På äventyr i skog och mark

Du har lekt med dig själv” säger jag och ler. ”Bara i fantasin” svarar hon och suger in mina fingrar i sin mun. Hennes ena hand letar sig ner mot mitt skrev och hon famlar efter kuken min som står hård innanför byxor och kalsonger.

Jag går med snabba steg ned mellan husen, ner mot tunnelbanestationen. Redan på 50 meters avstånd ser jag henne där hon står, lutad mot en stolpe och väntar. Hon står med ryggen mot mig och ansiktet riktat mot norr, bort mot affärscentrumet, som om hon trodde sig veta att det är därifrån jag kommer. Hon heter Sara och är knappt 17 år gammal och cirka 165 lång. Håret är axellångt, lätt pageklippt och hennes hår (och frisyr) påminner om en kortklippt Jennifer Aniston, fastän hon utseendemässigt mer liknar en korsning mellan prinsessan Madeleine och en av tjejerna i Excellence, den yngsta (hon som heter Susanne eller något sånt).

Jag har lärt känna henne över nätet, på en chattsida och vi har känt varandra rätt länge nu. Det är inte första gången vi träffas. Hon har varit hemma hos mig flera gånger, liksom jag hemma hos henne (föräldrahemmet) och jag tackar Svenska Bostäder för deras gedigna konstruktioner, för den här tjejen kan verkligen låta när hon går igång. Min säng har skakat som en mindre cementblandare och hennes skrik skulle kunna väcka en död, men ändå har inga grannar klagat. De är ju i och för sig rätt unga allihop, förutom kvinnan som bor direkt under mig (och hon har glott konstigt på mig ett par gånger – jag får väl plocka hennes vingar någon dag), så de kanske tar det som förspel för sina egna lekar.

Hur som helst, så har vi aldrig gjort det utomhus någon gång, men det ska det bli ändring på idag. Jag stannar till mitt i backen, några 20 meter ifrån henne och ställer mig för njuta av det jag ser. Hon är klädd i en kort svart kjol som slutar strax ovanför knäna, svarta strumpbyxor och blåvita tygskor. Hon har en vitröd t-shirt (linne?) och över axlarna hänger en tunn ljusblå blus, eller möjligen en tunn tröja. Hennes stjärt är välformad och putig och hennes bröst, även om jag inte ser dem nu, är varken för små eller för stora, utan precis lagom. Formade som persikor och står rätt ut. Ingen plastikkirurg här inte och knappt behov av BH heller. De är formade så att man vill gå fram och ta tag i dem så fort man ser dem (henne).

Läpparna är naturligt röda och fylliga och venusbågen är perfekt. En perfekt kyssmun och när hon surar över något, så putar hon omedvetet med läpparna och då är det så att man håller på att bli tokig. Den ena armen hänger längs kroppen och den andra vilar lätt mot höften, som handtaget på en tekanna.

Jag fortsätter smygande fram mot henne och fångar upp henne i en snabb rörelse. Händerna möts på hennes mage och min tunga letar sig in i hennes högra öra och jag nafsar i hennes örsnibb. Hon skriker till och far runt. Våra läppar möts i en hastig kyss. Min vänstra hand letar sig ner över hennes stjärt och upp under kjolen. Precis som jag ’befallt’ så har hon inga trosor på sig. Om hon har gått hemifrån helt utan eller om de ligger i den lilla handväskan som ligger på magen, vet jag inte, men det bryr jag mig mindre om. Mina fingrar borrar sig in mellan hennes små, härligt rosafärgade blygdläppar och in i hennes inre. Hon är plaskvåt.

Hon skriker till och försöker knuffa sig undan mig, men mitt grepp är hårt. Hennes motstånd är mestadels på lek, då jag redan tidigare i telefon gjort upp om vad som kommer att hända. Hon lyckas dock ta sig ur mitt grepp och stirrar lite trotsigt mot mig. Jag skrattar till och sträcker mig mot hennes arm och fångar in henne. Min hand lyfter jag mot hennes mun och låter henne känna på sina egna safter. ”Du har lekt med dig själv” säger jag och ler. ”Bara i fantasin” svarar hon och suger in mina fingrar i sin mun. Hennes ena hand letar sig ner mot mitt skrev och hon famlar efter kuken min som står hård innanför byxor och kalsonger.
Jag stöter henne ifrån mig och säger med ett leende att hon snart ska få vad hon tigger om.
Hon ler till svar och hennes putande läppar tvingar mig till en kyss till. En lång kyss, med mycket tunga, som borrar sig in djupt i min mun.

Hela tiden har vi stått still vid stolpen och när jag släpper henne för tredje gången och höjer blicken, så står där ett par killar i 25-årsåldern, några meter bort, vid stationsöppningen. Alldeles bredvid dem står en rödbrunhårig kvinna i knappa 30-årsåldern. Killarna flinar mot mig, innan de vänder sig om och går in, medan tjejen står med slags kåt-häpet uttryck i nian och stirrar efter oss. Jag svarar med att höja höger handen och göra en ’fitt-pullar-gest’ mot henne. Hon rycker till och jag ser att hon drar häftigt efter andan. Med en hastig skuff i ändan, så föser jag igång Sara bort mot det håll hon stått och stirrat och signalerar sedan åt kvinnan vid stationen att ’vi ses här om tre timmar – ok?”.

När vi – Sara och jag – kommit iväg en bit, så vänder jag mig om och tittar efter kvinnan, som står kvar på samma plats där hon stått hela tiden och det ser ut som hon hyperventilerar. Precis när vi kommer fram till hörnet av centrumet, så ser jag att kvinnan plötsligt lägger upp ett stort (lyckligt) leende och hon nickar som om hon precis kommit på något, men hon fortsätter att glo efter oss med stora ögon. För ett ögonblick så tror jag att hon kommer att komma sättande efter oss, men inser sedan att hon nog kommer att hålla sig – och kanske, kanske så kommer jag att få se henne igen – OM hon nu dyker upp.

Sara undrar vad det är jag glor efter och jag förklarar snabbt att det bara var ett par av mina konkurrenter om hennes gunst, men att jag gav dem det onda ögat och att vi nu kan klara av vad vi har gått och lägntat efter i två veckor. Givetvis säger jag inget om tjejen vid tunnelbanan eller det faktum att Sara INTE är målet för mina planer för eftermiddagen, utan bara ett redskap för att nå dit jag vill…

När vi gick igenom centrum med armarna om varandra, så fick jag syn på ett grönsaksstånd utanför en av affärerna. Ett snabbt stopp och en gurka, en majskolv i sitt skal och några bananer bytte hastigt ägare. Sara tittade lite konstigt på mig, men när jag skalade en banan och matade henne med orden att hon skulle behöva energin så log hon tillbaka med hela ansiktet och frågorna försvann. På andra sidan centrum, så tog vi en promenad upp mellan betonghusen över till andra sidan, där skogen tog över. En väg ner för backen och sedan förbi en liten dunge med dvärgbjörkar och vi kom fram till en skogsstig som vi följde. Vi småflirtade med varandra längs vägen och pussades säkert var trettionde meter.

Stigen delade snart på sig. Den ena gick längs utkanterna av centrum och den andra gick rakt upp i skogen, upp mot en kulle och sedan vidare mot ett villasamhälle som låg på andra sidan skogen. Vi valde den vänstra stigen, men lämnade den efter bara några meter. Stigen var en tillverkad stig av sågspån och småsten och fungerade även som joggingspår, men vi valde istället en naturstig, upptrampade av människofötter och smådjur, en stig som skulle leda oss upp till ena kanten av en låg kulle. Jag hade varit här och rekognoserat några dagar tidigare och visste precis vart vi skulle. När vi närmade oss kullen så lät jag återigen min hand glida ner för hennes rygg och över stjärten och upp under kjolen. Den här gången hindrade hon mig inte och jag hade snart två fingrar uppkörda i hennes savande fitta och där lät jag dem vara, fingrande runt under resten av promenaden. Hon stönade och jämrade sig och tryckte sig mot mig. Hon var uppspelt och kåt, men jag ville absolut inte göra något mer, förrän vi var framme vid den plats jag sett ut tidigare. Hon slet sig loss från mig och började småspringa upp för resten av kullen och jag fick ta i för att komma ikapp och styra henne mot den glänta där jag tänkte nyttja henne.

Kullen var inte så hög och rätt lång. På andra sidan så stupade den ner mot ett flackt parti där pendeltåget gick och på andra sidan spåret låg en hel hoper med villor och radhus. Större delen av kullen var vildbeväxt med snår och mindre träd, vilket skapade en viss begränsning, men på ett par ställen fanns ett par bersåliknande gläntor, varav man från åtminstone en, hade nästan fri sikt in i övervåningen på en blå tvåplansvilla 80-90 meter bort. Jag hade varit här någon månad tidigare med en annan tjej och upptäckt en kvinna, för övrigt en gammal skolfröken i 50-årsåldern, som stod i sitt sovrumsfönster och spionerade på andra med kikare. Hon hade givetvis fått syn på oss, där vi satt och kelade och småhånglade.
Tanten hade gjort mig nyfiken, så jag hade återkommit några gånger, för att kolla läget och se om tanten satt där jämt eller om hon hade något slags schema. Det tog mig inte många dagar att komma fram till vilka tider som hon satt i övervåningen, så därför hade jag varit på kullen flera gånger för att sola och runka naken i solskenet. Jag var nästan säker på att hon satt på plats, då jag och ovetande Sara dök upp vid samma tid som mina föregående solstunder.

”Här” sa jag och kysste henne. Hon protesterade lätt och ifrågasatte insynen, men jag hyssjade henne och påvisade att hon inget skulle få om hon protesterade. Hon tystnade men verkade lite spänd ändå. Tänk om någon skulle komma på oss där vi stod.

Jag ställde mig på armlängds avstånd och tittade på henne en lång stund. Hon lade huvudet på sned och log på ett sådant där sätt som bara hon kunde. ”Vad är det?” frågade hon och såg på mig. ”Du är bara så vacker” svarade jag och hon rodnade lätt och såg ner i backen. Jag tog ett kliv fram, satte handen under hakan på henne och tiltade den lite uppåt. Med andra handen strök jag hennes hår åt sidan och log rakt in i hennes blåa ögon. ”Du är utan tvivel den vackraste jag tjej sett i hela mitt liv” sade jag ömt och fortsatte ”Jag älskar dig!”

Hennes ögon stirrade rätt in i mina och jag såg att något hände inom henne när jag sade de sista orden. Hela hennes ansikte lyste upp av ljus och färger som inte funnits där tidigare och hon blev om möjligt ännu vackrare. Jag skämdes en aning inför vad jag tänkte göra, men visste i samma stund att hon inget skulle märka utan att jag skulle kunna göra vad som helst med henne, här och nu efter den kärleksförklaringen. Hennes läppar mötte mina och vi förenades i en djup, passionerad kyss. Hennes händer omfamnade min kropp och smekte sig ner mot min ända. Jag lät mina händer smeka hennes rygg och när våra läppar motvilligt skiljdes åt så viskade jag i hennes öra, att jag ville ha henne nu; intensivt, mer än jag nånsin hade velat ha henne tidigare.

Mina händer gled ner för hennes rygg och drog försiktigt upp kjolen över hennes stjärt. Hon stelnade till en aning. Inte av skräck, utan mer av förtjusning och av kåthet. Hon insåg att jag inte brydde mig vem som skulle kunna på oss här. Jag sade att jag ville se henne naken och hon gick med spelad motvillighet med på det. Mina händer gled över hennes mjuka hud och in mellan låren på henne. Hon andades med korta andetag och jag märkte att hon var minst lika kåt som jag, om inte mera. Med händerna fortfarande hållandes i hennes stjärt, så gled jag ner på knä framför henne och stack upp huvudet mellan benen på henne. Med gemensamma ansträngningar så lyckades vi knäppa upp hennes kjol, som föll till marken vid hennes fötter. Jag såg till min stora glädje att hon rakat sig, precis som jag sagt åt henne. Hennes blygdläppar var renrakade, men en trekantig tofs satt fortfarande kvar, precis ovanför hennes clitoris.

Jag smekte henne över det nyrakade området med baksidan av fingrarna och hörde henne rysa till ovanför mig. Hon försökte gå ner på knä, men jag tvingade henne att stå kvar. Hennes händer smekte mig över huvudet och nacken när jag försiktigt särade på hennes läppar med mina fingrar och stack in tungspetsen mellan dem och smakade på hennes safter. Sött och salt. Hela hon skakade till, som om hon nådde orgasm och jag fattade tag om hennes höfter och stack in hela tungan i henne och vispade runt ett par varv innan jag hastigt drog mig ur henne och satte mig ner på marken, ett par meter ifrån henne. Hon blev rätt häpen och tog ett steg mot mig, men jag hejdade henne med en enkel gest och slet åt mig påsen som låg alldeles till höger om mig. Jag öppnade den utan att ta blicken från hennes ögon och tog fram en av bananerna som jag sedan skalade.

Jag sade åt henne att hon skulle knäppa upp sin blus och visa mig sina bröst. Hon såg lätt frågande ut, men jag sa åt henne på skarpen att om hon inte gjorde som jag sa, så skulle jag gå därifrån utan att tala till henne igen. Med lätt frågande min, så knäppte hon upp blusen, knapp för knapp. Tvärtemot vad jag trodde, så hade hon faktiskt BH på sig, vilket hon inte behövde då hennes bröst var perfekta i både utseende och storlek. Jag log försynt mot henne och lät min ena hand lite försynt glida över mitt eget skrev, där kuken började resa sig allt hårdare.
Det lyste till i hennes ögon och hennes ena hand lirkade sig in under BH:n och hon började smeka sig över bröstet. ”Knäpp upp den” sade jag och tog en tugga av min banan. ”Smek dig själv, där nere” fortsatte jag mellan tuggorna.

Hennes simultankapacitet var det definitivt inget fel på. Med ena handen drog hon resolut upp BH:n över brösten samtidigt som hon lät den andra handen glida ner mellan sina ben.
Jag hade ju redan bekräftat att hon var våt. Safterna hennes rann nästan över och det var inga problem för henne att lirka in ett par fingrar i sin fitta. Hon lät ett par fingrar glida genom sin lilla nyrakade hårbuske, ner mot skåran och sedan över sin clitoris som satt helt synlig i övre de övre regionerna. Hon lät den skära lilla knoppen röra sig mellan fingrarna samtidigt som hon smekte sina bröst med den andra handen. Ett snabbt ögonkast upp mot ögonen sade att hon började bli riktigt pilsk.

Hon stack ut tungan mellan sina underbart röda läppar samtidigt som hon tryckte det vänstra bröstet uppåt och lyckades nå det med tungspetsen. Det stod praktiskt taget erotik skrivet över scenen framför mig och jag manade på henne att fortsätta med de nedre regionerna. Hon lät nu bägge händerna glida ner mellan benen på sig själv. Hon särade på sina ben för att bättre komma åt och det var nära att hon föll omkull, men hon lyckades räta upp situationen och körde då in ett par fingrar (nästan hela handen) upp i sin egen fitta för att pulla sig själv, samtidigt som hon fortsatte att smeka sig över clitoris och venusberget. Hennes andning blev mer intensiv och ögonen blev nästan dimmiga av kåthet.

Jag ville inte avbryta henne, men kände mig tvungen för att kunna gå vidare med planen. Jag avbröt hennes aktiviteter med att plocka upp ännu en banan och räcka den till henne. Hennes kladdiga fingrar nuddade mina och jag sög i mig hennes dofter. ”Använde den istället för fingrarna” sa jag åt henne och hon stirrade förundrat på frukten en kort stund, innan hon vände på den och började föra den mot sitt underliv. Som vore den en kuk, eller en dildo, började hon gnugga den mot sitt underliv innan hon blev allt djärvare och förde den närmare och närmare sitt kön.

”Kör in den, hårt” sa jag till henne och hon lydde som en viljesvag robot. Synen av att se en perfekt mogen banan glida in i hennes ljuva mus, gjorde det nästan omöjligt för mig att sitta still. Hon fortsatte att smeka sig över magen, ner över tofsen och pilla sig på clitoris, medan hon körde in bananen djupt upp i sin fitta.

Efter att ha hållit på under vad som verkjade vara flera minuter, men säkert bara var två, så beordrade jag henne att dra ut den och slänga iväg den. Hon lydde och slängde den mot mig, medan jag skalade en tredje och räckte den till henne. ”Använd den här istället” sa jag åt henne. Hon log mot mig med hela ansiktet, då hon lika säkert som jag visste att om hon höll på för länge med den skalade så skulle det bara bli mos av den. Ändå så tog hon emot den, med ett mjukt grepp och tryckte sedan försiktigt in den i sig, med ett härligt stön. För övrigt det enda ljud som kommit över hennes läppar sedan jag drog ur min tunga ur henne. Hon ställde sig om möjligt, ännu mer bredbent och tryckte underlivet neråt, lite likt en indisk Shiva staty, innan hon började köra den mjuka skalade bananen in och ut ur sitt sköte. Hela tiden ackompanjerad av små gutturala läten. Ganska snart så började det rinna safter ur henne. Det bubblade runt fittöppningen på henne och friktionen gjorde att bananen maldes sönder. Snart tappade hon greppet om den och väste åt mig ”knulla mig, snälla…”

Jag tog mig snabbt upp på knä, slet åt mig påsen och hoppade fram till henne där hon stod, med kåtheten skimrande i ansiktet och kåtsafter blandat med bananmos rinnande längs benen. Jag torkade snabbt bort det som rann längs benen och körde sedan upp tungan mellan hennes ben. Händerna lät jag glida upp längs hennes lår och stjärt för att hålla henne upprätt. Hon skakade av kåthet, medan jag smaskade i mig av hennes safter, och hjälpte själv till genom att fortsätta smeka sig själv över underlivet och clitoris med sina fingrar.
Efter en bra stund, när jag trodde att jag fått bort allt, eller åtminstone det värsta så slet jag upp gurkan ur påsen och körde raskt upp den mellan hennes ben. Hon var helt oförberedd och skrek till högt av chocken. Jag höll fast henne runt benen och började sedan frenetiskt knulla henne med gurkan. Redan på torget hade jag valt ut en gurka med rätt storlek. Lång och smal, men inte grövre än min egen ’gurka’.

Jag övervägde att köra upp den i hennes röv, men stillade mig och körde istället in två fingrar i det trånga hålet och när jag trängt upp en bit så tryckte jag isär dem. Smärtan gjorde att det gick för henne och hon skrek ut sin orgasm över nejd och fjärd innan hennes ben (äntligen) gav vika och hon sjönk ihop som en trasdocka över mig. Jag backade undan och lade ner henne på marken, så att hon kom att ligga på rygg med benen brett isär. Jag log vid åsynen av hennes vackra bröst vars vårtor stod rakt ut som istappar på henne. Jag böjde mig fram över henne, tog det ena bröstet i min hand och smekte det. Rullade bröstvårtan mellan tummen och pekfingret medan jag försiktigt bet och sedan sög på det andra innan jag drog ner och rättade till hennes BH. Blusen hade blåst iväg en bit och jag rätade på mig för att hämta den. När jag vred huvudet åt höger, så tyckte jag att jag såg en spegelreflex i ett villafönster 80 meter längre bort. Kvinnan med kikaren, som bodde där, satt som vanligt och spionerade.

”Idag får du verkligen valuta för pengarna” sade jag för mig själv innan jag åter vände uppmärksamheten åt Sara igen. Det var dags att gå vidare med planen. Jag drog snabbt av mig skjortan och byxorna, sparkade av mig mina skor och satte mig sedan i lotus ställning i väntan på att hon skulle vakna till liv igen, vilket inte tog alltför lång tid. Jag hann tänka att jag haft en väldig tur att få tag på den här jäntan. Hon var söt och trevlig, var trevlig och intelligent att prata med och samtidigt så otroligt frispråkig när det gällde sex. Dessutom kunde hon vara en riktig vildkatta i sängen med otroliga orgasmer, som ibland kunde slå henne halvt medvetslös. Det var nästan så jag började undra över hur hennes mor var i sängen. Förmodligen rena motsatsen; en blyg försynt sak som knappt tillät en att röra henne. Kanske, kanske, om jag spelade mina kort rätt så skulle jag kunna ta reda på det…..

Sara vaknade till liv precis som en sparv som flugit mot en fönsterruta. Först så skakar hela hon till, som av spasmer, sedan åker händerna upp i luften innan de faller ner längs sidorna, innan hon rör på huvudet, öppnar ögonen och lokaliserar sig. Hon lyfter på huvudet, fixerar mig och ett stort leende tänds i hennes ögon. Sedan reser hon sig på armbågarna och ler mot mig. ”Hej du!” säger hon ömt innan hon sätter sig upp. ”Skönt?” frågar jag och ler tillbaka. Hon svarar inte utan rullar istället över på mage, innan hon tar sig upp på alla fyra och kryper fram mot mig tills hon står på alla fyra mitt framför mig. Hon säger ingenting utan boxar bara sitt huvud mot mig, precis som en lekfull kattunge och jag lyfter ena handen, tar tag i henne under hakan och våra läppar möts i en lång, öm kyss.

”Du var borta rätt länge” säger jag när våra huvuden skiljs åt. Hon ler och viskar något om att det skulle jag nog också varit efter en sådan genomgång. Jag skrattar till, smeker hennes huvud och öra, innan jag försiktigt antyder att det inte är slut än. Hon ger mig inget svar, utan låter sitt huvud falla ner i mitt knä. Hennes läppar hittar den växande kullen i mina kalsonger och kysser mig ömt, där jag som bäst behöver. En hand letar sig fram och hon börjar massera mig. Jag byter snabbt ställning. Ner på ändan, fötterna (benen) rakt ut i 45 graders vinkel och sedan luta sig tillbaka, vilande på armbågarna. Hon knäar framför mig, mellan mina utsträckta ben, lyfter huvudet en aning och jag ser att hennes ögon glittrar. Det här älskar hon.

Min kuk har nu växt sig så stor och stark som han nånsin kan och hon greppar den genom tyget och runkar den försiktigt. Med tänderna nafsar hon i den genom tyget och det sänder rysningar upp längs ryggraden på mig. Jag är beredd och stålsätter mig inför det som komma skall. Är det något hon verkligen kan, så är det att suga kuk.

Hon fortsätter att runka kuken genom tyget samtidigt som hon låter tungan nudda vid mitt ollon. Det sänder rysningar genom hela kroppen och jag har svårt att sitta still.
Kuken rycker till och hon svarar genom att lätt bita i ollonet, vilket får mig att rycka till igen. Hon andas ut varm luft som lägger sig runt kuken och gör det hela skönt och nästan ohållbart. Det märks att hon njuter av situationen, men då hon själv är ivrig så vet jag att hon inte kan hålla ut för länge.

Min tanke blir till verklighet sekunden senare, när hon lyfter på huvudet och ler mot mig. Jag kan inte låta bli att gång på gång återkomma till hennes ögon, som när hon är uppspelt, lyser av livsglädje och kåthet, vilket de gör nu. Hon byter ställning, utan att förlora ögonkontakten med mig, så att hon halvligger, nästan som en stor katt (tiger) vid sidan om mig. Därefter tar hon tag om kanterna på mina kalsonger och drar dem av mig sakta, nästan försiktigt. Ner över rumpan, sedan vidare ner över låren, ner till fotknölarna på mig. Jag lyfter på fötterna, så att kon kan dra av mig kalsingarna helt och kastar därefter iväg dem över huvudet.. Jag ser att de landar i en kort gran som står några meter ifrån oss, men släpper den snabbt med blicken för att koncentrera mig på hennes eskapader. Hennes ögon möter mina för en kort sekund innan hon sänker blicken bort min kuk som står rakt upp i det fria. Nästan 20 cm hård kuk, med förhuden tillbakadragen till hälften; det rödblå ollonet blottat och ett par droppar sekret synliga mitt på.

Hon tar ett fast och bestämt grepp om kuken och drar förhuden fram och tillbaka över ollonet, så att det smörjs in ordentligt och lyser blankt i solen. Hennes tungspets sticker fram mellan läpparna och far, väldigt erotiskt från mungipa till mungipa. Hon sträcker fram huvudet och låter spetsen på tungan nudda det blottade ollonet. När jag, omedvetet rycker till, så drar hon bestämt ner förhuden så långt det går och sträcker huden så att jag nästan tror att strängen på baksidan av kuken ska gå av. Hon ler glupskt och sekunden därpå försvinner ollonet in mellan hennes läppar…..

Hon slukar inte hela kuken, utan låter bara ollonet glida in mellan läpparna, så att hon kan kittla det med tungan och låta det glida mot gomseglet. När hon börjar ’gnaga’ med tänderna på ollonet, så rycker jag till och försöker dra ut det, men hindrar mig genom att gripa hårt om kuken och öka trycket med tänderna. Jag inser att hon har mig i sitt våld och slappnar av, utan att för den delen förlora kontrollen över kuken.

Hon låter ollonet glida ur sin mun, men tar tag i kuken och drar förhuden så lång bak hon kan, medan hon låter sin tunga ila över ollonet; över den och sedan runt kanterna. Hon kysser det med läpparna och låter det gå in och ut, bara över läpparna liksom. Det är otroligt skönt, men jag kan inte beskriva det bättre. Som en kyss med sluten mun, där bara tungspetsarna möter varandra. Hon runkar kuken hela tiden och det känns som en enighet innan hon öppnar munnen och låter kuken glida in.

Hon lyckas ta hela min kuk i munnen; jag känner hur den glider längs tungan och hur hon tar ett extra andetag för att få den att glida över tungan och ner i svalget. Precis som man kör isglassen så djupt in man kan, för att sedan sakta dra ut den och känna hur smaklökarna drar åt sig varenda smaknyans. Hennes teknik är helt suverän och hon bär sig åt som om hon aldrig gjort något annat.

Hon släpper ut den och börjar runka mig kraftigt, medan hon tittar upp på mig. Hon ser äckligt kåt ut och hon grimaserar åt mig innan hon stoppar in den igen. Hon fortsätter suga, medan hon ömsom runkar och ömsom slickar på min kuk, Då och då så släpper hon ut den och angriper mina pungkulor som hon kramande masserar, innan hon suger in dem mellan läpparna och biter på dem. Hela mitt underliv skakare av kåthet och jag försöker dra mig ur henne, men hon trycker ner mig igen och fortsätter suga mig, som om livet hennes stod på spel.

Tungan virvlar allt snabbare om kuken och ollonet och dregel och sekret rinner ur hennes mungipor. Jag inser att det inte finns någon återvändo, så jag sträcker ut händerna och tar tag i hennes huvud och trycker det neråt., så att jag munknullar henne i liggande ställning.
Hon ökar trycket och när ilningarna kommer sättandes längs ryggraden, så trycker jag mig så långt upp/in jag kan i hennes mun/hals och släpper av satsen med ett vrål. Jag sprutar och sprutar och hon sväljer så mycket hon kan, innan luften tar slut och hon sliter sig loss. Hon fortsätter dock runka mig och den sista delen av satsen, sprutar högt upp i luften som en fontän och dropparna landar lite överallt, över hennes huvud och min mage.

Hon skiftar plats och sätter sig själv i lotusställning, alltmedan hon fortsätter runka de sista dropparna ur mig, som hon sedan snabbt är framme med tungan och slickar i sig

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *