Han och jag

Jag har kommit hem till dig och jag står inne i hallen hemma hos dig. Och du tar av mig min jacka och smeker mig utanför min ur ringade tröja.. och tar sen handen innanför tröjan och smeker brösten. Jag tar min hand längre och längre ner.. och känner att du har fått en bula där nere. Börjar att smeka utanpå bulan.. och märker att den snabbt blir större och hårdare än tidigare. Låter mina händer knäppa upp dina byxor och dra ner dom helt. Och sen låta händerna känna och smeka utanpå dina boxer shorts.

Låter min högra hand leta sig ner till den bulan som jag snabbt orsakat, och låta handen ta i något som är så styvt och nyrakat. Dina händer letar sig längre och längre ner.. tills de kommer till ett ställe där du känner att det har blivit vått. Du låter dina händer smeka utanpå, och sen låta den ena handen glida in och smeka den innanför dom vita string trosorna. Din hand smeker och börjar att låta ett finger glida in och pulla den lite lätt. Medan du kysser mig i nacken. Och säger underbara saker till mig som hur du kommer att ta mig bakifrån, från sidan, slicka och pulla min fitta, hur du tänker låta din kuk glida in och ut ur fittan och analen och hur den kommer att göra det skönt för mig.

Jag börjar att bli så sugen att jag ber dig släppa greppet om mig och jag springer snabbt in idtt sovrum..och tar av mig mina kläder.
Du kommer in och tar av dig dina boxer shorts och tar av dig resten av dina kläder.
Jag lägger mig snabbt ner på sängen och börjar att ta hand om mig själv genom att använda min egna dildo.
Låter dildon glida in i den våta fittan och låta dig få se på.
Innan du får röra och göra det skönt för mig.
Dildon åker snabbt in och ut ur fittan och jag ökar farten mer och mer.
Dildon åker in och ut ur fittan och jag stönar högt av kåthet, medan du sitter och tittar på.

Jag håller på så en stund för att få dig ännu mer sugen och få dig till att vilja ha mig ännu mer än vad du ville innan.
Sen slutar jag upp med att ta hand om fittan.
Och börjar att slicka och leka med brösten.
Ber dig samtidigt att slicka min fitta. Och du kommer snabbt ner och börjar slicka vilt.
Din tunga slickar och leker riktigt vilt med fittan och du pullar fittan lite.
Sen tar jag bort dig därifrån och ber snällt om att få suga din kuk.
Och börjar att stoppa den i munnen och suga vilt.

Farten ökas och din kuk glider in och ut ur munnen.
Medan jag smeker fittan som desperat väntar på att få ha det skönt.
Sen ber du mig att sluta suga och håller upp mina ben och låter kuken glida in i fittan.
Kuken glider snabbt och lätt in och ut ur fittan. Och man hör hur våt fittan är och jag känner hur din stora kuk fyller ut min trånga och nyrakade fitta.

Du ökar farten och jag börjar att stöna mer och mer ju snabbare du knullar mig. Sen så byter vi ställning, och jag får rida dig. Farten ökas och kuken glider snabbt in och ut ur fittan då jag ökar farten.. och rider upp och ner..upp och ner hela tiden. Jag ökar farten då jag hör hur du stönar och njuter av att farten ökas. Jag säger att jag vill byta ställning och vi tar från sidan.
Du lägger dig bakom mig, medan du har mig framför dig. Kuken glider lätt in i den plaskvåta fittan. Du håller upp mitt ena ben och börjar att knulla riktigt hårt och riktigt snabbt.
Du viskar i mitt öra hur skön jag är, och att du aldrig vill sluta att knulla mig.
Jag ber dig att knulla mig ännu hårdare, medan du har ett stadigt grepp om mitt ena ben och kör snabbt in och ut din kuk ur fittan. Vi riktigt hur hör våt fittan är och hur den härliga pungen daskar mot den fina baken. Sen så ber jag dig att ha samma ställning, fast du nu ska knulla min anal. Du gnider in analen med ett glidmedel som luktar kiwi. Och sen låter du din kuk snabbt och lätt glida in.
Du håller fortfarande upp mitt ben och ökar farten mer och mer. Och kör sen riktigt hårt och snabbt och länge. Jag ligger och njuter av att känna din kuk i min anal. Och jag stönar.. och du bara ökar farten hela tiden. Och kysser mig i nacken och klämmer Och talar om hur skön och trång jag är.

Nu börjar jag att känna att din kuk fyller ut min anal så bra. Och hur skönt du gör det för mig.
Du fortsätter att köra lika som du har gjort innan. Vi håller på en lång stund. Men sen så känner jag och du att vi ska komma.
-Jag kommer nu!! skriker du.
Och du sprutar ner min mage mitt ansikte och mina bröst och jag kom och du slickar efteråt då jag kommit. Vi lägger oss utmattade i sängen och myser med varandra.

Din fru och son var bort resta så jag kunde sova över och ta det lugnt.
Och vi skulle ses fler gånger.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *