Hannas mamma, Maggan

När jag var yngre brukade jag leka med grannens båda flickor, Hanna och Sara. Det var egentligen Hanna som jag lekte mest med, hon var ett år yngre än mig. Sara var däremot fyra år yngre än mig. När jag blev äldre umgicks jag mindre och mindre med fickorna, vilket kanske var naturligt. Det var ju roligare att leka med sina jämnåriga killkompisar. Det hände dock att Hanna och jag umgicks även när vi gick på högstadiet. När vi var yngre hade Hanna och jag tjuvläst Hannas pappa Lars porrtidningar. Vi hade vi flera tillfällen försökt att praktisera det vi hade sett i porrtidningarna. Jag kommer dock ihåg att försöken inte varit särskilt framgångsrika, vi var ju så unga då och inte könsmogna. Kommer dock ihåg att Hanna tyckte om att runka min kuk. Detta skall dock inte handla om mig och Hanna utan om hennes mamma Maggan.

Det hela utspelar sig när jag gick i åttonde klass. Jag hade aldrig fått knulla, om man inte räknar med Hannas och mina försök några år tidigare. Jag, Hanna och ett par kompisar skulle sova över i Hannas föräldrars gäststuga.

Hannas pappa Lars var bortrest, kommer inte ihåg varför inte han var hemma. Dock var Hannas mamma Maggan hemma. Hon hade varigt väldigt snäll mot oss och fixat mat den kvällen. Maggan, ja hon var en ganska välväxt kvinna, cirka 180 cm lång, något länge än mig. Hennes bröst var stora och fasta med lagom stora vårtgårdar. Hennes bröst kommer jag väl ihåg , de hade jag sett vid ett flertal tillfällen om sommaren då hon solat topless. Hon hade alltid en fin solbränna. Hon brukade ofta ligga på altanen och bättra på färgen. Maggan och Lars åkte minst 2 gånger utomlands per år., så hon hade alltid en gyllenbrun solbränna på sin vackra kropp. Hennes bak var rund och fin. Jag kommer ihåg en gång när jag var ca tio år och jag och maggan och flickorna var och badade i badhuset. Jag fick då byta om tillsammans med dem. På den tiden funderade man väl inte så mycket på flickor med jag kommer ihåg att maggan hade en ganska rejäl buske. Förövrigt hade hon ett vackert ansikte, håret var ganska kort och blont . Behöver jag säga att Maggan hade varit mitt största runkobjekt.

Jag, Hanna och våra bästa kompisar Pelle resp. Malin hade spelat kort på kvällen, klädpoker vi hade väl lurat av tjejerna lite kläder. Det hände dock inget den kvällen, man hade ju hoppats på lite gang bang. Pelle och jag var dock inte så lite besvikna, nåja oskulden fick man väl bära på lite till. Vi somnade nog vid 12 tiden.

Jag vaknade till vid 4 tiden på morgonen av att jag var pissnödig, Pelle och jag hade ju klämt i oss ett par klass II öl och de tog ut sin rätt. Jag klev ur sägen och gick ut, ställde mig vid häcken som markerade tomtgränsen vid gäststugan. Jag var otroligt nödig och det var skönt att få lätta på trycket, jag stod säkert och pissade i en hel minut innan jag stoppade tillbaka kuken i byxorna igen. Skulle precis vända mig om när jag hörde Maggan röst : Drack du så många öl igår. Jag vände mig hastigt om och där stod Maggan, hon hade öppnat altandörren till sitt sovrum. Hon fnissade lite. Hon hade på sig morgonrock, morgonrocken var gjord av ett tunt tyg, för man kunde se konturen av hela hennes välformade kropp. Hennes bröstvårtor stod i givakt. Skärpet var löst knutet, hennes långa vackra ben, ända upp till låret var blottade.

Jag blev lite paff, hade inte väntat att hon skulle stå där i all sin prakt. Pisseståndet hade inte lagt sig tvärt om, kuken började nu att styvna mer och mer.

(Maggan) – Kan du inte sova Fredrik ?

– Nej, sovsäcken och liggunderlaget är ju så jävla hårt sa jag lite tufft.
Hon hade troligtvis upptäckt att det hade börjat att jäsa i mina byxor, jag kämpade för att hålla emot mitt stånd, med jag förde en ojämn kamp.

(M) – Du kan få sova i Lasses säng om du vill, han är ju ändå inte hemma.

– Okej det kan jag väl sa jag. Jag kunde inte fatta att det var sant. Jag skulle få dela säng med maggan. Hon var definitivt kåt det gick inte att ta fel på. Vi gick in i sovrummet, hon ställde sig vid sidan av sin säng och jag vid Lasses. Ogenerat tog hon av sig morgonrocken och lät den falla till golvet.

(M) – Hoppas du inte blir generad, jag sover alltid naken det är mycket skönare så, men skall inte du klä av dig också Fredrik ??

-jag harklade mig lite och sa jo.. jovisst. Jag tog av mig T-shirten, so far so good. Jag hade där emot större problem med shortsen, resåren var ganska tajt och det var svårt att få den över min bultande lem.

(M) – Låt mig hjälpa dig med det där, det verkar som dig kuk har blivit styv. Fredrik är du kåt i mig?? Du har inte varit med en kvinna förut va ?? Var inte blyg jag skall ge dig en skön stund. Jag är en erfaren kvinna, jag skall göra det skönt för dej, vill du det ???.

(Fredrik) -Ja, du får vara min lärarinna och jag din elev. Jag har länge varit attraherad av dig Maggan det är en dröm att få knulla dig.

Maggan hade nu fått av mig mina shorts, hon låg raklång tvärsöver sängen och höll min kuk i sin hand. Hon var väldigt vacker där hon låg på magen framför mig. Maggan var nu i full färd med att runka min hårda kuk. Hon runkade mig med vänsterhanden och masserade mina pungkullor med den andra handen. Jag kände att lite av min kåtsaft sipprade fram ur mitt ollon. Hon började suga min lem. Hon rullande sin tunga kring mitt röd ollon, hon sög i glupskt i sig min kåtsaft. Metodiskt bearbetade hon nu mitt skaft, hon svalde hela min kuk ända till roten. Jag började nu att känna att det snart skulle gå för mig, det kom ilningar genom hela kroppen och kuken bultade.

(T) – Maggan, jag kan inte hålla emot längre jag kommer snart!!

(M) – Din kuk smakar så härligt, Kom i min mun, jag vill svälja hela din underbara sats.

Sagt och gjort, Jag kunde inte hålla tillbaka min sats längre. Det ilade i hela kroppen och det ryckte krampaktigt i hela min kuk när jag avfyrade min kanon. Jag stötte kuken djupare i hennes mun, Maggan verkande gilla det för hon kved och gnyde så härligt. Jag sprutade mer än vad jag någonsin gjort när jag runkat själv. Jag drog ut kuken ur hennes mun och gned den mot hennes fylliga läppar. Maggan hade svalt hela min väldiga sats.

(M) – Fredrik visst var det där härlig ?? Du tyckte väl om det ?? Jag älskar att suga kuk, jag blir så kåt av det. Du har inte lika stor kuk som Lasse med din är också väldigt fin.

Lite besviken över att min påle inte kunde mäta sig rent storleksmässigt med Lasses lade jag mig ner jämte Maggan. All nervositet var nu som bortblåst. Det är ju alltid lite pirrigt att vara med en kvinna för första gången, men jag kände nu att jag behärskade situationen. Jag njöt nu i fulla drag. Jag gav Maggan en het kyss som utvecklade sig till en lång härlig tungkyss.

(M) – Det där var en kyss som heter duga, det har du gjort förut ser jag.

Jag började nu att smeka och kyssa Maggans kropp. Hals, nacke, öron, och axlar inget gick mig förbi. Jag smekte hennes högra bröst med min hand, hennes bröst var stora och härliga de var samtidigt fasta och fina. Bröstvårtorna var styva ,hon var nu riktigt kåt det syntes.
Jag lät min tunga gå på upptäcktsfärd på hennes vänstra bröst, jag kysste, slickade, sög och nafsade på hennes bröstvårta. Jag lät nu min höger hand vandra ner mot hennes fitta. Hon var väldigt blöt där ner, jag smekte hennes blygdläppar, hon stönade nu mer och mer och hade svårt för att ligga stilla. För hade hon haft en ganska så stor buske, med nu var den mer väl ansad. Hon hade en ganska så stor tofs på venusberget, med runt blygdläpparna var hon nu rakad och fin . Det gillade jag. Jag trycke nu in två fingrar i hennes grotta de gled lätt in, hon var väldigt våt, lakanet hade redan blivit ordentligt våt av hennes kåtsafter. Jag fortsatte att pulla henne. Hon var ganska stor där nere, det var ju klart hon hade ju fött två barn, sånt sätter väl sina spår. Medan jag pullade hade hon nu själv börjat att stimulera sin klitoris med sin hand. Min kuk var nu ordentligt styv igen, jag lät den ligga mot hennes mjuka, lena lår och jag stötte rytmiskt i takt med att jag pullade henne.

(M) –Fredrik, slicka min våta fitta. Jag vill känna din härliga tunga i mitt sköte.
Jag är sååå kåt

Jag förflyttade mig nu ner till hennes härligt våta slida. Den doftade härligt, jag började genast att slicka hennes blygdläppar, om hon doftade härligt så smakade hon ännu bättre. Medan jag lät min tunga stimulera blygdläpparna så masserade jag klittan med näsan. Jag övergick snart att slicka, suga och tom bita i hennes klitta, det gillade hon. Maggan ålade och skakade så jag var tvungen att hålla ett fast grepp om livet på henne så jag kunde fullfölja min uppgift.
Hon var nu ännu vildare om beordrade mig att tungknulla henne. Jag stack in min tunga, drog ut den igen, så höll jag på tills det gick för henne. Jag fick ett par kraftiga sprut av hennes kåtsafter i ansiktet. Hon stönade högt och tryckte mitt ansikte mot sitt våta sköte.

Jag flyttade mig nu upp till henne igen, där låg vi och kysste och smekte varanandra ett tag. Hon var nu väldigt varm. Jag njöt av att ligga i denna vackra kvinnas armar. Jag smekte hennes bröst. Min kuk låg styv mot hennes innanlår. Hon viskade i mitt öra :Fredrik, jag har aldrig blivit slickad till en så stark orgasm tidigare, din tunga är fantastisk. Jag var inte sen att gengällda komplimangen : Din fitta är så fin, jag kan slicka den hur länge som helst.

(M) – Vill du knulla mig du?? Min fitta är alldeles våt och den väntar på din kuk.

Visst ville jag det. Jag förde ner min kuk till hennes våt sköte, lät ollonet nosa på slidmynningen. Detta gjorde henne ännu kåtare, jag fortsatte att reta henne. Ollonet sökte sig upp mot klittan som jag gned med mitt ollon. Jag var nu redo att penetrera henne, stoppade in ollonet i öppningen, hon var våt det var ett himmelrike att glida i hennes fitta. Hon gjorde små motjuck och jag trängde djupare in i henne. Maggan stönade högt, hon njöt det mörktes. Jag fortsatte att pumpa djupt i hennes härliga fitta, kuken gled lät in och ut. Nu ville hon byta ställning. Hon lade sig med ryggen mot mig, jag fortsatte att pumpa henne där jag låg med min mage mot hennes rygg. Jag kunde nu inte nå så djup i henne med det gjorde inget för hon knep ihop sina ben så nu kändes fittan mycket trängre än den gjort innan, det var underbart. Nu var jag nära min andra orgasm. Jag frågade om jag fick spruta i henne. (M) – ja spruta min fitta full. Jag kände hur jag gång på gång tömde mig i henne. För varje gång jag sprutade tryckte jag in min kuk så långt det gick. Maggan flämtade hårdare, hårdare hååårdare hååååårdare.

Det hade inte gått för Maggan ännu men hon var inte lågt borta från extasen. Snabbt som ögat var hon på min kuk som nu hade slaknat något. Hon sög snabbt upp ett nytt kraftigt stånd på mig. Nu vill jag att du tar mig bakifrån sa Maggan och log.

Vi kysstes och smektes en stund innan hon ställde sig på alla fyra framför mig sängen. Hon svankade ryggen så att hennes runda solbrända stjärt pekade rakt mot mig. Jag hamrade in kuken i fittan och började pumpa henne allt snabbare och hårdare. Jaaaaa Jaaaaa håååårdare håååååårdare knulla mig hårdare bad maggan och jag knullade henne frenetiskt. Ett härligt daskande ljud uppstod när min höft slog mot hennes fasta rumpa dask dask dask. Det gick nu för henne en andra gång och hon sjönk helt utmattad ner på magen i sägnen. Jag lade mig jämte henne. Hon såg så lycklig och nöjd ut när vi låg där smekte varandra. Hon sade att hon inte hade trott att jag skulle vara en sådan liten hingst.

När vi låg där tillsammans jag och Maggan kom jag och tänka på de där porrtidningarna som jag och mina kompisar brukade titta i ibland. Där brukade de alltid avsluta knullen med analsex. Jag var lite nyfiken på det. Det verkade ju lite snuskigt, men jag var samtidigt lite spännande. Jag var lite osäker på om jag skulle föreslå det för maggan. Jag tog mod till mig.

(F) – Maggan, har du prövat analsex???

Hon tittade lite undrande på mig. (M) – Nej i det hålet är jag faktiskt oskuld. Vill du ta mig i stjärten??

(F) – ja, jag vill ta dig i baken också Maggan. Min kuk är ju inte så grov så det gör nog inte ont. Har du någon olja hemma???

(M) – OK!! Du skall få knulla mitt lilla stjärthål. Nu får du vara min lärare och jag elev. Det enda oljan jag har är matolja, det får duga. Vänta här medan jag hämtar oljan.

Maggan var nu tillbaka med oljan. Det gick inte att ta miste på att mitt lilla förslag hade gjort henne upphetsad på nytt. Hon hällde en stråle av olja på mitt ollon. Mitt kuk hade självklart rest sig igen, jag var nu tänt på att få köra in min kuk i hennes röv. Hon runkade min kuk så att oljan glänste över hela min kuk.

(M) – Nu är det din tur att fukta mitt anus.

(F) – Ställ dig på alla fyra vid sängkanten och svanka.

Jag hällde nu några droppar av oljan i hennes anus. Jag masserade hennes stjärtöppning, hon glänste så vackert av oljan. Maggan hade inte öppnat sig så mycket så jag körde upp ett finger i henne och förde det upp i hennes öppning. Hon stönade mer och mer, det märktes att hon gillade det. Nu var hon redo för min kuk. Jag tog fram kuken och tryckte den mot ringmuskeln. Hon var oskuld i röven det kändes för hon var väldigt trång. Jag hade svårt för att trycka ner ollonet i hennes stjärt, kuken gled hela tiden i väg. Jag lyckades till slut och nu var hela mitt ollon inne i henne. Jag juckade lite försiktigt, hon knep så härligt med sin ring muskel. Hon försökte hela tiden trycka ut mig, men jag tog ett stadigt tag om hennes höfter och fortsatte att trycka ner min lem i henne. Maggan hade nu börjat att stöna högre och uppmanade mig : ja jaaaa knulla mitt stjärthål, håååådare hååååårdare. Jag tryckte in min kuk ända till roten och fortsatte att pumpa henne med djupa, hårda stötar. Hon kved nu av kåthet och smärta. Det måste ha gjort ont i henne men hon bönade och bad : knulla mig fortare fortare fortare. Jag kände nu att jag var nära, stötte ett par kraftfulla stöttar i henne innan jag än en gång kom inne i Maggan.

Maggan var fortfarande inte nöjd utan hon beordrade ner mig på golvet. Väl nere på golvet så satte hon sig på huk med ryggen mot mig. Han tog ett fast tag om min kuk och förde upp den mot sin anal. Hon tryckte mitt ollon mot sin ringmuskel och tryckte till, jag var pånytt inne i henne. Hon gled up och ned up och ned på min påle. Det var nu hon som styrde ritten, jag hade bara att ligga där och njuta när jag gled i henne. Hon hade börjat med kort och grunda juck men ökade i takt med att hon kom närmare en orgasm. Hon sjönk längre och längre ner på min kuk och snart hade hon kört den ända i botten. Hon kved nu högt och jag märkte att hon var närma att komma. Hon stönade av smärta och bad mig : knulla mig hårdare.
Jag tog ett stadigt tag om hennes nackhår och drog hennes huvud bakåt samtidigt som jag gjorde kraftiga motjuck. Det dröjde inte länge innan hon kom i en väldig orgasm. Sakta sjönk hon ner hos mig på golvet. Hon viskade i mitt öra: Nå vad tyckte du om min stjärt, vad den inte trång och skön ?? Tack för att nu visade mig hur skönt det kan va med lite sjärtknull.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *