Jag och polarens tjej

Det här är en berättelse som är tagen ur verkligheten.

Vi skulle på någon krog efter ett förparty hemma hos mig och min tjej. Vi var 7 st som skulle in i bilen och min tjej körde. Jag hamnade i baksätet bakom henne och kvar utanför bilen stod polarns tjej (Annika) och en tjej till. Ni kan sitta i våra knän sade vi i baksätet. Den andra tjejen hoppade in i polarns knä på andra sidan bilen och Jessica tvekade lite men hoppade in i mitt knä till sist. Armarna fick inte plats någon annan stans än längs hennes ben så jag blev tvungen att tafsa lite. När vi fick åka ut ur byn och det blev mörkt kände jag hur hon besvarade mitt tafsande med en hand på insidan av mitt lår. Genast blev det trångt i mina byxor och det måste hon ha känt för trevande blev mer och mer vågat. Resan tog slut och vi gick på krogen. Under kvällen fick vi tillfälle att prata lite om det som hänt i bilen ock hon sa att hon alltid varit lite sugen på mig.

Detta var bara början!

En annan gång någon månad senare så höll jag polarn och Annica på och satte vin. Polarn satt inne i duschen i min källare och diskade hinkar och jag och Annika stod i dörrhålet och tittade på. Då kände jag hur hon lade sina stora bröst emot min arm med flit, något som tjejer annars undviker, och började ta på min bak. Jag fick stora problem att dölja mitt stånd för honom i duschen. Efter diskandet fyllde vi hinkarna och skulle ställa på jäsning då visade det sig att det fattades ett jäsrör och ett lock som polarn hade hemma hos sig. Han sa att han skulle gå och hämta det direkt. Annika sa att hon stannar kvar för hon tyckte det var jobbigt att gå fram och tillbaka i onödan och jag såg kåtheten i hennes ögon och hoppades att polarn inte skulle märka det. redan när polarn slog igen dörren så kysstes vi intensivt och kom överens om att här skall knullas. Det var tvunget att gå fort tyvärr för han skulle bara gå ett per kilometer. Av med tröjorna och hennes BH fram kom ett par bröst som var ljuvliga. Jag slickade och bet lite försiktigt på dem medans jag lirkade ner hennes byxor en bit så jag skulle komma åt det hon ville erbjuda mig. Hon hade handen nere i mina byxor och runkade lite lätt mun kuk som nu nästan spräckte jeansen. Hon drog ner mina byxor till knäna och gick ner på knä och skulle smaka på den. När hon slickat lite kom en liten försats och jag backade ett steg och sa:

-Jag vill knulla direkt så vi hinner innan han kommer tillbaka, vänd på dig så tar jag dig bakifrån!

Så gjorde hon och spärrade upp sin ansade lilla mus emot mig. Jag tryckte in den och kände att hon var trång, mycket trängre än min tjej. När jag fått in hela kuken gnällde hon till och sa med ett stön att jag slagit i botten. Jag knullade frenetiskt och hade svårt att hålla mig från att spruta denna fantastiska mus full på en gång. När det det gick för henne så kramade hon min kuk så mycket att den nästan åkte ut, nästa juck jick den största sats jag någonsin släppt. Oj! oj! sa hon och fick en orgasm till bara av sprutet. Jag han bara tänka att ”denna kvinna måste jag knulla på riktigt någon gång” så hörde vi steg utanför och blev tvungna att kasta på oss kläderna. Annika gick upp ur källaren för att ”gå på toa” och mötte nyknullad sin pojke i trappen. Han märkte inget, tror jag, och vi fortsatte med vinet.

Senare tittade vi på en film tillsammans. Då satte sig Annika i soffan med mig och polarn i en fåtölj. Vi satt i gillestugan så det var lite kallt. Rätt vad det var slet Annika åt sig en flit och drog över sig. Den kom att täcka mig delvis så det dröjde inte innan det kom en hand och började treva efter min kuk. Den svarade med givakt. Det var ganska mörkt i rummet och filmen var spännande så polarn märkte inget. När det bullrade rejält i filmen passade Annika på att dra ner min gylf och började sakta smeka min kuk under byxorna. Jag gled in uder filten och letade rätt på hennes skrev och kände en mycket blöt mus men vågade inte smeka för mycket för hon lät rätt mycket när vi knullade. Plötsligt sa polarn att han skulle på muggen och försvann upp på övervåningen. Annika slet fram kuken och sög fram en sats på ca:20 sekunder svalde stoppade in den och drog igen gylfen, innan han kom ner igen. Han måste ha märkt att jag såg väldigt ansträngd ut för han tittade konstigt på mig när han kom ner men han kunde väl inte i sin vildaste fantasi tro att hon sugit av mig när han var borta.

Filmen tog slut och de gick hem.

Några månader senare hade polarn en fest hos sig, det var ca: 8 pers där som satt och pratade gamla minnen och drack. Vid 2 tiden möttes Annika och jag i hallen. Jag sa:

– När skall vi få till det igen?

Hon sa:

-När jag har kört iväg allihopa tänkte jag att du skulle vara med oss båda.

-går han med på det?

-Jag skall fråga.

Efter en stund i soffan med honom gick hon förbi mig och sa:

-Göm dig i köket så kör jag hem allihopa, sen vill jag ha er båda, han gick med på det!

Jag vinglade in ganska onykter, förvånad och kåt i köket och satte mig osynlig från hallen.

Efter en stunds tjoande i hallen blev det tyst och Annika kom och hämtade mig till sovrummet.

Och sa:

-Nu skall vi klä av oss!

Polarn och jag tittade på varandra och började ta av oss tröjorna. Annika var kåt så hon slet av sig kläderna och satte sig på huk framför polarn, väntade på att hans kuk skulle poppa ut. Direkt började hon suga på den. När jag fått av mig kläderna gick jag fram och smekte hennes bröst, och letade mig ner till hennes mus. Hon vände sig om och sög i sig mitt stånd och lyfte upp baken mot polarn så han skulle kunna ta henne bakifrån. Hon sög helt fantastiskt när hon blev knullad samtidigt. Plötsligt sa hon med minkuk i munnen :

– Jag fff.. smack.. vill öhhh ha en dubbel macka!

Vi klev i sängen och polarn lade sig med Annika ovanpå. Jag kulle få ta henne i baken! YES! Jag smekte upp lite safter från fittan som knullades frenetiskt. Konstigt det kändes att ta polarn på kuken men det var inte så farligt när hennes bak guppade inbjudande ovanför. När det blivit fuktigt i det bakre hålet trängde jag in med ett finger och hon blev som tokig. Närjag mjukat upp hålet och fått henne att slappna av bad jag dem att lugna sig så jag kunde få in den. Efter att jag fått in ollonet var det fritt fram och annika skrek till av förtjusning så jag trodde grannarna skulle komma och klaga. Det var en härlig känsla att känna en annan kuk genom mellanväggen så det dröjde inte förrän vi båda pumpade henne full i varsitt hål. Annika fick en rungande orgasm när hon kände oss båda komma samtidigt.

Efteråt var vi helt slut så vi vilade lite men snart var vi igång och turades om att knulla henne i en timma. Sedan orkade vi inte mer.

När jag lånat deras dusch knallade jag hem till min sovande tjej och lade mig och sov.

Polarn och jag pratade om att göra om det och det blev en gång till. Men vem vet kanske det blir fler!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *