Sex Under Stjärnorna

Det var en sommarfredag, hon satt i fören på båten. Hennes mörka, långa hår smektes av vinden som vågor i det osynliga havet vi alla simmar i. Det var sen eftermiddag, vi hade bestämt oss att åka ut på sjön en sista gång i alla fall, innan vi åkte tillbaka till stan nästa dag. Hon som satt i fören, vi kan kallar henne Laura. Hon hade ju bara hört vännernas berättelser om skärgården hela sitt liv. Jag kunde se hur hon bara sög i dig den frihet och skönhet som naturen här kunde erbjuda för den som bara ville se den. Vi var inte ihop eller nåt utan var vänner sedan några år då vi träffats av en slump. En händelse som skulle bära sin frukt ikväll, något ingen av oss haft en tanke om vid första mötet. Men ska sanningen fram ha jag alltid haft två goda ögon för henne. Hon var ca 1,60 med ganska kurviga, lite mulliga former som jag förmodligen uppskattade mer än hon själv. Hon var dessutom otroligt söt, med ett rätt, så runt ansikte och mörka ögon som kunde tindra som stjärnor en molnfri natt. Hennes hår var för mig en olöst gåta utan svar, i dagsljus verkade nyansen blond men nu i svag solnedgång såg det nästan svart ut.

”Vad sitter du o drömmer om? Du är så tyst.” Frågade hon samtidigt som hon svängde huvudet ett halvt varv.

”Jag undrar bara om vi får se några stjärnor ikväll” svarade jag efter att tänkt efter en stund.

Själv var jag ca 1,75 med konstant mörkt hår, bruna ögon och något utländskt utseende. Jag var, till skillnad från mina flesta polare oskuld men det var inget jag såg som ett problem, jag tänkte väl helt enkelt inte på det för att göra ett problem av det. Det låg väl så för jag hade väl inte heller fått någon direkt respons från dom tjejer jag tidigare varit intresserad av. Laura visste jag hade haft sammanlagt fyra pojkvänner från småskolan till nu, men hon var oskuld och hon gav faktiskt intrycket att det inte var något hon såg som något brådskande att bli av med heller. Så länge hon kunde minnas hade hon alltid trott på ödet och när det skulle hända skulle det komma som en blixt från klar himmel. Och det skulle vara med någon hon inte skulle ångra sig med.

Till slut kom vi fram till den kobbe jag siktat på. Det var nästan vindstilla och vattnet var snart blankt igen när vi satt fast båten och tagit våra grejer upp på ön. Laura hade kommit med idén att sova här ute vilket jag gärna gjorde. Sällskapet var ju det bästa tänkbara. Laura var den typ av tjej som var populär hos dom flesta och sällan gick ensam, men samtidigt den lilla flickan som gärna ville krypa upp i någons knä när hon tyckte hon inte räckte till. Så när jag frågade om hon ville följa med till vårt landställe sken hon som en supernova.

Vi hade gått runt på ön, åkte omkring med utombordaren och badade. Jag var som sagt van vid allt det här och uppskattade det väl inte så mycket som det förtjänade men vart vi än åkte, simmade eller gick såg jag den där glädjen hos henne. Ögonen lyste, ansiktet log och vi kunde ligga i gräset och prata i timmar. Men för att gå tillbaka till vår lilla picknick. Vi hade med oss varsin sovsäck, lite gott att snaska på och badkläder. Vi rensade snabbt bort den värsta bråten och fick då en ganska behaglig gräsplätt att hålla oss på. Laura slog plötsligt till mig på ryggen och jag vände mig om lite förvånat.

”O förlåt! Det var en geting eller nåt!” Hon såg lite bekymrad ut då hon inte gillade insekter som sticks.

”Det är okej. Tack!”

När vi lagt ut filten, sovsäckarna och ätit några jordgubbar sa hon,

”Ska vi bada lite innan middan?”

”Jovisst, självfallet.” Laura plockade upp sin bikini och kom att tänka på en sak.

”Kan jag byta om här? Du lovar att inte titta?” frågade hon med luriga ögon.

”Jag kan passa på själv samtidigt” sa jag och plocka fram mina badbyxor och drog av min shirt som för att ta första steget. Jag var ju som sagt oskuld men att klä av mig inför Laura kändes bara naturligt. Hon log över det hon troligen uppfattade som min självsäkerhet för hon frågade om jag brukade träna ofta.

”Man måste hålla formen.” Svarade jag.

”Får jag känna?” Sa hon nickande mot mina överarmar.

Jag höll fram underarmen, inbjudande mot Laura som la sin hand på den lite försiktigt. Hon klämde lite mjukt och ett fnittrade till lite flickaktigt. Hennes ögon fastnade på mitt bröst och hon fråga om hon fick känna där också.

”Känn på du.”

Nu var jag lite ovan vid att en tjej tog på mig så här utan vidare men samtidigt var det så härlig känsla. Att se hur hon uppskattade min kropp. När hon känt klart på bröstet sa jag lite skämtsamt,

”Okej nu är det min tur” sa jag och nickade mot hennes putande bröst.

Vi skrattade båda till och hon omfamnade mig i en kram och sa sedan att det kanske jag skulle få någon gång. Jag kände hennes doft och det mjuka håret i min hand. Det var härligt att få vara så nära en sån härlig flicka. Signalerna gick till kuken som rykte till och det tog jag som varningssignal att det var dags att doppa sig. Laura hade lyckligtvis inte märkt nåt trots närheten. Hon drog av sig sin topp, tog av sig sina avkortade träningsbyxor och jag följde hennes exempel. Det var en utmaning att inte låta blicken rotera 180 grader. Ljudet när hon knäppte upp sin bh och lät den falla på filten. Jag drog på min badshorts och stod sedan att vänta ut henne. Första ronden avklarad, det prasslade ett ljudet av trosor som gled nerför mjuka, lena, slanka flickbenen alldeles bakom mig.

Äsch fan, 0-1 är väl rätt bra resultat. Laura drog precis på sig sin vita bikini-bh. Brösten gungade sakta av rörelserna, hon var en riktigt upphetsande tjej, en som säkert vem som helst skulle vilja befrukta i ett sånt läge. Min blick gled längs hennes mulliga former och landade på den välsvarvade häcken. Jag vet inte om hon kände mina ögon som klädde av henne inpå huden men hon skyndade sig att dra upp de svarta trosorna, varpå jag vände bort huvudet.

”Jag är klar” sa hon och jag kunde inte låta bli att le. ”Du kikade väl inte?” fråga hon med den där glimten i ögat.

”Absolut inte. Gjorde du?” Kontrade jag och gick ner till midjan i vattnet för att vänja mig lite. Strax efter hördes hur hon kom ut efter och hon började stänka vatten på min rygg.

”Slag under bältet!” skrek jag samtidigt som jag kvävde ett skrik.

”Du tjuvtittade!” Skrattade hon när hon gick till attack igen fast nu hade hon beväpnat sig med sjögräs som hon klafsat ihop. Jag kastade mig ner i vattnet framför henne och grep tag i benen på henne så hon tvingades sätta sig på sandbotten. Mina händer strök över hennes ben som kändes lena och mjuka. Jag kittlade henne och det var under hennes bälte men hon gav sig inte. Hon tog upp mer sjögräs och kittlade tillbaka på min mage tills jag fick be om nåd.

”Tjejer kan” avslutade hon med armarna i kors.

Jag gjorde ett sista försök, jag utmanade henne på kappsimning ett varv runt kobben. Jag trodde ett tag att hon skulle vinna, hon var duktig simmare. Men jag vann med åtta meter. Laura nöjde sig med att kittla mig en sista gång. Jag erbjöd mig dock att laga till vår lilla middag som hennes tröstpris. Det hade jag i och för sig gjort hur som helst. Vi gjorde upp en liten eld som vi grillade korv över och sedan en efterrätt på hemgjord glass och jordgubbar. Fryslådan var inte helt tät och när vi packade upp glassen var den redan halvmjuk. Den gick i och för sig att äta. Men kladdiga blev vi när vi försökte diskutera saker o ting samtidigt som vi åt. Laura kände sig tydligen rätt busig idag, hon kom på att matkrig var rätt skoj när vi ändå hade ombytt. Några glassklimpar här och där som vi under fnitter turades om att slicka av varandra.

”AJ!” Skrek hon plötsligt och slog till sig själv på benet. Jag blev orolig att hon blev ormbiten.

”Var är det?” fråga jag genast och fick henne att sätta sig.

”Nån insekt! svor hon och pekade på den hon slagit ihjäl.

”Aj fan. En hästbroms.”

”Ja, de gjorde ont som fan” sa hon och tittade på betet.

Jag fick henne att lyfta benet, såg att det måste ha gjort jävligt ont. Den hade tagit en tugga av henne. Dessa hästbromsar knaprar ju i sig köttstycken om dom känner för det. Plockade fram första hjälpenlådan i båten som jag aldrig trott jag skulle ha nytta av. Jag la på lite salva och väntade en stund, satte på ett plåster för att hålla det någorlunda rent. När jag nästan var klar vände Laura sig oväntat om och min hand kom att röra vid hennes bröst. Det var inte bara ett snuddande utan handen trycktes in i kullen och vi blev båda överraskade. Laura log mot mig och gav mig en ny kram som hon hade tänkt sig från början.

”Tack.”

Sen gav hon mig en puss på kinden. Som tack antog jag. Vi satte oss på en klippa vid vattnet och pratade om första bästa ämne och snart skrattade vi tillsammans igen. Det var konstigt men först nu kände jag, när jag satt här ensam med en så fin tjej som hon, jag fattade hur mycket jag ville ha henne. Hur mycket jag alltid velat vara med just den här tjejen. När Laura hämtat sig från betet tog jag tag under hennes ben och lyfte upp henne. Jag gick fram till kanten och innan hon hunnit protestera åkte vi ner i plurret. Vi skrattade och brottades ett tag i vattnet och ”råkade” båda komma mer vågade av varande väldigt ofta. Efter en drygt tio minuter var vi trötta och jag började gå upp mot land. Laura kom upp vid min sida och stoppade mig med att ta tag i min arm. Hon la armarna om mina axlar och tryckte sig mot mig med kinden mot mitt bröst.

”Hur känns betet” Frågade jag men väntade på ett annat svar.

Laura tittade upp. Min blick fastnade i hennes mörka ögon som dom vore svarta hål. Hon var en knoppande flicka som ville bli kvinna, hon ville bli befruktad, bli kvinna. Ögonen tindrade med kärlek och kåthet. Jag lyckades övervinna min osäkerhet och lyfte upp henne under benen, hon slog upp armarna runt min nacke och vi kysstes. Ingen av oss tillhör de som ’strular runt’ direkt så detta blev en delad första kyss. Det kändes ovant först men smaken av Lauras läppar gav styrkan att stå kvar. Även om det började bli tungt efter en stund. Efter en lång stund tittade hon på mig och jag lät henne sakta glida ner i vattnet igen och la min hand på hennes mage.

”Jag är” Började hon. ”…Det är så att jag aldrig har varit med en kille” sa hon lite oroligt.

Orden var både överraskande och glädjande. Det var premiärernas natt. Tanken att få ta den här underbara tjejens oskuld var otroligt upphetsande. Först nu kände jag av det explosiva ståndet jag hade som bara skrek efter fitta. Men jag ville göra det så fint jag kunde för henne om vi skulle gå hela vägen.

”Jag är också oskuld” sa jag och fick ett underbart leende tillbaka.

Laura sken upp och flyttade ner min hand mot trosorna. Dom var mjuka och lite gummiaktiga efter vattnet. Hon var så mjuk. Vi bara stod där en stund till och tafsade och kysstes och smekte varandra. Laura nickade att hon ville vi skulle flytta oss till gräsplätten för att fortsätta. Med armarna om henne lyfte jag upp henne i min famn, bar upp och la så försiktigt jag kunde ner henne i gräset. Jag la mig bredvid och vi fortsatte utforska varandras kroppar en stund till. Hennes kyssar smakade sött och varmt. Den allmänna bilden var nog att själva knullet var det bästa och det var det nog också men aldrig hade jag anat att tillfället att bara ligga och mysa med en tjej skulle vara så härligt. Det något speciellt med en kvinnas kropp, den är så mjuk och kurvig, doften av hennes hår är som pollen från en blomma, ögonen förtrollande och smaken ljuv och söt. Vi låg så länge och bara myste att vi hann torka efter badet men våra kön var som Niagarafallen. Kåtsaftens fall. Vi andades tungt, nu ville vi försöka göra ”det”.

Det var en utmaning att inte kolla in Laura när hon byt till bikini men det visade sig vara rookie när jag knäppte upp hennes BH och så sakta som möjligt smekte av henne den utan att slänga mig över henne och ge henne vad hon behövde, bara släppa efter och ta henne hårt och länge men det fick vänta i alla falla en stund. Lauras bröst var inte speciellt stora men inte heller för små för min smak utan så pass att man kunde kupa handen om dom. Hennes bröstvårtor var hårda som pärlor, jag satte munnen till och smakade första gången våt kvinna.

Laura stönade genast till av behandlingen, efter ett tag blev hon nästan andfådd så jag trodde hon skulle komma direkt. Så jag lugnade mig och pussade mig ner mot trosorna som var rejält blöta, inte av havsvattnet konstigt nog. Med fumliga händer tog jag tag i troskanterna och drog av det lilla tyget längs de slanka benen och hennes sköte lämnades helt öppet. Det såg vackert ut. Läpparna var svullna och det glänste av safter. En liten trimmad buske prydde venusberget, den såg ut som en vägvisare till hennes grotta. Laura började dra och slita i mina badbyxor så jag satte mig på knä och hjälpte henne att få av det stretande tyget och lät min spjutstyva kuk komma ut i det fria. Laura flämtade till när hon såg det sjutton cm lång skaftet sprätta upp mot magen i givakt för henne. Kuken bultade i takt med hjärtslagen och jag tyckte i det något skuggade ljuset att den otroligt nog verkade större än vanligt.

”Oj det var riktiga grejer.” Sa hon med nyfikna ögon.

Sen kom den oroliga blicken tillbaka. ”Du får vara försiktig.”

Jag gav henne en blöt kyss som svar, jag ville verkligen göra det så skönt som möjligt för henne även om det var svårt om man är oerfaren. Gjorde ett försök att stärka hennes lugn. Jag viskade till henne att bara ligga stilla och blunda… och njuta. Hon var fortfarande lite orolig men slöt till sist ögonen, hon slickade sig om läpparna. Jag kysste henne om halsen och vidare ner mot tuttarna. Den första kyssen landade mellan de mjuka kullarna som jag såg hon njöt av på hennes ansiktsutryck. Så hårt jag vågade utan att göra henne illa, bet jag tag i vårtorna. Hon flämtade till lite, ansiktet återgick till ett lyckligt leende. Hon lekte med fingrarna i mitt hår.

”Mmmm det känns skönt.” Stönade hon.

Kyssandes och smekandes kröp jag ner, placerade mig mellan hennes ben och gav venusberget en kyss. Hon pressade sig mot mig så jag antog att jag gjorde rätt men ville hålla henne lite till. Det var inte lätt, doften från hennes safter var som en drog, den gjorde mig yr, fast på ett skönt sätt.

”Mmm… mmm.. snälla.. jag står inte ut… snälla slicka min fitta… min blöta fitta…”

Lauras ögon var helt dimmiga och jag tog mod till mig och satte tungan mot klittan. Om jag trott något annat innan fick jag äta upp det nu. Det var en drog! Det smakade söt och salt samtidigt, en ljuvlig smak för tungans alla zoner. Åt helvete med behärskning och koncentration! Jag lät tungan ivrigt utforska hennes håligheter och hennes sköte var en öppen damm. Jag hade hört att tjejer blir blöta när de blir kåta men det här var en syn för gudarna. Det smakade underbart, berusande och det verkade aldrig ta slut! Laura drog efter andan och slog med händerna i gräset när jag lät tungan pressa isär blygläpparna och hon skrek ut sin orgasm så hela ytterskärgården måste ha hört oss. Flickan duschade ut orgasmen tills hon till slut lugnade sig, fullkomligt utmattad. Hon pullade sig lite i fittan innan hon reste sig upp för att slicka rent mitt ansikte från sina safter. Vi bara låg där ett tag tills Laura återhämtat sig. Hon sög mig inte för jag skulle troligen komma då, hon ville att jag skulle göra det inne i henne. Istället smekte hon och runkade mig vilket var minst lika skönt. Till slut placerade jag mig mellan hennes lår igen. Laura låg där helt stilla, spänd över vad som skulle hända. Hur skulle det kännas? Skulle det verkligen göra ont?

”Snälla var försiktig” manade hon.

Jag stannade i processen och kramade henne till svar. Som jag skulle ut på en farlig resa. Kuken var hårdare än nånsin och allt jag vill var att få fitta. Sakta smeker jag hennes underliv med mitt blodsprängda ollon som får henne att vrida som en sprattlande fisk. Vi stönade båda högt. Jag trycke kuken mot hennes läppar och de öppnade sig själv för vi var båda så blöta. Det kändes i hela kroppen, nervimpulserna spred sig på en mikrosekund genom ryggraden, gav varenda del av kroppen en del av den underbara känslan. Hon var så fantastiskt trång, blöt och varm på samma gång. Jag stötte på ett hinder och Laura tittade upp på mig. Jag stannade av, väntade ett par sekunder. Med en sista nick från henne tog jag hennes oskuld. Hon snyftade till innan hon skrek och slog armarna runt min nacke och drog ner mig över sig.

”Knulla mig nu! Ge mig stenhård kuk!” Nästan väste hon andfått.

Äntligen knullade vi! Långsamma drag ut och in i paradiset, ville att det skulle vara länge, hon var så trång och blöt och varm och skön. Laura började göra motjuck och vi ökade tempot successivt. Det var himmelrike att ligga där i gräset med en så mjuk flicka. Vi parade oss ett par minuter innan ilningarna växte sig för starka, jag kunde inte hålla mig så länge till. Lauras ansikte visade att hon också var nära sin andra orgasm. Jag gav ifrån ett vrål, min kuk spände sig och sprutade kraftiga strålar med knullsperma in mellan benen på henne. Den hårda strålen som träffade botten i henne var allt som behövdes för att ta henne till vår åttonde himmel. Att spruta i en fitta var inte som ett vanligt runk utan fick mig att skaka i hela kroppen tills vågorna lade sig. Jag sjönk ihop med det slakande ståndet i hennes heliga. Sperman som blandat med hennes kåtolja hade börjat sippra ut vid sidorna och det klafsade när vi rörde oss. En lång stund bara låg vi där och pussades och kelades lite. Vi började skratta och undrade om vi skrämt bort fiskarna från Östersjön nu. Jag drog mig ur henne och la mig vid hennes sida. Jag hade tyckt hon varit söt innan men nu var hon på något sätt mer änglalik än innan. Det mörka halvblöta håret smög sig våglikt ner mot tuttarna, några enstaka grässtrån låg spridda över henne, sperma och fittsafter rann ut mellan benen på den nyknullade flickan. Vi kröp ihop i en sovsäck. Laura la sitt huvud på mitt bröst, jag höll om henne. Hennes andning var lugn nu, hon hade somnat. Jag bara låg där och tittade på henne. Vågade knappt röra mig för att inte väcka henne. Hon var så fridfull, så oskuldsfull och syndigt sexig. Hon vilade från världen men jag kunde se i ansiktet att hon drömde av lycka och tillfredställelse.

”Jag älskar dig” viskade jag knappt hörbart i hennes öra. ”Jag ska aldrig lämna dig.”

”Jag älskar dig med, och ingen annan ska få ta dig från mig heller” svarade hon.

Hon log.
Hon var så söt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *