Världens underbaraste röv

Jag satt ensam kvar i skolan efter att ha gjort ett om matte b-kurs provet. klockan var väl runt fyra och det var redan mörkt ute. Det var i mitten av december och svin kallt ute.

Av någon konstig anledning så kände jag mig lite små kåt…nja egentligen var det väl för att jag hade lyssnat på när tjejerna i klassen hade suttit å snackat om vilka dom knullat i helgen. Eller rättare sagt en tjej hade suttit å snackat. Lisa, en liten tjej som såg bra ut och visste om det också. Alla tjejer i skolan hatar henne för att hon tror att hon är något och hela tiden sitter å snackar om vilka hon har knullat hela tiden. Lisa har blont axel långt hår och ett sött litet ansikte, fina ben och en otrolig rumpa. Brösten är inte speciellt stora men fasta och uppnosiga. Hon gillar ett visa upp sig och dom flest killarna i skolan ligger nog och runkar till hennes kropp i sängen, även dom flesta manliga lärarna för den delen.

Hur som helst jag var på väg ner till cafeterian när jag gick och tänkte på detta och vem svänger inte ut framför mig i korridoren om inte lilla Lisa. Kille som jag är så söker sig min blick direkt ner till hennes underbara rumpa! Hon har på sig ett par tighta mörk gröna byxor som smetar åt sig över röven, ett vitt linne och en liten skinnjacka som håret lätt hänger löst över.

Plötsligt flyger fan i mig och jag känner att jag bara måste knulla den lilla slyna. Måste fått hjärn släpp eller nått men jag ökar stegen i en ganska rask takt, framför oss finns ett par toaletter som blir perfekta för det endamål jag hade i tanken.

Jag kommer upp bakom henne och tar tag om hennes arm samtidigt som jag lägger handen om hennes mun och viskar i hennes öra ”Nu din lilla slyna skall du få det du älskar mest”.

Jag vräker in oss båda på toaletterna och jag känner hur hon stelnar till. Jag ger henne ingen tid att skrika utan flänger ner henne på alla fyra över en toalett med hennes arm i ett fast grepp bakom ryggen. ”Det tjänar ingeting till att skrika, det gör bara det hela värre” Hur mycket hon än ville skrika så verkar det ha stockat sig i halsen på henne för hon fick bara fram ett litet mummlande, ”snälla, snälla”.

Jag tar tag om hennes byxor och drar ner dom över hennes välformade röv. ”Får se nu vad du har åt mig här lilla hor Lisa”. Jag brar minna fingrar över hennes string över fitta och till min förvåning så är hon alldels sjöblöt. ”vad är det här nu då lilla Lisa? är du kåt? tänkte väl att du skulle tycka om tnaken att få lite kuk i dig. Nu får hon fram ett litet pipigt ljud ” snälla gör mig inte illa jag skall vara snäll, förlåt att jag har varit så bittchig”. ”käften slyna!” säger jag och sliter av henne trosorna. sömmarna spricker med ett ritsch. Jag tar fram min nu senthårda kuk och daskar den om hennes skinkor. ” Säg nu som det är, du vill smaka på den eller hur?” hon fortsätter med sitt snälla, snälla och jag börja gnida kuken mellan hennes blodfyllda blygläppar upp och ner, retandes. Tillslut så klarar hon inte att hålla emot längre utan nästa skriker fram till min för tjusning ” jag jag är en liten hora, snälla sluta retas med mig och kör in kuken för fan!”

”nog skall du få kuk din lilla hora stönar jag och driver in kuken tills pungen tar emot. Ahh jag trång å skön hon är. tar tag om höfterna och börjar stöta in och ut i långa drag. Nog är den lilla slynan kåt för hon möter varje stöt med en mot stöt så att pungen ger ifrån sig ett ljudligt klatchande. Lutar mig fram och börja massera henne små uppnosiga bröst samtidigt som jag viskar ” du gillar verkligen det hör din lilla slyna va? gillar att bli pumpad bakifrån som en liten hora”. mmm ja jag är en hora knulla mig som en hora. ta mig hårdt. kåt som jag är lyfter jag lätt på ena benet å ökar takten, smäller kuken djuppt in och drar den långt ut.Jag kan inte låta bli att se hur inbjudande hennes rövhål ser ut så jag låter henne suga på två av minna fingrar samtidigt som jag låter saliv droppa ner på hennes anus. Hon anar vad jag är på väg att göra så hon stönar fram ett svagt, ”Nej jag är oskulld där!

jag lugnar henne och säger att hon bara skall slappna av och njuta.

Jag dra ut kuken och placerar den mot hennes analgång som jag masserat upp med minna fingrar. Jag får pressa ganska ordentligt men så känner jag hur hon plötsligt slappnar av och kuken glider in i henne. AAAhh vad härligt trång hon är. Jag börjar så sakta knulla henne med långsama dra som jag ökar suksesivt.

Ju mer hon stönar desto mer slappnar hon av och ju lättare blir det att knulla henne. hon har nu kört upp tre fingrar i fitta och stönar och flåsar som den lilla slynan hon är. Jag känner den välbekanta illningen i ryggraden och pumpar på mer energiskt. Då plötsligt spänner hon hela kroppen och skirker ut sin orgasm. samtidigt som hon kommer så kniper hon åt så kraftigt med röven att jag inte kan hålla mig längre utan drar ut kuken och sprutar över hennes röv och svank. Har nog aldrig sprutat så i hela mitt liv. Lisa sjunker förnöjt ner över toaletten och jag tvättar mig och klär på mig.Innan jag går ut så vänder jag mig om til henne och säger ”är du snäll så kanske du kan få kuk i morgon oxå!”. Hon bara vänder sitt ansikte mot mig och ler brett!.

Detta var första och absolut inte sista gången jag knulla min kåta hor lisa. Vi höll i hopp i två månader av ständigt kullande innan vi gav upp och drog vidare. men en sådan röv har jag aldrig knullat sedan dess!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *