En skön historia

Jag satte i baren på stadshotellet och smuttade på en whiskey efter en god middag tillsammans med min kollega Åke. Vi jobbade bägge som säljare på ett stort svenskt industriföretag. Dansen hade pågått ett tag men ikväll skulle vi ta det lugnt eftersom vi hade ett viktigt kundbesök nästa dags morgon. Det var i alla fall kul och se spelet kring och på dansgolvet. Det raggades friskt från bägge håll utan några större hämningar syntes det.

Jag reste mig för att gå upp på rummet och råkade då på vägen stöta ihop med en kvinna som reste sig upp precis framför mig.
-Äntligen sade hon.
– Vadå svarade jag och fortsatte, jag tänkte inte dansa utan gå upp och lägga mig.
– Passar mig alldeles utmärkt, sade hon, jag följer med men kan vi inte ta en dans på ett varv runt golvet i alla fall först. Jag tittade lite mer noggrant på tjejen och gillade vad jag såg. Mörkt kolsvart hår c:a 170 lång med mycket ben, det syntes trots en lång åtsmitande klänning som var sedesamt hög i halsen.
– OK, sade jag, varför inte och gick ut på dansgolvet för en kort dans till en skön Steve Wonder låt. Ingen tryckare utan vi höll varandra på avstånd liksom för att kolla in varandra, jag noterade att hon även kollade in omgivningen medan vi presenterade oss. Hon hette Anna och jag talade om att mitt namn var Per. Efter ett halvt varv började vi dansa lite närmare varandra och vi njöt bägge av att känna varandras värme när vi dansade lite mer intimt. Anna flåsade i mitt öra;
– Nu kan vi gå jag har fått veta vad jag vill sade hon och tog ett stadigt tag i mitt skrev.

Nu blev det bråttom, vi avbröt dansen gick och hämtade hennes jacka, drog iväg mot mitt rum en trappa upp. Så fort vi kom in åkte min kavaj av och gjorde sällskap med Annas jacka. Jag tryckte upp henne mot väggen och började kyssa henne på halsen, de bara axlarna och slutligen på munnen där våra tungor ormade sig flåsande om varandra. Anna lyfte sitt ena ben och lade det över min höft. Jag tog tag i hennes knä och lät handen långsamt glida efter det sammetslena benet på utsidan upp till trosan. Vände åter nu med handen på undersidan av låret ner till knävecket för att sedan långsamt smeka uppför låret på insidan. När jag kom upp till grenen kände värmen som strömmade ut från henne och det doftade kön. Hon stönade häftigt.
– Kom jag vill ha dig jag har inte varit med en man på 16 månader.
– Vadå, frågade jag, har du varit sjuk? Är du frisk nu?
– Nej jag muckade från fängelset har för drygt två timmar sedan och mina väninnor ordnade en liten fest för mig för att fira.
– Vad satt du inne för? undrade jag.
– Det berättar jag senare sade hon, nu skall jag älska med dig, mina väninnor har valt ut dig åt mig tydligen baserat på egna erfarenheter av ”one night stand”. Dom har sagt att du vet att tillfredsställa en kåt kvinna.

Jag drog nu upp hennes klänning med visst besvär upp till midjan och knäböjde framför Anna samtidigt som jag drog ner hennes trosor längs benen som var alldeles släta, mjuka och fasta. En riktig vältränad kvinna förstod jag, detta skulle bli intressant. Doften från hennes kön var som en sommaräng, frisk och stark. Hon var öppen våt och kåt och väntade otåligt med darrande ben på mitt närmande. När jag försiktigt började slicka hennes kärlekssnäcka stönade hon och juckade emot mig med små återhållna rörelser. Jag öppnade hennes kön ordentligt med mina fingrar för att komma åt och slicka med långa drag hela vägen. När jag snuddade lätt vid hennes klitoris, darrade hela kroppen och höll mitt huvud och njöt i fulla drag det hördes av hennes andhämtning. Jag började nu försiktigt kyssa klitoris och ökade successivt min bearbetning med mun och fingrar av hennes allt blötare mus. Hon skakade nu i hela kroppen och ropade tyst.
– Mera, mera, sluta inte nu det går snart. Jag ökade mina ansträngningar och kände strax att hon fick en orgasm, saften ur fittan formligen stänkte över hela mitt ansikte. Det smakade härligt, friskt och kvinnligt av hennes safter. Jag reste sakta på mig och kysste henne djupt i mun för att hon skulle få känna smaken av sig själv.
– Mm, sade hon, det smakar gott nu skall jag blanda den med din sås. Hon knäppte flinkt upp min livrem drog ner gylfen och stoppade in handen innanför kalsongerna. Hon tittade leende uppå mig.
– Vad har vi här då? En riktig bamseballe född för att fylla upp kåta flickor. Med ett snabbt tag med bägge händerna befriade hon mig från bägge plaggen och tog varsamt mitt halvsvullna kön i sin hand. Hon tittade nyfiket på den och sade:
– Jaha det är den här som mina väninnor gillar så bra. I nästa ögonblick kysste hon toppen på ollonet och började sedan slicka staken med långa tag från roten till toppen. Kuken reste sig direkt som ett svar på hennes hantering.
– Tacka fan för stor kuk när den är svullen, sade hon och tog in hela kuken till roten i ett enda kraftigt sug. Jag höll på att explodera, vilken tjej. Nu började hon suga i långa energiska sköna drag som snabbt hotade leda till en utlösning. När hon märkte det lugnade hon ner tempot, sög lite försiktigare och lät mig försmäkta i flera minuter innan hon med några helt djupa tag fick mig att gå i spinn och skjuta iväg satsen långt nere i hennes hals. Hon mjölkade varsamt ur mig varje droppe innan hon reste sig upp och kysste mig djupt med sin spermafyllda tunga.

Jag började knäppa upp hennes klänning som låg runt midjan och fick henne naken så att jag kunde njuta åsynen av hennes vackra vältränade kropp med de små runda brösten och de fina blodröda bröstvårtorna som pekade rakt emot mig. Anna hjälpte mig av med skjorta och slips, tog tag i den nu slaka kuken och sade;
– Nu vill jag knulla, kom igen nu. Hon drog mig fram till sängen, hållande i kuken som ett handtag, knuffade ner mig, knäböjde och tag den i mun igen vilket gjorde, att den av hågkomsten på den sköna behandling den nyss fått återtog full styrka.
-Wow, sade hon, den är stor, vacker, skön och bara min för en stund eller hur? Jag nickade till svar drog upp henne till mig. Rullade över henne på rygg och placerade mig mellan hennes nu vitt utspärrade ben. Hon tog ett stadigt tag i dirigenten och förde in den mellan sina blygdläppar några gånger innan hon tog den till platsen för införandet. Jag började långsamt föra in mig i hennes kärleksgrotta och för att reta henne drog ut den direkt. Hon formligen skrek;
– In, kom in med den nu! och tryckte sig tätt emot mig. Jag svarade med ett kraftigt motjuck och hela kuken gled utan motstånd in hela vägen. Vi låg sedan och småjuckade på varandra ett tag innan det började hetta till ordentligt. Jag tog några djupa långa tag som möttes av hennes sköna motstötar. Efter ett tag ropade hon, ”kom älskling kom, jag vill, jag kan inte vänta längre” Jag lugnade henne och sade vänta ett tag till så blir det ännu bättre. Med lugna sköna djupa drag fortsatte vi vårt sköna samlag, det luktade kön, luften ångade av vår andedräkt och i bakgrunden hördes dansmusiken från våningen. Vi närmade oss vårt gemensamma mål och under suckar, stön och obegripliga ljud, sjönk vi ihop med en gemensam orgasm som varade minuter allt medan vi småjuckade med varandra.

När vi åter kom till ytan sade Anna.
– Det här var det värt att vänta på, jag har förberett mig hela fängelsetiden på en skön herdestund när jag skulle komma ut genom att träna på alla möjliga sätt. Smidighet, känslighet, förmågan att ta föremål djupt in i halsen, skönt att det gett utdelning sade hon och satte igång att kyssa mig över hela kroppen.
-Orkar du en gång till frågade hon?
– Det beror på dig blev svaret, jag överlämnar mig i dina händer.

Hon sade med smeksam stämma;
-Beror det bara på mig så skall du få se. Varefter hon började smeka hela min kropp, kröp längst ner i sängen och började slicka mig ända nerifrån tårna. På vägen upp gjorde hon en retsam omväg runt min slaka kuk och fortsatte hela vägen upp men stannade och bet försiktigt i mina bröstvårtor. Hon kysste halsen och slickade sensuellt öronen, ögonlocken och slutligen munnen med kraftigt sugande sköna tungkyssar. Sedan gick hon hela vägen ner igen och när hon passerade naveln körde hon vällustigt hela ansiktet ner i mitt svettiga och av hennes safter blöta skrev.
-Gud vad det luktar gott sade hon och tog ett stadigt tag i kuken och sög in den i sin mun, och det smakar ännu bättre. Nu började min kuk reagera igen den svällde sakta upp till halvstånd och när hon fortsatte mjölka den med sin sköna mun sprätte den snart upp till full kraft igen. Hon tog ut kuken och sade, ”skall du bara ligga där och titta.?”
-Jag överlämnade mig i dina händer du bestämmer vad som skall ske, svarade jag.
-Härligt sade hon och satte sig upp över mig, då skall jag göra något som jag bara hittills hört talas om. Hon tog min blinde springare och förde den till sin blöta, härliga öppning. Drog den fram och åter mellan blygdläpparna och förde den sedan bakåt till sin stjärt. Anna satte sig på den och sjönk sedan sakta ner på staken under grimaser och stön. Jag låg alldeles stilla och lät henne sköta penetreringen. När hon fått in den till största delen började hon långsamt jucka och jag mötte henne i försiktiga motstötar. Mer och mer kom jag in i henne och hon böjde sig fram och kysste mig samtidigt som hon stönade fram.
– Skönt, skitskönt, fast trångt. Hon fortsatte med sina mjuka sköna stötar och jag kunde bara ligga still och njuta och känna hur jag närmade mig ytterligare en utlösning men hon förekom mig och med ett högt stön föll hon ihop fullständigt utslagen över mig.
Jag väntade på att hon åter skulle vakna till och efter en stund tog jag och vände upp henne på knä så att jag skulle komma åt att ta henne bakifrån i min favoritställning. Jag tryckte bestämt in kuken i botten på hennes fitta och drog med fulla kraftiga drag för att komma till min utlösning då jag kände av hon började svara mina stötar.
– Kom igen det är så skönt knulla hårt det är så skönt, jag kommer snart igen älskling sade hon och svankade upp emot mig. Jag tryckte nu på vad jag kunde och kände efter en stund att satsen steg för att sedan skjuta ut i full kraft. Så mycket sperma trodde jag inte det fanns men nu var jag totalt urlakad och ville bara somna in. Anna reste sig upp från sängen.
-Tack Per du har gett mig en riktig omgång nu skall jag ner och dansa sistan med min fästman.

-Jag trodde du var här och firade med dina väninnor, sade jag och hon svarade.
-Visst men min gamla pojkvän som gjorde att jag åkte in skulle komma till kvällen, sade hon och nu skall han få för gammal ost.
-Den knölen bedrog mig med min bästa kompis och när jag fick reda på det åkte jag hem till henne och tände eld på hennes lägenhet vilket jag dock tyvärr åkte fast för. Nu skall jag dansa sistan med Åke, ta hem honom till mig och få honom att slicka min fitta fylld med din sköna sperma, det blir min sista hämnd på honom, sedan är jag din ifall du vill.

Vem tordes säga emot Anna, inte jag i alla fall men jag tog löftet med glädje. Skönare och mer sexinspirerad tjej hade jag aldrig träffat det skulle bli många härliga knull framöver.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *