Rolig lek på party ön

Jag var på en så kallade party ö för några år sen och fick mej ett riktigt äventyr 🙂

Jag om min kompis Marie hade varit på stranden hela dagen och efter det druckit en hel del på balkongen innan vi gick ut denna kvällen, vi blev lite lata och gick till ett nytt ställe som var lite mindre, där verkade det vara ett nytt gäng som precis kommit dit för dom hade tävlingar mm men vi brydde oss inte så mycket tills jag såg den snygga killen som drog av sej sin t-shirt, vi gick fram för att kolla lite närmare och jag känner när jag reser mej upp att jag har druckit lite mer än vad som hade behövts.

Jag har ögonkontakt med killen när “lekledaren” skriker en bh! jag inser att han är med och tävlar och ser att han kommer springandes mot mej, får jag din skriker han till mej, jag sliter av min bh och ger den till honom han tar den och springer tillbaka och är först upp fram, alla killar kommer med varsin bh och lekledaren konstaterar att det gick väldigt snabbt för alla och att alla fick en bh, det här kan inte bli en dålig kväll skriker han direkt efter det skriker han trosor! killen springer till mej och jag är redan på väg att slita av mej mina, han är först den här gången också.

Nu vill lekledaren att alla som saknar sina kläder ska komma fram, när vi tjejer står där då får vi ett förslag om att hänga upp våra kläder i baren mot att få drickkuponger, jag tänker ok då betalar jag inget mer ikväll och känner mej rätt tänd av att alla där vet att jag är utan både bh och trosor!

Lekledaren frågar killarna om någon av dom fick se något kött och killen som fick mina kläder räcker upp handen och säger både när bhn och trosorna åkte av, jag känner mej faktiskt bara mera tänd av detta så säger lekledaren om du visar resten av alla här samma sak så får du en flaska schampange, i det tillståndet jag är nu så var svaret självklart jag drar ner min topp pch visar mina bröst samtidigt som jag drar upp kjolen och visar min mus för alla, jag tänker att nu räcker det för annars så ser nog alla hur våt jag är! (jublet är enormt där inne nu)

Lekledaren kommer med en flaska till mej och jag är precis på väg där ifrån när han frågar om jag känner killen som fick mina kläder, jag skakar på huvudet och går vidare när han skriker är du en fegis? jag tittar på honom och skakar på huvudet, kvitt eller dubbelt skriker han, ska jag visa mej igen det kan jag ju göra utan problem tänker jag och skriker dubbelt upp! och går tillbaka och känner verkligen att publiken ångar framför mej och dom vrålar rakt ut bara.

Jag har ett val åt dej 1 en dildo 2 killen som tävlade, va säger jag och tänker vad har jag gjort vad har jag gjort jag vill känna lukten av din mussaft säger han antingen på en dildo eller hans fingrar, dildon ser ut som att det är 2000 innan mej som har använt den fingrarna säger jag lågt och då inser jag att jag kommer att bli pullad av en helt okänd kille och massor med folk tittar på han kommer fram emot mej och ställer sej på knä och jag nickar mot honom han för upp sin hand längs mitt lår och jag är våt redan där men han fortsätter upp mot min mus och där sticker han försiktigt in 2 fingrar och för dom fram och tillbaka några gånger jag står bredbent och blundar och bara njuter då skriker lekledaren inget fusk visa vad du gör, i mitt huvud så tänker jag ja ja sluta inte fortsätt, killen tar tag i min kjol och drar upp den och visar min mus för alla samtidigt som han pullar mej sen drar han bara ut fingrarna ur mej och går bort till lekledaren och han luktar och skriker ge henne allt hon vill ha i baren!

Lekledaren säger till alla som tävlat att det finns ett rum bakom baren där dom kan tvätta av sej (tidigare tävlingar med shots mm) killen tar mej i handen och leder mej dit och där lägger han ner mej på en soffa och innan jag vet ordet av så han han trängt in i mej och knullar mej i långa djupa tag, jag njuter till 120% och ser att det står 2 killar och tittar på jag låter dom titta på men efter en stund så känner jag en hand på mitt bröst och tittar upp då står ena killen med en hård kuk i handen samtidigt som han masserar mitt ena bröst, jag är då så kåt så jag säger bara kom och han tycker in sin kuk i min mun! det dröjer inte lång stund innan jag har tre stycken kukar i mej samtidigt och då står det 3 personer som tittar på när jag blir knullad så, jag glömmer tid och rum och får orgasm efter orgasm, när en kille sprutat i min mun så kom det en ny och fortsatte tillslut så orkar jag inte längre och då är det bara en kille som knullar mej i min lilla öma mus innan han också sprutar den full, jag har sperma i håret på mina kläder och har blivit knullad av 6st killar, jag lägger mej bara tillrätta på soffan och somnar direkt.

Jag vaknar dagen efter av att någon knackar mej på axeln, det är lekledaren som står där och tittar på mej, mina bröst är fortfarande blottade och han frågar om jag vill ha något att dricka, jag nickar och känner att jag är lång ifrån nykter ännu. Jag får en dricka innan han säger att du måste nog gå nu, jag reser mej upp men det svartnar för ögonen jag böjer mej fram och tar tag i bordet, om du står kvar så där så är det fri bar för dej resten av veckan säger han och lägger sin hand på min rumpa som också fortfarande är bar, sen för han handen över musen och jag känner hur han plockar fram sin kuk och tycker den mot mus öppningen.

Han knullar mej och frågar om jag gillar snuskprat jag nickar bara till honom och han berättar vilken liten hora jag är och vad han ska göra med mej sen känner jag hur han blir stel som en pinne och sen drar han sej ur mej, kom nu säger han direkt så skjutsar jag dej till hotellet. Jag sov nästan ett dygn efter det här och jag var öm i musen och rumpan bra länge efter det här men jäklar vad kåt jag blir än idag när jag tänker på vad jag gjort!

Det här är helt sant och hände för 6år sen men jag åker fortfarande på semester en vecka varje år…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *