Sex genom nätet

Jag satt och chattade på Aftonbladet en dag och träffade då på en man som var äldre än mig samt gift…först ville jag inte ha honom när han talade om att han var gift, men sen kunde jag inte motstå. Vi chattade senare genom en snabbchatt på hotmail…där talade vi nästan bara om sex…vi kan kalla honom Per.

Per talade om att han skulle kyssa mig över allt och smeka min kropp till extas…sen skulle han ta av mig alla mina kläder och titta på mig. Sakta skulle han sen föra en hand ner mot min mus, sen skulle han smeka min fitta tills jag bad att få mer, sen så skulle han föra in ett finger i mig och knulla mig medan jag stod upp och höll mig fast i honom.

Våra samtal varade i timmar på datorn och en spänning som inte kunde motstås byggdes upp, vi hade aldrig pratats vid via telefon utan bara via datorn.

Så en helg så kom det ett tillfälle att jag skulle åka till den staden han bor i, jag viste ju inget mer än hans mail adress, och jag viste inte till 100% att han vågade vara otrogen mot sin fru, men jag chansade och skrev till honom och lämnade mitt nummer där jag skulle va.

Jag trodde visserligen inte att han skulle ringa, men döm om min förvåning när han gjorde det. Han ringde och sa att han ville ses och frågade hur snart jag kunde, jag var nyvaken men sa att om en timme så är jag klar, in i duschen snabbt och sen göra mig sexig och i väg. Vi mötes utanför staden, som sagt hade vi aldrig pratats vid, bara via datorn och skickat kort mellan oss.

Jag var först på plats och var otroligt nervös, det är inte var dag man möter någon på detta sätt, han kom i en mörk ny bil och hoppade ur…han var lång och hade mörka solglasögon på sig, han var enormt sexig. Vi sa hej och jag fick en kram. Sen hoppade vi in i min bil och han sa åt mig att köra…rakt ut i skogen hamnade vi på en ödslig skogsväg…under tiden i bilen hade vi pratat och det hade kommit fram att han tillhörde elitidrottarna i den stad som vi var i…jag trodde inte mina öron och tappade talförmågan av chocken…detta hade han inte avslöjat innan…men va fasiken nu visste jag ju vad jag fick.

Vi började att kyssa och hans händer vandrade längs min kropp och tillslut fann han mina bröst och snabbt befriade han mig från bh och t-shirt…hans mun tog mitt bröst i besittning och jag stönade högt –Åh Per…

Mina händer vandrade ner mot hans kuk och jag kunde känna utan på att han var stenhård…sakta lirkade jag ner min hand…då märkte jag att det redan hade gått för honom, han var våt och jag tittade på honom och sa – Hmmm här var det våt! Det sa jag med ett leende…- Ja, du gör mig så fruktansvärt kåt…vi kysstes och snart var vi nakna….han händer fann ännu en gång vägen ner mot min mus samtidigt som han hade sin mun på mitt bröst och sög och nafsade lite lätt…..jag njöt och stönade högt……plötsligt känner jag hur han för in ett finger i mig jag tror nästan att det gick direkt för mig, men han lugnade sig och plågade mig ännu mer…sen så tog han och förde in två fingrar i mig och knullade mig….jag kände att jag var nära att komma…

– Snälla Per knulla mig.

– Åh nej jag vill se när du kommer så han.

Så han fortsatte att knulla mig med sina fingrar.

– Åh underbart snälla mer stönade jag.

Han knullade mig snabbare och jag kände att jag var på väg.

– Åh jag kommer.

Jag kom och jag kände att han fortfarande hade sina fingrar i mig och masserade även min klitta vilket gjorde mig ännu mer kåtare…han vände mig med rumpan mot sig och snart så kände jag hans kuk i mig…sakta började han knulla mig…han knullade mig sakta men ökade och snart så var jag på väg att komma igen.

– Åh Per jag kommer snart igen.
– Åh jag med.

stönade han och jag kände hur han stötte ännu hårdare och snart kom vi samtidigt och han tömde all sin sperma i mig.

Detta var vårt första möte men det har blivit flera.

Nu sist så kom han mitt i natten till mig, jag han inte släppa in honom genom min dörr förrän han tog och började kyssa mig och klä av mig…snabbt var hans händer mellan mina ben och jag hade nu också fått av honom hans kläder så vi stod nakna båda mitt i min lägenhet…

Han flyttade mig och knuffade mig ner på sängen, och snart kände jag hans mun mot min mus, han slickade mig med långa drag och sög in min klitta i sin mun…jag skrek att kåthet…jag var nu så kåt att jag visste inte vart jag skulle ta vägen…men snart så satt han med sin kuk framför mina läppar, och jag var inte sen att öppna min mun och låta honom komma in….jag sög sakta och slickade hans ollon sakta och roterade med min tunga runt samt att jag lekte med hans pung.

– Åh…stönade han.

Han började sakta knulla mig i munnen och snart var det nära att han kom…han drog ut sin kuk och tog ett stadigt tag om mig och la sig mellan mina ben och började att nosa sig fram till mitt hål…sakta drog han sin kuk flera gånger upp och ner.

– Snälla Per knulla mig bad jag.

sakta trycket han sin kuk i botten på mig….det var underbart att äntligen ha honom i mig, jag som längtat så efter honom…han knullade mig sakta men sen snabbare och hårdare, jag var så i extas att jag bara stönade och bad om mer….han kysste mig och knullade mig ännu snabbare och tillslut kom vi i en underbar orgasm och han tömde sig åter i mig….sakta segade han i hopp ovan på mig och jag bad honom ligga kvar…retlig som jag var så spände jag mina fittmuskler och han log mot mig och sa:

– Jaså damen är omättlig? Log han.
– Ja det är jag, sa jag med ett leende på läpparna.

Han tittade på mig igen och drog sig sakta ur….han flyttade sig till sidan i jämte mig och tog tag om mitt ben och lyft upp det så han nådde min fitta bakifrån…ännu en gång började han smeka mig och jag kände hur han lät sina fingrar leta sig in i min fitta….jag njöt och stönade igen….plötsligt känner jag hur han fuktar mitt bakre hål och hur han för sakta in ett finger samtidigt som han har ett kvar i min fitta….jag tror knappt att det är sant utan blir ännu kåtare och vill ha mer…..han vänder på mig och snart har vi hamnat i en 69:a med mig liggandes under, jag har hans kuk i min mun igen jag känner att den smakar fitta, min fitta, och jag suger allt vad jag kan….jag känner hur han finger knullar mig och slickar mig samtidigt…

– Åh stönar han.

han slickar och finger knullar mig länge.

– Snälla Per knulla mig bakifrån ber jag.

Han tar och ställer sig bakom mig och jag känner hur han kuk glider in i min mus….han knullar mig långsamt och snart känner jag hur han fuktar mitt bakre hål igen, sakta trycker han in sin kuk bit för bit.

– Åh gud stönar jag högt mer.

Han tränger längre och längre in…..när han bottnar så börjar han knulla mig långsamt och snart knullar han mig snabbare och det tar inte lång stund innan det går för oss båda…vi faller ner i en hög och njuter av att titta på varandra.

– Det var underbart!

säger han till mig….sen åkte han hem……men vi träffas fortfarande, och för att visa att jag finns var jag på en av han matcher, vilket gjorde honom nervös och han släppte in flera mål….man kan ju undra varför? Kan det va att det var den tjej som satt i publiken ville ha sex….och hans tankar gick till allt annat utom idrotten….hmmm den som det visste *ler*……

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *