Hon fylldes en sommar

Äntligen var sommarstugeköpet klart och redan första dagen blev jag bjuden till närmsta grannen på en kopp kaffe.

Jag hade åkt ut till stugan med mäklaren och valde att stanna kvar efter att affären var klar, min fru, Maud, skulle komma när hon hade slutat sitt jobb som sjuksköterska på
sjukhuset.

Precis i anslutning till att mäklaren hade åkt, dök det upp en äldre herre som presenterade sig som Olle och sa att han var vår närmsta granne. Jag tackade ja till hans erbjudande om en kopp kaffe, men eftersom jag var lite osäker på hur dags Maud slutade så skrev jag en lapp att jag var hos grannen och fikade, samt en kort beskrivning om vilket hus det var.

Jag följde med Olle längs stigen ner mot sjön.

Olles stuga låg bara ett stenkast från vattnet och var även det ett litet rött torp med vita knutar. Olle satte på kaffebryggaren sedan tog han med mig ner till sjön och visade
sitt lila båthus, med intilliggande brygga. Vid bryggan låg en roddbåt med en liten utombordsmotor och på bryggan fanns en stor badbalja med tillhörande eldstad.

Inne i båthuset hade Olle inrett en vedeldad bastu och där fanns även ett antal vilstolar som kunde ställas ut på bryggan.

Olle berättade att han numer bodde ensam i stugan då hans fru gått bort för några år tidigare och att han tyckte det var bra att vi hade köpt det lilla torpet. Det hade stått tomt i över ett år och Olle tyckte om att ha folk omkring sig. Dessutom var det ju trevligt som han sa, med ungdomar grannskapet. Jag är visserligen i 40-årsåldern, men för Olle, som snart skulle fylla 70, så var jag väl ung antar jag.

Under tiden vi fikade så dök Maud upp och eftersom Olle mest pratat om sig själv så började han fråga lite mer om oss.

Vi berättade att vi länge hade drömt om en liten stuga eftersom vi bodde i en lägenhet i stan, dessutom skulle det bli en överraskning för våra barn som skulle hämtas under
morgondagen.

När vi skulle gå undrade Olle om vi ville komma tillbaka lite senare för ett bastubad och några öl, det var nämligen så att Olles vän Bertil brukade komma varje fredag för en trevlig bastustund och några kalla öl. Maud skrattade och sa att det där är nog något för er grabbar, men du Peter kan ju gå och göra gubbarna sällskap.

Jag lovade inget men var det så att Maud tyckte det var okej så skulle jag dyka upp runt sjutiden.

Maud insisterade på att jag skulle gå ner till Olle, eftersom hon tyckte att det var viktigt att ha bra relationer med grannarna. Själv skulle hon sätta sig och njuta av kvällssolen med ett kallt glas vin och en bra bok. Innan jag skulle gå manade hon mig att inte dricka för mycket, kysste mig på munnen, och menade att jag hade vissa förpliktelser att uppfylla när jag kom tillbaka. Jag förstod precis vad hon menade, inga ungar och stugan helt för oss själva.

Bertil var en gammal arbetskamrat till Olle och lika trevlig han också. Vi gav oss ner till bryggan, kastade av oss kläderna och kastade oss i det svala vattnet, simmade runt lite innan vi gick upp för att avnjuta en öl och bastu. När vi kom in i bastun noterade jag för första gången Olles kuk, den var enorm. Min egen kuk är ganska så normal, runt sjutton arton centimeter vid stånd, men Olles kuk var säkert över tjugo centimeter och grov som en falukorv när den var slak.

Jag hoppas ingen av gubbarna såg att jag stirrade.

De första ölen försvann snabbt i värmen så Olle fick snart gå ut efter mer, då hörde vi en tung duns och ett högt stön från Olle. Bertil och jag rusade ut ur bastun och hittade Olle liggande på golvet. Vi hjälpte Olle upp i en av stolarna och han klagade på smärta i foten, troligen en kraftig stukning och foten hade redan börjat svullna. Trots Olles protester ringde jag till Maud och bad henne ta med förbandsgrejer och komma ner till båthuset.

Bertil och jag svepte var sin handduk runt höfterna och Olle la sin handduk i sitt knä för att inte genera Maud som var på väg ner.

Det dröjde bara några minuter innan Maud dök upp, hon log mot oss och bannade oss lite på skoj för att vi druckit för mycket.

Jag noterade att gubbarna granskade Maud ingående och jag kan förstå dom, Maud hade på sig ett par svarta bikinitrosor och ett tunt urringat linne. Hon hade inget på sig under linnet och hennes stora bröst pressade mot tyget och bröstvårtorna avtecknade sig som knoppar genom det tunna ljusa tyget.

Maud satte sig på en stol mitt emot Olle och lyft försiktigt upp hans fot i sitt knä, hon påpekade att det var viktigt att få upp foten i högläge så det var bättre om Olle låg på golvet medan hon tog hand om foten, vi hjälpte Olle ur stolen och ner på golvet. Maud började förbinda foten och plötsligt såg jag hur hennes blick stelnade till, hon hade råkat titta ner och såg rätt in under Olles handduk och hennes blick var som fastgjuten vid hans enorma kuk.

Hon satt med öppen mun och bara stirrade, förhäxad av den stora kuken. När vi brukar älska med varandra så kommer hon nästan enbart när jag slickar hennes eller när jag fyller hennes fitta med både min kuk och hennes dildo samtidigt, så jag förstår att hennes reaktion.

Både Olle och Bertil har noterat vad som fångat hennes intresse och båda ser lätt förlägna ut. Efter några sekunder släpper greppet om Maud och hon möter rodnande min blick, jag bara ler mot henne och nickar mot henne att det är okej för mig. Hennes hand glider ner längs Olles ben, hon tittar på honom och frågar om hon får röra den.

Olle ligger och stirrar med öppen mun och får bara fram en lätt nickning.

Försiktigt placerar hon Olles skadade fot i en solstol, sätter sig på knä och lyfter andäktigt bort handduken från Olles knä.

Försiktigt stryker hon med handen över kuken som rycker till lite av beröringen. Hon greppar om kuken med båda händerna och stirrar med stor ögon samtidigt som hon blottlägger det stora blåaktiga ollonet.

Som i trans för hon ner sin mun mot den väldiga kuken.

Hon låter tungan leka runt ollonet samtidigt som hon runkar kuken med båda händerna, sedan pressar hon in kuken mellan sina läppar och jag ser hur den växer till
full storlek av hennes behandling.

Maud gör så gott hon kan men får inte plats med mycket mer än ollonet i sin mun.

Både jag och Bertil har kastat våra handdukar och står nakna och tittar på Olle och Maud. Min kuk är stenhård och jag runkar den sakta, att se Maud så
oerhört kåt har gjort mig i det närmaste tokig.

Maud sitter nu på knä och runkar Olles stora kuk med långa drag upp och ner. Bertils runkar sakta sin halvstyva kuk och jag förstår att han behöver lite hjälp, så jag nickar åt honom att gå fram till Maud.

Efter att ha fått mitt klartecken tvekar han inte utan kliver resolut fram och för fram sin kuk mot Mauds mun, hon sluter genast sina läppar om Bertils kuk, suger den in och ut med långa sugande rörelser.

Det dröjer inte länge innan även Bertils kuk står för fullt.

Även om Bertils kuk är betydligt längre och grövre än min ser den liten ut i förhållande till Olles jätte. Själv ställer jag mig på knä bakom Maud, jag drar sakta upp hennes linne och blottar hennes stora mjuka bröst, jag kramar dom hårt och nyper i hennes styva bröstvårtor. Sedan släpper jag dom så att Olle får möjlighet att krama brösten istället, vilket han mer än gärna gör.

Jag övergår till att lirka av Maud hennes bikinitrosor, vilket hon villigt hjälper till med. Jag för ner en hand längs hennes stjärt fram till hennes fitta, den är plaskvåt och vidöppen, fittsaften blöter ner hela min hand och hon blir våt ner på låren. Jag kan utan problem föra in fyra fingrar i hennes våta fitta. Rid honom, viskar jag i Mauds öra.

Hon tittar frågande på mig men jag för milt fram hennes underliv mot Olles stora kuk.

Hon stannar till gränsle över kuken med ollonet nosandes mot hennes blöta öppning, åter igen möter hon min blick och jag bara nickar till henne att hon får.

Med en djup suck av lycka sjunker hon ner över den väldiga kuken och jag ser hur den sakta töjer ut hennes fitta när hon pressar sig nedåt. När hela kuken trängt in i henne sitter hon kvar några sekunder och njuter av att var helt uppfylld, sedan börjar hon sakta föra sin kropp upp och ner över Olles stora kuk. Hon rör sig rytmiskt upp och ner, hennes andhämtning ökar allt mer, blicken är alldeles dimmig, all hennes fokus är på att låta sin våta uttänjda fitta glida längs Olles grova kuk.

Med ett högt stön trycker Maud kuken i botten och faller skakande ihop över Olles bröst, hennes kropp vibrerar av orgasmspasmer och hon kippar efter andan. Det går säkert flera minuter innan hon kommer till sans igen. Med lycklig blick och tårade ögon tittar hon upp på mig och med svag röst ber hon om mer.

Jag förstår precis vad hon menar och ber Bertil ta plats bakom Maud, som fortfarande har Olles stora kuk långt upp i fittan.

Bertil smeker med darrande händer Mauds stjärt och rygg, han för fram sina händer och griper girigt efter Mauds stora bröst.

Jag för själv ner mina händer längs Mauds stjärtskåra, ner mot hennes ständigt savande fitta.

Olle är glansig av fittsaft över både mage och lår.

Jag trycker in två fingrar från varje hand längs Olles kuk och sakta töjer jag ut fittan ytterligare innan jag ber Bertil att försiktigt pressa in sin kuk. Bertil ser först tveksam ut
eftersom fittan redan är fylld med Olles bamse kuk, men sedan tar han ett stadigt tag om sin kuk och pressar sakta in den, jag känner hur Bertils kuk glider längs mina fittsaftsvåta fingrar.

Maud skriker rakt ut samtidigt som hon håller emot allt vad hon kan för att de två kukarna ska komma långt in i hennes fitta.

Gubbarna har inte ens hunnit börja jucka innan hon kommer en gång till. Hela hennes kropp vrider sig av njutning mellan de två bastanta gubbarna, snyftande och stönande ber hon dom knulla henne. Gubbarna börjar röra sina kukar fram och tillbaka och efter ett tag har de hittat takten och trycker in sina kukar samtidigt i hennes till bristningsgränsen fyllda fitta.

Jag är imponerad hur länge gubbarna kan hålla på med tanke på att det måste vara ett bra tag sedan de knullade en så pass ung och kåt kvinna, säkert var det länge sedan
de knullade över huvud taget.

Med det dröjer inte länge innan de stönar allt högre. Olle kommer först och jag ser hur hans pung drar ihop sig och hur kuken pulserande tömmer sin laddning i Maud krävande och sugande fitta. Bertil juckar några gånger till, sedan tömmer även han sin laddning i fittan.

Maud stönar, skakar och vrider sig om vart annat så jag vet inte om hon kommer eller inte, men hon njuter som hon aldrig har njutit förr. Bertil drar sakta ut sin nu slaka kuk ur Mauds fitta och den är kladdig av sperma och fittsafter.

Han mumlar ett tack till mig innan han går ut på bryggan, han går med skakiga ben nedför stegen och glider ut i vattnet. Det hörs ett ploppande ljud när Maud glider av Olles kuk och lägger sig med utbredda ben på ryggen. Sperman rinner ur hennes vidöppna fitta och ner mellan hennes skinkor, hela hennes kropp är blank av svett, bröstvårtorna står rätt ut och hon andas tungt.

Själv står jag och tittar ner på min kåta, tillfredställda och älskade hustru. Min kuk är hårdare än någonsin innan. Maud sträcker upp sina armarmot mig och ber mig komma och knulla henne.

Jag lägger mig ner över henne och kuken glider lätt in i hennes uppknullade och spermafyllda fitta. Fittan är så uttänjd att jag knappt känner att min kuk glider mot väggarna. Maud tittar på mig och viskar, älskling knulla mig i baken. Jag blir förvånad eftersom jag försökt övertala henne till analsex men aldrig lyckats, de gånger vi försökt har vi fått avbryta för att Maud tyckt att det gjort ont.

Är du säker, viskar jag tillbaka. Ja, säger hon, det har du förtjänat och jag är så kåt och vill känna hur även din kuk fyller och tänjer ut mig. Jag tar tag om kuken och styr den mot hennes bakre hål, Maud lyfter upp sina ben och håller i knävecken för att jag ska komma åt lättare. Hela hennes stjärt är blöt och kladdig av blandningen av sperma och fittsaft.

Försiktigt pressar jag in kuken i analen och jag märker att Maud är helt avslappnad och redo att ta emot mig. Hennes bak är trång och o knullad och jag njuter av hur ringmuskeln smiter åt om kuken. Maud tittar bedjande på Olle som ligger bredvid och ber honom fingerpulla hennes fitta. Olle placerar sin grova hand över hennes fitta, trycker in fyra fingrar och börjar jucka i samma takt som jag knullar hennes rumpa.

Jag känner Olles fingrar genom den tunna väggen och det hetsar mig otroligt. Bara några juck senare trycker jag min kuk i botten av hennes stjärt och släpper hela
spermaladdningen långt upp i hennes ändtarm.

Känslan är underbar och jag känner hur Maud liksom mjölkar ur kuken de sista dropparna sperma. När Maud känner min pulserande kuk tittar hon mig i ögonen och viskar att hon älskar mig. Jag älskar dig också viskar jag när jag utmattad faller ner över hennes varma svettiga kropp.

Vi möts i en het kyss och vi vet nu att vi kommer att fåmånga underbara somrar i vår nya stuga.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *