Var en duktig flicka

Du sitter i soffan och jag står en bit framför dig. Du säger åt mig att komma fram till dig. Jag tvekar men går långsamt fram till dig. Nu står jag precis framför dig. Du har tag om min midja. Du säger att jag har varit en olydig flicka och nu måste jag ta straffet. Jag kollar ner i golvet.

Kolla mig i ögonen säger du strängt och tar tag om min haka så jag tvingas se in i dina ögon. Du tar tag om mig så jag lägger mig ner över ditt knä. Drar upp min kjol. Du smeker mig över skinkorna en stund. Var en duktig flicka nu säger du. Så landar det första slaget på skinkan, du fortsätter så. Efter en stund blir slagen lite hårdare. Jag kvider till o rör på mig. Då trycker du ner mig så det enda som händer är att jag svankar mer.

Efter en stund upphör slagen o du smeker min rumpa som blivit lite röd nu. Du drar ner mina trosor och handen letar sig in mellan min ben. Jag särar och du masserar min klitta. Jag stönar högt och särar mer på benen.

Du säger åt mig att sätta mig på knä mellan dina ben. Du tar om min haka o tar in två fingrar i min mun o tvingar mig o öppna den. Du håller mig i håret samtidigt som du tar fingrarna långt ner i min hals som de går. Jag blir tårögd och mascaran rinner.

Du tar av dig. Jag sitter fortfarande på knä och slickar runt din kuk med min piercade tunga. Jag suger in den djupt, då tar du tag i mitt hår o knullar mig hårt i munnen. Sen slutar du. Jag stönar till av besvikelse.

Du lägger mig på rygg på sängen o jag särar benen så du ser allt och hela min rakade fitta. Du slickar mej hela vägen upp och ner. Du masserar mina bröst hårt. Jag stönar högt nu och kan knappast ligga still. Du biter lite i klittan. När du trycker in två fingrar i min fitta skriker jag till av upphetsning.
Du säger åt mig att ställa mig på alla fyra och jag lyder. Fortsätter slicka mig och trycker in tummen i min bak och två fingrar i min fitta. Jag svankar och stönar högt.

Nu låter du din hårda kuk glida upp o ner innan du tränger in i mig bakifrån. Du håller i mitt hår så jag svankar så mycket jag kan.
Du spottar mot mitt bakre hål och ett finger trycks in. Jag skakar av upphetsning nu. Ett till och jag stönar högt av smärta blandat med njutning.
Du slutar knulla mig, beordrar mig att stå still tills du kommer tillbaka. Jag undrar med ett pirr i magen vad som ska hända nu.
Så känner jag något kallt masseras in mot min bak och förstår vad du ska göra. Jag flämtar till. Din kuk som sakta pressar på. Jag känner hur min häck uppfylls av din kuk. Det är en smärtblandad njutning jag inte upplevt innan. Du håller mig fast, så även om jag hade velat hade jag inte kommit nånstans.
Jag börjar vänja mig vid känslan och du knullar mig hårt nu. Jag stönar för varje stöt nu. Min klitta masseras och jag känner hur hela jag drar ihop mig o jag spänner kroppen och kommer medans du fortsätter knulla mig hårt.

Du drar dig ur och tar mig hårt i nacken. Beordrar mig o suga. Jag suger och virvlar med tungan runt hela din kuk. Du munknullar mig tills du kommer i min mun. Jag sväljer allt jag kan o lite rinner utmed mungipan.

Jag ler. Detta var bara början säger du.

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *