Trekanten med min praktikant

Det här jag nu skall berätta är något man bara läser om i Noveller ända tills det händer en. Mig hände det nu i sommar och jag vill nu berätta det för er.

Innan vi kommer till sommaren skall vi ta ett steg tillbaka och minnas våren nu. Jag jobbar som chef på ett litet företag som har hand om personal rekrytering och nu i vår fick jag en praktikant till mitt jobb. Bettan var en 23 årig pigg ännu studerande tjej. Brunett långt hår och trevlig uppsyn. Jag var 37 år och hade ögon för läckra tjejer.

Dagarna på jobbet gick bra och hon fick uppgifter av mig som hon skötte väl. Så en jobbfest på våren då vi bägge var lite småfulla möttes våra läppar och vi kysstes. En månad senare kan man väl säga att vi hörde lite ihop och träffades för små sköna sexstunder.

Det var som bakgrund. Nu till sommaren. Jag och min kompis Magnus, 36 år, skulle göra vår årliga båttur med hans båt och övernattning ute på holme. Jag hade berättat om min praktikant för honom och han tyckte jag var en ytterst lycklig man. Två veckor innan vi skulle åka frågade jag av Bettan om hon skulle vela ha besök av två män till hennes föräldrars sommarstuga. Hon log och svarade, jatack! Vi kom överrens att Magnus och jag skulle komma till hennes sommarstuga om två helger då hon var ensam där. Vi skulle komma på eftermiddagen, grilla lite, bada bastu. Jag fråga även om vi får sova över och hon svara att det gick bra om vi bara är snälla.

På lördagen kl 16, en varm och solig dag, gled vi in med båten i hamnen, Bettan mötte oss klädd i kjol och en tajt topp. Toppen som för övrigt visade hennes stora sköna bröst. Jag presenterade Magnus för Bettan och han log gillande. Vi gick biten till hennes sommarstuga och stämningen kändes i luften. Väl framme packa vi upp lite grejer och Magnus sa till mig, vilken tjej, vilken kropp och såna härliga bröst. Vet Magnus helt överförtjust i sköna bröst och jag ingen i läckra stjärtar, Bettan hade det bägge.

När Magnus gick ner till stranden för att sätta lite dryck på kylning i vattnet passade jag på att fråga Bettan vad hon gilla min kompis, hon svara han såg helt läcker ut, nästan som mig, log hon. Jag stalla en kyss av henne, av min tjej. Ja egentligen var vi inte ett par, men ändå kändes hon som min tjej.

Medan Bettan la eld i bastun så började jag och Magnus att ställa för grillen. Jag öppnade vin och vi skålade för en trevlig kväll alla tre. Vi åt och drack gott och njöt av den varma sommarkvällen. När vi hade plockat undan och suttit på verandan en stund så undra ja om inte bastun var varm. Magnus gick och kollade och jag passade på att kyssa Bettan och smeka hennes bröst liten medan Magnus var borta. När han kom tillbaka gick vi över till bastun som var 20 meter från sommar stugan. Kan nämnas att Bettans föräldrars villas grannar fanns at finna först 150 meter länge bort, så vi var lämnade i rätt lugn miljö.

Vi klev in i bastuns omklädningsrum och började klä av oss. Magnus och jag blev hel nakna, men till vår besvikelse hade Bettan en brunfärgad bikini under så hennes nakenhet fick vi inte. Dock ana vi desto mera vad som dolde sig under. Mmmh en sån tjej. Inne i bastun var varmt och skönt. Vi drack någon cider och öl och sprang i vattnet och svalkade våra kroppar emellan. Stämningen var hög och det var väl nu kvällen skulle avgöras vart den var på väg.

I bastun igen kysste jag Bettan lite medan Magnus såg på. Han föreslog sen att ho skulle vända sin rygg mot honom så att han fick massera sina axlar. Bettan tveka lite, men ände sig sen sittande mot min kompis. Jag såg han la sina händer på hennes axlar och började massera axlar, nacke och hår lite. Synen var eggande, samtidigt som jag kände en viss avundsjuka. Min tjej och hans händer OCH hon blunda och njöt. Jag ville vara med. Böjde mig fram och kysste henne. Kysste hennes mun, kinder hals och ner över magen. La min hand på hennes bröst utanpå bikinin och började smeka utan på. Såg på Bettan och märkte hon redan vara alldeles dimmig i blicken. Jag såg på min kompis och han bara log mot mig. Han såg min hand utan på bikinin och tänkte få slag. Jag vet han ville. För att reta honom lite så drig jag ner bikinin lite och blottade lite av Bettans ljuvliga bröst. Magnus stöna till, jag stöna till och Bettan stöna till. Alla var redan helkåta. Jag böjde mig ner och börja kyssa Bettans bröst medan Magnus smekte hennes axlar. Bettan andades tungt. Jag viska mot Magnus han skulle knäppa upp bikini bhn och så gjorde han och drog av henne bikinidelen. Han la sina hände om henne och om hennes bröst. Jag såg han var salig och helt upprymd. Han kupa henns bröst mot mig och jag kysste dem. Bettan var helt i trans och kan någon bli kåt så är det den här 23 åriga tjejen, som just nu befann sig i bastun med en 13 och en 14 år äldre man.

Mitt i stunden kom vi till sans för att svalka våra kroppar och ett dopp. Vi gick ner till havet. Bettan stod där med vattnet till låren i bara sin tajta bikinitrosa. Hennes kropp var blött och det bruna långa håret vått. Bröstvårtorna var hårda av det kalla vattnet och hennes hud solbrun av sommaren. Honung var färgen på hennes hår och guld var den hy som hon bar. Hon var den vackraste och sexigaste jag sett. Fick nypa mig en ung tjej med två medelåldersmän. Gick fram och kysste henne. UNDERBART!

Vi gick in i bastun igen. Magnus och Bettan upp på laven och jag stanna på golvet och började tvåla in min kropp och tvätta mig. Vid det här laget var det inte att dölja ståndet längre utan bara att se på henne och se hur hennes ögon följde min kropp när jag tvåla in mig. Jag föreslog att hon skulle komma ner på golvet och hjälpa mig och det tog inte långstund före Bettan stod mellan mig och Magnus på golvet. Våra händer tvålade in henne och ja sa att hon nog inte behöver sin bikinitrosa längre. Förde ner den sakta och Magnus och jag tänkte få kåtslag när vi såg hennes välrakade fitta med bara en liten brunett kortlippt toffs kvar på. När jag förde ner min hand för att smeka henne kände jag redan Magnus hand var där och lekte med hennes fitta. Vi blev som TOKIGA av denna härliga tjej och våra händer gled över hela hennes sköna kropp. Längs stanna våra händer på hennes bröst, stjärt och fitta. Bettan var helblöt i fittan när jag förde in ett finger och jag kände på samma gång hennes hand om min grova kuk. När jag såg ned såg jag hon hade Magnus kuk i andra handen. Sån tjej sån upplevelse. Vi sköljd av varandra tvål skummet och fortsatte smeka henne och hon oss. Bettan, min tjej, såg helt borta ut, Hon bara stön och andades tungt. Hon stod med stjärten mot mig och brösten mot Magnus. Av att jag stod så nära henne gled min kuk in under henne och jag kunde känna hennes fitta mot min kuk. Kuken gled över och längs med hennes fitta utan att åka in. Jag såg Magnus stod framför och smekte hennes bröst och Bettan runka hans kuk.

Stunden var åter underbar och till sist kunde jag inte hålla mig längre. Min grova kuk gled långsamt in i den trångaste underbaraste unga fitta som finns. Sakta centimeter för centimeter gled jag in i min tjejs fitta tills jag bottnade henne. Sen börja jag knulla henne hårdare och jag hörde hennes höga stön och såg hur hon knuffa ner Magnus på bastulaven och halvföll över hans kropp. Jag knulla henne hårt och sexigt och Bettan var så kåt så hon höll i sig i min kompis axlar för att inte falla omkull av kåtslag.

Så sa Magnus att nu går vi in i sommarstugan. Bastun för varm. Vi gick ut med Bettan mellan oss. Lite berusad och MASSOR kåt var hon. Vi fick leda henne för hon var hel borta av kåthet. Väl inne i sommarstugan hände allt snabbt. Vi var för kåta för att komma av oss. Magnus la ner Bettan i soffan, där hon halvlåg med särade ben. Jag böjde mig ner och började slicka hennes underbar fitta. Magnus lekte och kysste hennes bröst. Min tunga lekte, mjukt skönt nyfiket. Jag såg upp på Bettan som bara låg och stönade och stönade. Hon har sedan berättat att hon helt borta av stunden och visste bara av kåthet, kåthet, KÅTHET. Så böt jag plats med min kompis. Han slicka hennes fitta en stund och kysste hennes kropp. Så ser jag min kompis resa sig och ta tag om hennes ben. Jag ser på honom, jag ser på Bettan. Tänker han knulla min tjej och tänker hon låta det hända. I nästa stund ser jag Magnus kuk glida i n i hennes unga fitta och han börjar knulla henne härligt. Jag ser på Bettan och hon möter min blick. Vi ser på varandra och jag ser hur underbart kåt hon ser ut. Jag kysser henne och känner min kompis stötar i henne. Vilken upplevelse att se en annan man knulla min tjej, helt OTROLIGT!

Min kompis drar ner Bettan på golvet och fortsätter knulla henne helt. Jag står bredvid med världen stånd och hör henne stöna som aldrig förr. Jag tror i varje stöt han gör att hon skall komma. Kåtheten gör att jag inte klarar av att titta, jag går fram och för min kompis till sidan och kör direkt in min kuk i Bettan. Knullar henne hårt och min kompis smeker brösten med en hand och klittan med andra. Jag ser att det inte finns någon återvändo och hör hur Bettan HÖGT skriker ut sin orgasm, flod efter flod. Jag glider till sidan och säger till Magnus att nu hans tur knulla henne igen. Jag ville inte komma ännu utan njuta vidare. Medan jag ser Magnus och Bettan knulla skönt så hämtar jag madrasser ur sängarna och sätter ut 3 stycken över golvet framför brasan i spisen. Därefter ber jag Magnus lägga sig ner på madrassen och leder Bettan, ännu kåt, att sätta sig gränsle över hans kuk. När hon glider över Magnus kuk ser det helt underbart ut. Hon börjar rida så hennes bröst bara gungar. Kan väl minst sagt säga att jag och Magnus var helt upprymda och STORMKÅTA av synen, känslan och allt vi var med om.

Så gjorde jag något som jag alltid velat göra för en tjej. Ge henne kuk och tunga på samma gång. Jag bad Bettan vända sig. Rida Magnus med ryggen mot honom och sära benen. Hon gled ner över kuken igen och jag såg allt. Hur hennes blöta nyrakade fitta gled upp och ner över en kuk. Jag sära hennes ben ännu lite och gled ner och började slicka hennes klitta. Magnus kuk i hennes tränga fitta och min tunga som slickade hennes klitta och fitta så mycket jag kunde. Bettan stöna som aldrig förr och snart kom hon i den hörligaste orgasm jag sett. Åhh underbart stöna hon. Sen gled jag undan och Magnus ställde henne på alla fyra och börja knulla henne bakifrån. Jag ställde mig framför och Bettan greppa min grova kuk och börja suga den. Magnus knulla henne helt ljuvligt och jag vet att bakifrån knull är det bästa hon vet. Jag kände varje stöt hon fick av min kompis kuk när hennes mun sög min kuk. Bettan suger kuk så fruktansvärt härligt. Hon gör något med sina läppar som ingen annan tjej gjort. Sen hon sög mig första gången har jag varit helt såld. Så underbart, vet inte hur hon kan och gör det, men det är helt sanslöst!

Magnus knullar henne så på alla fyra och hon suger mig. Efter en stund vänder han på min tjej och jag rusar till och knullar henne i missionären. Jag knullar henne en liten stund, Magnus står bredvid. Så byter vi och han kullar henne, så byter vi igen. Min kuk kör i Bettans fitta och Magnus stiger vid sidan av hennes huvud och lägger sin mun och sina läppar om hans kuk. Jag ser han är på väg att svimma. Så byter vi igen. Magnus kör in kuken i fittan och jag hör honom stöna. Han knullar vilt och så drar han ut kuken och sprutar över min tjej. Han sperma sprutar ut över hennes brunbrända mage. Jag tänker för en stund, det är min tjej, fick han komma med henne över henne. Men så tänker jag inte längre. Synen blir för mycket. Jag stiger till mellan hennes ben, knuffar Magnus till sidan och knullar in i Bettans fitta, Knullar hårt 20 sekunder och sååå. Drar ut min kuk och sprutar floder över henne. Över min tjejs lilla fittbuske, bruna söta lilla mage, tunga stora bröst och lena hals. Helt otroligt, vilken orgasm!

Vi sjunker alla ihop små pussar Bettan och förklarar vilken porrtjej hon är och att hon helt fantastiskt makalös sexig och hon gett oss mera än man kan drömma om. Vi ligger så en stund tills jag känner min kuk hårdna igen av synen då Magnus på nytt smeker hennes bröst. Men det är en annan historia.

Hoppas du gillade äventyret jag berättade om. Vem vet, kanske jag skriver igen. För Bettan är ännu min unga porrtjej! Puss på dig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *