Min lärare och min svullna klitoris

Denna dag var precis som alla andra jobbiga och meningslösa vardagar enligt mitt tycke. Jag ansåg att mitt liv byggde på tristess till 100% och det tyckte jag att jag kunde säga utan att tveka. Jag gick andra året på en gymnasieskola i Stockholm och studerade BF… och när man är i mitten av allt skit brukar det väl vara ganska jobbigt och slitigt? Det ända jag fann nöje med dåförtiden var min lediga tid, även om jag ansåg att det var en väligt liten tid, vännerna, familjen och faktiskt en lärare jag hade i eng B – denna lärare som då heter Lars kom att förändra hela min syn på skolan och vardagen.

Jag minns min första engelskalektion i årskurs två. Jag trodde att det skulle bli skitjobbigt för läraren jag haft i ettan var en riktig skit, han hånade sina elever och lyssnade inte ens med ett halvt öra! Så därför gick jag med tunga steg in i klassrummet, satte mig på min plats och snackade lite med Camilla och Laura. Vi hade sådan tur att vi alltid lyckades komma in på värsta intresseväckande samtalen just innan lektionen började… och även om läraren kom in och började snacka fortsatte vi kackla på som höns, men inte denna gång.

Så fort jag såg Lars i dörren blev jag helt stum. Okey, visst han var väl inte i min ålder kan man säga, utan en ganska bra bit över mig, men so what? Han hade ett sug i blicken, en bestämd hållning och en sträng sexig röst. Hans hår var ultra mörkt, nästan svart och lite ruffsig, hans blick var som sagt skarp och klar, han var smal, välbyggd, hans händer fann jag mycket sexiga och hans röst fick mig att rysa av behag. Jag tänder nämligen på stränghet och bestämdhet.

Han hälsade oss alla välkommna och när han tittade på mig med sin genomborrande blick rös jag och det kröp i hela mig. Och som ni förstår gick mina första engelskalektioner åt till att fantisera. Mina vänner märkte såklart att det var något, det visste jag, fast dom inget vågade säga.

Detta var min 7:e lektion med Lars och som vanligt var jag i en helt annan värld än dom andras. Jag följde hans kropp med blicken och försökte urskilja om det stack ut något ur hans jeans, om ens lite. bara något. Jag kollade in hans händer, hans vältränade händer och fantiserade om hur dom retsamt smekte min nakna hy och i mitten av lektionen var jag oftast vansinnigt kåt! Han var så sexig hela han, så sexigt bestämd. Visst, jag var 19 och han 44 men jag kan säga er att han inte på långa vägar utmärkte sig gammal på något sätt och hans utseende… ja, ni vet redan min åsikt.

Oftast låssades jag att jag böt sittställning bara för att få känna mina fuktiga blygdläppar gnidas mot varandra, eller så låssades jag att jag skulle rätta till byxorna och hann snabbt stryka med ett finger eller två utanpå mina byxor. Och när det blev allt för olidligt bad jag om att få gå på toa och ni kan ju gissa vad jag gjorde där… 😉

Tillbaka till min 7;e lektion. Det var en lektion av just den karaktären att jag blev olidligt kåt. Det kittlade och pirrade mellan benen på mig där jag satt på min plats. Jag kände att jag var het i ansiktet och jag fick till och med kväva min andning för att det inte skulle gå på tok. Jag stod inte ut mer och reste mig för att gå på toa.

– Och var är du påväg? Frågade Lars med sin stränga röst och nålade fast mig med blicken.
– På toa svarade jag smått besvärat, alla glodde ju på mig och jag ville absolut inte att någon skulle märka hur kåt jag var!
– Sätt dig ner igen, du har börjat avbryta mina lektioner med rätt så många toabesök på sista tiden, det är bara fem minuter kvar. Du kan hålla dig.

Jag satte mig ner igen och dom där fem minuterna känndes som evigheter, jag kunde inte tänka på annat än att få smeka mig själv. Ni vet hur svårt det är att koncentrera sig när man är askåt! Jag började fantisera hur jag snabbt masserade min klitoris lite retsamt på toppen med ett finger. Min fitta bultade verkligen under tyget och när lektionen tog slut reste jag mig snabbt och gick mot dörren, men innan jag hann med båda fötterna över tröskeln bad Lars mig stanna kvar, han ville prata med mig om varför jag avbröt hans lektioner sa han. Han drog fram en stol och bad mig sätta mig medan han gick och stängde dörren.

Han ställde sig en bit ifrån mig och tittade på mig ett tag innan han sa något. Hans blick gjorde mig helt vild. Jag tyckte att han utforskade mig mer än vanligt.

– Jag vet vad du vill. Jag har sett dina blickar. Sa han och tittade mig rakt i ögonen. Jag röck till av det plötsliga påståendet. Var jag så lätt att genomskåda? Jag vek undan min blick och mina kinder hettade rejält.
– Meen.., hann jag bara säga. Jag tänkte komma med en bra ursäkt men hann som sagt inte. Han avbröt mig med att säga åt mig att ställa mig upp. oh shit tänkte jag, Snälla låt mig gå. Jag är så jävla kåt och detta är så jävla pinsamt! Jag ställde mig upp.

– Ställ dig mot bänken med ryggen emot mig! Sa han med en röst som fick mig att kvälja av kåthet. Jag gjorde det också. Jag kände hur han smög upp bakom mig och la sin hand på min högra skinka.

– Jag har som sagt sett hur du tittar på mig. Jag ser hur kåtheten skriker i dina ögon när jag säger åt dig att jobba tillexempel. Du tänder till när jag höjer rösten och är sträng va? Jag fick bara ur mig ett svagt darrigt “mmmh..!” Till svar. Sära på benen, fortsatte han. Nu!

Jag gjorde som han sa och kände hans starka hand komma närmare mitt fuktiga sköte. Han trevade med fingrarna utanpå jeansen retfullt och löst. Jag suckade av upphettsning och välbehag.

– Jag känner din kåthet. Dina jeans är fuktiga här. Sa han och tryckte hårt med ett finger och lät den glida i, mot min skåra utanpå jeansen.
– Jaaah, snälla, jag är kåt!! Kåt på dig!! Snälla….. jag sket i ur desperat jag lät.
– Snälla vad? Stå still. Annars slutar jag. Hotade han men fortsatte ännu hårdare. Han tröck två fingrar mot min klitoris och jag röck till. Guuuud så skööönt! Jag juckade mot hans hand.
– Ta av dig byxorna och lägg dig på katedern, men bara byxorna, trosorna ska var på. Sedan vill jag att du särar på benen allt vad du kan! Sa han och innan han hann blinka var jag på plats. Han tittade strängt på mig, tyst! Inte ett ljud! Då slutar jag! Jag nickade som svar.

Han började smeka mina innerlår med sina starka händer och varenda gång han närmade sig min våta fitta började han om och så höll han på innan han kupade sin hand över min svullna klitoris fitta utanpå mina trosor. Han petade lite retsamt på klitoris och masserade mina blygdläppar med tummarna. Jag höll fast mig i båda kanterna av katedern och bet mig i läppen för att jag skulle kunna vara tyst. Nu rann det bokstavligen ur mig, jag stod inte ut längre. Jag var nära på att börja gråta. Det kittlade, bultade och pirrade i hela mig. Jag släppte taget om katedern och försökte komma under trosorna med min högra hand, jag var tvungen att få något nu. Min fitta skrek efter uppmärksamhet. Men innan jag hann nudda klitoris föste Lars bort handen.

– Sköt dig nu! Ska jag behöva hämta rep och binda fast dig? Den meningen gick som en stöt igenom mig. Han måste ha märkt min upphettsning för han log och sa: Mmm… du är så söt. Helt rödflammig och glänsande hundögon.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *