Så som ödet ville…

Hela min värld rasade samman! Hur kunde han? Vilken knöl! Kasta bort mig som någon förbrukad trasa!

Efter tjugotre år duger jag inte längre! Passar inte in i hans nya framgångsrika liv. Dags att byta upp sig mot en bättre årgång har jag förstått, jävla karl!
Så gick jag till sist samma öde till mötes som en del tidigare bekanta.
Det verkar ha blivit något av en trend bland våra manliga vänner att skaffa sig en yngre och fräschare kvinna, ofta någon i sina egna barns ålder. Nu verkade det som att det blivit min tur.

Jag hade nästan anat detta. Efter att vår son, Anton, flyttat hemifrån har min man, Anders, verkat allt mer frånvarande och fjär. Tillbringade allt mer tid med sitt arbete och på golfbanan, så innerst inne såg jag nog detta komma.
Okay! Nu har han gjort sitt val och jag tänker absolut inte lägga mig ner och dö. Jag har gett vad jag kunnat, stöttat honom genom åren så att vi tillsammans fått det bra. Jag hade kanske lutat mig tillbaka och tagit saker för givet, felaktigt inbillat mig att vårt gemensamma liv var oantastbart. Trodde att, om något skulle skilja oss åt vore det möjligen sjukdom eller olycka, inte en yngre kvinna!

Tack och lov så har jag ett par fantastiska syskon. Min bror Greger är advokat och min yngre syster Eva är egenföretagare med ett femtiotal anställda. Så snart de fick höra vad som hänt bjöd de ut mig på middag där vi gemensamt diskuterade saken.
– Jag vägrar att gå ner mig, sa jag. Kvinnor tappar oftast större delen av sitt nätverk då den yngre kvinnan helt enkelt tar hennes plats på fester och sammankomster. De tidigare ”vännerna” har inget intresse av en frånskild kvinna, vilket oftast resulterar i att det som blir kvar är ett ensamt och stillasittande liv. Visst finns de en del som aktiverar sig i olika kurser och sammankomster av allehanda slag, men då detta aldrig kommer att kunna bli min ”bag” så…
– Vad vill du göra då, frågade Eva. Har du några egna drömmar att förverkliga?
– Jovisst, sa jag. Det finns många saker som jag velat göra men varit bakbunden av Anders, framför allt drömmar om resmål som jag nu själv kan bestämma mig för att besöka.
– Då har jag ett förslag, sa Greger. En skilsmässa kan vara slitsam och jobbig. Du har ju alltid varit lite äventyrlig av dig, jag föreslår att du låter mig och Eva bevakar dina intressen och se till att allt går rätt och riktigt till. Du samlar raskt ihop sådant som är ditt privata och kör hem det till någon av oss innan du reser bort en tid. Hur länge kan du vara borta från ditt arbete tror du?
– Vet inte, sa jag. Det måste jag undersöka, men jag kan säkert ta lite tjänstledigt, fortsatta jag ivrigt. Jag tycker det är en toppenidé om ni bara orkar hjälpa mig med det.
– Absolut, sa Eva. Smit iväg du och låt oss sköta det jobbiga, sa hon med ett varmt leende. Det kan säkert sätta griller i huvudet på somliga.

Detta var anledningen till att jag satt med ett stort glas juice i handen på en hotellbar i Västindien, närmare bestämt på en ö som heter Tobago. Hade varit där i en knapp vecka och började så smått vänja mig vid den fuktiga värmen och alla vänliga människor. Detta var sannerligen ett paradis, vajande palmer och kritvit sand vid ett nästan smärtsamt turkosblått vatten!
Västindien är något jag drömt om att besöka i många år, Anders var aldrig intresserad då det var ”för dyrt” som han sa. Jag hade alltid drömt om att få uppleva detta och måste säga att det är långt mycket vackrare än jag någonsin kunnat drömma. Jag hade efter ett samtal med min chef, lyckats förhandlat till mig sex månaders ledighet, såg fram emot att verkligen koppla av och njuta av paradiset.

De första dagarna hade jag varvat ner och njutit av att ligga på hotellets solstolar i den vita sanden och blivit uppassad. En ensam kvinna drog uppmärksamheten till sig förstod jag då jag varthän jag såg mötte leenden och intresserade blickar. En trevlig engelsman som hette Paul slog sig ned bredvid mig och vi lärde känna varandra där i solen. Men han var inte den enda som flörtade med mig, andra turister, hotellpersonalen, musiker och bartender med flera.
All denna uppmärksamhet lockade fram syndiga tankar som jag trodde för evigt varit begravna. Inte sedan tonåren hade jag känt mig så fnittrig och glad, överraskades av att känna lust och längtan efter sex. Skämdes lite då jag så snart börjat fundera på att sära på benen för någon ny man. Att efter tjugotre år av trohet släppa fram dessa känslor var omtumlande.
Det var ljuvligt att ligga för öppet fönster och lyssna på syrsorna och vågskvalp. Hade vant mig vid att sova med flygresans ögonbindel som skydd mot ljuset från hotellets ytterbelysning. Slapp då stänga och mörklägga rummet och kunde ligga där i mitt eget mörker och onanerade mig till sömns.

En annan av hotellgästerna, en yngre trevlig man som hette Tom, slog sig i slang med mig i hotellbaren. Bjöd på en PinaColada i den ljumma kvällsbrisen och innan kvällen var över var vi överrens om att åka in till Scarborough tillsammans dagen därpå.
Tom var en trevlig och uppfriskande fläkt. Han var nyfiken på det mesta och lockade mig med sig på sina upptäktsfärder genom denna lilla trevliga stad. Det var hett och varmt som i en bakugn men vi testade att släcka törsten med isande kall Peanut Punch som var mycket god och mättande. Vi åt Beef Roti och drack Carib öl från ett litet gatukök, det smakade annorlunda och väldigt gott.
Att leta upp ett par stolar i skuggan och släcka törsten tillsammans med ortsbefolkningen var trevligt. Det var en fantastisk dag fylld av nya dofter, äventyr och vänliga glada människor. Jag kände mig ung och fylld av livsglädje med Tom vid min sida, vi höll varandra i hand som nyförälskade tonåringar då han ledde mig genom staden. Hans närhet hetsade mig och dagen kändes som ett enda långt förspel. Han smekte mig oskyldigt varhelst han kom åt, kysste mig snabbt i nacken och smekte min kind. Det föll sig helt naturligt att besvara hans mjuka kramar och den trevande kyss han gav mig i bilen på väg tillbaka. Några tankar på åldersskillnaden dök upp som hastigast men nu var jag hetare än på många år och lät inte detta störa mig. Jag drog, som den naturligaste sak i världen med mig honom till mitt rum, klädde snabbt av mig naken och gav mig åt honom som belöning för en lång dag av intensiv uppvakning.

Tom var en vältränad kille som varit i Västindien i två månader och fått ansenligt med färg på kroppen. Min hud var fortfarande vit och vinterblek, en vacker kontrast då han gled ner mellan mina särade lår för att slicka mig. Det gick som elektriska stötar genom kroppen av vällust när han kysste och smakade på mig, lät tungspetsen leta sig in och vispa omkring i mitt inre. Jag skämdes lite över att fittan var så orakad och vildvuxen, vem hade väl väntat sig detta? Som tur var verkade han inte bry sig och det dröjde inte länge innan jag vred mig i orgasm, slet och drog honom i håret i extas. Ville få honom att knulla mig! Bönade och bad ”Snälla knulla mig!”. Längtade efter att känna hans unga kraftfulla kuk belägra mig och ge mig njutning.
Villigt kastade han sig över mig och pressade den hårda kuken in mellan mina lyckligt leende blygdläppar.
Jag skrattade högt och fnittrade som en skolflicka i glädje över att känna hans kåthet och iver när han greppade min stjärt, stötte sig hårt och upphetsat i mig.
– Knulla mig! Ja knulla mig snälla, stönade jag. Knulla mig hårt, vill ha dig!
– Ja, ja! Fan va trång och skön du är, jublade han! Får jag spruta i dig? Jag vill befrukta dig och spruta djupt! Får jag?

Kanske var jag fortfarande trång då Anton föddes med kejsarsnitt och Anders inte nyttjat mig som han borde, tänkte jag hastigt. Ska han få spruta i mig? Låta honom befrukta mig? Tanken kittlade fastän jag insåg att jag troligen är för gammal. Kastade alla hämningar och allt inlärt säkerhetstänk, visst ska han få försöka befrukta mig! Jag kom i en helt otrolig orgasm, stimulerad av hans ivriga juckande samt upphetsande önskan om att få fortplanta sig.
– Javisst, spruta allt du har i mig, skrek jag och greppade hans lilla seniga rumpa. Du får! Jag vill! Du måste! Jag tror jag blir galen! Knulla mig! Knulla mig, jag kommer att komma igen! Nuuuuuuuuu…..!!!

Jag kände hur fittan kramade och mjölkade hans hårda vilt juckande kuk när jag kom i ett pärlband av orgasmer. Han håller för min mun för att inte alla på hotellet ska höra oss. Knullar mig hårdare och livligare än Anders någonsin varit kapabel till. Orgasmerna river i mig så att jag nästan tappar andan, Jag juckar vilt för att möta hans stötar och få honom att komma, orkar snart inte mer!!!
– Du måste komma nu! Du måste spruta nu, stönar jag. Snälla kom, spruta mig full!
Han ökar om möjligt hastigheten ytterligare och stöter hårt medan han driver sig själv emot målet. Med ett vrål tryckte han mig nästan genom madrassen när han snyftande klamrar sig fast vid mig och lämnar sin befruktande last.

Svettiga och varma ligger vi och kelar en stund innan vi tar en gemensam dusch.
Tom tackar för en underbar dag men berättar att han reser vidare till Grenada nästa dag.
– Så synd, sa jag. Jag har haft det trevligt med dig, du är en underbar älskare! Tror du att han tar illa upp om jag smakar lite på honom så jag känner igen honom nästa gång vi ses?
– Nejdå, skrattar han. Varsågod han är din!
Hungrigt diar jag kuken tills den åter står i givakt. Runkar och suger om vartannat då jag tänkt mig att suga ur honom ordentligt. Mina planer ändras då han börjar fingerpulla mig, jag lägger mig på rygg och kräver att han knullar mig igen.
– Jag måste få knulla dig igen, snälla! Jag är nyskild och har aldrig fått knulla så skönt som med dig Tom, snälla!
Han var helt osannolik, man kan nästan tro att han passade på att ta sitt morgonpass eller hela veckans träningsdos. Han knullade så att jag kved! Hur många orgasmerna var är omöjligt att säga, jag hade aldrig någonsin knullat så där. När han så småningom var färdig med mig var jag som en urvriden disktrasa. Som i ett dis anade jag att han åter sprutade i mig, blev tung och omfamnade mig hårt.
– Tack, stönade jag då han reste sig för att gå. Tack och ha en trevlig resa, mitt visitkort ligger på bordet där, hör gärna av dig!
– Tack själv, det kanske jag gör, sa han glatt. Tog ett visitkort med sig kysste mig och gick.

Dessvärre blir jag så pigg och vaken av sex, även om kroppen blir tung och matt, kunde omöjligt somna. Tog en dusch och bestämde mig för att genast raka fittan, vill aldrig skämma ut mig så här igen, onödigt att gå omkring med pälsmössa i den här värmen.
När jag var klar och kände mig fin, bestämde mig för att gå ner på stranden trots att det var lite väl tidigt, kanske kunde jag njuta av soluppgången och slappa där en stund innan det var dags för frukost.
Det var en underbar morgon, inte så varmt, bara milda ljumma vindar som svepte mitt hår där jag satt, njöt av minnen från natten och den uppgående solens allt varmare strålar. Den enda förutom mig på stranden var en lång smal rastakille som gick och städade stranden. Tyckte det var svårt att bedöma ålder på dessa killar men kanske vara han knappt äldre än min son, några och tjugo. Han hade nickat och sagt ”god morgon” men för övrigt inte stört mig.

Jag tittade lite i smyg på honom och njöt av hans unga vackra kropp. Inte mycket övervikt på den där vältränade killen. Kände hur det pirrade till i min så nyligen välbearbetade fitta, undrar hur det skulle vara att knulla med en sådan där färgad kille? Jag hade gillat kontrasten mellan min och Toms hud, den här killen var ju nästan svart vilket säkert skulle se väldigt läckert ut. Hade aldrig någonsin haft någon tanke på en svart kuk och skrattade lite åt mina egna förbjudna tankar.
Jag försvann in i allvarligare tankar över problemen där hemma medan jag tittade ut över havet där pelikanerna börjat dyka efter morgonmålet. Fick nästan nypa mig i armen, ofattbart att jag verkligen var här på Tobago, såg hur små färggranna kolibrifåglar skickligt manövrerade bland buskar och träd.
– Har du haft svårt att sova mam, sa killen som nu arbetat sig fram intill mig.
– Ja, svarade jag vänligt. Dessutom är det så vackert här att man borde vänta med att sova till man kom hem igen.
– Ja turisterna brukar säja det, sa han, Vi är ju mer vana.
– Har du något tips på vad jag borde se då jag är här, frågade jag.
– Ja, du ska absolut snorkla eller dyka ute på Buccoo Reef, sa han. Det lär vara ett av de bästa korallreven i världen.
– Hur tar jag mig dit då?
– Det går turbåtar från både Pigeon Point och Buccoo Bay, sa han leende. Jag hade kunnat ta dig dit men jag förlorar jobbet om jag flörtar med hotellets gäster.
– Jasså, men svårt att låta bli förstår jag, skrattade jag glatt.
– Ja, speciellt om de är så vackra som du, sa han och visade sina bländvita tänder.

Jag kände hur det genast pirrade till i fittan, har hon blivit alldeles galen? Kunde inte hindra tankarna som för mitt inre skapade en bild av hans svarta kuk mellan mina bleka lår, lekande med min nyrakade fitta. Har jag blivit helt knäpp?
– Tack, sa jag, mötte hans blick och log. Måste någon få veta då? En kille som du vill väl de flesta turisttjejer smuggla in på rummet, borde inte vara svårt att osedd smita in på ett rum om dörren är välkomnande olåst, eller?
– Nej då, inte alls! Vill du så smyger jag gärna in till dig, föreslog han med ett stort brett leende. Säkert skönt att besöka din säng. Jag vågar ta risken, vågar du?
– Ha, ha, det låter som om du har gjort detta förr, sa jag glatt. Du ska nog vara försiktig så du får behålla ditt jobb. Men visst, du är en välväxt ung man och kommer med ett mycket lockande förslag.
Kände hur pirret snabbt växt till en orkan och hur fittan nästan flämtade av upphetsning vid tanken på att låta denna vackra pojke få sin vilja fram. Tanken på att så snart efter Tom, ta emot en kåt svart kuk från en västindisk Rastakille var oerhört lockande. Vad är det som händer? Jag trodde jag var för gammal för sådant här!
– Så du säger att du vill då, sa han frågande?
– Ja tack gärna! Försök komma till rum 212 om en halvtimme, hörde jag till min fasa mig själv säga.

På darriga ben och med en tyfon av motstridiga tankar, tog jag mig utan brådska upp på rummet.
Är detta sant? Händer detta mig? Jag trodde den här kvinnan var gammal och förverkad vid det här laget. Helt otroligt att så många män tycks vara attraherade av mig. Om mina vänner där hemma skulle se mig, skulle de säkert försöka låsa in mig någonstans.
Hade blivit svettig av spänningen och ställde mig direkt i duschen igen, försökte skölja ur fittan så gott jag kunde efter Toms besök, hon kändes slät och fin. Frotterade mig torr och såg mig kritiskt i spegeln. Möttes av tindrande ögon och ett stort busigt leende. Funderade över vad jag skulle sätta på mig och bestämde mig för att helt enkelt lägga mig naken på sängen och vänta. Förvissade mig om att dörren var olåst, öppnade balkongdörrarna helt och släppte in morgonbrisen, klockan var ännu bara straxt efter sju.

Några minuter senare öppnades dörren försiktigt och ett svart huvud med spelande mörka ögon och rastaflätor kikade in. Då han såg mig i sängen log han stort och skyndade sig in. Smög som en katt över golvet och drog av sig shortsen på vägen innan han försiktigt lade sig naken bredvid mig med en redan redo och styv svart kuk. Han var storväxt och lång men väldigt vältränad och senig, inte många gram fett på den där kroppen.
– Hej vackra kvinna, sa han medan ögonen spelade av intresse över min nakna kropp.
– Hej, svarade jag medan hjärtat bankade oroväckande hårt av spänningen. Vad heter du? Jag heter Johanna.
– Hej Johanna! Alla kallar mig King. Min far kallas King och jag var länge King junior, men numer är det bara King.
Medan vi talade smekte han mina höfter och kysste försiktigt mina bröst.
– Hej King, sa jag. Vill du knulla med mig?
– Ja, om du är villig och redo för en Rastaman så?
– Du får väl känna efter, sa jag och särade demonstrativt på benen.

Jag var kåt så det rann om mig när han lekte med fingrarna i mig och min hand sträckte sig efter den vackra brunsvarta kuken. Fnittrade nervöst då den växte ytterligare vid min beröring, klarar inte detta längre, måste få knulla med honom.
Glatt känner jag hans fingrar stöta sig ut och in i mig.
– Snälla knulla mig! Knulla mig genast med din stora vackra kuk, längtar att känna hur den pressar sig in i mig. Kom och knulla mig snälla, stönade jag nästan sprickfärdig av lidelse.
Han var inte svårövertalad. På raka starka armar placerade han sig mellan mina lår och låter kuken nosa. Den svajar från sida till sida och stöter lite här och var. Orolig för att den inte ska hitta målet greppar jag härligheten och styr den rätt.
– Ohh, oh, ah, ah, ooooj, stönar jag då han juckande får kuken att pressa sig in mellan mina lätt ömmande blygdläppar och allt djupare. Ahhh, ah, aj! Du är så stor! Oj, oj, oj! Vänta lite! Okay, kom igen! Oh, oh, åh så stor! Åhhh!
Han pressade på och fittan slukade allt mer av den stora kuken då han på raka armar besteg mig. Det var en ovan känsla att inte ha en tung kropp över sig, kände bara kuken och något av hans muskulösa lår mot insidan av mina ben. Ovanför mig hade jag hans av njutning flämtande och grimaserande ansikte. Åtrån lyste ur de mörka ögonen när han åt mig med hungrig blick och intresserat studerade han den grova svarta kukens djupdykningar i min blekvita nyrakade fitta.

Lycklig som ett barn vred jag mig i njutning under honom. Njöt synen av hans mörka blanka kropp mellan mina bleka, bredd särade lår. Att det kunde vara så fantastiskt att para sig med en ung färgad man hade jag inte kunna drömma om. Att nästan halva livet skulle gå innan man fick uppleva detta var synd.
Att jag nu var Kings kvinna var uppenbart, han styrde och ställde, bollade med mig i sängen och gav mig ett knull jag aldrig någonsin kommer att glömma. När han var färdig låg vi båda utslagna på golvet efter att han gett mig prov på vad en Rastaman kan göra med en kvinna. Tre gånger sprutade han i mig. Kände mig härligt välknullad och nöjd då han undrade om jag ville träffa honom igen?
– Ja väldigt gärna! Du är en underbar älskare, sa jag matt.
– Om du hänger upp skylten ”stör ej” på dörren när du är intresserad, så besöker jag dig gärna någon mer morgon om jag kan smita från jobbet, sa han leende.
– Ha, ha, ha, skrattade jag gott! Hör att du är van, jag är inte den första turist du knullar så här, visst?
– Nej, då skulle jag ljuga, sa han med road blick.
– Oj, oj, oj, vilken liten listig man du är, fnittrade jag! Du vet att ordna det för dig du.
– Ja men en man behöver tömma sin säd, sa han. Turistkvinnor har kommit som en gudagåva till Rastaman. Vill du jag ska besöka dig igen?
Jag fnittrade och skrattade så att jag kiknade och tårarna rann, den här killen var ju inte sann!
– Jo visst ska du få knulla mig igen, sa jag flinande. Håll bara ögonen öppna efter skylten du.

Fick kämpa med att inte berätta något för Eva då jag talade med henne längre fram på dagen. Det blev lite lustigt när hon undrade om jag träffat någon trevlig man. Jag förnekade detta och sa leende att jag var för gammal för sådant.
Hon berättade att skilsmässoförhandlingarna gick som de skulle och att jag inte bör oroa mig.
– Glöm allt här hemma och passa på att leva din dröm om paradiset, sa hon. Här hemma är det regnigt och kallt, inget att längta hem till precis. Kanske kan du hitta någon trevlig man därborta, kanske en rik amerikan eller något.
Skämdes nästan då jag just satt och njöt synen av några Rastakillar, däribland King, som sparkade boll. Deras nakna svarta överkroppar glänste av svett i solen och fick mig genast att associera till sex, men inte med någon rik amerikan precis.

Dagarna formade sig verkligen paradisiskt för mig! Blev allt mer avslappnad och anpassade mig till den, minst sagt, sävliga livsrytmen och lät villigt männen uppvakta mig.
Lärde mig älska att snorkla och var många gånger ut till Buccoo Reef. Gick en kurs i dykning tillsammans med Paul vilket var fantastiskt, att viktlöst simma omkring bland reven och alla fiskarna är något alla borde få uppleva.
Nästan varje natt hängde jag ut skylten på dörren och blev ofta väckt av en pilsk och ivrig King som behövde ”tömma sin säd”. Han är en fantastisk älskare som jag mer än villigt särade benen för, han såg alltid till att jag var tillfredställd och nöjd då han tassade iväg även om jag insåg att han säkert hade andra att pyssla om också.
Tryggt att veta att jag alltid hade någon som vårdade min allt mer sexuella kropp om mannen som följde mig hem inte gjorde mig nöjd. Ett exempel var Paul. En genomtrevlig och intressant människa, men en total katastrof i sängen. Efter att han sprutat i mig hade jag bett honom gå och låta mig sova ensam, längtade enormt till morgontimmarna och min superälskare.

Förstå därför min besvikelse när King berättade att han måste åka till en släkting på Trinidad och bli borta drygt en månad.
– Hur ska jag då klara mig, suckade jag. Jag har blivit beroende av dig, det kommer att bli jättejobbigt!
Men naturligtvis hade King en lösning på problemet! Han berättade att hans bror och flera av hans kompisar länge varit avundsjuka på honom då de tyckte att jag var sexig och jättefin. Han skulle be dom turas om att kolla min dörr efter skylten.
– Du kan, om du vill, sätta din ögonbindel på och låtsas att det är jag som knullar dig, sa han leende.
– Du är inte klok, sa jag upprört! Så jag skulle låta helt främmande killar knulla mig, menar du det?
– Nej då! Det är mina kompisar och inga främlingar. Men du behöver ju inte, jag säger bara att om du hänger ut skylten så kommer någon av mina vänner eller min bror att sköta om dig. Låt bli och du får klara dig utan sex eller ordna det på annat sätt, jag ska hur som helst be att de kolla dörren om du skulle ångra dig.

Det gick ett par dagar då jag tröstade mig med Paul och en nyanländ turist som heter Ted. Men inte ens Ted kunde jaga bort tankarna på Kings fotbollsspelande kompisar. Han var en hyfsad älskare visst, men han var tung och klumpig och jag kände att tankarna hela tiden drogs till unga smärta pojkar.
Morgonen därpå hängde jag ut skylten och knöt på mig ögonbindeln. Inget jag någonsin ångrat! Otroligt spännande att ligga där och låta en okänd ung man bekanta sig med min kropp. Känna luften dallra av åtrå och doften av ung ren kåthet.
Njöt av att lägga min kåta otillfredsställda kropp i hans händer, låta denna unga virila gosse nyttja mig som han önskade. Som ni förstår så blev detta en vana och skylten åkte ut var dag medan jag blind låg och inväntade nästa besök. Blev behandlad av olika lekfulla killar var morgon.

Det var oerhört spännande att ligga där och fundera över om det skulle komma någon ny kille eller repris på någon som redan bestigit mig. Någon kändes lite osäker, någon annan framåt och styrde och ställde med fast hand, även om de alla var mjuka och följsamma älskare. Jag blev masserad så gått som överallt, blev slickad och fick suga kukar i varierande storlek och form. En grabb hade, en tidig morgon, ställt mig på knä i sängen med stjärten i vädret och knullat mig så att jag grät. Jag befann mig någonstans långt borta i en dimmig och otydlig värld av obeskrivbar lycka då jag svagt noterade att han dragit ut kuken som han nu masserade mitt anus med, hämtade liksom safter ur fittan som han gnuggade allt djupare in i ”fel” hål.
Jag hade aldrig reflekterat över att låta någon knulla mig där, tyckt det verkat äckligt och en smula perverst.
En orgasm hade just ridit mig så jag orkade faktiskt inte protestera, så länge han inte gör mig illa så…

Lite spännande var det nog ändå, jag kände ollonet pressa sig förbi ringmuskeln och plötsligt vara inne i mig, ojdå! Killen hade tydligen gjort detta förr, tog det lugnt och försiktigt men juckar sakta upp mig, var inte alls obehagligt utan snart har jag till min överraskning hela kuken begravd i mig. Kände hans pubishår kittla mig i stjärten när han greppade mina höfter och stöter sig allt hårdare så den vältränade magen slår mot min rumpa och kuken försvinner maximalt i mig.
Visst var det spännande och på sätt och vis skönt, definitivt ovanligt och annorlunda även om jag inte riktigt tror att detta är min grej. Killen njöt tydligen helt och fullt, hör honom kväva ett skrik när han våldsamt tömmer sig i mig analt.

Man måste verkligen berömma dessa killars iver och längtan att få tillfredställa mig. De sög mina bröst och slickade min fitta till hon rann över. Knullade mig om och om igen tills jag bönade om nåd. Fick ibland för mig att det var flera i rummet då en kille inte borde kunna återhämta sig så snabbt. Men om det var så, var detta inget jag ville veta något om, slog bort dessa tankar och njöt av att bli så fantastiskt väl genomknullad.
Mina misstankar bekräftades en morgon då jag först blev knullad av en ordinär kuk, sedan helt plötsligt av en många nummer större. Detta var en kuk som jag trodde hade knullat mig för några dagar sedan, tyckte mig känna igen storleken. Hur som helst blev nyfikenheten för stor och jag kikade lite under ögonbindeln. Såg tre vackra Rastapojkar stå och dra i kukarna vid väggen medan en fjärde ivrigt knullade mig, det var som fan! Inte underligt att jag känt mig lite sliten på sistone, men bekräftelsen på vad jag anat var ordentligt upphetsande. Glad över att vara eftertraktad särade jag på benen och juckade emot då nästa orgasm närmade sig.

Dagarna gick och killarna fick tydligen aldrig nog, gissar att de gillade att knulla mig. Men en dag berättade killen som just sprutat i mig och klamrade sig fast vid mig hårt, att King skulle komma tillbaka med eftermiddagsfärjan.
– Är det du som är hans bror, frågade jag?
– Jo, det är jag, sa han. Vill också tacka för den här tiden, du har varit underbar!
– Tack själva, sa jag med ett leende. Det har varit helt fantastisk. Jag vill möta King vid båten, när kommer den?
– Cirka klockan fyra tror jag, sa han innan han gick.

Jag missade tyvärr när King gick av båten men mötte honom på stranden, sprang glädjestrålande emot honom och kastade mig in i hans famn.

Ska kanske tilläggas att jag numer är fast boende på Tobago. Har en liten turistshop tillsammans med King, vi livnär oss bra på den.
Fick dessutom ett litet sladdbarn trots att jag trodde att jag var för gammal. Vem fadern är kan vara svårt att veta och vem bryr sig egentligen? Hur som helst lär hon säkert växa upp till en liten Rasta.
King har fortfarande svårt att hålla sig borta från de villiga turisttjejerna, men hans kompisar har svårt att hålla sig borta från mig också så det jämnar ut sig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *