Avsugning i trapphuset

M hade varit min älskarinna ett tag nu. Mer än så, hon var min Slavinna och jag var hennes Härskare. Min önskan var hennes lag. Jag njöt av att ha henne i min makt och vetskapen om att jag kunde få henne att göra precis vad som helst. Hon njöt lika mycket av att lyda och göra sin Härskare nöjd. Hon var verkligen en riktig kåtslyna som inte drog sig för någonting.

Jag upphörde inte att förvånas över vilken underbar slampa hon var. Även om jag alltid anat det i hennes blick så är det inte något man går och antar om sådana som hon – en respektabel, kulturell kvinna i karriären med både man och barn. Mer än något tror jag dock det var hennes kåta ögon som fick mig att gång på gång vara otrogen mot min hustru med henne.

Det – och hennes lydnad som slavinna! Den här gången hade vi bestämt oss för att jag skulle komma upp till hennes kontor och vi skulle leka våra perverterade lekar där. Hennes kontor ligger centralt och vi hade flera gånger varit nära att utnyttja det i detta syfte. Med ett SMS meddelade hon mig att kusten skulle vara klar inom kort och att den sista av hennes kollegor var på väg att gå.

Jag styrde stegen mot hennes kontor och tänkte på hur jag skulle tvinga henne förödmjuka sig och tjäna mig på olika sätt. Jag är en mild Härskare och vi hade inget riktigt S/M-förhållande – inget våld var inblandat – men däremot förväntade jag mig, och fick, absolut lydnad från henne, min Slavinna. När jag nästan var framme vid hennes kontor pep det olycksbådande till i mobilen.

Det var ett nytt SMS där hon skrev att hennes chef hade bestämt sig för att jobba över. Åh nej! Vår härliga, syndiga stund tillsammans var hotad! Det fanns ingenstans för oss att gå och vi hade inte obegränsat med tid! Men jag var fast besluten om att jag skulle få behärska min Slavinna i varje fall en kort stund, så jag ringde upp henne. Fan också, sade jag.

Vad typiskt att det händer just i dag. Men, jag måste ha dig. Jag nöjer mig inte med det här. Kom ner till porten och möt mig. Ja, Härskare! Jag kommer, löd hennes lydiga svar. Bra! tänkte jag, hon är med på noterna och som alltid förblir hon en undergiven Slavinna. Vi möttes i porten till hennes kontor, som ligger på en gata full med fotgängare. Jag visste inte vart jag skulle föra henne, men vi gick ut och började vandra planlöst runt kvarteret.

Allt jag visste när jag tittade in i hennes underbara, entusiastiska ögon och såg hennes fylliga, sensuella läppar var att hon nu måste få föra sin Härskare till orgasm på ett eller annat sätt. Jag skulle inte stå ut med att gå hem i oförättat ärende. Vi måste kunna göra något! sade jag. Jag måste ha dig, nu! Men var skulle vi kunna vara någonstans? undrade hon. Jag såg mig omkring, men det såg ogästvänligt och kallt ut i gränderna – det här ägde rum i december.

Till slut såg jag bara en utväg: Vi måste kunna gå någonstans i ditt kontorshus, nån källare eller vind eller något. Kom så går vi tillbaka dit!Hon log pillemariskt mot mig. Det syntes att hon blev kåt av idén att tillfredsställa sin Härskare på en plats där det fanns risk att bli påkommen. Blandningen av upphetsning och rädsla som jag såg i henne, gjorde mig bara ännu kåtare och beslutsammare, det fanns ingen återvändo.

Vi gick in i huset och förbi hissen, vidare till en trappuppgång lite längre in i huset. Vi var båda så kåta att vi nästan skakade, men nedgången till källaren spärrades av en rejäl gallergrind. Vi stod där och tittade varandra i ögonen, otroligt upphetsade, båda två. Hon tappade sin väska och böjde sig ner för att ta upp den, på vägen upp strök hon ansiktet mot min nu styvnande kuk som trängde på innanför gylfen.

Jag tog tag om hennes axlar, drog upp henne och kysste henne hastigt. Hennes flämtande andetag fick mig att förstå hur hon längtade efter att tillfredsställa sin Härskare. Jag viskade i hennes öra: Åhh, min Slavinna… jag vill ha dig nu! Då hörde vi hur en dörr öppnades och en grupp kontorsslavar av en annan sort gick förbi utanför glasdörren, oskyldigt på väg hem för dagen. Vi insåg att det här inte var något säkert ställe.

Även om vi båda kände spänningen av att kanske bli upptäckta, ville vi i varje fall ha oddsen lite mer på vår sida. Vi gick uppåt i trapphuset, jag smekte min Slavinnas stjärt när hon tog sig uppåt framför mig – jag skulle vilja knulla henne där på en gång! Till slut nådde vi upp till den översta våningen.

Precis som på andra våningsplan fanns det glasdörrar där folk kunde gå förbi och skulle kunna se oss under den skarpa lysrörsbelysningen – det här var långt ifrån ett säkert ställe, men bättre än bottenvåningen. Vi föll i varandras armar och började kyssas våldsamt. Hennes kyssar var underbara, passionerade och fick mig att längta efter att köra in min kuk mellan hennes fuktiga, sexiga läppar.

Jag njöt av hennes parfym, som var precis lagom uppblandad med den mer sensuella doften av kvinna. Åh, din lilla slyna! Du gör din härskare såå kåt! viskade jag fram mellan kyssarna, medan hennes hand letade sig fram till mitt skrev och började smeka mitt stånd utanpå byxorna. Jag lät min hand glida ner och fånga hennes ena bröst, för att sedan vandra vidare ner till hennes fitta, vars safter fuktade hennes byxor, medan den andra mjukt smekte hennes kind och jag fortsatte att kyssa henne.

Hon var som berusad av kåthet och hennes simmiga ögon tittade in i mina. Vi var förlorade i kättja och hon ville bara tjäna mig, hennes Härskare, helt utan någon som helst tanke på vilka konsekvenser det kunde få! Hade någon kommit in i trappuppgången i det ögonblicket hade vi nog bara fortsatt och bjudit på en gratis liveshow. Jag behövde inte ens beordra henne att ta ut min vid det här laget stenhårda kuk, hennes långa fingrar, med pulserande mörkrött på naglarna, drog ner gylfen och släppte ut den i frihet.

Jaaa, nu ska du suga, ditt slampiga luder! Suga av mig i trapphuset i ditt eget kontorshus. Vilken härlig pilsk liten slyna du är!!! sade jag och tittade ner i hennes gnistrande ögon. Hon ville bara en sak nu: att tjäna sin milde Härskare. Ja, din Slavinna lyder! Din önskan är min lag! svarade hon och gick ner några trappsteg så att hennes huvud kom i rätt höjd framför min kuk.

Hon böjde sig fram och tog in den i sin mun. Det kändes underbart mjuk och varmt där inne och hon började sin sugning som är bland det bästa jag upplevt. Jag lade ena handen på hennes huvud för att, som det anstår en Härskare, ange takten och styra henne. Det är en underbar maktkänsla, i synnerhet när jag vet att hon njuter lika mycket av att låta sig styras.

Den andra handen kupade jag runt hennes bröst som jag smekte under tröjan och behån. Hon höll vant kuken i sin ena hand och slukade den nästan ända ner till roten. Jag stönade av vällust. Mmm, du suger så bra, min Slavinna! Du är duktig och lydig och gör som jag säger, viskade jag fram. Samtidigt pirrade det i hela mig av tanken på att någon skulle kunna komma på oss i denna något prekära situation – två nära vänner som är gifta var och en på sitt håll.

Det hade inte sett bra ut, men rädslan för detta spädde bara på vår upphetsning. Vi levde! Vi brydde oss inte om någonting, utan gjorde bara precis vad vi ville. Vilken befriande känsla – och så extremt galet och sexigt att stå där och låta en kåtslagen, slynaktig tjej stå och suga av mig i trapphuset på hennes jobb. Detta var verkligen något nytt.

Jag fortsatte att ge Slavinnan välförtjänt beröm, allt medan hon sög mig närmare och närmare klimax. Jag brukar skämma bort henne genom att spruta ner henne med min varma säd, vilket hon njuter av i fulla drag. Men jag förstod att det inte var så lämpligt denna gång eftersom hon skulle gå in till sin chef och fortsätta jobba över efteråt.

Därför ökade jag på takten på hennes avsugning och sade: Ja, min slampa, sug! Jag tror inte jag ska spruta ner dig idag. Istället ska du få svälja hela satsen! Men det gillar du väl också, ditt kåta stycke! Hon mmm:ade till svar och stirrade upp mot mig med en sexig, njutningsfull blick. Nu tog jag tag om hennes huvud med båda händerna och styrde dominant hennes avsugning medan jag kände hur jag kom allt närmare utlösningen.

Hon sög undergivet vidare. Hela tiden viskade jag till henne vilken härlig slyna och lydig slavinna hon var. Till slut spände det till i hela mina ben och det gick för mig i en veritabel explosion. Jag sprutade min sats rätt in i hennes mun och hon svalde girigt och såg glatt upp mot mig. Vilken lydig slavinna hon var!

Hon runkade ur det sista från mig in i sin mun och log sedan lojt upp mot mig. Jag kände mig otroligt avslappnad och tillfredsställd, även om jag inte hade fått knulla henne hårt, som jag tänkt. Plötsligt blev vi båda mycket medvetna om var vi befann oss och fick brått att ställa i ordning våra kläder.

Vi gick ner för trappan som i en bubbla och kysste varandra länge innan vi gick ut i hallen på bottenvåningen. Tänk att vi gjort vad vi just gjort! Vilken vansinnig grej! Och vi klarade oss ur det utan att någon såg oss (i varje fall vad vi vet…). Vi skildes åt vid ett gathörn och M gick tillbaka upp till sin intet ont anande chef som trott att hon varit ute och druckit en kopp kaffe. I själva verket hade hon svalt en sats sperma – ibland händer det spännande saker i det fördolda.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *