Försommarsex på fest

Nu ska jag berätta, för denna smått overkliga upplevelse har bränt sig fast i mitt minne. På något sätt vill jag ”skriva ur mig det” så att jag kan sluta älta och gå vidare, fastän jag egentligen inte vill glömma det… Det är alltid ett säkert sätt att få kuken hård på när man har långtråkigt!

Skämt åsido; som jag minns det, och utan att avslöja alldeles för mycket detaljer så gick det till såhär:

Det var maskerad hemma hos en kompis. En liten men fin röd stuga med en vacker tomt. När jag dök upp var det säkert redan 20 personer där och jag kände nästan ingen fler än han som bjudit in mig. Det var i början på sommaren, slutet av en väldigt varm maj månad och man kunde sitta ute dygnet runt om man så ville.

I alla fall så hade festen kommit igång ganska bra och vi hade grillat och druckit några bärs. Då dök det upp några nya gäster som tyvärr missat att det var maskerad. Min utstyrsel inkluderade ansiktsmålning så en av de nyanlända kom fram till mig och bad om att bli ansiktsmålad av mig. Jag ställde upp såklart och började kladda med färger i den stackars killens ansikte (han tvättade bort det ganska snart efteråt, bah!).

Medan jag stod där och sminkade fick jag syn på att jag blev inspanad av en storbystad och tämligen sexig platinablond tjej. Vi hade faktiskt smygkollat på varandra under kvällen men först nu såg hon på mig med en lång stadig blick rakt i ögonen. Med en ölflaska i handen kom hon gående emot mig med bestämda steg som om hon gick på en catwalk. Hon ställde sig väldigt nära mig och log brett. ”Kan inte du måla mig också?” sa hon och böjde bak huvudet lite. ”Joo” flinde jag lite förläget.

Sådär jättebra blev inte ansiktsmålningen, om jag får säga det själv. Vi fnittrade mest och såg varandra djup in i ögonen. Inte kort därefter så kysser vi varandra passionerat. Hennes läppar kändes lena mot mina och när hon tryckte sig emot mig kände jag direkt hur min kuk spändes.

Efter en god stunds råhångel, till de andra gästernas förvåning och underhållning drog hon plötsligt iväg med mig. Jag kunde inte göra mycket annat än följa med. Jag minns att jag tänkte ”det här händer verkligen! Fan va gött!” Tjejen drog med mig bakom huset och sen upp för en bergsknalle där vi var ganska dolda från omgivningen. Där uppe la hon sig ned och bad mig ligga också. Därefter började hon pilla med sina byxor och rätt som det är så var dom och hennes vita trosor nere vid hennes knän. Hennes hud var alldeles silkeslen och ljus, nästan mjölkvit. Rumpan var lite stor men väldigt välformad och hon var trots sin föraning till mullighet väldigt fast i hullet.

Hennes byxor är nu av och hon ligger på rygg med särade ben. Min hand glied ned mot hennes skrev och jag kände en plaskvåt fitta mot min handflata. Hon stönade när jag stoppade in ett finger i henne medan vi kysste varandra djupt. Hon var helt renrakad mellan benen och hon blev bara våtare och våtare. Som den älskare av oralsex jag är så måste jag ju slicka även detta underliv. Hennes fitta var väldigt fin med små yttre blygdläppar. Den hade en inbjudande, fräsch ljusrosa färg som övergick i ljusrött. Tillsammans med hennes ljusa, fläckfria hud såg hon sagolikt vacker ut. Fittan kändes varm mot mina läppar och min tunga som borrade sig in i henne. Det smakade av fittsaft, nästan lite sött på något sätt. Hennes klitoris var uppsvullet, putade ut som en rosa pärla och var nu mycket känsligt. Jag sög tag i det medan hon började gny och vrida på sig och hon kom strax i en första orgasm. Nu hade jag börjat bli riktigt tokkåt så jag slet mer eller mindre upp mina byxor och drog ned dom. De många ölen den kvällen hade dock gjort att min kuk inte stod i sin stramaste givakt riktigt ännu så jag bad tjejen snällt: ”Kan inte du suga av mig lite?” ”Kan jag väl” svarade hon och satte sig på knä bredvid mig och tog kuken i munnen utan vidare omsvep. Hon var verkligen inte nybörjare på oralsex utan sög av mig som ett proffs. Hon tog den till och med långt ner i halsen och jag kunde inte låta bli att ta tag i hennes hår och munknulla henne lite.

När min kuk kändes hård som granit satte jag mig upp och la henne på rygg istället. Sen, utan att fråga om hon käkar p-piller eller nånting körde jag in kuken i hennes varma fitta. Det som glatt överraskar mig nu är att hon är så trång! Jag tror inte jag knullat någon såhär trång sen jag var i tonåren! I missionären gav jag henne ett par ordentliga skjut, men sen gick vi över till att ligga sked och där känner jag att jag kom åt mycket bättre. Jag kände hur min kuk nådde in i botten av henne och hon stönade minst lika hårt som jag.

Hennes trånga fitta och sexiga kropp gjorde att jag inte förmådde att hålla på så länge. När jag kände att det närmade sig så sköt jag på ordentligt och kom snart i en superskön utlösning, långt inuti henne.

Efter att ha återhämtat oss ett ögonblick drog vi på oss byxorna och fnissade skyldigt. Vi tittade oss omkring efter någon som sett men det verkar som om vi klarade oss. Medan hon knäppte sin gylf stod jag och betraktade hennes kropp. ”Fina bröst du har” sa jag helt ärligt. ”Oj” sa hon ”du kanske ville ha lite av dem också?” så drog hon helt sonika upp tröjan ned BH:n så att tuttarna tittade fram. Dom var verkligen stora men det som jag fastade mest för är hennes bröstvårtor; alldeles rosa och med vårtgård inte större än en femkrona. Jag var ju såklart tvungen att kyssa och suga lite på dem. Hon verkade tycka att det var skönt, nästan lite för skönt och hon drar sig undan, fnittrande, när jag nafsade lite i den ena bröstvårtan.

På vägen ned kysstes vi och höll om varandra, fortfarande lite kåta; det var trots allt bara ”en snabbis”. Innan vi nådde tomten där festen ägde rum stannade vi bakom en ridå av buskage där jag bestämde mig för att hångla upp henne ordentligt en gång till medan vi fortfarande inte var mitt bland folk som glor. Hon kysste girigt tillbaka och hennes lilla tunga kändes så len och härlig inuti min mun. Hon ställde sig sen med ryggen mot mitt bröst, knäppte upp byxorna, drog ned dem och trosorna till fotknölarna, vek sig framåt och satte handflatorna i marken utan att böja knäna. Jag blev lite överraskad över detta men var inte sen att dra fram kuken som redan var hård igen. Hon hade perfekt längd så att jag kunde köra in den i henne utan att behöva böja särskilt mycket på knäna. Det var väldigt skönt, särskilt när hennes fitta var så ovanligt härlig att pressa in kuken i! Trots detta måste jag sluta efter några stötar. Det var ju ändå en jävla massa folk på andra sidan buskaget och bakom oss låg grannens tomt! Vi bestämde därför att gå tillbaka till festen och låtsas som ingenting (vilket inte funkade så bra).

Hon försvann in på toa medan jag konfronterade mina kompisar som med breda flin undrade var jag hade varit. När tjejen kommit ut från toan fortsatte vi att spana på varandra och le. Mellan varven hånglade vi lite diskret avsides och det var då hon överraskade mig ännu en gång. Hon frågade mig hur gammal jag var och jag svarade helt ärligt att jag var 26, vilket jag var vid tillfället. ”Åh” sa hon nöjt ”Lammkött!” Jag höjde lite på ögonbrynen, särskilt när hon fortsatte och sa: ”hur känns det att knulla med en gammeltacka som mig då?” Jag blev lite fundersam ”Vad då? Hur gammal är du då?” ”Gissa!” svarade hon, ganska väntat. ”Tjaa…” sa jag med eftertänksamhet ”30 kanske?”. Hon log och skakade på huvudet, uppenbart nöjd med att jag gissat under hennes verkliga ålder, fastän jag försökt uppskatta hennes helt seriöst. ”38 är jag” sa hon och jag blev minst sagt överraskad! Hennes kropp var ju i otroligt fin form och hennes fitta var trång som på en 18-åring! Jag sa till henne att det inte alls kändes konstigt och att jag inte brydde mig det minsta. Hon verkade väldigt nöjd med det också, höll om och kysste mig djupt.

12 års ålderskillnad! Det är nog mitt personliga rekord!

Festen fortlöpte jag fick veta att det låg en sjö med badplats inte långt därifrån. Jag sökte upp tjejen och föreslog att vi skulle ned dit, ta ett dopp och tvätta av oss ansiktsfärgen. Med en glimt i ögonen som glimmade av kåthet godtog hon förslaget och efter ytterligare lite festande så smet vi iväg i försommarnatten.

Nere vid sjön var allting stilla. Det var en organiserad badplats med brygga och allt men inte en själv syntes till någonstans. Vi klädde av oss helt nakna och jag fick nu chansen att se på henne så som hon såg ut. Hennes kropp såg så ren och vacker ut, som ett sagoväsen. Man fick nästan lite Zorn-vibbar fast hon inte var fullt så knubbig som hans modeller brukade vara. Det jag inte kunde sluta stirra på mest var dock hennes bröst, såklart. De var stora, riktigt stora, men också välformade, droppformade. De två rosa börstvårtorna satt mitt på som två smycken av rosenkvarts.

Vattnet var lite svalt, men man vande sig fort. Jag vadade fram till henne och vi stod tätt intill varandra och hånglade. Min nakna kropp var som klistrad mot hennes. Hon tog tag i min kuk som stod som ett spett och hon runkade den sakta. Det var nu jag också insåg hur väldigt fasta hennes bröst var! De låg perfekt i handen och var tämligen klämvänliga! Jag hade med mig en liten handduk som vi använde för att torka bort sminket med. Bakom allt kladdet kom hennes söta, ljusa ansikte fram mer och mer. Det här var verkligen en riktigt superpuma! Jag kände mig lycklig in i själen!

Jag ledde henne en bit ut på djupare vatten. Jag ställde henne så att hon hade bryggan mot ryggen med kanten över skuldrorna. Hon la upp armarna på bryggan och jag tog tag i hennes knäveck och pressade sakta in kuken i henne, centimeter för centimeter. Jag ville verkligen dra ut på ögonblicket, känna hennes varma, trånga, underbara inre. Kuken som rör sig, sakta, in…ut…in…ut. Trycker den så långt in det bara går. Ställningen fungerade jättebra. En av de stora fördelarna med att ha sex i vattnet är att den reducerade vikten gör nya knullsätt möjliga. Efter en stund la hon sina armar över mina axlar och jag knullade henne medan hon slingrade sig tight runt min kropp. Hon stönade och gnydde. Jag var tvungen att hålla henne hårt ibland för att behålla kontrollen över knullandet. Jag minns tydligt hur hon vid ett tillfälle böjde sig bakåt, tog tag i sina bröst, höll upp bröstvårtorna mot min mun och flämtade fram något som lät som ”Please… please…” Kanske lite oväntat med engelska där helt plötsligt, men det vara bara upphetsande. Kändes lite som om man var i en porrfilm! Medan jag sög och slickade hennes utomordentligt fina tuttar passade jag på att i smyg se om det fanns några ärr efter en operation. Jag menar, de var så fina att jag knappt kunde tänka mig att de skulle vara äkta; särskilt med hennes ålder i beaktande. Men icke, dessa bröst var 100% äkta vara och fram tills denna dag de sexigaste, vackraste och skönaste par tuttar jag någonsin fått glädjen att uppleva!

Knullandet blev hetare och hetare, hårdare och hårdare. Innan jag skulle komma lite för tidigt så drog jag mig ur, lyfte upp henne och satte henne på bryggan. Jag dök ned mot hennes söta fitta och började slicka i mig av de varma saften som kom ur henne. Jag slickade henne bara en kort stund innan hon tyckte att det var lite för kallt i luften och bad om att få komma ned i vattnet igen. Jag lyfte ned henne, vände henne om och tog tag om hennes höft. Hon böjde sig framåt och tog stöd mot bryggkanten. Om hennes fitta var trång och skön i de andra vinklarna så var det inget mot hur underbar hon var bakifrån! Jag knullade henne hårt, nästan våldsamt, böjde mig framåt och fick tag i hennes bröstvårtor som jag nöp tag och drog i. Jag tittade på hennes vackra, släta, vita rygg. Hennes platinablonda axellånga hår… Hennes kurviga höft och hennes sexiga rumpa där jag såg min kuk pumpa hennes gudomliga fitta strax under hennes söta stjärthål som var ljusrosa som en nyponros, precis som hennes bröstvårta. Allt omkring var fortfarande stilla. Vi var helt ensamma här nere vid badplatsen. Vilket knull! Hon började nu jucka emot våldsamt samtidigt som hon stönade ”Jag kommer… det går för mig!” Hon juckade så våldsamt att min kuk åkte ur mellan stötarna och jag var tvungen att verkligen greppa tag hårt om henne. Hennes orgasm kom sen och det verkade som om min kuk gjorde ett bra jobb i henne.

Det som är den stora förvåningen av allt här är dock att jag själv kom inte. Jag vet inte om det var all alkohol eller om jag bara blivit så kåt att det slagit över. Jag var fortfarande hård men jag liksom kände inget. Jag hade säkert varit tvungen att knulla henne sönder och samman i en timme till men luften började bli kylig, lite extra kylig med tanke på att vi stod i vatten upp över midjan. Jag nöjde mig helt enkelt med hennes orgasm och sexet avtog där. Jag undrar än idag, såhär många år efter varför jag inte körde vidare! Jag borde ha gjort så många saker med henne; jag borde ha slickat hennes rosa lilla analhål, kanske tryckt in ett finger där och sedan försökt med kuken… Hon verkade ju gilla allt med sex. Hon var så osannolikt kåt, vacker och skön. Jag skulle i alla fall ha munknullat henne tills det gick för mig. Men, nej. Inget av det gjorde jag. Vi bara slutade knulla, klädde på oss och gjorde oss klara att skiljas åt. Jag frågade såklart om jag kunde följa med henne hem. ”Jag kanske vill binda fast dig…” viskade jag i hennes öra ”…knulla dig hårt och dominera dig lite.” Hon slöt ögonen och log: ”Tänk om jag tycker om sånt då?” Hon kändes mer och mer som tjejen ur mina drömmar.

Dock visade det sig att hon fortfarande var sambo med sin ex-kille som var på väg att flytta ut så dit var det ingen idé att gå. Jag bodde långt därifrån, alldeles för långt borta. Dessutom hade jag ju en potentiell flickvän på gång på annat håll så det blev liksom att vi sa adjö där på plats sen sågs vi inte mer. Jag fick hennes telefonnummer ett par dagar efter av festarrangören som var gemensam bekant. Det var för övrigt först då jag fick veta hennes namn! Hon hade nämligen messat våran gemensamma kompis och frågat vad ”lammköttet hon hånglat med på festen hette”!

Nåja, det var en kväll jag sent, om någonsin kommer glömma. Kanske läser hon den här berättelsen någon gång. Hoppas hon minns den kvällen som lika sagolik och drömsk som jag kommer ihåg den annars får hon nog vara så god att lägga upp historien om hur hon upplevde det hela! Det är säkert minst en gång i veckan som jag går igenom allt som hände då, fast jag avslutar den alltid mycket mer intensivt i fantasin…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *