Min första trekant

Det var runt midnatt och jag var på väg hem från puben där jag tagit några öl med mina vänner, jag hörde mina steg eka mellan husen. Kände en lättnad när jag väl kom fram till porten, stack nyckeln i låset när jag helt plötsligt ser dig bakom mig i dörrglaset. Jag vänder mig om med ett leende men du besvarar det inte utan tar ett bryskt tag om min arm och föser in mig i lägenheten. I ögonvrån ser jag konturen av en kvinna men glömmer snabbt bort det när du knuffar in mig i sovrummet, slänger mig ner på sängen och kör ner mitt huvud i kudden. Jag kippar efter andan när jag vrider på huvudet och ser forskande på dig, du kan inte låta bli att hånle en smula när du ser min blandning av förvirran och rädsla. Liggande på mage binder du mig till händer och fötter, jag rycker desperat med händerna och försöker vrida mig lös men det gör bara ont, och efter en stunds fruktlöst kämpande med repen ger jag upp. Du kommer tillbaka in i rummet efter att en kort stund ha varit borta, du håller nåt i handen och jag känner smärtan när det träffar mina skinkor. Jag kvider av lust och smärta när du börjar din hårdhänta behandling. -Nu ska du få din lilla slyna, säger du och nyper hårt i mina bröstvårtor samtidigt som du kör in din kuk i min rumpa och smärta och lust slåss i min kropp, jag kastas mellan de olika känslorna och gnäller okontrollerat. Jag kände hur min lust stegras och når nivåer jag aldrig tidigare upplevt, men det där lilla extra som får en att falla över stupet fattades och jag bad och tiggde om att du skulle låta mig få komma.. – Snälla.. bad jag stönande…jag blir galen…Jag kände inte längre de hårda repen, de förstärkte snarare lustupplevelsen, och jag var snart beredd till vad som helst bara du stillar mitt behov, min klåda.. min kåthet.

Nu lossar du på repen, drar upp mig på knä och kör hårt in din kuk i mig samtidigt som du låter fingrarna glida över min klitoris, jag känner orgasmen komma. Jag är så känslig och känslan av din hård kuk i mig gör mig helt galen av lust.. Jag möter stöt för stöt, kramar din kuk skrikande och skälvande, och jag bara kommer och kommer….du kommer grymtande efter några sista djupa stötar och låter sperman fylla mig.

Så jag mådde! Jag var helt genomknullad…tillfredsställd ..slut… Mina skinkor brann och käkarna kändes nästan ur led.. mitt underliv en enda ömmande svullnad…ändå, fick blotta tanken på det som hänt, min kropp att reagera med en rysning av kåthet. Jag inser till min förskräckelse att jag vill ..ha mer.. fortfarande.. och när jag känner en varsam smekning över mina bröst slår jag upp mina avslöjande ögon och ser rakt in i Anettes ansikte. Drar mig till minnes att jag sett en kvinna tidigare och förstår att det var henne jag såg. Jag känner en växande åtrå och kåthet, Anette läser av mina ögon, ser min lust brinna så hon glider upp över mig med särade lår över mitt ansikte. Jag tittar för första gången rakt in i en kvinnas sköte, ser de glänsande fuktiga vecken och känner doften av fitta. Hon sänker sig varsamt ner över mig och låter mig själv höja huvudet den sista biten. Jag låter prövande min tunga smaka på hennes fittsafter, hon böjer sig fram och kysser mig på insidan av mina lår och hennes tunga börjar leka med min klitta. Hon gör mig galen. Hon vet precis hur en kvinna ska slickas, och jag försöker skakande av kåthet att göra likadant. Men hon får mig så utom mig, att jag mest kvider av kåthet där jag ligger fastklämd mellan hennes nu kramande lår.. och emellanåt slickar och suger jag som besatt.

Jag älskar smaken av henne.. doften, sältan.. låter fingrarna glida in i hennes slida.. medan min tunga virvlar över hennes klitoris… slickade, nafsade. Hon stönar och gnider sig mot min mun…och hennes andedräkt kommer i korta heta pustar mot mitt värkande underliv. Du står brevid oss med kuken i handen och runkar med blicken fäst på Anettes nakna stjärt, du stönar när du ser mitt ansikte fuktas av hennes fittsaft och mitt finger som glider in i hennes stjärt. Du går ner på knä över mitt huvud och drar undan min hand. Jag ser dig dra isär hennes skinkor och måtta in ollonet mot hennes anus och sedan långsamt pressa på. Anette stönar högt och börjar slicka mig allt ivrigare när du börjar knulla henne hårt, strax ovanför mitt ansikte. Jag håller på att få kåtslag, din pung är frestande nära och jag låter en hand kupas om den, medan jag fortsätter mina ivriga attacker mot Anettes klitta. Mina höfter vrids mot Anettes ansikte som av sig själva och jag är så nära…så nära… höjer mig i en skakande brygga under henne.. och när du begraver dig djupt i hennes stjärt, pressar ner henne över mitt ansikte så jag nästan kvävs och jag kan känna varje stöt du gör.. då kommer jag i en sån orgasm att hela kroppen skakar. Strax därpå kommer Anette i en skrikande orgasm och du drar dig ur och runkar de sista tagen innan du sprutar sperman över Anettes skinkor och mitt ansikte. Vi rullar isär svettiga, kladdiga och fortfarande med orgasmens efterdyningar vällande i kroppen. Våra ögon möts och vi skrattar omtöcknat lyckliga mot varann. Herregud, så bra vi mår.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *