Vi knullade en underbar tjej

En kväll ringde jag på den Heta Linje som fanns då och kom att snacka med en kille, drygt 30 år gammal. Vi kom efter ett tag in på vad man skulle vilja göra och vidare till trekanter. Han berättade att han genom en BBS hade träffat en tjej, han hade själv ett förhållande, och att de två hade talat om saken. Peter, vi kan kalla honom så, fick mitt nummer, ringde upp och vi snackade en lång stund om detta. Han frågade om det var OK att hon ringde för att kolla vem jag var och kvällen efter hörde Lena av sig.

Vi pratade om allt möjligt under en timme innan hon sa att hon skulle prata med Peter så fick vi se vad som hände. Två dagar senare ringde han och berättade att de ville komma och hälsa på. Vi bestämde att de skulle titta över ytterligare två dagar senare och när den kvällen kom, och det ringde på dörren var jag verkligen förväntansfull. Peter visade sig vara en lång, smal kille medan Lena var en kurvig, bystig tjej på ca 25. Vi hälsade, satte oss i soffan i vardagsrummet och tog en kaffe medan vi lärde känna varann lite.

Peter tyckte efter ett tag att nåt borde hända så han vände Lenas ansikte, kysste henne och började krama hennes bröst. Han vände henne mot mig, höll henne om brösten bakifrån och frågade om jag inte ville känna så sköna de var. Jag ville ju gärna så jag smekte hennes bröst utanpå tröjan tills Peter hjälpte henne av med den och bh:n och ett par fina tunga bröst fanns plötsligt i mina händer. Jag smekte dem, slickade på dem, nafsade lätt på vårtorna medan Peter fortfarande höll sina händer kupade under dem. Lenas händer kramade mitt huvud och jag hörde små ljud från henne så det var tydligt hon njöt av min behandling.

Peter bad Lena resa sig och tog av henne byxor och trosor så att en härlig naken tjej fanns fram för oss. För att få lite bättre plats flyttade vi oss in i sovrummet där Peter var snabbast att ta av sig och Lena så fort han var naken satte sig på sängkanten och tog hans kuk i munnen. Jag klädde av mig och hon vinkade till sig mig, tog tag i min kuk, runkade den lätt innan hon släppte Peters med munnen och började suga mig i stället. Ett tag turades hon om mellan Petrs och mina kukar innan hon gapade stort och försökte få in båda huvudena samtidigt i munnen. Jag bara stönade. Lena är fortfarande en av de bästa kuksugerskor jag nånsin råkat på.

Peter och jag hade också talat om foto så han bad mig ta fram min Polaroid så han fick ta nån bild. Lena la sig på rygg i sängen och den första bilden blev av henne där innan Peter bad mig ta den bilden, lägga mig bredvid henne och visa henne den medan han tog en till. Lena tittade på sitt nakenfoto medan hon smekte sig själv mellan benen och Peter tog en bild av oss båda. Sedan bad han mig ta nån bild medan de knullade. Lena särade villigt på benen, Peter förde in sin hårda kuk i henne och började knulla med mjuka rörelser. Lena slog armarna om honom och stönade högt. Jag tog ett par bilder och satte mig sedan bredvid och smekte Lenas bröst.

Efter bara ett litet tag drog sig Peter ur och bad mig ta Lena. Han förklarade att han tände på att titta på. Lena särade åter på sina ben, denna gång för mig, jag drog ett par drag på min hårda kuk, satte ollonet mot hennes nu gapande hål och tryckte långsamt in den i den våta värmen. Peter gick ur rummet men kom tillbaka med en stol. Han placerade den bredvid sängen, satte sig sen på den och började runka medan jag knullade hans väninna. Lena juckade emot, höll hårt om mig och kysstes mycket djupt och hett medan min kuk rörde sig i hennes kropp.

Vi tog det lugnt, byggde långsamt upp känslan tills Peter stönade att nu var det dags. Han reste sig från stolen, kom fram till oss på sängen medan han fortfarande runkade och när jag reste mig på armarna för att se vad han ville så stönade han till och sprutade satsen över hennes bröst. Lena gapade och han förde sin kuk till hennes läppar och Lena sög och slickade den ren medan vi fortfarande knullade i en skön hetsande, sugande rytm.

Peter tog ett steg tillbaka och där låg Lena. Med hans sperma över sina bröst och min kuk i sin fitta. Jag fick en idé, tog med ett finger upp lite av Peters sats och förde fingret till lenas mun. Hon slukade det och slickade av all sperma. Så fortsatte vi. Peter lämnade rummet och Lena och jag knullade medan jag matade henne med hennes älskares sperma innan vi ökade takten och i ett våldsamt knullande kom jag i henne. Vi kysstes, innerligt, innan Peter kom in med ett par glas med kallt vatten, log och sa att vi nog behövde dessa.

Vi höll med, låg kvar där ett tag och pustade ut. Tyvärr så hade de den gången lite ont om tid men det blev flera tillfällen. Och bilderna, de har jag kvar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *