinkorna. Jag tog ett hårdare grepp om stolen och försökte stålsätta mig så gott det gick. Smällarna blev fler och de avlöste ekandes varandra i tätt följd tills de plötsligt bara slutade. Mina skinkor var rejält röda och det fanns säkert många ränder där vid det här laget. Jag stod blixtstilla och bara lyssnade efter nästa rörelse, men den kom aldrig. Sakta öppnade jag ögonen igen som jag knipit ihop i mina försök att minska smärtan. Jag andades tungt och mina skinkor ömmade.

”Gå in på ditt rum och stanna där tills jag ropar på dig!” sa han lugnt och bestämt samtidigt som han gick bort till soffan och satte sig. Han hällde upp en whiskey och lutade sig tillbaks. ”Nu! Innan du får en omgång till!” sa han nästan lite irriterat och tog en klunk ur sitt glas samtidigt som han pekade mot dörren med piskan. Jag gick med så snabba steg jag kunde in på mitt rum där jag satte mig på sängen. Skinkorna sved rejält och de ömmade när jag kände på dem med mina händer.

Visst hade jag fått värre straff än det här, men just den piskan gjorde så fruktansvärt ont och det visste han givetvis då han valt ut just den. Han var väl extra mån om att bestraffa mig nu, för jag hade visat stora tecken på olydnad och totalt glömt bort några av de viktigaste grunderna. Jag var vanligtvis mycket uppmärksam och uppförde mig exemplariskt, men just i kväll hade jag blivit så överraskad och kanske var det panik som kommit över mig, och fått mig att ljuga? Men grunderna är som sagt mycket viktiga, och de måste sitta för att få vara hans kvinna. Jag måste visa mig värdig. Visa att hans uppfostran gett resultat.

Han måste vara arg på mig, all tid och träning nästan som bortblåsta, tänkte jag där jag satt. Men våra roller gentemot varandra satt djupare inpräntat än de vardagliga ”små” misstagen. Jag visste ju varför han straffade mig och jag skämdes för att ha gjort så grova misstag. Jag ville inget hellre n att få krypa upp till hans knä, få lägga huvudet där. Visa min tillgivenhet… Och min ånger… Men skulle han ta emot det?

**************************

”Kom ut till mig nu!” ropade han plötsligt från finrummet där han satt i soffan och tittade in i väggen framför sig. Jag ställde mig i dörröppningen och väntade uppmärksamt på hans nästa order, fortfarande endast iklädd det stora halsbandet, de små trosorna och de höga skorna. De var verkligen extrema. Hade man haft de på sig ute bland folk så hade man fått många elaka kommentarer och blickar på sig, för det var inga anständiga kvinnor direkt som gick i sådana. Kanske var jag ingen anständig kvinna heller… Jag tittade oroligt mot honom där jag stod och jag skämdes över mig själv, jag hade fått tid att sitta på mitt rum och tänka igenom mitt uppförande. Och han hade haft all tid i världen att tänka ut ett rimligt straff för mig.

”Kom och ställ dig framför mig” sa han lugnt och satte ifrån sig whiskeyglaset som nu var urdrucket. Jag gjorde som han sa och ställde mig ungefär en och en halv meter ifrån honom. Det var det avståndet jag fick ha då han skulle fostra mig, för att han skulle kunna iaktta mig helt och hållet, se alla mina reaktioner. ”Du vet att vi nu måste gå igenom dina regler en gång till, för du har visat dig mycket ovärdig och slarvig” sa han och tittade upp på mig. ”Egenskaper jag inte under några som helst omständigheter tänker tolerera hos min kvinna!” förtydligade han och stirrade på mig.

Jag skämdes och det såg han. Men det var inte acceptabelt det jag gjort, speciellt inte att ljuga. Han lät mig stå och våndas en lång stund innan han sa åt mig att hämta en av de andra piskorna vi hade i sovrummet. När jag kom tillbaks med rätt piska och överlämnat den, fick jag gå och ställa mig vid väggen igen där jag stått tidigare. Där fick jag ofta stå, dels för att skämmas men också för att tänka igenom saker och ting. Väggen fungerade även då han ville att jag skulle våndas inför något som komma skulle.

Han reste sig upp och gick fram till mig, tog min ena arm och började fästa den i en rem som hängde ner från taket. Han fäste även den andra armen noggrant och likadant med mina ben, som nu stod särade. Jag stod mer eller mindre som ett X mot väggen. Han log för sig själv då han inspekterade så att jag satt ordentligt fast och sedan gick han bort för att hämta den utvalda piskan. Den var kortare än den andra, i alla fall till skaftet, men den hade långa och följsamma läderstripor som delade ut kyssar som var både hårda och svidande vilket jag erfarit. Detta skulle göra ont och jag visste att jag nog förmodligen skulle ha nära till gråt då det här var över. Jag fick lite panik då jag såg piskan i hans hand, men samtidigt kom en lättnad över mig, att det inte varit rottingen han hämtat. Det fanns inget som gjorde ondare än rottingen, då den träffade och utdelade kyssar som var värre än något annat. Men då man fostrar en olydig kvinna krävs ibland även den, för att nå önskad disciplin. Jag visste ju att han bara ville nå resultat med mig och att allt han gjorde med mig skulle vara bra för mig. Jag motsatte mig ingenting, jag var hans…

När han väl hade piskan i sin hand gick han upp bakom mig och strök piskan sakta längst ryggen på mig. Den var kall och jag rös lite samtidigt som jag försökte fästa blicken på en viss punkt i väggen framför mig. Att fokusera sig på något så starkt så att man glömmer smärtan går faktiskt. Just detta att inte veta vad som pågick bakom min rygg var något som gjorde mig mycket orolig, för han var väldigt uppfinningsrik när det gällde fostran, min ”herre”. Det hände att han kunde stryka någonting mot mig, och då jag förstått vad det var och inväntade hans straff, gjorde han något helt annat som överraskade mig totalt. Kanske var det just för att jag inte skulle få chansen att kunna fokusera mig på annat? Han lekte med mig, det visste jag. Det var en slags psykologisk lek där den starkaste vann, och jag förlorade alltid.

Han förde in den kalla piskan mellan benen på mig och jag kände hur det kalla lädret nuddade insidan av mina lår. Det kittlade skönt samtidigt som det var en skräckblandad njutning. Jag fick inte visa att jag njöt, för då kunde jag få en snärt mellan benen, och det var någonting jag verkligen inte ville ha. Han förde den länge och längre upp och jag stönade till lite lätt. Helt plötsligt drog han då undan den och höjde den mot mig. Piskan ven genom luften och träffade mig på nedre delen av stjärten med en väldig fart. Det gjorde ont och jag gnydde till samtidigt som det riste i kroppen. Smärtan tycktes ila runt i vartenda skrymsle, den gick runt i hela kroppen. Piskans ilskna träffar ekade i rummet och jag kunde bara svanka mot honom. Gjorde jag inte det, skulle det hela bli ännu värre. Fem träffar… Tio träffar… Tjugo träffar… Snart närmade vi oss trettio då han slutade. Han gick runt mig och ställde sig framför mig. Piskan höll han fortfarande i handen och han höll upp min haka med sin andra hand. Han tittade mig i ögonen och det var svårt att förstå vad han menade. Var det nog nu, eller skulle det bli mer?
Han tog upp piskan och förde den mot min mun. Jag tittade undrande på honom. ”Se så, var nu en duktig flicka och gapa stort” manade han och pressade in piskans skaft i munnen på mig, precis som ett bets till en häst. ”Kyss den!” befallde han och höll den framför mig. ”Visa att du är tacksam att både piskan och jag har tagit oss an dig och dina fasoner!” sa han och tryckte den närmare. Jag böjde mig försiktigt framåt och slöt mina läppar mjukt runt den, sedan började jag kyssa den allt hetsigare och han såg ut att gilla det han såg, för han log och tittade på mig. Jag fick nog kyssa piskan i fem minuter innan han sa: ”Du ska snart få kyssa något annat, din lilla slampa!” och la undan piskan.

Han började knäppa upp sina byxor och lät dem falla till golvet. Han var hård, rejält hård. Han började låsa upp remmarna som höll mig fast vid väggen och när han var klar beordrade han mg att sätta mig på golvet framför honom. Han hade själv tagit plats i en av skinnfåtöljerna.
”Gör du bra ifrån dig, så kanske du får sova i sängen inatt!” sa han med ett starkt betonande på kanske. Sedan plockade han fram sin hårda kuk som stod rakt ut. Det var stor och ådrig. Han var ganska välutrustad och jag satte mig på plats framför honom. Jag böjde mig fram för att ta den i munnen samtidigt som jag tog tag runt den med ena handen och runkade den i långa drag. Jag sög och slickade allt vad jag kunde och såg på honom att han var mer än väl nöjd med resultatet. Jag var oerhört bra på just det här, hade han sagt många gånger. Till slut hörde jag hur hans handhämtning började bli allt tyngre och jag förstod att han då inte hade långt kvar.

Jag tittade upp och såg att han satt och tittade på min svankande och ”nyfostrade” stjärt som stod rätt upp i vädret där jag stod på alla fyra framför honom. Helt oväntat makade han undan mig och tog plats bakom mig. Han förde in sin hand mellan mina ben och smekte mig försiktigt. Det var underbart och jag kände att jag var rejält blöt, redo att ta emot honom. Det skulle inte bli några som helst problem att tränga in i mig just nu. Han började sakta föra in ett finger i mig och jag kved lite. Sedan stack han in ytterligare ett och jag kunde höra svagt hur det lät av mina safter då han förde fingrarna in och ut i ett snabbt tempo. Jag stönade till och han började föra sitt stånd in mellan mina ben. Jag svankade upp stjärten mot honom och han daskade till den lite lätt, som en kärleksfull gest, då han började tränga in i mig. Jag började stöna av njutning och mötte hans juckande rörelse mot mig. Efter en stund tog han tag i mitt hår och drog mitt huvud bakåt, precis som en kust håller i sina tyglar. Han visste att detta tände mig enormt och jag kände hur jag närmade mig.

”Jag kommer snart” stönade jag fram och han log och ökade takten. ”Duktig flicka” vad det enda han hade stönat till svars. Jag kände hur orgasmen började ila genom kroppen och samtidigt som den sköljde över mig stoppade han in några fingrar i min mun som dämpade mina stön. Hela min kropp skakade och det dröjde inte länge förrän han sa att även han var nära. Han gav mig en dask till över skinkan innan han i några hårda stötar kom i mig, han sköt sin sperma djupt in i mig.

Efteråt la vi oss ner på sidan på den tjocka mattan och jag kurade ihop mig i hans famn, det bästa stället jag visste om. Min kropp nästan skakade och den hade fått känna mycket idag. Han strök mig över kinden och jag visste i den stunden att jag nog skulle få sova i sängen i natt, även om det här inte var slutet. Min bestraffning var långt ifrån över och det skulle jag bli varse redan nästa dag. Men just nu låg vi bara där på mattan i finrummet och jag kunde känna hur hans varma sperma rann mellan mina ben. Jag hade visat mig värdig och skulle få förbli hans kvinna, även om jag hade mycket kvar att lära för att bli perfekt. Varje dag skulle bli en kamp för att visa mig värdig…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *