Till England med grannen

Det var natt. Vägen slingrade sig iväg ut på landet och snart skulle vi bli tvungna att stanna för att sova. Hans lilla svarta minibuss var en perfekt sovplats och faktiskt riktigt varm. Vi passerade bondgårdar och öppna fält innan vi hittade en liten allé som vi körde in på. Stannade på en mötesplats och släckte strålkastarna.

Det var jag och min granne som var ute och åkte i England. Vi tyckte båda om att resa och upptäcka världen, och även om det skilde trettiofem år mellan oss så hade vi en väldig gemenskap och kunde prata om allt mellan himmel och jord. Jag tyckte om honom och han tyckte om mig. Han hade fru och barn och jag pojkvän. Vi var bara oskiljaktiga, som om våra själar passade ihop på ett konstigt sätt. Jag hade bestämt mig i somras för att åka iväg till England och bila runt i Skottland, och eftersom min kille inte gillade att resa så mycket, så frågade jag om min underbara granne ville följa med istället. Och visst ville han! Så vi gav oss av mitt i natten ner till Göteborg för att hinna med båten. Senare på kvällen delade vi hytt efter en fnittrande förklaring att ”Det gör väl inget, du skulle ju kunna vara min pappa!”. Vi gick till sängs och pratade länge om vart vi ville resa och vart vi hade varit. Jag måste ha somnat.

Jag vaknade av att någon smekte min kind så försiktigt att det nästan inte kändes. Det var han, min granne, Tryggve. Jag låtsades såklart fortsätta sova för att se vad han skulle göra härnäst. Skulle han våga pussa mig? Kände hans hand vandra från min kind ner under täcket och smeka min mage med cirklande rörelser. Då låtsades jag vakna och tittade in i hans busiga ögon. Han såg lite orolig ut, trodde väl att jag skulle skrika åt honom att sluta, men faktum var att jag tände på honom. Jag njöt av att ha honom så nära inpå mig, njöt av att höra hans andhämtning. Så jag tog hans hand och förde den till mina läppar och mun, pussade försiktigt hans handflata. Han tittade först lite förvånat, men sedan intresserat på mig och la en prövande hand runt min nacke och gav mig en fjäderlätt puss på munnen. Tittade på mig med en kåt blick som jag besvarade med ett leende. Jag kysste honom och sedan var vi igång, trevande händer överallt och hans ivriga, brännheta kyssar på mina intimaste delar. Det var så det började. Det kändes så rätt, och han var bara min!

Nu stod vi alltså i en mörk allé och hade just stängt av strålkastarna. Det var kolmörkt ute, och skogens sus trängde in i tystnaden hos oss. Han satt och tittade rakt fram, djupt försjunken i tankar. Han såg så sorgsen ut att jag smög min hand i hans och han kramade den hårt, hårt. Så började han smeka min hand med tummen och det gick ilningar genom min kropp. Det blev en enorm laddning i bilen som hela tiden trappades upp. Jag la min andra hand på hans arm och smekte undersidan med kittlande rörelser och han såg på mig. Jag kunde inte urskilja hans ansiktsuttryck där i mörkret men jag vet att han log. Så drog han med mig till baksätet där det fanns tre säten i bredd och gott om utrymme, och jag kysste girigt hans ansikte. Han besvarade det med att lägga ner mig försiktigt på sätet och smeka sig ner mot brösten. Jag stönade av njutning när jag kände hans andedräkt genom det tunna linnet jag hade på mig. Det var augusti månad och väldigt varmt på dagarna. Han drog snabbt av mig linnet och jag drog av hans t-shirt och knäppte upp hans khaki shorts. När han la sin hand utanpå mina jeans shorts trodde jag att jag skulle sprängas av kåthet. This man is really turning me on! Snart var vi nakna och han började smeka min kropp med sina stora arbetarhänder. Så oerhört försiktig och vänlig i sina rörelser att jag bara längtade mer och mer efter att få ha honom inuti mig. När han kom till min fitta stönade jag högt och kastade huvudet bakåt i njutningen. Jag kände hans mjuka tunga cirkla runt, runt och lapa i sig av mina safter som bara flödade ur mig vid det här laget. Jag darrade och kved och spände mig var och vartannat och fullkomligen skrek när jag fick min första orgasm i hela mitt liv. Jag var tjugo år och hade aldrig lyckats få någon med min kille. När jag kommit tillbaka från orgasmens dimma så reste jag mig och tryckte ner honom på det heta sätet. Vandrade nerför hans mage och blåste lite varm luft på hans stora blottade ollon. Kysste, pussade, slickade på det och tog sedan kuken i munnen så långt in jag förmådde. Jag sög ett tag och ägnade sedan stor uppmärksamhet åt hans pung, där jag smekte och retades tills hans stön kom allt tätare. ”Vill du ha mig?” frågade jag med en retsam blick. ”Om!” svarar han grötigt. Så jag sätter mig på den ådriga kuken och känner den försvinna sakta i mig, centimeter för centimeter. När det är ungefär fem centimeter kvar så stöter han upp i mig och jag börjar rida i ett snabbt tempo. Åååå vad jag har längtat efter det här! Det blir lite stötigt i början men snart hittar vi ett bra tempo och hans kuk går som en kolv i mig, snabbare och snabbare. Jag smeker mina bröst och han flyttar sina händer från mina höfter upp till mitt ena bröst, smeker och längtar tills han får suga på det igen. När jag börjar bli trött så byter vi plats, jag sätter mig på sätet och han ställer sig på knä på golvet mellan mina ben. Stöter in den snabbt och hårt och så är vi igång igen. Han kysser min hals, ömt och kärleksfullt och ger mig en blick som visar att han är kåt, inte ens riktigt närvarande. Hans svettiga axlar glänser i månskenet och hans ansikte är upplyst så jag ser hur han njuter av att få vara i mig. Men efter en stund är han trött och vi byter plats, jag sätter mig på kuken i hans knä och vi knullar sakta och omsorgsfullt och njuter av varenda sekund tillsammans. Hans händer och fingrar på min blanka rygg smeker uppför och nerför, kittlar och rivs. Jag lägger mitt huvud på hans vänstra axel och biter honom lite lätt i örat. Han stönar lite och lägger plötsligt ner mig på rygg igen och han över mig. Våra kroppar pressas samman och vi ligger så och slickar varandra en stund, innan vi beslutar att det nog är bäst att få lite sömn. Så han lägger sig på rygg mellan mina ben med huvudet på min mage och varsin filt över oss. Solen går upp så småningom.

Veckan där i England gick alldeles för snabbt. När det är dags för hemresa är vi lite nedstämda och inte riktigt på humör, vi vill ju stanna längre! Men jag lovar honom en överraskning på båten hem, bara han lovar att se lite gladare ut. Och det funkade faktiskt. Nu gällde det bara för mig att hitta på någon bra överraskning… Jag funderade länge innan jag kom på det.

På kvällen var jag kvar i baren lite längre, sa åt honom att gå till kojs så länge eftersom han såg trött ut. Han tittar länge och misstänksamt på mig när jag säger det, men lommar sedan iväg. Jag hoppas på att han ska somna så att jag kan arbeta ostört! Och mycket riktigt, när jag kommer tillbaka fyrtiofem minuter senare ligger han och sover. Jag tar fram en behållare med grädde och en kopp varmt te. Sätter mig nedanför hans säng och kittlar hans kind så att han vaknar. Jag har släckt i taket så det är hel mörkt i rummet, man ser inte ens handen framför sig. Sedan hör jag hur det prasslar i sänglakanen och säger då högt ”Klä av dig naken”. Det blir tyst en sekund innan jag hör hur han drar t-shirten över huvudet och kalsongerna nerför benen. Han kastar plaggen på golvet och det blir åter tyst. Jag lägger då en hand på hans mage och känner hur han spänner den litegrann. Det var han tydligen inte beredd på. Jag greppar grädden och sätter mig mellan hans ben, samtidigt som jag skakar grädden för att det ska gå att kräma ut. När han känner något kallt och fluffigt på sig så grymtar han förvånat och jag kan inte annat än le. Bröstvårtorna, magen, penisen och insidan av låren blir applicerade av grädden. Jag tar en klunk av det varma teet och börjar slicka i mig. Sött och gott! Blandningen av kallt och varmt gör att han njuter, och jag känner hur han ryser och darrar under mig. Så försöker han röra mina bröst men jag drar mig undan. Det är han som ska njuta, det är ju hans överraskning. Han blir lite förvånad, men när jag kommer ner till insidan av låren så känner jag hur han pressar sig mot mig och hur gärna han vill ha min tunga på sin kuk. Jag går upp mot hans ansikte igen och hans styva gräddiga kuk dras mot min mage så att även jag får grädde på mig. Han tar sin hand ner till min mage och känner det, för den sedan till sin mun och smakar. Grädde! Jag ger honom en djup kyss och går ner mot mitt mål som inte är svårt att hitta i mörkret. Tar en klunk te till, och kysser hans ollon och pung. Mmmm vad jag njuter av att göra det här! Han stönar högt och får sin orgasm så fort jag tar den i munnen, hans salta säd träffar mig i ansiktet och på min mun. Sedan reser han på sig och ber mig ligga ner, för nu är det hans tur. Han gör samma behandling av mig efter att han slickat bort min sperma och grädden från min mage. Efter ett tag spricker jag av njutning och det känns som att jag exploderar, och kramar sängkläderna hårt. Han slutar inte utan kör istället in sin kuk och ångar på som om det var liv eller död det handlade om. Åh vad han var härlig, jag njöt i fulla drag när jag kände hans pung daska mot min rumpa hårt och snabbt. När han tycker att han inte orkar mera så kommer han upp till mig och jag känner hans penis vaja framför mitt ansikte. Jag tar den i munnen och känner mina egna safter reta smaklökarna. Avslutningsvis ger jag den en blöt puss, och Tryggve lägger sig ner bakom mig och omfamnar mig kärleksfullt.

När vi är hemma börjar skådespeleriet och vi låtsas som om inget hänt. Och än idag, två år senare har ingen fått reda på det, för vem skulle kunna tro att två stycken människor som det är så stor åldersskillnad på, kan älska med varandra??

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *