Ett rykte om min fru

Redan ett bra tag innan jag träffade min fru för första gången, visste jag en hel del om henne. Det gick mycket rykten om henne, som en lättfotad tjej, som man enkelt kunde få i säng, och få en särdeles skön stund tillsammans med. Ja, som dom som spred ryktena sa, hon var: ”Ett enkelt, och skönt knull”. Jag hade inte samma erfarenhet som de: skönt var det, skönare än jag förr eller senare har varit med om, men enkelt – nä, inte för mig i alla fall. Men så är jag ingen förförare av några större mått heller…

Men, i alla fall, ett av de rykten som gick om henne på den tiden, har intresserat mig mer än de andra: det handlade om den sista kvällen tillsammans med en av hennes pojkvänner, och hur en lugn videokväll urartade.

Några månader efter det att jag blev ihop med min fru för första gången, innan hon var min fru alltså, så tog jag modet till mig och, frågade henne om vad som var sant rörande detta rykte. Hon gav en annan version än vad ryktet sa, men jag tror inte att hon berättade saningen för mig då, och jag kan förstå henne, det är inget man skryter om för en ny pojkvän.

I vilket fall som helst, innan min fru blev min fru, gjorde hon slut med mig till förmån för en annan kille, och vi var inte ihop under nästan två år, då vi åter blev tillsammans, och senare gifte oss. Under tiden vi var separerade, så blev jag, ute på lokal, presenterad för en av de killarna som varit med den kvällen då ryktet utspelade sig. Antagligen var det ren välvilja från han som presenterade oss, han ville att jag skulle glömma henne, och se vilken tjej hon egentligen var. Men det fick snarare motsatt effekt på mig.

Jag fick i alla fall den här killens version av vad som hänt, vilken både var den mest detaljerade versionen, och den jag tror mest på.

Hur som helst, så här var det: min fru, var på den tiden sambo med en kille från Chile. De hade bott ihop i drygt ett år, när detta hände. Allt började med en lugn videokväll. Tre av killens kompisar dök, mer eller mindre oannonserade, upp hos min fru och pojkvännen. Killarna hade hyrt ett par videos, och det såg ut att bli en lugn videokväll. När första filmen var slut, visade det sig att den andra filmen som kompisarna hyrt, var en porrfilm. Det blev allmänt muntert eftersom min fru och hennes dåvarande pojkvän inte visste att det var en porrfilm som stod på tur. Ja, ni kan ju föreställa er hur pinsammt min fru tyckte det var: ensam tjej med fyra killar som tittar på en saftig porrfilm. När sedan pojkvännen började tafsa på henne, fast de andra killarna var med, så gjorde det inte saken bättre.

I vilket fall som, pojkvännen blev upphetsad, och ville ha lite stimulans, av min fru. Han ville att hon gjorde det skönt för honom, medan han tittade, antagligen för att imponera på kompisarna också, som inte hade några flickvänner.

Så här långt stämmer de olika versionerna som jag hört överens, även min frus. Vad som sedan hände råder det olika meningar om: enligt min fru så runkade hon av sin pojkvän under filmens gång, och när det gått för honom, ville han vara lite artig och dela med sig av sin flickvän, med de andra killarna, och proppsade på att hon skulle runka åt dem också. Efter massivt påtryck från pojkvännen och killarna, så kände hon sig tvingad att ställa upp, och som hon sa: ”att runka av ett par killar är ju inte hela världen”.

När killarna var tillfredställda, och filmen var slut, så gick killarna hem, och där slutade kvällen – enligt min fru. Sedan har killarna förvanskat historien, enligt henne, och gjort en höna av en fjäder. Och pojkvännen blev sur för att hon verkligen runkat av hans kompisar. Något i hennes blick, och i rösten, när hon berättade för mig, sa mig dock, att hon inte talade sanning. Vilket jag kan förstå.

Enligt den officiella versionen som cirkulerade om min fru, och enligt killen som var med, så slutade dock inte kvällen med onani. Enligt denna version så ville pojkvännen ha lite mer stimulans, vilket han fick. Det skall, mycket riktigt, ha börjat med att han velat bli runkad av min fru, men sedan ville han ha oralsex, medan han tittade på filmen. Min fru skall ha suttit på knä, på golvet framför honom, och sugit honom. Men det slutade inte med det, för han skall ha sedan ha bett henne rida honom, vilket hon slutligen skall ha gått med på, efter viss övertalning från killen. Pojkvännen var tydligen rätt stolt över att han hade så bra pli på sin vackra tjej, och efter det att det gått för honom så ville han ytterligare visa, att tjejen gjorde som han sa.
För att imponera på kompisarna hade han mycket riktigt bett henne runka av hans kompisar. Men medan min fru satt framför en av killarna och runkade, så hade pojkvännen, mest på skoj, bett henne ta killen i munnen också, vilket hon inte gjort till en början. Men pojkvännen hade satt sig i en svår situation, och var ju nu tvungen att proppsa på lite, och samtidigt ville han nog också testa hur långt han kunde få henne att gå. Så han hade fortsatt att trycka på, och sagt åt henne att hon väl kunde vara lite schyst och ställa upp. Han hade nog inte räknat med att hon skulle göra som han sa, och måste nog blivit ganska paff, när hon till slut tog killen i munnen.

Till församlingens förtjusta, förvåning, hade hon sugit av killen, och svalt utan att knysta. Pojkvännen hade nu blivit småsur, det här hade han inte väntat sig av sin flickvän. Så när nästa kille börjat få samma behandling som föregående kille, ville han testa var hennes gränns egentligen gick. Upprepade gånger, bad han sin tjej, min fru alltså, att rida killen, vilket hon till slut gjorde. Han hade antagligen räknat med, att hon inte skulle gå med på det.

Men ibland skall man inte be om saker som man inte egentligen inte vill ha, för då kan man få som man ber om, även om man inte tror det. Jag kan ju förstå min fru, som säkert blivit väldigt upphetsad av hela situationen, och säkert inte kunnat motstå den frestelse som hennes pojkvän trugade på henne. Hon var ju säkert lika upphetsad som killarna, så egentligen kan man inte klandra henne för mycket. Jag gör det absolut inte i alla fall.

Jag hade kunnat ta upp den här historien med min fru igen, och nu säkert fått reda på sanningen om vad som hänt, men då hade jag ju satt henne i en situation där jag avslöjat hennes första lögn, så jag har medvetet aldrig tagit upp det här med henne igen.

Enligt ryktet, och killen som var med, så urartade kvällen till en mindre orgie. Min fru skall, under tydligt visad njutning, ha blivit tagen, ett antal gånger av pojkvänens kompisar, medan porrfilmen rullade i bakgrunden. Pojkvännen hade inte deltagit, utan mest suttit och surat, och fällt allt grövre och grövre kommentarer, om hur de skulle behandla henne.
När killarna var nöjda hade de gått hem, medan pojkvännen blivit helsur, och grälat på henne resten av natten.

Att killen gjorde slut dagen efter, då han tyckte att min fru betet sig som en slampa inför hans kompisar, är alla överens om. Han hade försökt imponera på kompisarna med vilken lydig och sexig flickvän han hade, men hon hade varit lydigare än han räknat med, och gjort allt som han sa, fast han egentligen ville att hon skulle vägra. Så kan det gå…

Jag tycker om att tänka på, hur min då unga fru, blir tagen i sin mörka buske, av var och en av de tre killkompisarna, med porrfilmen stönanden, rullande i bakgrunden. Jag hade gett en hel del för att få se detta i verkligheten. Och dessutom, utan de här ryktena om min fru, så hade jag aldrig blivit intresserad av henne, och vi hade säkert aldrig träffats, och om den kvällen inte slutat som den slutat så kanske de två varit ihop fortfarande. Fast jag inte tror det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *