Oväder och bondage

En blixt lyste upp himlen, och strax efter den kom knallen. Strömmen försvann. Jag hoppade till. I vanliga fall tyckte jag det var mysigt med åska men detta oväder hade kommit snabbt och jag hade inte hört nåt på nyheterna heller. Jag sprang runt i stugan och drog ur alla sladdar till tv, telefon, datorn och stereon. Blixtarna avlöste varandra liksom åskknallarna och så kom regnet, det lät som himlen öppnade sig, det fullkomligen vräkte ner. Jag gick på ljus jakt med ficklampan och var tacksam för att det fanns så många ljusstumpar kvar. Jag satte dom överallt och snart såg det riktigt mysigt ut med alla levande ljus. Lågorna kastade långa skuggor på väggarna och en del såg ut att dansa nästan rytmiskt. Som tur var så hade jag eldat lite i den öppna spisen och fått in en del torr ved så jag behövde nog inte frysa.
Jag suckade lite, tog en filt Och kurade ihop mig i soffan. Jag lutade huvudet tillbaka och blundade. Jag hade inte länge suttit så förrän det kom en åskknall som fick mig att skrika till av förfäran.
Det lät som den slog ner i stugan. En massa dumma tankar började snurra i mitt huvud och jag började känna mig liten och försvarslös. Det kom ännu en och jag kurade ihop mig så mycket jag bara kunde för att inte synas kändes det som. Bara jag gjorde mig mindre synlig så kunde inget hända tänkte jag. Jag hörde mig själv viska att jag inte vill vara ensam längre, vill inte vara ensam. Jag hade kunnat ge vad som helst för att få sitta i någons trygga famn just nu. Åskan låg precis över stugan nu och det small så att rutorna skallrade, vinden ökade och regnet tilltog. Jag snyftade tyst och kände hur en tår letade sig ner för min kind, Jag lade armarna runt mina ben och knep ihop ögonen.
Plötsligt började det banka på ytterdörren, jag blev livrädd. Jag hörde någon ropa något men jag kunde inte höra vad. Jag reste mig och gick tveksamt mot dörren. Hjärtat galloperade av rädsla och när det bankade på dörren igen så drog jag mig baklänges.
– Snälla!!!! Öppna dörren, jag är skadad!
En mans röst hördes genom vind, regn och åska, och han lät skärrad.
Jag gick på nytt fram till dörren. – Hurdå skadad? Undrade jag
– Jag blöder och behöver hjälp!

Jag brottades med mitt samvete, han kunde ju faktiskt vara en kriminell typ! Men och andra sidan så kunde han ju vara skadad och att inte hjälpa honom skulle nog få mig att må dåligt resten av livet.
– OK, jag öppnar sa jag och högg tag i en käpp som stog innanför dörren, bara utifall att. Jag låste upp och öppnade sakta, hela tiden beredd på att han kunde störta in och göra precis vad han ville.
Men jag hade inte behövt oroa mig så mycket, utanför stog en kille i risigt skick, i bara skjortan och alldeles dränkt. Hans ena skjortärm var sönderriven och det rann blod nerför armen. Synen fick mig att glömma allt vad försiktighet hette och i ett raskt kliv var jag ute på trappan och puttade in honom i hallen med milt våld.
– In med dig! Sa jag.
Han grymtade till av smärta, tydligen hade han ont på fler ställen.
– Vad har du råkat ut för? Frågade jag när vi väl var inne i värmen. Men istället för att låta honom svara så fortsatte jag att babbla.
– Herregud du är ju genomvåt och iskall, du måste få av dom här kläderna och vi måste lägga om ditt sår…….
Nu var det jag som lät skärrad istället och om jag hade tittat på honom just då, så hade jag sett att han tittade roat på mig men det gjorde jag inte utan jag började helt sonika knäppa upp det som var kvar av hans blöta skjorta. Sen drog jag med honom ut i köket.
– Sätt dig, sa jag och pekade på en stol. Han lydde.
Jag tog fram en stol till mitt medicinskåp, klev upp och började rota efter Desivon och bomull och medans jag stog där på tå så blev jag snart medveten om hans blickar på mig. När jag sträckt mig upp i skåpet så hade min tröja glidit upp och blottat min jeansbeklädda rumpa som just i dessa jeansen var ruskigt välformad.
När jag klev ner från stolen så försökte jag att låtsas som ingenting men det var svårt och mina kinder var blossande röda. Jag log förläget och harklade mig. – Här har jag hittat lite grejer som vi kan göra rent ditt sår med, sa jag. Nu tittade jag på honom för första gången, han var mörk, nästan svart i håret, kortklippt, färgen på hans ögon var svår att se men dom såg ganska mörka ut i det dunkla skenet från alla mina stearinljus.
Han såg ut att vara mycket äldre än mig, men fortfarande både stilig och väldigt sexig. Jag attraherades av honom. Hans skjorta hade jag ju redan knäppt upp och nu påpekade jag att den måste av, han nickade och gjorde ett försök att själv få av den men det var inte enkelt eftersom den klistrade sig fast mot hans kropp. Han grimaserade av smärta och jag kunde inte låta bli att hjälpa honom.
Jag la mina händer på hans axlar och noterade hur bredaxlad han var, med mjuka händer lirkade jag försiktigt av honom den. Jag satte mig sedan på knä vid sidan av honom och tog tag i hans arm, rev av lite bomull och fuktade med desivon. När jag försiktigt började göra rent såret så drog han efter andan
– Oj, förlåt! Sa jag..det var inte meningen att göra dig illa.
– Det är okej, svarade han. Hans röst var mörk och hes.
Jag tog det ännu mer försiktigt och när såret var helt rent såg jag att det nog borde sys. Men när jag sa detta så skakade han på huvudet.
– Nej, sa han bestämt, bara dra ihop det så klarar jag mig sedan.
– Ursäkta att jag frågar men vad har du gjort egentligen??
Han såg på mig och jag såg något sorgset i hans ögon och jag ångrade att jag hade frågat.
– Du behöver inte svara sa jag snabbt.
Han såg lättad ut.
– Tack sa han tyst.
Jag la min hand på hans axel och kände att han fortfarande var kall. Hans jeans var genomvåta och jag tänkte att vad han än har gjort så kan jag inte släppa iväg honom i detta skicket.
– Du är iskall, sa jag, vill du ta en varm dusch??
Han såg forskande på mig. – Gärna, om det inte är för mycket besvär?!
Jag log.
– Absolut inte! Kom……
Jag gick före ut till badrummet och tänkte tända ljuset men kom snart på att det inte fanns någon ström. – Du får duscha i skenet av mina stearinljus, sa jag.
Han skrattade lågt. Det gick som en stöt genom mig när jag hörde hans skratt. Vi tände fler ljus och satte in dom i badrummet, det blev jättemysigt.
– Jag ska hämta lite torra kläder till dig, badlakan finns i badrummet, och ….Nettan heter jag förresten, sa jag. Han såg på mig, riktigt studerade mig och jag kände hur jag rodnade, jag försökte hålla kvar hans blick men hans ögon hade en sån inverkan på mig så jag var tvungen att vika undan. Förläget leende tittade jag ner i golvet. Han kom fram till mig och lyfte upp min haka, tvingade mig att se honom i ögonen.
– Tack Nettan, sa han mjukt och lät ett finger glida längs min käklinje. Jag snurrade runt och skyndade mig ut ur badrummet innan han skulle se vad jag tänkte men det var nog redan försent.
Den här mannen har förmågan att läsa mig som en öppen bok kändes det som. Jag gick in i sovrummet och sjönk ner på sängen. Jag kände hur mitt hjärta slog hårt i bröstet. Pulsen hade stigit och det dunkade i tinningarna.
Mina tankar skenade iväg och snart satt jag och funderade på hur det skulle vara att duscha tillsammans med honom, jag blev alldeles het av den tanken. Men nej, så ficka jag inte lov att tänka sa jag strängt till mig själv.
Jag gick bort till garderoben och började kolla om jag hade nåt som kunde passa honom. Jag hittade en långärmad mörkblå herrtröja faktiskt och ett par svarta träningsbyxor i Wct. Det fick duga. Sedan kom jag ju på en sak och skrattet kom bubblandes, det gick inte att hejda och snart stog jag och skrattade högt för mig själv.
– Vad är det som är så lustigt? Hans röst var låg och road. Jag vände mig om och blev alldeles stum när jag såg honom, han stog lutad mot dörrkarmen med endast badlakanet virat runt midjan, han var fortfarande våt på överkroppen, hela hans bröst var täckt av små vattendroppar som glänste i skenet av stearinljusen. En doft av härligt nyduschad man svepte in i rummet. Jag harklade mig.
– Jo jag hittade ju lite kläder till dig men tyvärr så har jag inget du kan ha under byxorna, sa jag och började fnissa.
– Ok… hmmm… men jag brukar inte ha nåt under, sa han och tittade på mig som för att kolla min reaktion.
– Va?! Näh… sa jag fånigt. Sedan rodnade jag igen.
– Du är då ruskigt söt när du rodnar, log han. Jag kände mig som en tonåring, ååhh! Jag hatade att rodna.
– Jag hoppas att detta passar, sa jag i ett försök att byta samtalsämne och sträckte fram kläderna till honom. Han kom emot mig och jag höll andan. Det spelade ingen roll att jag inte visste vem han var eller var han kom ifrån, att han var en total främling som egentligen skulle kunna göras vad som helst med mig… jag ville ha honom! Varenda millimeter av honom ville jag smeka och kyssa. Han måste ha känt vad jag kände för han sträckte ut sin hand för att ta kläderna, tittade mig djupt i ögonen och tog sen tag i min arm och drog mig häftigt intill sig.
Hans ena arm smög sig runt min midja och den andra lyfte på nytt upp min haka så att han såg mina ögon.
Herregud, hans ögon var som två djupa brunnar och det var svårt att konstatera färgen på dom för det skiftade hela tiden. Jag la mina armar runt hans nacke och jag jublade av glädje inombords när jag kände hans läppar mot mina. De var mjuka och undersökande, hans tungspets smekte konturerna på mina läppar och jag kunde inte låta bli att stöna svagt.
Jag smekte hans nacke, hals och axlar. Han lät sina händer glida ner till mina skinkor och tryckte mig hårt intill sig, han kysste mig hårt och krävande den här gången. Han lyfte upp mig och jag slingrade mina ben runt hans höfter, han bar ut mig i vardagsrummet och satte ner mig i soffan. Sedan stog han bara och tittade på mig.
– Du gör mig galen kvinna, sa han med låg röst. Jag rös av välbehag, han hade nog den sexigaste röst jag hört. Han vände sig om och gick bort till den öppna spisen, brasan hade nästan slocknat och han kastade in några vedträn. Jag studerade honom i det skumma skenet, såg hur hans muskler arbetade vid varje rörelse han gjorde, hans hud skimrade på ett konstigt sätt nästan som om han var insmord med guldockra. Han var ganska mörk i hyn, kanske hade han solat.
Han stog med ryggen åt mig och tittade på brasan en stund, sen vände han sig om och tittade på mig. Jag kände hur hans blick trängde igenom mig och hur hela hans väsen uppfyllde mig. Jag reste mig upp utan att veta varför, blundade och lutade huvudet bakåt.
Mina händer sökte sig till brösten och jag smekte dom utanpå tröjan, jag kände en lust som jag aldrig känt förut. Han ställde sig bakom mig, han kysste mig lätt i nacken och på halsen. Hans händer smekte mina bröst samtidigt som mina egna händer gled ner mellan mina ben, jag kunde känna hur het jag var genom jeansen.
Han tog tag i min tröja och drog den över huvudet på mig, mina bröst var nu i full frihet. Bröstvårtorna var uppnosigt styva och när han nöp mig lätt i dom så kved jag högt. Jag kunde känna hur hård han var mot min stjärt, jag försökte vända på mig för att komma åt och smeka hans hårda lem men han höll mig fast i ett milt grepp:
– Nej, viskade han, du står kvar så! Han lät bestämd och kåt.
– Men jag måste få känna på dig! Sa jag och gjorde ett nytt försök att vända mig om. Han tog ett stadigt grepp om min midja och tryckte sig hårt intill mig som om han stötte in sin lem i mig.
– Du ska få känna mig tids nog, flicka lilla… han började knäppa upp knapparna i mina jeans och drog sen ner dom till golvet, jag klev ur dom och stog nu där i bara trosor, fortfarande med ryggen emot honom.
– Du är så vacker, sa han och började smeka mig över hela kroppen.
Hans händer gick på upptäcktsfärd över min rygg, axlarna, utefter armarna, han flätade samman sina fingrar med mina, smekte mig över höfterna ner över utsidan på låren, han smekte mig ner över vaderna och upp igen fast på insidan låren den här gången.
Någonstans på vägen åkte mina stringtrosor av. Jag flämtade högt av ren åtrå när han nådde den högsta punkten mellan mina lår, men han undvek naturligtvis att röra mitt längtande sköte, han retade mig och jag älskade det. Helt plötsligt lyfte han upp mig i famnen och gick närmare brasan, han la försiktigt ner mig på filten som låg på golvet, sedan särade han mina ben och satte sig på knä mellan dom. Han sträckte sig fram och smekte mina bröstvårtor styva som små vildhallon.
Han lutade sig över mej och smekte mitt ansikte försiktigt, jag nafsade lekfullt efter hans fingrar och han lät sitt långfinger glida in mellan mina läppar. Jag lät tungan leka med det, sög ömsom mjukt och ömsom hårt och jag märkte att han reagerade som jag ville.
Hans andetag blev tyngre och hans redan hårda lem tycktes bli om möjligt ännu hårdare. Han drog ut sitt finger och kysste mig istället samtidigt som han lät sin hand glida neråt mot min mage, jag besvarade kyssen och pressade kroppen mot honom men han höll mig på ett stadigt avstånd på ca 30 cm. Jag gnydde högt.
– Vad vill du min kåta lilla …? Mumlade han mot min hals men han avslutade aldrig meningen.
– Slyna… viskade jag upphetsat, din kåta lilla slyna.
Han tittade på mig ett ögonblick och log sedan.
– Mmmm… så du gillar det? Jag misstänkte nästan det”…
Han bet mig ganska omilt på halsen som för att betona att han hade haft rätt. Jag ville smeka honom på samma sätt som han smekt mig men han vägrade, han låste fast mina händer i ett enhandsgrepp över mitt huvud sedan hittade hans tunga min och det blev en krävande dans, han nafsade mig i tungan och jag var inte sen med att nafsa tillbaka.
– Du ska sluta och vara så kaxig, sa han med ett flin.
– Vaddå? Undrade jag.
– Hon kanske måste bli straffad om hon inte gör som jag vill! Han sa detta samtidigt som hans tunga sökte sig neråt mot mina bröst, han hittade mina styva vårtor och började leka med dom.
– Aaaahhhhh… jag stönade högt och försökte vrida mig loss ur hans grepp men det var ju lönlöst insåg jag snart . Ju mer jag vred mig desto mer krävande blev hans mun och tunga och snart nafsade han hårt i mina vårtor. Jag jämrade mig av både smärta och njutning. Jag kände att mitt våta sköte ville bli behandlat av honom.
– Slicka mig! Viskade jag hest.
– Mmmmm… när jag vill så gör jag det, svarade han och hans grepp hårdnade om mina handleder.
– Du plågar mig juh, sa jag desperat.
– Och du gillar det eller hur?
– Hur kan du tro det??
– Därför att jag vet vad du behöver…jag känner det, viskade han med läpparna tätt mot mina. Just då hann jag inte fundera på vad han sagt.
Han kysste mig hungrigt och pressade sin kropp mot min, jag kände hur styv hans lem var och jag försökte trycka mig mot honom, han flinade
– Vänd på dig! Sa han myndigt. Hans grepp om mig lossnade, jag lydde och blev ståendes på alla fyra med rumpan mot honom, han smekte mina höfter och mina skinkor, jag gnydde svagt av lust.
– Svanka mera, sa han och jag svankade ännu mera, han särade på mina ben och smekte mig på insidan låren, han nöp mig lätt i ljumskarna.
– Mmmmmm… jag vill känna dig, stönade jag.
– Det ska du få, min lilla kåta slyna men inte än, svarade han retsamt. Jag andades tungt och gjorde ingen hemlighet av att jag njöt för fullt av hans något hårda framtoning, små kvidande ljud undslapp mig hela tiden. Gud..jag längtade efter honom, jag ville känna hans hårda kuk fylla mitt kåta hål, och inte bara där utan de andra två hålen också.
Han stog på knä bakom mig, höll hårt om mina höfter och pressade sin kuk mot mig. Hans stora, varma och samtidigt krävande händer smekte min svankande stjärt, vidare upp på ryggen och upp mot nacken.
Han tog ett fast grepp om mitt hår och vände på mitt huvud så att jag kunde se honom, hans ögon glittrade i skenet från brasan.
Jag älskade när någon tog tag i mitt hår på det viset… hans grepp hårdnade lite för att sedan lätta igen, jag fick ståpäls av det och jag gnydde som ett djur.
– Nu, min lilla slyna, ska du vara alldeles tyst och bara njuta av det jag gör, sa han. Utan att tänka mig för protesterade jag.
– Men jag kan inte vara tyst när jag njuter! KLATSCH! Det sved förfärligt och eftersom jag inte var beredd så blev jag helt bestört.
– Du skulle vara tyst! I fortsättningen får du ett smisk för varje ord du säger! Sa han barskt. Jag var på väg att säga nåt igen men stängde munnen.
– Duktig flicka, sa han när han såg att jag valt att inte säga nåt.
Han smekte mig mjukt på det ställe hans hand landat. Jag fick kämpa för att inte kvida av lust, en lust som bara blev hetare. Hans smekande hand fortsatte ner mellan mina skinkor, vidrörde mitt trängsta hål helt lätt, jag skälvde vid beröringen, han fortsatte vidare ner mot min fitta men till mitt stora förtret rörde han mig inte där utan smekte mig retsamt alldeles intill. Frustrationen blev för stor och jag kunde inte hålla tyst.
– Snälla… Kved jag, och fick en svidande klatsch till, jag stönade högt av både smärta och njutning och av någon konstig anledning så lät jag ett
– Ååhh Gud! Glida över mina läppar.
Två svidande handslag satt som gjutet på min skinka som nu hade antagit en stark färg av rosa. Det brände i skinnet och jag kände en otrolig värme sprida sig. Men nu sa jag inget utan jag kved bara tyst. – Du kan bara du vill, sa han hest, tog tag om mina axlar och drog upp mig på knä. Jag stog med ryggen mot hans bröst och bara njöt av hans smekningar och lätta kyssar.
Han smekte mig i nacken, utefter armarna, lät sina händer glida upp till mina bröst, lekte med mina styva bröstvårtor samtidigt som hans läppar smekte min nacke. Jag vred på huvudet och våra läppar möttes i en varm kyss.
– Jag vill ha dig, mumlade jag. Varsamt tog han tag om mig och lade mig ner på rygg, Var han fick spännbanden ifrån har jag ingen aning om men det hör inte hit=). Men nu la han remmarna runt mina lår och spände fast mina händer där också. Sen gick han till soffan och hämtade två kuddar, den ena la han under mitt huvud och den andra placerade han under min stjärt.
Nu låg jag framför honom, ”bunden” och helt naken. Jag kände mig lite utsatt och kunde inte möta hans blick när han försökte fånga den, jag log generat.
– Blunda, sa han. Jag slöt ögonen men öppnade dom snart igen eftersom jag inte kunde slappna av. Han satt bredvid mig och bara tittade på mig, jag blev ruskigt generad.
– Titta inte så, bad jag.
– Men du är vacker när du ligger så! Fast jag tycker ju inte att du är i en bra position för att tala om vad jag inte ska göra, flinade han och särade på mina ben.
– Från och med nu så får du inte ha knäna ihop inför mig, jag vill se dig blottad hela tiden, lyder du inte så blir det ett straff att få!! Jag drog häftigt efter luft när hans handflata träffade mig på insidan låret, även fast det inte var hårt så kändes det.
– Förstår du??
– Ja, svarade jag.
– Jag vill kunna se din härligt kåta fitta hela tiden, och jag vill kunna känna på henne när jag vill! Sa han och kupade handen lätt över min fitta… beröringen var näst intill obefintlig och jag vred mig som en orm för att få honom att känna på mig, för att få mig att ligga still tog han tag om mina höfter och pressade ner mig mot golvet samtidigt som hans krävande mun började sin upptäcktsfärd över min mage och neråt.
Det var oerhört ”jobbigt” att sitta fast och inte kunna göra vad jag brukade göra med mina händer. Hade jag haft dom fria nu så hade jag pressat hans mun mot min våta, längtande fitta. Bara för att reta mig så lät han sin tunga glida ner mot mitt stjärthål, jag stönade av lust.
– Ååhh… jag står inte ut! Ropade jag.
– Vad vill du ha då, din lilla slyna? Frågade han samtidigt som han lät sin tunga svepa helt flyktigt mot mina svullna blygdläppar.
– Ta mig! Ta mig hårt! Frustade jag.
– Så… hon vill ha kuk?? – Jaa! Han log lömskt.
– Då får du vänta…..sa han stilla och drog sig tillbaka från mig. Jag blev paff. Maken till man att hålla igen fick man leta efter.
Men samtidigt så var det just det som gjorde mig så kåt och det hade han lurat ut. Nu satt han och tittade på mig sådär igen och av en ren reflex drog jag ihop benen. Jag fick mig ett tjuvnyp i ena bröstvårtan, jag skrek till.
– Ett milt straff för en sån grov förseelse, log han, böjde sig ner och tog samma vårta i sin mun. Hans tunga lekte med den och emellanåt kände jag hans tänder nafsa lätt. Jag drog in luft mellan tänderna och kände att om han inte gjorde nåt snart så skulle jag skrika rakt ut så högt jag kunde, aldrig hade jag blivit eggad på det här viset förr.
Han satte sig grensle över min mage, lutade sig fram och kysste mig lätt. Hans hårda kuk mot min mage gjorde mig tokig och när han sen satt på knä över mig och började smeka sig själv så skrek jag, rakt ut, så högt jag kunde.
Hade jag tittat på honom då så hade jag sett att han log.
– Nämen… sa han, nu måste jag ju tysta dig. Jag kände hur han flyttade sig uppåt och när jag öppnade ögonen så satt han grensle över mina bröst, hans kuk var ca två centimeter från min mun.
Jag slickade mig om läpparna, sträckte ut tungan och slickade bort kåtdropparna som trängt fram på ollonet. Sen pressade han in kuken i min mun med ett ljudligt stön. Jag förstod att han velat göra det länge men han ville ha mig till att skrika först. Han visste att jag njöt av varenda sekund.
Jag sög honom hårt. Han stönade högt. – Min lilla kåta slyna, sa han lågt, du suger underbart! Han andades tungt, tittade mig djupt i ögonen, tog sen ett stadigt tag i mitt hår och började munknulla mig prövande. När han märkte att jag klarade av det så ökade han tempot.
– Aaahhh, jag ska spruta munnen full på dig! Hans ord fick mig att gå igång på allvar. Jag ville verkligen ta hans sats i munnen och gjorde allt för att han skulle komma, men utan mina händer så var jag ingenting, jag vred mig som en orm under honom och slet i remmarna för att komma loss. Den ena remmen gav vika och jag lirkade snabbt ut handen, förde den till min våta fitta och blötte ett finger, jag var verkligen våt. Sedan förde jag upp min hand mellan hans skinkor och rörde lätt vid hans stjärthål, började sakta massera med mitt våta finger.
– Du din lilla slinka… sa han men han hindrade mig inte.
– Du ska få ditt straff för att du inte lyder! Hans röst var hes och just då lät han inte särskilt övertygande… När jag sakta pressade in mitt finger i honom så slutade han andas för en stund, jag studerade honom, såg hur han njöt. Han knäppte loss min andra hand.
– Det är lika bra att du gör det ordentligt sa han med ett leende.
När jag fick min andra hand fri så började jag runka honom samtidigt som jag sög honom, hans trånga hål började bli härligt blött och jag lät mitt finger jobba hårdare. Han hade fortfarande sin hand om min nacke för att hjälpa mig och greppet hårdnade. Han stönade ljudligt och tittade på mig. Han såg mitt nöjda uttryck i mitt ansikte och bestämde sig för att inte ge mig det jag ville ha. Han drog sig undan.
– Näääää… sa jag besviket.
– Joo… du är en mycket olydig liten slyna och då kan jag inte låta dig få det du vill. Han lyfte upp mig i famnen och bar bort mig till soffan.
– Ställ dig på knä och luta dig mot ryggstödet. Jag gjorde som han ville. Han smekte mig i nacken och ner över ryggen, ner över min putande rumpa och in mellan mina ben, helt lätt kände han på mig.
– Så våt… konstaterade han och pressade in ett finger hårt i mig. Jag skrek högt. Lika fort tog han ut det och förde fingret till min mun.
– Smaka på dina safter, sa han och lät sitt finger glida in mellan mina läppar. Jag lekte med det, sög och nafsade som om det varit en kuk.
– Stå kvar så nu! Rör dig inte ur fläcken! Han försvann. Jag hörde honom gå ner i källaren. Jag stog kvar utan att röra mig och när han kom tillbaka hade han hittat lite grejer att leka med. Han satte på mig en ögonbindel som jag egentligen hade till de få gånger jag roade mig med att lägga ansiktsmask. Mitt hjärta bultade. Jag stog lutad mot ryggstödet på soffan, han tog mina händer och la dom i kors på ryggen, band mig med ett mjukt rep som han hittat, lät repet gå fram över mina höfter och ner till knäna, dom band han också ihop och likaså mina anklar. Han band mig lagom hårt, tog sen tag om mina höfter och drog mig lite bakåt. Nu pressades mina bröst hårt mot soffkanten, jag gnydde lite och för att få en någorlunda bekväm ställning var jag tvungen att svanka nåt enormt, min stjärt putade inbjudande mot honom.
– Sådär! Nu skulle jag vilja se dig ta dig loss, sa han retsamt.
– Jag fick ju inte ha benen ihop för dig, sa jag och jag kunde ha bitit mig själv i tungan när han gav mig tre snabba klatschar med handflatan, hårt blev det också. – Vad har jag sagt om din kaxighet!! Frågade han barskt.
– Förlåt! Kved jag.
– Mmm..för den här gången då, men inte en gång till! Eftersom jag inte kunde se vad han gjorde så blev det en fullständig överraskning när jag kände hans varma ollon leka mellan mina svullna blygdläppar, det hade jag ju inte räknat med. Jag flämtade högt. Jag var så våt, till och med runt om fittan, och inte blev det bättre av att han lät sitt ollon glida upp mellan mina skinkor och sen ner igen. Han lät sin kuk smeka mig överallt mellan benen och när han började runka mot min hårda klitta så tjöt jag av lust.
– Åååhhh guuud! Det kommer att gå för mig, kved jag.
– Du får inte komma utan tillstånd, sa han mjukt.
– Men jag kan inte hålla mig hur länge som helst!!
– Då får du be snällt, väldigt snällt så kanske jag ger dig tillåtelse att komma, sa han. Han fortsatte att runka mot min klitta, han stönade svagt och masserade min stjärt med sin lediga hand. Jag funderade på hur jag skulle säga, men kände att jag inte hade tid att fundera längre.
– Snälla, får jag lov att komma?? Bad jag kvidande.
– Bättre kan du!
– Nej, frustade jag, jag är inte van vid att be om att få något!
– Då får du lära dig! Han fortsatte med sin behandling. Men det kändes jättekonstigt och fånigt.
– Nåååå?! Men jag skakade på huvudet. Då slutade han.
– Tror du att du kan be om nåd då? Frågade han retsamt och började smiska mig.
– Om min kåta lilla slyna inte lyder sin Master så måste hon bestraffas! Han smiskade mig ganska hårt och det kändes rejält. Jag kunde inte hålla tyst, jag gnydde, snyftade och stönade. Efter 10 klatschar på ena skinkan, när det började bli ordentligt skönt såklart, gick han över till den andra som inte fått något än och skulle börja smiska den röd också men innan han kommit så långt så bad jag om nåd.
– Snälla Master! Inte mer nu! Det var ett stort steg för mig att ta och han förstod det. Han slutade.
– Duktig flicka, sa han och kysste mitt ryggslut ömt. Jag böjde ner mitt huvud och andades tungt. Hans mun och tunga fortsatte ner över min hettande stjärt, jag njöt. När han kom till det ställe där stjärten övergår till lår så började han lekfullt nafsa mig där och sen vidare på insidan låret. Snart kände jag hans tunga mot mina blygdläppar och det var en befrielse, så skönt. Han påbörjade en ordentlig behandling av min fitta och snart kände jag hans tunga i mig. Jag hade aldrig blivit slickad bakifrån med benen ihop förut så det var en ny känsla. En mycket skön sådan….Han satt på knä bakom mig, slickade mig och smekte mina lår och min stjärt samtidigt.
Hans tunga hittade min klitta och började massera den, jag frustade högt. När han lät ett finger glida in i mig så darrade jag i hela kroppen. Han kom inte åt min klitta ordentligt när jag hade benen ihop så han lossade på repen vid knäna, och runt anklarna. Han särade på mina knän, satte sig på golvet med ryggen mot soffan och drog mig ner mot sitt ansikte sedan gick han loss på mig med en iver utan dess like.
Han sög hårt på min stora klitta samtidigt som han knullade mig med två fingrar i min nu plaskvåta fitta, med den andra handen masserade han mitt stjärthål som vid detta laget var rejält blött det med. Jag roterade med höfterna och tryckte min fitta mot honom, jag flämtade av kåthet.
–Snälla….snälla du…ge mig tillåtelse att komma, kved jag, jag klarar inte detta länge till!
– Så ska det låta! Kom du min kåta lilla slyna.
När han lät ett finger tränga in i mitt stjärthål och började fingerknulla mig där också så kunde jag inte hålla igen längre utan exploderade i en jätteorgasm. Det svartnade för ögonen, en våg rullade in över mig och min kropp skakade häftigt i orgasm kramper, jag hörde mig själv skrika ut min befrielse, kände hur min fitta kramade om hans fingrar, kände hur ringmuskeln kraftigt drog ihop sig. Jag släppte alla hämningar, gav mig hän fullständigt och bara njöt. När orgasmen klingade av så kände jag att det inte var en vanlig orgasm jag fått utan en fontänorgasm, något som jag inte fått på många år. Jag kände hur det rann utefter mina lår och jag kunde inte låta bli att bli generad. Han reste sig upp, lossade mina händer och tog av mig ögonbindeln. Han stog bakom mig, jag stog fortfarande på knä i soffan, jag kände att han var stenhård när han tryckte min stjärt mot sig. Han kysste mig på halsen.
– Du är underbar, viskade han. Jag vände mig om så att jag kunde se hans ögon. – DU är underbar! sa jag och drog ner hans ansikte till mig, kyssen var het och gav löfte om mera. Hans händer smekte mig på nytt över hela kroppen och jag kände lusten på nytt komma smygande. Jag la armarna om hans hals, smekte hans nacke, nafsade honom på halsen och viskade:
– Snälla…ta mig, knulla mig Master. Han sköt mig en bit ifrån sig och tittade på mig med outgrundlig blick.
– Nej, sa han sen, jag tänker inte knulla dig Nettan. Jag bara stirrade på honom. – Nähe..har jag gjort nåt fel? Han log.
– Knappast Vännen. Han smekte mig över kinden. Sedan tog han mig i handen och drog med mig till sovrummet.
– Lägg dig på sängen. Jag kröp upp i sängen och la mig på rygg, han tittade på mig och la sig sedan bredvid mig. Han la armarna runt mig och höll om mig. Jag kände en stor trygghet i hans famn och av någon anledning så litade jag helt på denne främmande man. Jag mös. Det dröjde inte länge innan vi började kyssas och smekas igen, jag kände hur han hårdnade mot min mage. Jag tog tag om hans styva kuk och började smeka honom.
Det pulserade i kuken och ollonet var glansigt av kåtdroppar.
– Mmmmm, min lilla kåtunge, sa han mjukt. Han lät sina händer glida genom mitt hår, tog sen ett stadigt grepp om min nacke och tryckte ner mig mot hans bultande kuk.
– visa mig hur bra du kan suga! Jag flinade till svar och lydde snällt. Han låg på rygg, jag satt på knä mellan hans ben och studerade honom en stund. Han var mycket fin, kuken låg upp på hans mage och bara väntade på min tunga och min mun. Jag böjde mig frammåt, lät min tungspets smeka undersidan av hans bultande kuk, uppifrån och ner, han stönade lätt.
Jag hade alla händer fria och kunde göra vad jag ville, så jag öppnade lådan bredvid sängen och tog fram lite olja. Jag lät det droppa ner på hans kuk, smorde sen in honom väl. Jag runkade honom sakta, retsamt sakta och jag märkte hur frustrerad han blev.
– Akta dig du så du inte får smisk när du är så stygg, sa han lågt. Men istället så tog han tag om mitt huvud och tvingade mig att ta honom i munnen, hans kuk var varm och hård mot min tunga. Jag började suga honom samtidigt som jag runkade honom. Jag lät hela hans längd försvinna in i munnen, sög honom ända ner till roten och han gillade det. Han släppte sitt grepp om mig och lät mig själv bestämma takten. Jag började suga hårt, runkade honom hårt och med den fria handen började jag smeka hans pung, jag kramade den och lät sen min tunga få utforska området.
Jag sög och nafsade honom ganska omilt i pungen men det verkade som han gillade det. Han drog upp benen en aning så att jag kunde komma åt bättre. Jag lät tungan fortsätta sin dans över området bakom pungen och bak mot hans trängsta hål. Väl där, blötte jag tungan ordentligt o masserade hans hål hårt med tungspetsen, han stönade ljudligt, jag fortsatte att runka honom och bytte snart ut min tunga mot ett finger, jag pressade det mot hans hål, masserade och kände hur han slappnade av, försiktigt lät jag mitt finger glida in i honom.
– Aaaahhhh, din lilla slyna, fan vad skönt…..Jag log och började reta hans kuk med tungan samtidigt som jag lät mitt finger knulla honom mjukt i stjärten. Han manade på mig och jag lydde. Mitt finger blev blötare och jag började knulla honom fortare, jag sög honom hårt och djupt och runkade honom hårt, han morrade lågt och började jucka emot i min mun.
Jag var fast besluten att jag skulle få svälja hans heta sats men tydligen så hade han andra planer för han höll emot av alla krafter, vilket uppenbart var ruskigt jobbigt, han blev frustrerad och till slut slet han tag i mig och drog upp mig över sig. Han frustade och började kyssa mina bröst, nafsade i mina bröstvårtor och jag kände hur hans händer kramade min stjärt.
Hans fingrar smekte mina hål, han masserade upp mitt stjärthål ordentligt med mina egna fittsafter, jag visste vad som komma skulle och slappnade av. När jag kände hur han tyckte ner min stjärt mot sin kuk, kved jag.
Sakta trängde hans ollon in, jag grimaserade av både smärta och njutning. Han stannade till en stund för att vänja mig, kysste mig och frågade om jag var ok. Jag svarade med att kyssa honom hett tillbaka och tyst be om mer. Han log och trängde in hela kuken imig. Jag kämpade för att inte skrika. Han började sakta knulla mig och efter en stund kändes det himmelskt att ha en riktig kuk i stjärten. Jag började rida hans kuk samtidigt som jag masserade min klitoris, min fitta savade och hans mage blev blöt av mina safter. Han nöp i mina bröstvårtor, började jucka fortare.
– åååhhh… mMmm… knulla mig! Stönade jag.
– Vänd på dig, slyna! Hans ord var bara att lyda, det hördes och jag ställde mig på alla fyra. Han smekte min våta fitta, smekte ut mina kåtsafter över stjärten och skinkorna, han lät sin kuk glida fram och tillbaka mellan mina skinkor så den blev alldeles blöt.
– Har du någon stav? Jag öppnade lådan igen och tog fram en stav som var guldfärgad och gav den till honom.
Han lät den tränga in i min fitta samtidigt som han själv tryckte in kuken i min stjärt. Jag kämpade för att inte skrika. Jag kände hur trång jag blev av att vara så totalt uppfylld. Han började knulla mig med staven.
– Åååhhh, ahhhh….ååååhhhh gud! Ta Mig! Han ökade tempot lite men höll sig still i mitt trängsta hål.
– Smek dig, slyna! Jag lydde och masserade min svullna klitta, en sån känsla det var att känna honom i stjärten, när jag knep om staven med fittan så fick jag ett härligt motstånd. Och när han sakta började knulla mitt lilla hål så var det nästan för mycket. Han märkte det på mina ljud och slutade.
– Inte än…..sa han bara. Han knullade min fitta hårt med staven, jag var så våt att det rann ur mig, jag älskade varje rörelse han gjorde och om jag inte fick komma snart så skulle jag gå sönder kändes det som.
– MMmmm….snälla.. Knulla mig hårt, jag behöver det! Bad jag. Han skrattade men gjorde mig till viljes. Hårt började han knulla båda mina hål, jag masserade min klitta och kände hur jag var på väg mot en orgasm.
Jag skulle just öppna munnen och förvarna honom men jag hann inte utan exploderade. Han höll sig still i mig när min fitta och ringmuskel masserade honom hårt i orgasm kramper. Han njöt, han smekte mig över ryggen och stjärten, blundade och kände hur min kropp ryckte.
– Kom du mitt hjärta….sa han tyst. Han log. Jag var långt borta i vilket som kändes som en evighet. Det var en sån obeskrivlig känsla att få komma så totalt uppfylld. Orgasmen var så intensiv att jag hade svårt att få någon luft, han smekte min rygg mjukt o jag hörde hans röst…..andas vännen…andas.
När jag kom tillbaka till honom igen så hörde jag att han var ”arg” för att jag hade kommit bara sådär helt utan vidare och det kunde han ju inte tillåta så nu skulle jag få bli knullad. Han överlät staven åt mig, tog ett stadigt tag om mina höfter, och började knulla mig hårt. Jag knullade min fitta med staven samtidigt. Han stönade högt.
– Din kåta lilla slyna! Vänd på dig så jag får spruta ner ditt vackra ansikte! Jag vände mig om och tog hans härliga kuk i munnen. Han tog tag i mitt hår.
– Knulla mig! Jag lydde. Staven jag hade i fittan var rejält blöt av mina safter, och behövde ingen ytterligare smörning för att glida in i hans stjärt. Han slet i mitt hår.
– Aaaaaahhhhh… han njöt för fullt. Jag sög honom hårt och knullade honom med staven, han började munknulla mig och med mitt huvud i ett stadigt grepp vrålade han ut sin orgasm. Han kom över mitt ansikte och i min mun, han lät som ett vildjur. Jag lät staven glida ur honom och slickade i mig det jag kunde av hans sats, det droppade ner över brösten och jag smorde in dom. Jag tog honom försiktigt i min mun igen och sög honom sakta, han var känslig och skrattade lågt när han kände min tunga mot sitt ollon. Jag var jättekladdig och han föste ut mig i duschen, när jag tvättat av mig så kom han intill mig, kramade mig, kysste mig, gjorde mig kåt igen med sina ord. Jag kände hur han blev hård mot mig igen. Han lyfte upp mig och tryckte upp mig mot väggen.
– Du skulle ju inte knulla mig sa du förut, mindes jag retsamt.
– Mmmm..en felbedömning från min sida, log han. Men nu ska jag inte knulla dig… Nu ska jag ÄLSKA med dig… länge.
– Vem är du? Undrade jag försiktigt.
– – Den du alltid drömt om svarade han mjukt o kysste mig.
– Men hur kan du veta att jag drömt om dig??
– Därför att jag har drömt om dig… min lilla slyna.
Han la armarna om mig och än en gång kände jag hans trygga famn…..jag suckade och tänkte att om detta bara var en dröm så ville jag inte vakna……

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *