En helt vanlig kväll

Det var en fredag på hösten, vi hade vart ute och tagit en öl efter jobbet, det var skönt att bara känna lugnet. Jag hade inte druckit på länge så jag kände mig lite berusad, vi hade ju inte ätit heller så vi tog bussen hem och väl hemma gjorde vi god middag. Vi tände ljus och min sambo hade startat datorn och spelade nu lugn och fin musik från spellistan.

Under tiden som vi åt så tyckte jag att han såg lite konstig ut, han hade ett knepigt leende i ansiktet.
Jag frågade vad det var, men han påstod att det inte var någonting och då fick jag ju tro på det.
Vi känner varann så väl och vi litar på varann till hundra procent så jag hade ingen anledning att tro att det skulle vara någonting konstigt om han sa det…

När vi hade ätit klart så duschade jag medan han ringde han ett samtal. När jag sedan var klar tog jag på mig ett nattlinne bara för det var ju rätt sent. Vi tänkte väl bara se lite tv och kura lite under en filt. När han lagt på så hoppade han in i duschen medan jag diskade undan. Det är så hemskt att veta när man vaknar att man har grejer på diskbänken så jag ville få bort det så vi kunde sova ut dagen därpå. Det kändes lite kyligt där jag stod mot diskbänken, men jag var snart klar. Det var min sambo också för jag hörde hur vattnet hade stängts av.

Så skruvades musiken upp och en liten stund efter märker jag att någon står bakom mig, känner andedräkten mot min nacke. Så känner jag ett par händer i sidan och hur hans kropp omfamnar mig lätt bakifrån. Mysigt tänker jag och ler. Jag har händerna i diskvattnet ännu och har inte alls mycket kvar av disken.

Hans händer vandrar upp för sidan och när han kommer i höjd med brösten så tappar jag nästan andan. Jag känner att han trycker sig lite närmre och händerna flyttar sig sakta, sakta in mot kroppen och rör sig försiktigt under brösten och retsamt runt dem. Jag andas tungt och det pirrar i hela min mulliga kropp. Mina bröst är rätt stora, han älskar dem, kan inte få nog av dem. Men nu retas han…

Jag känner något varmt och fuktigt mot min nacke, han pussar fjäderlätt och hittar sedan mitt öra. Han blåser lite försiktigt i det och andas lätt, nafsar i min örsnibb och jag känner mig nästan berusad på känslan som rusar i mig. Jag torkar mina händer på diskhandduken och börjar treva efter hans kropp. Stryker på sidorna och sedan uppför hans starka armar, mot hans ansikte och nacke.

Så känner jag något styvt mot min bak, jag har bara mitt tunna nattlinne på mig och under det ett par stringtrosor, så jag känner det väldigt väl. Vänder mitt ansikte mot honom för mina läppar känns svullna och vill verkligen känna hans mot mina. Han pussar mig lätt och så igen och igen och så låter vi tungorna mötas i en härligt lång kyss som följs av en ny och en ny.

Hans händer har funnit mina bröst nu och de svarar genom det lätta tyget genom att knoppa sig. Jag gnyr lätt för han har retats så länge och brösten har väntat ivrigt efter att hans händer ska få tag i dem! Han smeker dem länge medan han trycker sig hårdare mot mig.

Sedan börjar han smeka min mage och ned mot mina lår. Jag vill vända mig om för att kunna ta mer på honom, kunna kyssa hans härliga läppar.. men han hindrar mig.

– Låt mig smeka dig tokig, mumlar han bara milt mot min nacke.

Hans händer fortsätter att röra sig och min andhämtning är jättetung. Man kan nästan skära luften med kniv. Hör att hans andhämtning också är tung och att han är så hård. Gör ett försök till att smeka honom, men han säger att jag ska låta bli.

Äntligen har han hittat min bakdel och smeker mina skinkor försiktigt. Han har krupit ned så han står på huk bakom mig nu och jag känner att han andas varm luft på insidan av mina lår och befaller mig att sära på benen. Musiken har bytt kategori på spellistan och spelar lite rockigare, men det märker jag knappt.

Rycker till lite då jag känner hans tunga mot mitt knäveck, han leker lite med tungan och jag blir förvånad över att det kan vara så skönt. Så flyttar sig tungan uppåt mot låren och närmar sig mitt underliv. Han slickar lite på mina skinkor och in mot den varmaste platsen nu på min kropp. Hans händer smeker insidan av låren lite lätt. Ett finger stryker han lätt över trosorna på venusberget och mot min grotta och han säger:

– Men gumman vad du är våt, det känns genom trosorna!

– Mmm, gnyr jag och känner riktigt själv hur blöt jag är

– Jag måste bara få smaka på dig..

Han viker försiktigt undan stringen medan han slickar lite på skinkorna och nedåt. Jag känner hans tunga närma sig mitt ansade sköte. Han kommer närmre och så slickar och smakar han på mig. Jag känner mig så kåt, han känner hur jag reagerar på det han gör och han hör läten komma över mina läppar. Ett finger smeks samtidigt lätt runt min våta öppning och plötsligt glider det in.

– Åååh vad skönt!

– Det var det va?

Nu flyttar han sig, men uppmanar mig om att stå kvar i samma position.

– Men jag vill ta på dig! säger jag…

– Inga men!, och inte än säger han..

Hans tunga hittar klitoris igen och han för in två fingrar, det går så lätt och det är så gudomligt, jag vill bara ha mer. Har aldrig känt mig så kåt på länge. Vi har ju levt ihop rätt länge och jag har inte kunnat slappna av riktigt någon gång som nu. Har inte heller fått mer än en orgasm!

Jag möter hans finger och hans tunga och mun smakar och leker på min klitoris. Jag vill ha honom nu, jag känner det och gör ännu ett försök till att få hans uppmärksamhet så att jag kan få smeka, ta och känna och smaka på honom.

– Nej! Har jag ju sagt. Är du en stygg flicka?

– Men jag vill ju att du också ska ha det mysigt och skönt

– Ja, men inte än. Nu måste jag binda för dina ögon!

Han sträcker sig efter en scarf och sätter så för mina ögon. Det här har vi gjort förut att han har satt för mina ögon så jag blir inte rädd. Det är ganska eggande att inte kunna se vad som händer utan att bara känna.
Han kysser mig passionerat och så säger han:

– Vänta här, och tjuvkika inte

– Ok, säger jag och undrar vad han har hittat på.

Jag står där och funderar med ett leende på läpparna av förväntan. Jag är så upphetsad att jag inte tänker klart. Jag blir överrumplad över det som händer sedan så jag hoppar till. Ett par jättekalla händer på min nakna stjärt och hans nakna kropp mot min. Inte konstigt att jag undrade vart han hade varit med dem. Så jag sa:

– Har du vart med händerna i frysen eller, du är ju iskall, nu får du smeka mig så att du också blir varm.

– Schhhhh, får jag bara till svar.

Händerna flyttar sig mot min mage och jag skriker till av att det är så kallt, men en behaglig rysning går genom kroppen. Bröstvårtorna blir alldeles hårda och jag känner att hans händer letar sig upp mot brösten. Han knådar brösten och nyper lätt i bröst vårtorna. Han trycker sin nakna kropp mot mig och för in sin hårda lem mellan mina ben och låter den vila där lixom för att retas medan han ömsom smeker brösten, magen och skötet.

Plötsligt trycker han varligt ned min rygg så att min stjärt putar utåt och för sakta men bestämt in den massivt hårda lemmen. Den glider lätt in i mig och jag stönar högt. Han trycker in hela sin längd i mig och rör sig sakta ut igen för att komma in rätt fort igen i nästa stöt.

– Jag har väntat på det här så länge nu, säger jag.

Inget svar..

Jag rör mig mot hans och han håller mig om magen och smeker mina bröst emellanåt. Så drar han mig lite bakåt så jag kommer en bit bort från diskbänken och innan jag hinner undra vad det skulle vara bra för känner jag ett par händer på mina höfter och någon som andas lätt på min mus. Jag blir fundersam, men är så kåt att jag inte bryr mig och nästa sekund så känner jag en skön tunga mot mitt underliv, det är så jäkla skönt.

Jag har alltid drömt om att bli tagen av två killar. Men jag är för blyg för att genomföra det och så vet jag inte vad jag ska göra med två stycken då jag tycker mig ha nog av att bry mig om en.

Tungan virvlar omkring och kuken känns så härlig i mig. Så drar sig killen bakom mig ur och så känner jag att ett par trycker mig vänligt men lite bestämt ned mot golvet. Jag känner en varm kropp som jag sätter mig gränsle på och märker att jag får en annan kuk i mig. Den jag nyss hade i mig påkallar på min uppmärksamhet på mina läppar. Jag tar den i munnen medan jag glider ned och kramar med mitt sköte om den andra kuken.

Jag hör ett högt stön över killens läppar som jag nu har bakom mig så jag sitter från vänt honom. Jag rider upp och ned och försöker samtidigt koncentrera mig på att suga den andra. Min tunga virvlar över hans ollon medan jag suger rätt hårt. Han håller om mitt huvud och stönar högre och högre.

– Vill du ha satsen i munnen, för snart kommer jag.

Innan jag hann svara överhuvudtaget känner jag hur han kommer i min mun och det sprutar och verkar aldrig ta slut. Jag hinner inte svälja allt så det rinner nedför min mun. Jag torkar med baksidan handen och så känner jag att han kommer och kysser mig rejält.

Jag rider och känner att snart går det nog för mig med, jag börjar smeka klitoris med en hand och killen framför mig smeker mina bröst. Nu stönar killen jag rider högt och ljudligt och jag hör att det är min sambo. Jag rider snabbare och känner att han juckar emot mig hastigare och rappare.

– Ååååh åååh hör jag och nästa sekund känner jag riktigt hur han kommer i mig, han sprutar sin säd i mig och jag känner att jag krampar och får världens skönaste orgasm

– Jag tror inte det är sant, skriker jag.. det gååååår nuuu…

Jag ramlar ihop bakåt och han smeker mig över min kropp.

– Nu vill jag ta av mig bindeln sa jag.

– Ska hon få det? Säger min sambo.

Inget svar av den andra men min kille säger:

– Ja, du får väl det då!

Jag blir förvånad då jag tar av bindeln, mitt emot mig står hans bror som bor rätt långt bort..
Men jag funderar inte över det mer utan bara ler och säger:

-Det här var verkligen skönt!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *