Fotboll med 6

Kände att jag ville ut och lufta mig lite och träffa lite folk, så jag gick dit. Lagen var indelade i olika åldersgrupper, tjejer, killar och mixade lag. Blev stående att titta på två tjejlag vars spelare enligt uppgift skulle vara elva-tolv år. Herregud, många av spelarna hade redan börjat få kvinnliga former, knoppande bröst syntes tydligt under matchtröjorna, därtill var flera förödande söta.

Ligger här och känner mig ledbruten och slut i hela kroppen. Jag var på fotboll i helgen. Ja, jag var ju inte med och spelade förstås, så här gick det till. Det var en stor fotbollsturnering, ungdomslag från när och fjärran, i dagarna tre. Mycket folk, både spelare, funktionärer och anhöriga. Kände att jag ville ut och lufta mig lite och träffa lite folk, så jag gick dit. Lagen var indelade i olika åldersgrupper, tjejer, killar och mixade lag. Blev stående att titta på två tjejlag vars spelare enligt uppgift skulle vara elva-tolv år.

Herregud, många av spelarna hade redan börjat få kvinnliga former, knoppande bröst syntes tydligt under matchtröjorna, därtill var flera förödande söta. Jag ryckte till, vad höll jag på med? Stå och glo på småungar med såna tankar i huvudet. Började gubbsjukan sätta in vid dryga trettio? Började skuldmedvetet vandra vidare. Riktade för säkerhets skull in mig på lag med spelare i dom övre tonåren. Massor med snygga brudar. Många tydligen utan bh, för deras behag studsade vilt omkring då dom jagade iväg efter bollarna. Fastnade slutligen för ett tjejlag med vita tröjor och fotbolls- strumpor, blå shorts med vita revärer. Verkliga drömpuddingar hela gänget. Pumpande, vältränade ben, välformade häckar, guppande tuttar.
Hade inte haft någon tjej på länge, och det kändes. Kände mig ungefär som den där tecknade vargen, som stöter på rödluvan, där jag stod och kikade på fägringen. Ställde mig vid sidolinjen bredvid deras målvakt och följde spelet.

Tjejen i mål var verkligen läcker, blont, långt hår, ihopsatt till en tjock fläta på ryggen, rätt stora bröst och fina muskulösa ben. Jag kunde se muskelspelet när hon flyttade sig i målet. Jag såg att hon sneglade på mig emellanåt, och försökte rikta blickarna på dom andra spelarna. Men, som dragen av en magnet, återvände min uppmärksamhet till målvakten. Halvtid. Lagen samlades, drack vatten och pratade. Målvakten pratade med sitt lag, och jag såg att flera av dom tittade åt mitt håll. Så var spelet igång igen. Njöt av att se dom vältränade, snygga flickorna springa omkring på planen. ”Mitt” lag gjorde mål, och ett stort kramkalas utbröt. Hade gärna velat vara med i den samlingen!. Men säg den glädje som varar för evigt, slutsignalen gick, och eftersom det här var en av de sista matcherna för dagen, beredde jag mig på att gå hem. Strosade hemåt på vägen som passerade omklädningsrummen, då plötsligt någon stod ivägen. Jag tittade upp. Det var den läckra målvakten.
– Hej, sa hon.
– Hej, svarade jag, förvånat.
– Jag såg att du tittade på mig, sa hon.

Jag kunde bara nicka.
– Kom, sa hon med ett leende, och gick mot en dörr.
Som bedövad följde jag efter. Vad var detta? Vi gick in genom dörren, och innan jag hann reagera hade någon stängt dörren bakom mig, och jag hörde låset knäppa igen. Vi hade kommit in i omklädningsrummet, och stod nu omgivna av hela tjejlaget!
– Här är han tjejer, sa målvakten triumferande. Snuskgubben som stod och glodde på oss hela matchen. Jag trodde nästan att ögonen skulle trilla ut på honom.
Tjejerna skrattade, och kom närmare.
– Vad glodde du på? sa en kortväxt flicka med brunt hår, och tryckte sig nära mig.
– Trodde du att du skulle få se något, va? undrade en annan.
– Har du något att komma med då? frågade en mörk brud med Pippi Långstrump-flätor.
Innan jag hunnit reagera hade hon tagit ett fast grepp om skrevet på mig.
– Kom igen tjejer, sa hon. Vi synar gubben

Två flickor störtade fram och låste mina armar bakom ryggen, medan den mörka började slita i mina byxor. Snart stod jag med brallorna vid knäna, och raskt kavlade hon ner mina kalsingar. Sedan blev hon häpen stående, och bara stirrade. Tydligen var hon inte van med några större doningar, och min kuk mäter dryga tjugo centimeter vid fullt stånd.
– Vilken jävla kuk, utbrast hon imponerad.
Hon sträckte fram handen, liksom för att övertyga sig om att den var riktig. Så tog hon tag om skaftet och klämde lite, innan hon sakta började runka. I den situationen, omgiven av ett helt fotbollslag med läckra tonårsbrudar, tog det inte lång stund innan jag hade värdens ståfräs. Som förhäxad av min stake, föll den mörka tjejen på knä framför mig, alltjämt runkande. Dom andra brudarna, med undantag för dom två som höll mina armar, och därför inte såg något, stirrade imponerade på min rese. Prövande sträckte den läckra tjejen på golvet framför mig ut tungan, och smakade på mitt ollon. Tydligen föll det henne i smaken, för strax hade hon slukat så mycket hon kunde få in i sin lilla mun. Hon började häftigt suga upp och ner längs skaftet med ett sörplande ljud. Så höll hon upp, och släppte ut kuken i det fria en stund. Hon tittade upp på mig samtidigt som hon runkade lätt.

– Nu ska du få ditt straff för ditt gloende, snuskgubbe. Du ska knulla oss allihopa tills vi är nöjda. Och det är vi som bestämmer hur!
Vilket drömläge, eller hur? Men hur i all världen skulle jag klara av hela gänget. Elva stycken, plus tre reserver. Femton kåta tonåringar, och en stackars kuk.
– Det skulle jag gärna vilja, sa jag. Ni ser helläckra ut allihopa, men tyvärr tror jag inte att jag klarar av femton knull på raken.
– Hmm, sa den lilla runkerskan.
– Jag har en idé, sa en läcker rödtopp. Jag såg i en tidning att killar kan ha en ring runt kuken, så att den inte slaknar fast det har gått för dom.
– Ja visst, det har jag också sett. Men vad ska vi ta till ring? undrade en annan.
– Här, ta mitt skosnöre, erbjöd den kortväxta brunetten som hade gjort mål tidigare.
Hon böjde sig ner för att snöra upp sin sko, men hejdades av målvakten.
– Här, sa hon, och löste upp sin tjocka fläta.

Hon skakade ut sitt långa blonda hår.
– Ta min hårsnodd istället, det funkar nog bättre
Den mörka tjejen tog emot den gula hårsnodden och började trä på den över kuken. Hon tog den dubbel flera gånger, så det gjorde nästan lite ont när det stramade åt. Så kavlade hon ner den så långt hon kunde på skaftet.
– Så, sa hon belåtet. Nu kan du spruta bäst du vill. Knulla ska du i alla fall, gubbe lille.
Hon reste sig upp, och med ett snabbt handgrepp hade hon slitit av sig tröjan. Hennes snygga bröst tittade ut i full frihet, ingen bh här inte.
– Kom igen tjejer, sa hon, och började dra av sig sina shorts och trosor på samma gång.
Hon drog ner dom till vristerna, och sparkade sedan iväg dom i riktning mot klädkrokarna. Flera av dom andra tjejerna följde hennes exempel, medan några tvekade.
– Sjåpa er inte nu, sa den mörkhåriga, som tydligen var ledaren i gänget. Har ni inte hört grabbarnas snack om att dom är buksvågrar med den och den? Nu ska vi minsann bli buksvägerskor hela gänget! Släpp gubben, han går nog ingenstans, fortsatte hon med adress till dom två som höll mina armar.
Dom släppte loss mig, och började även dom dra av sina kläder.
Snart var hela tjejgänget avklätt, och jag tittade mig storögt omkring. Femton snygga vältränade tjejer mellan sexton och arton år. Dom flesta med lite vita fläckar efter baddräkter i sin solbränna, men ett par hade tydligen legat helnakna. Alla möjliga variationer av bröst, från små till stora, från runda till spetsiga. Fittbuskar från yviga till renrakat, från blonda till svarta. Samtliga helnakna förutom knälånga, vita, lite smutsiga fotbollsstrumpor och fotbollsskor. Kuken stod så jag trodde den skulle explodera. Tur att man inte har några problem med hjärtat, tänkte jag för mig själv.
– Vad väntar du på då? undrade den mörkhåriga. Av med paltorna!
Så snabbt jag kunde, lydde jag hennes befallning, men det var inte lätt att slita blicken från skönheterna framför mig. När jag fått av mig det sista fick jag ta plats på rygg på en bänk som några flickor dragit ut på golvet. Tjejerna samlades i en ring runtomkring.

– Jag vill bli slickad, sa målvakten som jag så begärligt tittat på förut.
Hon svängde sitt ena ben över mig, och jag fann mig stirra rakt upp en slätrakad mus, vars blygdläppar glänste av kåtsafter. Hon makade sig framåt och tryckte sitt sköte mot min mun, och jag hade inget annat val än att börja slicka. Inte för att jag hade något emot det, tvärtom. Samtidigt kände jag att någon grep om mitt kukskaft, och hörde den mörkhåriga säga:
– Först ska alla suga lite, vi kör i nummerordning. Kajsa verkar ju upptagen, så tvåan börjar. När vi gått igenom hela gänget, ska alla knulla några drag, Samma turordning, efter det är vi minsann buksvägerskor hela gänget!
Kajsa, det var tydligen målisen det. Hon gnuggade sin fitta mot min mun, och stönade högljutt. Tydligen gillade hon min behandling, och jag trivdes också. Så bortskämd med tonårsfitta är man ju inte.
– Skulle vi inte få knulla som vi ville? frågade någon.
– Det blir sedan, först ska vi bli buksvägerskor, sätt igång Lena.

Det här med buksvägerskor hade visst blivit en fix idé hos den mörka. Jag kände fuktiga läppar runt mitt kön, och så försvann det in i en härligt sugande mun. Men bara någon minut, så drog det ut och en annan mun ställdes till förfogande. Jag såg inte vem av flickorna som sög mig för tillfället, sikten skymdes helt av Kajsa, som började bli helt vild i sin ritt över mitt ansikte. Mun efter mun, jag kände att jag inte skulle kunna stå mot mycket längre, och plötsligt sprutade min utlösning fram, just som kuken var på väg in i en ny mun. Ett hostande, och ett protesterande ljud hördes.
– Vafan, gubben sprutade ju rätt i munnen på mig, och fulla ansiktet.
– Än sen då, slicka i dig och var nöjd, hördes den mörka. Du fick ju jackpot!
Dom andra skrattade. Nu kände jag en ny mun mot kuken, som stod lika stolt tack vare åtsnörningen med hårsnodden. Den nya munnen började med att slicka upp resterna av satsen, och sänkte sig sedan ner runt skaftet.
– Heja Mia, du vet hur det ska gå till du.
Munnen drogs bort för ett ögonblick.
– Det finns väl fler än du Mona, som gillar att suga kuk.

Mona hette hon alltså, den mörka. Läpparna sänktes åter, och kompletterade med en aktiv tunga. Ja, det här var en tjej som visste hur det skulle gå till. Kajsa gnydde och skrek högre och högre, gnuggade fittan mot min tunga allt snabbare medan hon knådade sina bröst. Så med ett sista skrik föll hon ihop över mig och blev liggande stilla. Jag höll nästan på att kvävas, innan hon slutligen kravlade sig på fötter.
– Vilken fittslickare! Helt enorm. Det måste ni prova tjejer!
– Lugn du, han ska nog få slicka sig less, sa Mona. Men du har din kuksugning kvar, flytta på dig nu Mia. Det räcker nu. Lämna lite till oss andra också.
Den lilla ”målgörar-brunetten” kom nu fram och satte sig över min mun. Hon hade en gles, brunfärgad matta över sin läckra bullfitta.
– Nu är det min tur att bli slickad, sa hon.
Villigt grep jag mig an uppgiften, särade lite på hennes blygd med fingrarna och borrade in tungan. Hon smakade underbart. Lite salt, svettig från matchen tillsammans med hennes unga safter. Jag gillar oralsex, och nu skulle jag tydligen få mitt lystmäte. Målvakten slukade mitt stånd samtidigt som jag begravde tungan i brunetten. Några långa sugande drag över staken, sedan byttes tjejerna av igen. Den här tjejen höll på lite längre, innan hon lämnade sin plats och reste sig.

– Har alla sugit nu? Hördes Monas röst. Ok, nästa steg. Upp och rid Kajsa, du är ju nummer ett.
Jag kände någon gränsla mina ben, och sedan träddes en trång skön fitta ner över staken. Tur att hon var så blöt efter slickningen, annars hade det blivit problem. Så snart hon sjunkit ner så långt hon kunde, började hon sin hävande ritt.
– Ok, det räcker hördes Mona. Han ska räcka till alla. Nästa.
En ny tjej tog plats. Här var det torrare, med knixande rörelser besteg hon mig. Tur i alla fall att jag var insmord med Kajsas kåtsafter. Hur skulle jag klara alla dessa trånga tonåringar? Jag bävade inför uppgiften, men så mycket val hade jag ju inte där jag låg under tjejerna. Den senaste flickan hade lyckats få in kuken i sitt unga hål, och juckade nu ett par gånger upp och ner innan hon lämnade plats för nästa.
– Nu trivs du, eller hur, gubben? sa Mona.
Jag kunde bara nicka svagt, där jag låg med brunettens fitta tryckt mot min mun. Tjej nummer tre var klar.
– Nu är det du, Helena, sa Mona.
– Men jag blir ju slickad nu, protesterade tjejen som satt på mitt ansikte.
– Du är nummer fyra, kom igen.
– Snälla, det räcker väl med tungan?
– Nej, alla ska ha kuk i sig, kom nu. Knullat har du väl gjort förut?
Helena svarade inte.
– Det kan väl inte vara så att vi har en liten mödis här, va?
– Kan jag inte få slippa? Det gör säkert ont.
– Kom nu, du anar inte vad mycket skönt du går miste om annars. Se till att få det undanstökat.

Dom andra mumlade instämmande. Motvilligt lämnade hon sin plats på tungan, och grenslade kuken. Nu kunde jag äntligen se vad som hände runt omkring mig, då ingen skymde sikten. Helena satt med brett särade ben, och Mona var där för att hjälpa till. Helena drog isär blygdläpparna och sänkte sig sakta, samtidigt som Mona riktade in spjutet mot öppningen. Flera av dom andra tjejerna stod och smekte sig själva. Två stycken hade till och med händerna på varandras fittor. Nu hade ollonet kommit i kontakt med blygden, och Helena hejdade sig lite, innan hon fortsatte färden neråt. Kajsa hade hjälpsamt hämtat en flaska med någon sorts olja, som hon gned ut över kukskaftet. Mer och mer av min mandom försvann in i jungfrun, och till sist var den framme vid det sista hindret. Jag såg att Helena drog efter andan, sedan satte hon sig ner med en bestämd knyck, samtidigt som hon gav till ett skrik. Hindret gav vika och hon sjönk ner ända till kukroten. Där blev hon sittande stilla, lite tårögd.
– Det gjorde ont, jag visste att det skulle göra ont, klagade hon.
– Men nu är det gjort, tröstade Mona. Rör lite på dig nu, så blir det snart skönare.

Prövande började hon lyfta och sänka sig, och ett belåtet uttryck syntes snart i hennes ansikte. Nu kände jag att jag var på väg igen. Jag skulle just varna Helena, då min mun på nytt täcktes av en fitta. Jag stönade högt mellan blygdläpparna, samtidigt som den första strålen sprutade in i den nydeflorerade tonåringen. Med ett förskräckt tjut hoppade hon av, och resten av satsen sprutade ut i luften. Tydligen hamnade en del på ryggen på tjejen som jag slickade, för jag kände att hon ryckte till. En liten stund till blev hon sittande över min mun, sedan var hon nöjd, och lämnade sin plats.
– Fan, han sprutade i mig, tjöt Helena.
Jag hörde hur hon sprang in i duschen, och vattnet vreds på.
– Spola ordentligt, så går det nog bra, rådde Mona.
Ingen vila för min stackars kuk. Nästa tjej var redan på plats. Två snabba drag med fittan, sedan nästa. Även om inte alla tjejer var trånga, så kändes det i alla fall. Ingen av dom hade ju fått igång safterna ordentligt, förutom dom få som jag slickat.
– Sjutton också, utbrast en flicka plötsligt. Jag måste sticka. Farsan skulle ju hämta mig en halvtimme efter att matchen var slut.
– Synd, sa Mona. Men du har ju alla fall klarat av ditt knull.
– Jo, men jag hade gärna stannat. Det kan ju bli mera skönt, sa flickan.
Hon, och en kompis till henne som skulle åka med tog på sig kläderna och försvann ut genom dörren, som genast låstes igen. Flera andra flickor gick också, så fort dom blev klara. Snacka om löpande band, fitta efter fitta sänktes över min vid det här laget rejält ömma stake. Snart var det bara tre flickor kvar, och förutom dom var det bara Mona och Kajsa som fortfarande var kvar i omklädningsrummet. Dom tre bytte snabbt av varandra. Dom blev stående runt mig, tillsammans med Kajsa medan Mona, som sista tjej äntrade upp. Med ett belåtet stönande sjönk hon ner till roten. Här var det minsann välsmort.
– Härligt, suckade hon. Nu ska det bli en långritt, jag käkar p-piller, så du kan spruta så mycket du vill, gubbe lille.
En hastig ritt började. Hon höjde sig så att bara ollonet var kvar i henne, och satte sig med bestämda rörelser som drev in kuken ända i botten. En lång, lång stund fortsatte det. Det sved och ömmade. Äntligen, började Mona visa tecken på att ha fått nog, böjde hela kroppen bakåt, och med ett rosslande stön kom hon. Hon blev sittande en lång stund, innan hon klev av mig. Belåtet tittade hon på mig.
– Nå, gubben. Har du fått så mycket fotbollsfitta som du ville nu?
– Åh, herre jösses, stönade jag till svar. Har jag någon kuk kvar?

Långsamt, med en stil som en pigg 100-åring satte jag mig upp. Tittade på min rödskavda stolthet. Jag tog bort hårbandet från kukroten, och med en smärtsam känsla slaknade lemmen då blodflödet blev fritt.
Flickorna tittade glatt på, och skrattade lite åt mig.
– Det var verkligen ett rejält knull, sa jag då jag hämtat mig lite.
– Ja, du lyckades bra, berömde Mona. Du har knullat och slickat hela laget, med reserver. Plus att du tog mödisen på Helena. Inte dåligt.
Alla flickorna hade nu börjat ta på sig kläderna, och jag gjorde det samma. Tydligen så var tjejerna som var kvar såna som gick eller cyklade till planen, och inte behövde passa några skjutsar. Vi gick ut tillsammans. Kajsa tittade flinande på mig innan vi skildes:
– Du, vi har träning på torsdag, kommer du?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *