En tjej blir bunden av sin väninna

Jag är en bisexuell tjej på några och 20 år och jag har en stor sexdröm: att ligga bunden eller kedjad, helt naken och se en snygg tjej komma gående och börja slicka mig och smeka mig, samtidigt som hon mer eller mindre tvingar mig att göra samma sak med henne.

Jag skall nu berätta om hur den här drömmen blev förverkligad på det ljuvaste sätt. Efter en skön stund hos en av mina sexbekanta, låg vi och pratade om våra sexdrömmar och jag berättade naturligtvis om denna min allra innersta dröm. Hon lyssnade med ett småleende på läpparna. -Jaså, du! var allt hon sa.

Vi lade oss sedan på var sin säng och somnade. När jag vaknade följande morgon upptäckte jag till min stora förundran att jag var fastkedjad i sänggavlarna som en korsäst. Enbart denna upptäckt var nog för att göra mig lätt upphetsad och när sedan Ulla trädde in i rummet iförd högklackade svarta stövlar, en svart, extremt kort kjol, en supersexig läderjacka och svarta näthandskar, kunde jag inte hålla tillbaka ett stönande.

Långsamt knäppte hon upp jackan och lät sina ljuva, toppiga bröst spela i full frihet, Vid det här laget var jag så superupphetsad att jag höll på att bli galen. Ulla böjde sig ned och gav mig en blöt tungkyss. Våra tungor dansade mot gommarna och jag var alldeles vild.

-Åh, Ulla Ta mig! flämtade jag fram. I stället för att hörsamma min begäran, drog hon upp sin kjol och satte sin blöta fitta tvärs över min mun. -Slicka mig!, väste hon. Jag lydde och slickade henne ivrigare än jag någonsin slickat någon tidigare. Ullan andhämtning blev allt mer flämtande och plötsligt kom hon i en explosion av fittsafter. När hon hade hämtat sig vände hon på sig och böjde sig ned mot min nu kåtverkade grotta.

-Äntligen tänkte jag när hon begravde sin tunga i min väntande slida. Samtidigt som hon behandlade min skönaste punkt. fortsatte jag att att slicka henne. Hon blev upphetsad på på nytt och slickade och sök klitoris tills vi bägge kom i en stormande orgasm. När vi båda hade lugnat ned oss igen, hämtade Ulla nycklarna till låsen som hade hållit mig i ett litet smärtsamt, men ack så hetsande grepp. Kedjan hade hon haft för att hänga upp växter med…

När Ulla hade låst upp det sista hänglåset, tog jag plötsligt tag i henne och under halvhjärtade protester från hennes sida, kedjade jag fast henne på samma sätt som hon hade gjort med mig. Jag smekte hennes styva bröstvårtor och böjde mig ned mot hennes savande fitta. Efter ytterligare två orgasmer vardera skildes vi åt.

Tyvärr flyttade Ulla två månader senare oocg det har varit svårt att få tag på någon kille eller tjej, som ställer upp på mina sexdrömmar, men hoppet är det sista som dör…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *