En underbar stund

Äntligen hemma igen efter en månad med hårt tenta pluggande och 2 veckor utan flickvännen gjorde att man var ganska kåt. När jag var hemma så bodde jag hos mina föräldrar, men denna eftermiddag och kväll var jag ensam vilket var skönt för tjejen skulle ju komma om c:a en timme. Min kåthet och längtan efter henne gjorde sig påmind, men fick försöka hålla mig en endaste timme till. Som en överraskning fick jag för mig att jag skulle raka pungen så jag greppade rakhyveln och försvann in på toan och började, mina tankar kunde inte låta bli att gå mot dig som snart var inom räckhåll och den styvnade genast, samtidigt som känslan av att raka sig gjorde sitt. Älskar att känna dina varma tunga och mun mot min pung, sugandes, slickandes och smekandes. Mmm svårt att hålla sig borta från att smeka och runka kuken som nu var färdig rakad och len. Hmm tänkte jag nu får jag allt ta och spara mig för min underbara flickvän som skulle komma snart. Tänk vad hennes ögon kommer gnistra när hon ser att jag rakat mig för hennes skull.

Gick ner för att möta henne vid bussen, fylld av längtan och åtrå efter dig. Drog efter andan när jag såg dig stiga av bussen, för ut kommer min härliga flickvän, klädd i ett par härliga tajta jeans byxor som visade upp hennes härliga rumpa, lår och långa härliga ben. På överkroppen hade hon en tajt topp som verkligen framhävde hennes bröst som hon inte behövde skämmas för. Såg jag fel eller hade hon ingen bh under, såg misstänk ut tänkte jag och blev än mer kåt. Vi mötes i en underbar kyss och kram som tryckte hennes härliga bröst mot mig. Kunde inte låta bli och känna efter, och mycket riktigt så fanns där ingen bh. Hon såg vad jag märkte och hon blinkade mot mig med en kåtblick och sa: ”Ta mig hem och knulla mig är så kåt”.

På vägen tillbaka från busshållplatsen så kunde vi knappt låta bli att smeka, kyssas och nafsa på varandra. Åh jag måste bara ha henne så snabbt det bara går. Väl hemma innanför dörrarna, så hånglar jag upp henne mot väggen och smeker över hela henne, hon stönar och gnyr. Låter min mun nafsa och suga på hennes hals, märker hur hon fullkomligt blir vild av kåthet och lust, vilket gör att hon sätter sig ner på huk smeker min mandom genom jeansen och knäpper upp knapparna och drar ner gylfen sakta. Hon för in handen innanför mina boxershorts och smeker längs min, vid det här laget, hårda kuk och ner till pungen. När hon upptäcker att jag är nyrakad, kollar hon upp med sin kåta blick och säger: ”Härligt!!! Hade det på känn att du hade gjort det och hoppades att det var så.” Hon smeker min pung sakta och försiktigt, så där underbart. Efter en stunds smekande så tar hon tag om min hårda trånande kuk och börjar runka den sakta, samtidigt som hon låter sin tunga slicka längs lemmen. Åhh tror jag ska dö av hennes underbara behandling så skönt!!! Hon låter tungan slicka ända upp till toppen på ollonet innan hon omsluter ollonet med sina underbara läppar och låter tungan leka med ollonet inne i munnen. Sakta låter hon min kuk försvinna in i hennes härliga mun och börjar sakta suga den fram och tillbaka, och det känns som jag är i himmelriket. Ibland suger hon sakta ibland suger hon fort och ibland slutar hon helt suga för några sekunder för att låta sin tunga slicka längs min kuk ner till pungen som hon leker med. Åhh så skönt, fortsätter hon så här lite till så känner jag att min orgasm kommer alldeles för fort. Så jag ber henne sluta, vilket hon gör samtidigt som jag sätter mig på huk istället och börjar knäppa upp hennes jeans och drar ner byxor direkt till golvet, vilket avslöjar hennes överraskning till mig. Hon har nämligen inga trosor på sig heller, vilket också avslöjar att hon har slätrakat sig helt och hållet och inte som hon brukar göra och lämna lite kvar precis ovanför. Detta gör mig helt stum av kåthet och får bara ur mig: ”mumma”. Hon skrattar till och säger: ”var så kåt av tanken på att träffa dig och kände mig busig så jag rakade bort allt och så hoppade jag över trosorna efter, vilket har gjort mig ännu kåtare på vägen hit. Har känts nästan lite förbjudet, men grymt spännande, där jag skuttat fram med bussen.” Du är underbar säger jag, samtidigt som jag kysser hennes härliga blygdläppar och känner hennes härliga fittsaft mot mina läppar. Låter min tunga slicka längs hennes blygdläppar, uppifrån och ner och ända upp igen till hennes klitoris som jag slickar till frenetiskt på och nafsar. Hon stönar och gnyr av min behandling. Samtidigt så låter jag mina händer smeka över hennes rumpa, hennes ryggslut och upp över hennes mage, in under hennes tajta topp och upp till brösten om jag smeker försiktigt och nyper lätt i hennes bröstvårtor. Min behandling verkar får henne allt kåtare och vi glömmer bort att vi faktiskt befinner oss innanför dörren fortfarande och att vem som helst kan kliva in bäst vad det är. Vilket gör det än mer spännande. Jag suger till på hennes klitoris och slickar frenetiskt i cirklar på den, innan jag slutar och frågar om vi ska röra oss uppåt, mot mitt rum. Det tycker hon, så hon drar upp sina byxor lite halv och vi rör oss uppför trappan men hinner bara en bit längs den korta korridoren innan hon hånglar upp mig mot vägen och säger: ”ta mig här och nu mot väggen, snälla!!!” Jag var inte sen att lyda hennes vädjan och vänder på oss så att hon är mot vägen, och smeker samtidigt av henne, hennes halvt påklädda byxor. Hon knäpper upp mina byxor och låter dom falla, samtidigt som mina boxer, till golvet. Börjar kyssa henne och nafsa på hennes hals igen och hon tar tag i mig och drar mig mot henne så min hårda kuk trycks mot hennes trånande kropp. Hon stönar: ”snälla knulla mig!!!” Kan inte hålla mig längre utan tar tag i hennes ben och håller upp det med min ena arm och låter min kuk komma allt närmre hennes våta, kåta fitta. Böjer lätt på mina knän och för min kuk mot hennes härliga blygdläppar, trycker till lite mjukt när mitt ollon vidrör hennes våta läppar. Känner hur min hårda kuk glider in i hennes trånande fitta och hör hur hon stönar: ”åh så skönt” Börjar sakta pumpa min kuk, in och ut, ur hennes härliga fitta. Mmmm så skön hon är, ökar tempot lite på pumpandet. Trycker min överkropp mot hennes härliga bröst och kysser hennes hals. Samtidigt så börjar hon göra motjuck upp och ner medan jag knullar henne. Jag beordrar att hon ska vända på sig och vara vända mot väggen, vilket hon gör och jag håller upp hennes ben igen och börjar knulla henne igen, mer frenetiskt än tidigare. In och ut ur hennes våta, kåta fitta. Hon stönar högre och högre för varje stöt och kräver hela tiden mer och mer. Jag släpper ner hennes ben och ber henne luta sig framåt över stolen som står där i hallen och puta med rumpan uppåt, bakåt mot mig. Mmm vilken syn att se henne stå där putandes med sin fina rumpa mot min hårda kuk som vill knulla henne ännu mera. Jag går fram och låter mitt ollon vidröra hennes blygdläppar för att retas lite med henne. Hon säger: ”sluta retas med mig och knulla mig nu igen!!!” Kan inte låta bli att lyda hennes vädjan, utan rycker till hårt och känner hur min hårda kuk glider in i hennes våta sköte, och börjar pumpa henne frenetiskt från början, hårt, bestämt och snabbt. Hon gnyr och stönar allt högre och säger att hon snart kommer, vilket får mig att bli ännu kåtare och vildare, så jag ökar tempot på min kuk som pumpar henne ytterligare. Åh va skönt det är att få knulla denna underbara och kåta varelse som jag gör. Känner hur det börjar närma sig även för mig vilket jag stönar till henne, och hon svarar att hon också är ytterst nära nu och vill ha min sats i sig. Pumpar henne bakifrån för allt vad jag är värd, hårdare och snabbare för varje stöt. Plötsligt skriker hon ut sin orgasm och hennes fitta krampar runt min hårda kuk. Hennes kropp spänns och jag fortsätter pumpa henne så gott det går, för att förlänga hennes orgasm och fortsätta mot min egen orgasm. Känner den välbekanta känslan i pungen och pumpar några hårda och snabba tag in och ur hennes krampande fitta innan jag kommer i en underbar orgasm. Åhhhh va skönt, känner hur min kuk sprutar våg efter våg med varm sperma, in i hennes härliga fitta. Mmmm böjer mig fram och smeker hennes bröst och kysser hennes hals, samtidigt som jag fortsätter pumpa min kuk sakta så att all min sperma kommer ut i hennes underbara grotta. Kramar om henne och säger: ”tack för en underbar stund min älskade!!” Hon svarar andfådd tillbaka: ”tack själv älskling, har aldrig upplevt något sådant här underbart och intensivt förut!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *