Den totala förnedringen

Denna historia utspelar sig för ett par år sedan men har etsat sig fast i mitt minne för alltid. Jag själv och min dåvarande flickvän reste till Turkiet en varm sommarvecka i Augusti. Vårt förhållande var relativt stabilt och sexlivet likaså. Jag hade upptäckt att jag kunde berätta sexiga fantasier för min flickvän, innehållande gruppsex och dominans och hon tände något enormt på det.

Flickvännen i fråga hette Sandra, 1.80 lång, välsvarvad som få, stora fylliga bröst, getingmidja och stora vackra läppar. Behöver jag tillägga att hon var av ex-Jugoslaviskt ursprung (dock född i Sverige). Med det utseendet drar man blickar till sig vare man vill eller inte. Fröken S. hade även provat på att modella lite i tonåren, men insett att bantnings-kapplöpningen inte var något för henne. Det var helt enkelt inte värt det.

Hur som hels så bestämde vi oss för att semestra i Turkiet. Dagarna flöt på med bad och solning dagtid, samt restaurangbesök och shopping kvällstid. En av de första kvällarna hamnade vi i ett bråk om vad hon skulle ha på sig för kvällen. Hon hade valt en ny klänning hon köpt som var extremt kort och med en stor urringning. Jag motsatte mig det hela och sa att ”den är perfekt om man är hora och vill ha så mycket kuk som möjligt under en kväll”. Klänningen hängde ändå med ut och blickarna samt förslagen var många. Ju längre kvällen led desto mer irriterad blev jag på detta scenario. Jag började planera för en hämnd som skulle få fröken att bli avtänd på sex för all framtid, trodde jag…

Två dagar senare fick jag min chans. Vi hade som vanligt varit och badat och kom hem till hotellet vid sex-tiden. När vi passerade baren/lobbyn noterade jag två gäng med killar som satt där, tre grabbar som såg ut att vara svenska, samt tre turkiska grabbar. Båda gängen satt och drack öl och verkade ha allmänt kul på grabbigt vis. Jag och flickvännen gick upp till rummet för att duscha och fräscha upp oss inför kvällen. Dock så var mina planer för kvällen helt annorlunda än hennes. När vi kom upp på rummet och började klä av oss tänkte jag att det är ”nu eller aldrig” och skulle börja sätta min djävulska plan i omlopp…

Sandra klädde av sig, och jag kommenterade med att jag skulle vilja se henne komma ut från duschen med ordentligt rakad fitta. Hon tittade på mig som ett frågetecken, men jag förstod att hon självklart skulle göra det.

När hon gick in i duschen öppnade jag tyst dörren till hotellrummet och sprang ner till baren.
De två gängen var fortfarande kvar och mötte nu varandra i biljard. Med ingen tid att förlora så stegade jag fram och talade om min plan.

Två minuter senare smög jag själv plus sex andra killar in på vårt hotellrum. Jag förpassade de andra till balkongen och försåg dem med lite drinkar.

Efter några minuters väntan kom Sandra ut från duschen. Hon anade ingenting, kom insvept i vitt badlakan och utan tanke på att det kunde vara någon annan i rummet. När jag sa att jag ville se om hon rakat fittan ordentligt så vägrade hon. Det fick jag minsann upptäcka vid senare tillfälle. Då talade jag istället om att jag hittat ett gäng kompisar som vi skulle gå ut med ikväll och de skulle visa oss runt i stadens nattliv. Sandra tyckte det var en bra idé ända tills jag talade om att de redan var här.

-”Var då ?”
-”Dom sitter på balkongen och dricker en varsin drink. Jag bjöd upp dom från baren.
– ”Du är inte klok !!! Du kan väl inte bjuda upp vem som helst till rummet ?
– ”Jodå, klart jag kan.

(återger stora delar av berättelsen på svenska blandat med engelska även fast hälften var på engelska/mycket knagglig engelska)

– ”OK. Då får du se till att dina vänner håller sig på balkongen medan jag gör mig i ordning och byter om.

– ”Sorry darling, det funkar liksom inte. Jag har precis talat om för dem att jag har en villig liten knullfitta här uppe som skriker efter kuk, och har förudmjukat mig genom att klä sig så slampligt tidigare att hon inte förtjänar mer än att utnyttjas tills dess att hon ångrar sig.

– ”Va ???? Är du trög eller ? Vad menar du ?

I samma stund kommer de sex killarna in från balkongen. De ser flickvännen i fråga och knullar henne med bara blicken. De turkiska gänget om tre killar är mest vågat och undrar:
– ”Can we fuck the whore anyway we want to ?”
– “Of course you can ! She is nothing but a cheap whore, waiting to get filled with dicks. Two days ago she was wearing such a dress that you could actually believe she had “fuck me – I’m a cheap whore” stamped in her forehead !!!”

Samtidigt tog jag tag i Sandra och slet av henne badlakanet. En enkel sak eftersom hon inte var beredd på det och badlakanet var otroligt litet. Hon stod nu naken framför sju killar (inklusive mig själv) och kunde inte få fram ett ord.

Den första som sa något var (inte helt oförutsett) en av dom turkiska grabbarna. Han tycket att hon borde visa upp sin fitta ordentligt för oss alla. Förståeligt nog, så vägrade min flickvän i det chocktillstånd hon befann sig i. Men…. nu började situationen bli helt ohållbar. Min flickvän stod helt naken framför sju mycket kåta killar som från mig hade fått bekräftat att hon var en hora, villig att bli knullad på alla sätt. Det är en underdrift att säga att hela situationen gick överstyr….

Jag sa lugnt till Sandra att det är förmodligen bättre att göra dom till viljes än att streta emot. Hon nickade inte ens till svar. Den modigaste av turkarna gick nu fram till henne och sa:
-” Your cunt is not shaved enough, go back to the toilet and do it again…”

Sandra hade rakat sig, men långt ifrån allt var borta, hon hade lämnat tillräckligt mycket för att dom här killarna skulle tycka att det var ok. Jag beordrade henne tillbaka till toaletten med ordern ”Se till att raka dig ordentligt och måla på ansiket mer så du verkligen ser ut som en billig hora…”
-” Är du dum eller ? Vad är det som händer ? Du får se till att dessa jävla idioter försvinner härifrån direkt.
– ”Sorry, men så kommer det inte att bli. Dom förväntar sig (och har betalat) för att få knulla dig, och dom lär inte gå härifårn innan det är gjort.

-”Get the whore into the bathroom and let her shave her fucking cunt so we can get moving sometime…”

När det gått tio minuter och Sandra fortfarande inte har kommit ut är det läge att själv gå in.
-”snälla söta rara, vad är det som tar så jävla lång tid ? Förstår du inte att ju längre tid det tar och ju mer du säter dig emot desto värre kommer det att bli ??? ”Se till att raka din lilla luder-fitta nu så att dom blir nöjda.

-”Jag kan inte…”
-”Vaddå kan inte ?”
– ”Jag kan inte raka bort allt. Det ser för porrigt ut. Jag vill inte se ut som en porr-tjej.”
– ”Min vän, du rakar bort allting nu och du gör det direkt annars kommer dom att göra det, och det kommer inte bli någon trevlig upplevelse.

Sakta men säkert börjar hon raka av det som finns kvar. Jag noterar en skräckblandad förtjusning i hennes ögon inför hela situationen. När hon väl är klar (eller när hon tycker hon är klar);
– ”Du har ju inte rakat allt ? ”
– ”Nej, jag vägrar ! Om jag rakar allt kommer jag känna mig som en porr-hora, och det vill jag inte.
– ”Du är en porr-hora för tillfället darling… Du kommer förmodligen få så mycket ikväll att du inte kommer gå ordentligt på flera dagar. Raka resten nu också så ska du nog se att det blir ok.
– Nej, jag kan inte !!!
– Lyssna på mig… Oavsett om du vill eller inte så kommer dom knulla dig tills du inte vet vad heter. Om du kommer ut från toaletten utan att ha rakat dig så kommer allting att bli mycket värre än vad det redan är. Tänk efter nu… raka fittan ordentligt, gå ut till dom och låt dom göra vad dom vill så är det över sen.
– Ok. Om jag rakar bort allt, visar mig för dom, kommer dom att gå då ?
– You wish !!! Klart dom inte kommer att gå. Dom är här för att knulla din lilla luder-fitta tills du inte kan gå. Det enda du tjänar är att de kanske är lite snällare eftersom du rakar hela fittan åt dom. Å andra sidan tycker jag att du ska krypa ut på alla fyra och tala om för dom att du är en billig hora som förtjänar att bli utnyttjad.
– Du är inte klok !?!?!
– Jodå, och först ska du låta mig spruta dig i ansiktet så du kan gå ut till dom med rakad fitta, nersprutat ansikte och tala om att du vill bli utnyttjad…
– Inte en chans !!!
– Om du går ut och *inte* har nersprutat ansikte och *inte* har rakat hela fittan så kommer garanterat hela gänget att tvinga dig till saker du inte ens kan drömma om. Om du bekänner för dom att du är ett billigt sprut-luder och om du kommer ut med helrakad fitta och sperma i ansiktet så kanske dom uppför sig lite bättre.
Författarens kommentar:
Detta är en sann historia. Flickan i fråga blev otroligt utnyttjad, på gränsen till våldtäkt. Hon sa efteråt att; ”det var det bästa och det absolut värsta jag varit med om…”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *