Vår första gång tillsammans

Det var vinter och vi hade varit på samma fester flera helger i rad. Visst hade jag berättat för honom att jag var upptagen sedan tre år, och han att han inte var den sortens kille som stal en brud, oavsett om jag som han beskrev mig ”hade en riktigt het kropp”. Men mitt förhållande var tråkigt, vi var mer vänner än tillsammans. Matte hade sedan första kvällen haft ett gott öga för mig, det hade jag märkt, och fått höra från både hans och mina vänner.

Jag var inte ointresserad av honom heller, och det hade han märkt, förstås. Och en sen kväll bestämde vi oss, sittande under samma täcke i soffan på förfesten, att vi inte skulle följa med på krogen. Vi skyllde på att jag mådde dåligt och ändå snart skulle gå hem. Men i min hand under täcket kramade jag den hårda kuken under hans jeans, den enorma kuken jag inte kunde vänta på att få bli trädd på. Våra vänner beklagade att gå utan oss, men vi ryckte på axlarna då de lämnade lägenheten.

Genast sökte vi oss till hans sovrum och klev ner i sängen. Jag lade mig på rygg och han på sidan, intill mig. ”Jag spricker snart, som du har retat mig hela kvällen” viskade han och drog sitt mörka hår bakom öronen. Utan ord hasade jag försiktigt ner mina byxor och trosor och Matte ställde sig intill sängen, lättade på sitt nitbälte. Han klev ur sina trånga jeans och bulan i hans skrev restes rakt upp i en ståtlig, hård och ådrig kuk. Samtidigt som jag bara gapade av kåthet och häpnad kom ett sting av rädsla över mig. Jag hade aldrig sett en så stor kuk, och blev rädd att mitt lilla sköte inte skulle klara av den stora pålen. Naken lade han sig intill mig på sängen och kysste min hals. Matte såg på mig och förstod vad jag tänkte, han sa att jag inte skulle oroa mig, ”så blöt som jag var”. Och jag tittade. Redan hade jag blivit så blöt att min saft skapat en mörk linje under min rumpa, på hans vinröda underlakan. Jag rodnade och hans hand gled ner längst min smala midja, över låren och ner över min slätrakade fitta.

Enkelt gled hans långfinger in och jag skämdes nästan över hur våt jag var, men min kåthet kunde inte gömmas. Jag nästan skällde ut i ett stön över att bli berörd på det känsligaste av alla ställen. Länge penetrerade han mig och smekte mina bröst, och jag drog förhuden på hans kuk upp och ned, försökte intala mig själv att jag skulle klara av en så fet kuk i min lilla kropp. Han förflyttade sina händer till min urringning och med fingrar blöta av varm slidsaft masserade han mina bröstvårtor som var så styva som inte ens jag själv sett dem tidigare.

Jag kröp närmre honom, pressade min rumpa mot hans stock. Jag kände den mellan skinkorna, kände hur den dunkade hårt av allt blod som samlats i den. Sakta rörde jag höfterna i cirklar och gned hans kuk mellan mina skinkor och tillslut hade jag retat honom tillräckligt. Han hade bestämt sig för att komma in. Nu. Han tog bestämt tag om min stjärt och pressade in sig själv några centimeter, tills det tog stopp. Jag skrek rakt ut av vällust, trots att han bara fått in en liten del av sin stora kuk. Trots att jag var blöt som havet och kåtare än någonsin kunde han bara pressa in sitt sprängkåta ollon. Vi bytte direkt ställning från att skeda till att han skulle vara överst. Med djup ögonkontakt rörde han sig närmare och jag kände hans frustrerade stånd i öppningen av mig, men även här utan att komma in. Jag omfamnade hans axlar och pressade honom neråt, inåt, men utan framgång. Tysta låg vi tillsammans, han, antagligen besviken och jag, arg. Arg på mig själv för att jag inte ens klarade av att bli knullad. Våra hjärtan dunkade snabbt i otakt med varandra. I ilskeblandad kåthet tryckte jag ned honom på rygg, satte mina små handflator mot hans bröst och gränslade honom…

Mina små toppiga flickbröst var precis i höjd med hans ansikte då jag lutade mig fram, särade mina våta blygdläppar och lät mitt varma inre ännu en gång möta hans stora kuk. Hårt tryckte jag mig över honom och jag kände plötsligt hur spänningen brast och jag fick in det stora kukhuvudet och jag gled, sakta, sakta, ner över nästan hela hans stora mandom och hela mitt underliv värkte av kåthet. Äntligen fick jag ha honom i mig. Äntligen! Efter all spänd förväntan och alla försök kom jag direkt då han fyllt upp mig. Det kändes som att hela min kropp exploderade som en vulkan och varenda hårstrå på kroppen reste sig medan min fitta bultade och hårt kramade hans kuk. Jag hade inte blivit påsatt på månader, och aldrig påsatt som han knullade mig, och inte heller Matte hade fått fitta på en lång tid, och efter inte en så lång stund kom även han. Vig som en panter flyttade han mig över på mage, med kuken i mig och så började han pumpa, hårt, ner djupt i botten av min fitta, och hans tunga kulor daskade mig mot stjärten. Skinnet spände över hans kuk som hade stånd till max då han snabbt drog ut den och lät kaskader av sperma landa i strängar över min svankande rygg.

Utarbetade och slutkörda kröp vi ner intill varandra under täcket, andades häftigt och tittade rakt upp i taket. Leende och nöjda, men helt ovetande om att vi ett halvår senare skulle flytta ihop, skaffa hus och gård och fortsätta ha underbart bra våldsamt sex!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *