Mitt första uppdrag

Jag hade jobbat ett par månader som IT-tekniker på ett serviceföretag när jag en fredag i slutet på sommaren fick mitt första egna uppdrag. Det var att leverera och installera en ny server på ett litet företag på en mindre ort ett par timmars bilresa hemifrån. Ägarinnan, Inger, var en kvinna i femtioårsåldern som var ganska framgångsrik och skötte det mesta på egen hand. Hon kunde, enligt min chef, vara ganska trevlig, men i arbetet var hon krävande. Jobbet jag skulle göra var ganska enkelt men det kunde vara tidsödande. Jag borde dock lätt klara det på en dag inklusive resorna fram och tillbaka.

När jag åkte hemifrån på morgonen visste jag inte vad som väntade. Det strulade till sig direkt när jag kom fram och först klockan fyra på eftermiddagen kom jag åt den gamla servern. Jag frågade lite försynt om det inte var bättre att jag försökte komma tillbaka på måndag i stället. Men det gick naturligtvis inte. Med ett brett leende förklarade Inger att jag hade hela helgen på mig. Hon lämnade mig och jag hörde hur hon ringde några samtal. Jag försökte ringa till min chef och förklara läget men det tutade bara upptaget. Vid sista försöket svarade han inte ens.

Jag hade just kört igång en back-up på den gamla servern och börjat montera upp den nya när Inger kom tillbaka. ”Jag talade nyss med din chef. Han är införstådd med situationen och vill att du gör klart det du är här för. Han vill dock inte att du kör hem mitt i natten om du är trött, så jag har ordnat så att du kan övernatta på pensionatet vid torget om det behövs. Dessutom lovade jag att bjuda på middag i någon paus. Blir det bra?” Det var ju inte vad jag helst av allt ville, men det var bara att svara ja. Inger lämnade mig igen och jag fortsatte med mitt jobb, samtidigt som jag bad till högre makter att inget skulle strula och att jag skulle komma härifrån i rimlig tid. Framåt halv sextiden var den nya servern i luften. När jag kollade back-up’en fick jag en chock. Den skulle vara klar först nån gång efter midnatt!!

När jag berättade detta för Inger tänkte hon efter ett ögonblick. ”Då gör vi så här” sade hon. ”Låt maskinen gå. Parkera sen din bil inne på gården här och sen åker vi hem till mig och äter middag.” Jag hade inget annat val och flyttade bilen samtidigt som jag förbannade min otur. I hennes fräcka Mersa susade vi sen ut ur byn. Efter några minuter var vi framme vid huset och det var ett av de häftigaste ställen jag sett. Det låg vid en sjö på en stor naturtomt med både gäststugor och bastu och själva boningshuset var urtjusigt med pelare och balkong och vitrappad grund. ”Ja det är inte dumt” sa Inger när jag uttryckte min förtjusning.

”Vi sätter på bastun och sen får du hjälpa mig att förbereda middagen” fortsatte hon. Vi gick ner till sjön och hon satte på bastun medan jag tog en liten tur ut på bryggan. Då slog det mig plötsligt att vi kanske skulle bada bastu ihop! Jag skulle få se denna häftiga kvinna mer eller mindre naken! Och hon skulle se mig nästan naken. Fan tänk om jag får stånd och inte han dölja det? Jag fick nästan panik när jag tänkte på det. ”Kommer du” ropade hon och jag skyndade efter henne upp till huset.

Huset var lika häftigt inomhus som utomhus. Ett stort allrum och ett sovrum och kök i bottenvåningen och en trappa upp till ett loft som täckte ungefär halva huset. Allt var klätt i trä och möblerna gick i samma stil. ”Häftigt” var allt jag kunde säga när jag sett mig omkring. ”Roligt att du tycker det” sa Inger. ”Speciellt som du skall bo här i natt.” Jag måste ha sett lika panikslagen ut som jag kände mig så hon fortsatte. ”Det är mitt fel att du inte kunde börja med ditt arbete direkt när du kom hit och jag är ledsen för det. När det nu är som det är så får vi väl försöka göra det bästa av situationen. Dessutom vill nog varken du eller jag åka in till kontoret mitt i natten och jobba. När vi åker dit i morgon har du ett par timmars jobb kvar och sen kan du åka hem i lugn och ro. Tror du inte det blir bra?”

Vad kunde jag svara på det? Jag tog ett djupt andetag innan jag svarade. ”Det blir säkert bra.” Hon klappade mig på kinden. ”Slappna bara av nu så skall du se att vi får trevligt tillsammans.” Vi gick ut i köket och hon tog fram var sin bamseöl åt oss var. ”Jag har köpt dom i Belgien” sa hon. ”Eftersom vi inte skall köra bil mer idag och skall bada bastu sen så börjar vi väl med en öl” Vi skålade och det var länge sedan en öl smakade så gott. Inger fortsatte. ”För att nu slippa laga mat hela kvällen gör vi något enkelt. Jag förbereder en pasta så kan vi göra den färdig efter bastun. Du kan se på TV så länge.”

Jag satte mig framför TVn men kunde inte koncentrera mig på programmet. Jag hade ännu inte helt förlikat mig med situationen. Tankarna virvlade runt i huvudet. Vad skulle chefen säga på måndag? Han var ju bara medveten om en del av situationen. Bäst att uppföra sig väl för Inger var ju trots allt en viktig kund. Vad skulle dom andra teknikerna i gruppen säga? Det skulle nog bli en och annan tråkning. Jag skulle missa pubkvällen med polarna, men det gick ju trots allt ingen nöd på mig, och i takt med att ölet försvann så började jag se allt ljusare på tillvaron. När Inger kom och sa att det var dags att gå till bastun tyckte jag det skulle bli ganska spännande.

Bastun hade kommit upp i sin rätta värme när vi kom dit. ”Det här skall bli skönt” sa Inger. ”Det har varit en jäktig dag idag och det finns inget så skönt som en riktigt het bastu efter en stressig dag.” Det fanns inget direkt omklädningsrum utan förrummet fick tjäna som sådant. Inger började genast klä av sig. Skor, långbyxor, strumpor, skjorta och linne. Så stod hon där i bara BH och trosor. Hon virade en tunn handduk runt håret. ”Du är väl inte blyg” frågade hon. ”Så, av med kläderna så vi kommer in i värmen.” Hon knäppte så upp BH’n och ut kom ett par stora bröst som hon reflexmässigt gav ett lyft. ”Nå” fortsatte hon samtidigt som hon tog av sig trosorna och blottade en fantastisk hårbuske.

Det var en imponerande syn. Inger var en ganska storväxt kvinna men på intet vis oproportionerlig. Hon hade stora bröst som hängde något, inga direkta bilringar runt magen, något breda höfter och fina ben och lår. Det var knappt jag vågade titta och jag kände att det som inte fick hända höll på att ske. Det började växa innanför mina byxor och jag kände hur jag blev alldeles röd i ansiktet. Jag vände mig om och tog försiktigt av mig skjortan samtidigt med skorna. Inger gick in i duschen och jag fick av mig både långbyxor och kalsonger.

När Inger kom ut ur duschen passade jag på att smita in och jag hoppades att hon inte såg min belägenhet. Hon öppnade bastudörren och tog ut ett träämbar som hon ställde utanför duschen. ”Fyll den här och ta med den in” sade hon och stängde dörren. Jag duschade och gav kuken en omgång med kallvatten, vilket inte hjälpte speciellt mycket, och jag bestämde mig för att det fick bära eller brista. Om jag skulle sitta med en naken Inger i en bastu så skulle jag förr eller senare nog få stånd i alla fall. Jag fyllde ämbaret och gick in i bastun.

Inger satt på översta laven med benen ganska brett isär och det första jag såg när jag kom in var hennes håriga fitta. Jag blev så paff att jag höll på att tappa ämbaret, och nu var det kört. Kuken reste sig i fullt stånd direkt. ”Åhhh” sa Inger och log. ”Det var ett vackert stånd” fortsatte hon. ”Är det när du ser min nakna kropp som du blir så kåt.” I det ögonblicket hade jag nog fått stånd oavsett vilken naken kvinna eller tjej jag tittat på, men jag svarade att jag tyckte att hon var väldigt upphetsande. Hon gjorde tecken åt mig att jag skulle sätta mig bredvid henne och jag klev upp till henne. Där var det så varmt att jag måste blunda och hålla för ögonen och i samma ögonblick kände jag hur hon lutade sig mot mig och tog tag om min kuk.

”Vilken härlig kuk du har” viskade hon. Försiktigt försökte jag öppna ögonen men det tog ett tag innan jag kunde se riktigt. ”Vad är det som är så upphetsande med mej då” frågade hon. ”Är det mina bröst, min stjärt eller är det kanske min fitta?” ”Hela du” svarade jag och kände att jag inte kunde hejda mej längre. ”Jag är faktiskt svinkåt på dej” fortsatte jag. ”Jag skulle vilja kyssa dej, krama dej, smeka dej, slicka dej, ja knulla dej.” ”Åhhh, sa jag inte att vi skulle få det trevligt tillsammans” Hon släppte taget om kuken och sökte mina läppar. ”Vi börjar med kyss och kram” sade hon innan vi förenades i en djup kyss.

När vi slutat kyssas bad hon mig att resa på mej. Hon lade dig på rygg och sträckte ut sig på laven. ”Smek mina bröst” viskade hon. Jag ställde mig på knä på laven under och började försiktig smeka och krama hennes bröst. Bröstvårtorna styvnade direkt och dom var nog dom största jag sett och känt. Inger blev alltmer upphetsad och när jag började bearbeta den ena bröstvårtan med mina läppar stönade hon ljudligt och trevade efter min kuk. Hon tog tag om den med högerhanden och runkade den med mjuka tag. Jag sög allt intensivare och efter några ögonblick började hon smeka sin fitta med vänsterhanden.

Plötsligt släppte hon taget om kuken reste sig upp. Hon satte sig på kanten av laven och särade på benen så mycket det gick. ”Slicka min fitta. Slicka den tills det går för mig. Oh kom kom.” Fortfarande på knä började jag ivrigt bearbeta hennes fitta med mina läppar och tunga, och jag märkte att det snart skulle gå för henne. Jag bearbetade hennes clitta allt vad jag kunde och när jag stack in tummen i fittan och smekte anushålet med långfingret skrek hon ut sin orgasm.

När hon lugnat sig något beordrade hon mig att lägga mig på rygg och hon började genast bearbeta min stenhårda kuk. Hon runkade med långa tag och kramade pungen med samma rytm. Efter ett tag började hon suga den. Först lätt och sedan allt mer girigt. Jag kände att jag snart inte skulle kunna hålla mig läge till och det gjorde hon också för hon slutade helt tvärt. ”Vill du att jag suger tills det går eller vill du spruta i min fitta” viskade hon. ”Bestäm du” stönade jag. ”Vi kan knulla senare” viskade hon och började suga igen och kort därefter fick hon hela satsen i munnen och hon svalde alltihop.

Först när den verkliga njutningen ebbade ut blev jag medveten om värmen, och jag kände att jag måste ut. Kvickt öppnade jag dörren och sprang ut på bryggan och hoppade i sjön. När jag kunde se klart igen såg jag Ingrid ta sig ner i vattnet via badstegen. Jag sam emot henne och när jag kom fram sträckte hon armarna mot mig och vi kramades och kysstes. Efter ett tag började kylan i vattnet märkas och vi gick upp igen. Vi tog en snabb dusch och hjälptes sedan åt att torka av varandra. När Ingrid länge och noggrant torkade runt kuken började den givetvis styvna och då slutade hon. ”Nej, det får vänta tills efter maten, fnissade hon. Hon tog fram varsin badrock åt oss och med kläderna i handen gick vi upp till huset.

Det tog inte lång stund att få middagen klar. Både maten och vinet var gott och vi hade mycket trevligt. Ingrid var riktigt pratsam och berättade om sig själv. Hon var frånskiljd sedan flera år då hennes gubbe som var några år äldre hade fallit för en yngre kvinna. Dom ägde och jobbade då i ett ganska framgångsrikt företag, men efter skilsmässan slutade hon och sålde sin andel. Hon fick bra betalt. Gubben behöll villan på Lidingö och hon fick detta huset som från början var deras sommarnöje. Hon bestämde sig för att flytta hit och rustade upp det till det nuvarande skicket. Hon startade också en ny firma och efter ett tag hyrde hon kontoret inne i samhället. Då och då var hon ute på olika affärsresor, ibland utomlands. Det var under dessa resor som hon skötte sitt sexliv. Dom hon umgicks med hemma var mest stadgade människor och att hitta nån ny karl i trakten ville hon egentligen inte och för tillfället var hon nöjd med som det var. Hon valde sina älskare med omsorg och när det pockade på så passade hon på att göra en resa.

När jag frågade om hon också valt mej med omsorg skrattade hon. ”Både ja och nej. Om du tror att jag planerat det här så är det inte så, men när det nu blev som det blev så varför inte utnyttja tillfället. När jag sen talade med din chef, som jag känner ganska bra, så bad han mej ta väl hand om dej. Jag hoppas att du inte misstycker.” ”Inte alls” svarade jag. ”Men har du knullat med min chef ?” Hon suckade. ”Nej, tyvärr, för när vi träffades första gången var jag ganska nyskiljd och inte speciellt intresserad av karlar. Sen dess har han ju gift om sej så det blir nog inte aktuellt. Det är synd för han är mycket trevlig och det är hans förtjänst att jag är kund i er firma.”

Vi fortsatte att prata och ju mer vi pratade ju mer kom samtalet in på sex. Hon berättade att hon från början inte tyckte om att suga kuk, men gillade att man slickade hennes fitta. Men så insåg hon så småningom att det var svårt att begära något som man själv inte var villig att ge. I början svalde hon inte satsen, men en gång hade hon inte så mycket att välja på och det var ju inte så farligt. Ju mer hon berättade ju kåtare blev jag och satt snart där med ett präktigt stånd och även hon verkade ganska tänd av minnena. När vi sen reste oss från bordet för att gå ut i allrummet gjorde jag inte ens ett försök att dölja situationen.

”Det är kanske lika bra att vi går till sovrummet direkt” skrattade hon när hon såg hur det stod till. Väl där lät hon badrocken falla till golvet och stod framför mig helt naken. Hon lossade skärpet på min badrock som även den föll i golvet. En stund stod vi bara och tittade på varandra, och hon var helskön att se på. ”Du har en fin kropp” sade hon. ”Och din kuk är så vacker.” Jag hade aldrig tidigare reflekterat över att en kuk kunde vara vacker. Jag hann inte svara förrän hon drog mig till sig och vi kysstes häftigt och våra kroppar gneds mot varandra.

Fortfarande kyssande varandra tumlade vi ner i sängen. Inger la sig genast tillrätta och skrevade så mycket det gick. ”Om du slickar min fitta så suger jag din kuk innan vi knullar” viskade hon upphetsat. Jag var inte sen att lyda uppmaningen och snart låg vi i en härlig 69-ställning och sög och slickade varandra för glatta livet. Jag kunde inte motstå frestelsen att pilla runt anushålet och reaktionen lät inte vänta på sig. Hon riktigt studsade upp och ner i sängen och hon slutade nästan omedelbart att suga min kuk. ”Sluta, kom och knulla mej i stället. Kör in den. Kom. Kom.” Hon nästan skrek ut sin kåthet och på ett ögonblick hade jag kört in kuken i hennes fitta ända till roten. Jag försökte pumpa i ett rasande tempo men genast slog hon benen om min ända och armarna runt min hals och drog mig intill sig. Som jag sagt förut så var Inger en storväxt kvinna och jag satt som i ett skruvstäd.

”Inte så bråttom, inte så bråttom” viskade hon. ”Vi har gott om tid på oss. Känner du hur skönt det är att ligga alldeles stilla med kuken i min fitta?” Efter ett tag lossade hon en aning på trycket över baken och började försiktigt rotera sitt underliv. ”Känner du?” Viskade hon och det var en känsla som jag aldrig känt tidigare. Det pirrade i hela kroppen. ”Jaaaa” var det enda jag fick fram och försökte genast öka takten. Genast var skruvstädet där igen. Sen hände något som gjorde mig fullständigt paff. På brottarmaner gjorde hon en överrullning så vi hamnade i andra ändan av sängen; jag underst och Inger överst. Hon lossade greppen runt min kropp och hon hade ett brett flin över hela ansiktet. ”Nu bestämmer jag takten” viskade hon när hon böjde sig ner och kysste mig.

Hon reste sig upp och började rida min kuk i ett nästan retligt långsamt tempo. Vid varje rörelse vaggade de stora brösten, som jag började krama och smeka. ”Härligt” viskade hon. ”Smek mina bröst.” Efter ett par ögonblick böjde hon sig framåt så att jag kunde suga på vårtorna. ”Ahhh” stönade hon och ökade genast tempot i ritten. Efter en stund var tempot så häftigt att det var omöjlig att fortsätta utan jag la händerna om hennes bak och hjälpte till att öka takten. Jag var ganska nära gränsen nu och även Inger borde inte ha långt kvar. Hela tiden utstötte hon små skrik och alldeles efter att det gick för mig skakade hon i hela kroppen av sin orgasm.

Ett tag trodde jag hon hade svimmat av ovanpå mig och snart fick jag svårt att andas. ”Är jag tung” frågade hon reste sig en aning. Jag tänkte att hon skulle resa sig helt och hållet men hon sa bara: ”Hjälp till så ser vi om vi kan rulla tillbaka.” Med förenade krafter rullade vi tillbaka till där vi började, och när jag skulle dra ut kuken så slog hon genast benen om ändan och tryckte till. ”Dra inte ut den. Se om du kan fortsätta ett tag till.” Jag kände att kuken inte var helt slak och började försiktigt köra ut och in. Jag tänkte för mig själv att detta går nog inte men ville inte ge upp i första taget. Långsamt kände jag att det ändå nog skulle kunna gå och när även Inger märkte detta log hon glatt. ”Den kommer, den kommer” viskade hon allt mera upphetsat och snart var den åter stenhård. Denna gången var det inte tal om att bromsa något tempo, utan snarare tvärtom. Vi höll på ett bra tag, och hela tiden ömsom pratade ömsom stönade Inger; ”Härligt, skönt, ahhh, mera, så ja, kom bara osv.” När hon så till slut började smeka sin clitoris, dröjde det inte länge innan det gick för henne, och strax efter gick det också för mig.

Vi var båda helt slutkörda och låg bara stilla en lång stund, och jag kände att det började dra i ögonlocken. För att inte somna började jag försiktigt massera Ingers bröst och hon svarade med att kyssa mig på halsen. ”Låt oss sova sa hon efter ett tag. Det är en dag i morgon också.” Vi gick båda till badrummet och gjorde våra bestyr och somnade ganska snart därefter.
Jag kan inte påstå att jag sov speciellt bra. Även om det var en dubbelsäng så tog Inger ganska stor plats, och hon rörde sig mycket och ofta i sömnen. Framåt morgonen slumrade jag i alla fall till någotsånär och när Inger vid halv åttatiden väckte mig genom att massera mitt morgonstånd var det ändå ganska okej. ”Synd att vi inte hinner utnyttja den här vackra staken nu” sa Inger. ”Varför går inte det” frågade jag försynt. ”Arbetet först, så får vi se vad det blir sedan.” Nu var hon åter den effektiva affärskvinnan och efter att snabbt ha gjort oss i ordning och en enkel frukost var vi åter på väg till hennes kontor.

Allt visade sig vara i sin ordning och jag kunde fortsätta mitt jobb medan Inger grejade med sitt. Efter ett par timmar var allt klart. Jag bad henne testa systemet, och efter att ha prövat de flesta funktionerna och gjort vissa justeringar var vi klara. Med affärsmässig min tog hon mig i hand och tackade för gjort arbete. Jag samlade ihop mina grejer och vi lämnade kontoret. När vi stod ute på gatan sa hon: ”Ja, nu kan du välja att åka hem eller stanna här till i morgon.” Jag tvekade inte en sekund. ”Tack, självklart att jag stannar. Men jag måste nog ha ett par rena strumpor och ett par kalsonger, och kanske en T-shirt.” Hon log skälmskt. ”Vi tvättar dom du har, så är dom torra när du åker hem i morgon. Idag behöver du dom inte.”

Jag tillbringade lördagen och halva söndagen i Ingers hus och praktiskt taget allt vi gjorde var förenat med sex. Vi knullade, slickade och sög ofta och länge och när vi skiljdes åt kramade hon mig och sa att så här mycket sex hade hon aldrig haft någon helg tidigare. Hon tittade mig stint i ögonen och sa att det som hänt skulle stanna oss emellan. Jag lovade och fick löfte om att få komma igen.
Detta hände för åtta månader sen och jag har varit där ytterligare fyra gånger. Och nästa fredag är det dags igen. Chefen log ett skevt leende när han gav mig jobbet och tyckte det var konstigt att det alltid var på fredagar som jobbet måste göras. Jag tror nog att han vet…..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *