Svensexa med sex

Vi var 10 killar som just hade checkat in och stod i kön för att komma ombord på Finlandsbåten, Kalle skulle äntligen gifta sig och vi hade valt att åka båt på hans svensexa.

10 meter ifrån oss så stod ett gäng tjejer som verkade vara på möhippa om inte en av dom hade väldigt dålig klädsmak. Kön gick sakta och jag stod och tittade lite på tjejerna och fastnade på en snygg rumpa, lagom rund och i ett par tajta byxor, när jag lyfte blicken så såg jag att det var ju Anna, barnens dagisfröken. Våra blickar möttes och hon vinkade och log mot mig.

Sedan började kön röra på sig och jag såg inte mer av Anna. Väl inne så började vi spöka ut Kalle och eftersom Kalle jag och hans bror bodde ihop så blev det lite trångt inne hos oss.
Men efter en kvart så hade vi förvandlat honom till en slampa med högklackat och en kort kjol, inte speciellt vacker men vi var nöjda.

Kvällen fortsatte med buffé och fri dricka och det var nog det största felet den kvällen, alla skulle skåla med Kalle och bjuda på snaps så när klockan var 21.30 så låg Kalle på alla fyra på toa i vår hytt. Hans bror tog hand om honom och sa till mig att ha kul, men det var inte så lätt för jag kände ju inte dom andra killarna.

Så jag tog en tur till en av barerna och beställde en cider, när jag satt där så kom Annas gäng in och nu hade hon tagit på sig en kort snäv klänning och hon var sexigare än vanligt. Hon vinkade glatt när dom gick förbi. Efter ytligare en cider så kom Anna och en kompis fnittrande fram till mig och frågade om jag inte kunde dansa med Helena som skulle gifta sig, och det skulle inte vara vilken dans som helst, jag skulle bjuda upp henna och dansa ”dirty” med henne för att se hur hon skulle reagera. Och efter fritt vin till maten och två cider så ställde jag upp, jag skulle vänta två låtar och sedan bjuda upp. Hon svarade naturligtvis ja och vi gled upp på dansgolvet, när jag började känna på henne lite så var hon med på alla cylindrar och hade inget emot att min ena hand var placerad på hennes rumpa och den andra smekte hennes sida och ibland nuddade vid hennes bröst utan hon tryckte in ett ben emellan mina och började gnida sig emot min kuk som inte var sen att tala om att han gillade behandlingen. Det var så att jag var lite avundsjuk på killen som skulle gifta sig med henne.

När dansen började ta slut så gled dom andra tjejerna fram och heja på oss och Helena fattade att jag var ”inhyrd” och gav mig en lång tungkyss och tackade för en härlig dans.

Jag tackade för mig och gick tillbaka till baren och satte mig och tittade på tjejerna. Jag såg att Helena viskade något till Anna som tittade mot mig och log. Sedan gick jag på toa och när jag kom tillbaka så satt Anna på min stol, hon sa att hon också ville dansa med mig, och det fick hon. När vi kom upp på dansgolvet så sade hon att Helena hade rekommenderat mig och hon viskade att hon ville ha samma behandling. Vi dansade in i ett lite mörkare hörn och jag fick äntligen känna på hennes underbara rumpa som jag hade drömt om många gånger när jag lämnat barnen. När jag lät handen glida upp längs benet och under kjolen så kände jag att hon hade stay up och stringtrosor som gjorde att skinkan var bar. Efter en dans tittade hon på mig med lite dimmiga ögon och sa att hon behövde lite luft, sedan vände hon och gick mot utgången utan att säga något, jag blev först paff men bestämde mig för att följa efter. När jag kom upp på däck så stod hon och väntade på mig en bit bort, hon sa att hon inte ville att dom andra skulle se oss gå ihop eftersom hon var gift. Jag tog henne i min famn och kysste henne och passade på att känna på hennes bröst som hade bröstvårtor som stod rakt ut, jag vet inte om det var av kåthet eller kylan men hennes kläder var inte gjorda för sjöluft i mars så vi gick in igen och hon frågade om jag hade tillgång till min hytt och det vet vi ju hur det var med den saken, så det fick bli hennes istället även om det kunde komma folk dit men vi antog att dom skulle festa ett par timmar till. Väl i hennes hytt så ställde hon sig framför mig drog ner dragkedjan och lät klänningen falla till golvet och gick fram och började knäppa upp min skjorta, jag var nästan paralyserad och kunde bara smeka hennes rygg lätt. När skjortan var uppknäppt så ställde hon sig på huk framför mig och började på byxorna. Jag har nog aldrig varit så kåt och när kuken sprätte fram och hon sakta lät munnen sluta sig runt så trodde jag att jag skulle explodera. Men jag lyckades behärska mig och tittade ner på henne och hade ögonkontakt med henne när min kuk sakta åkte in och ut i hennes varma mun. För att inte förstöra det roliga så ställde jag henne upp och knäppte upp hennes bh, sedan började jag kyssa hennes hals ner mot brösten runt vårtorna och sen suga in dom i munnen och nafsa lite i dom. Resan fortsatte ner över magen och hon ryckte till när jag bet tag i troslinningen och drog ner trosorna jag tog tag i hennes skinkor och la ner henne på sängen. Hon hade en härlig halvrakad fitta med en tofs på blygberget och rakade blygläppar. Min tunga började leka med håret och gled ner längs ljumskarna och till slut så delade tungan på läpparna och jag kunde smaka på hennes varma safter och dom smakade underbart, tungan hittade klitoris och två fingrar hittade in i hennes våta fitta. Anna började stöna och vrida på sig och efter ett par minuter så började hon skaka och hon skrek åt mig att tränga in i henne. Jag löd och körde in kuken i henne och det var droppen som fick bägaren att rinna över och Anna kom i en lång orgasm men hon slutade inte jucka emot utan hon sa åt mig att lägga mig på rygg och hon satt sig på huk över kuken och gled sakta ner på den, det var en underbar syn att se henne med stay ups hennes runda rumpa och fasta bröst. Plötsligt så öppnades dörren och tre fnittrande tjejer kom in i hytten, dom hade sett oss gå iväg ifrån däck och hade följt efter oss och när dom såg att vi gick till en hytt som dom hade nyckel till så hade dom väntat en stund så att vi skulle hinna börja. Min första reaktion var att dra täcket över oss men Anna sa att låt dom titta och fortsatte att rida mig. Känslan var himla upphetsande att ha åskådare som hejade på och gav kommentarer. Efter ett par minuter så tyckte dom att det var dags för bakifrån så Anna ställde sig med ett ben på golvet och ett i sängen lutade sig framåt drog ett finger i sin våta fitta och sa till mig att ta henne. Jag var inte sen att lyda och gled in med en hård stöt och knullade henne, nu började tjejerna göra mer än bara titta en av dom smekte min pung och en annan tog tag i mina höfter och hjälpte mig att stöta snabbare och snabbare. då började jag känna en bekant känsla och frågade Anna var hon ville ha satsen, tjejerna skrek i kör att dom ville se, så Anna sa åt mig att spruta på hennes rygg men när jag drog ut kuken för att runka det sista så lade sig tjejer som smekt min pung sitt huvud på Annas rygg precis framför kuken och gapade, den första strålen träffade hennes kind den andra och tredje hennes mun och när det började ta slut så sög hon in kuken i munnen och använde den att smörja in sperman i ansiktet.

Sedan satte vi oss i sängen och tjejerna fick lova att aldrig tala om detta för dom andra och dom gick med på det på ett villkor.. att jag stod till förfogande tills vi kom i hamn, och vad gör man inte för att bevara en hemlighet?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *