En natt i mitt liv

Det var en helt vanlig dag, jag skulle på fest senare, på min enda fria kväll den veckan. Det var jobb mest hela tiden just nu. Boende på stallet där jag var anställd, med lite fritid, då är det ganska bra med fester hos andra, där man kan övernatta, och om man har tur, hitta en trevlig kille att spendera några timmar med.

Min killkompis Johan, som jag kände sedan länge skulle med på festen, och vi träffades hos mig lite innan för förfest. Min jobbarkompis som vi kan kalla Anna, var också där och skulle med.

Jag förberedde mig, luktade gott, hade tighta jeans och en snygg, men inte allt för vågad tröja på. Jag var väldigt vältränad då, jobbade i stall 6 dagar i veckan, och red en gång om dagen. Rumpan har nog alltid varit min största tillgång, den är snygg! Sen gillar jag själv att jag är kort, 155 cm. Då är man aldrig längre än killen.

När Johan kom, hade han med sig två vänner, vilket var väldigt trevligt, för de var båda ganska trevliga o snygga. Den killen som föll mig mest i smaken kan vi kalla Nilsson. Den andra för Andreas.

Vi satte och och drack några öl och cider och lyssnade på så hög musik vi kunde på de dåliga högtalarna. Hela tiden flörtade jag med både Johan och Nilsson. Johan och jag hade haft det trevligt i sänghalmen flera gånger innan, men jag hade inga som helst känslor för honom, mer än sexuella.

Lite senare bar det av med bussen till festen. Det var en klubb i stan som hade öppet till 5 på morgonen. Vi beställde in drinkar och var väl ganska glada i hatten allihopa. Jag gick bort till dansgolvet med Anna, och började dansa, lite med blick åt killarnas håll. Johan kommer ganska snabbt och dansar med oss. Anna är tydligen också tänd på Johan, för hon försöker få honom att dansa med henne. Men istället ställer sig Johan bakom mig, och tar ett bestämt tag om mina höfter, och dansar ganska sexigt med mig. Jag är inte sen på det, och dansar med, jag smeker honom med min rumpa bäst jag förmår, och känner att hans kuk växer i byxorna av det. Han tar sen tag i mina jeans, uppe vid knappen nästan, och drar smidigt lite i dem så att sömmen mellan benen spänner åt över min fitta. Ojojoj, vad det känns bra. Jag har nästan lust att dra med honom nån annan stans, men Anna tycker vi ska gå o beställa mer drinkar. Vilken retmara, va! Jag försöker ju inte låssas om att vi är kåta som djur!! Så jag följer snällt med och beställer drinkar.

När vi precis har fått våra drinkar, kommer Andreas och börjar stört-flörta med Anna, jag ser då min chans och “rymmer” tillbaka till Johan som satt sig och säkert försöker dölja lite av sin glädje. Jag drar upp honom på dansgolvet, och vi fortsätter vår intima dans ett tag till. Vi dansar så att jag nästan kommer flera gånger, men retsamt nog kommer jag aldrig, och jag är då kåt som bara fan, och vet nästan inte vad jag ska ta mig till!!

Johan sticker på dass, och kommer efter ett tag igen. Jag har då börjat dansa med Nilsson. Sen resten av kvällen turas de om att dansa med mig, som säkert har en stor blöt fläck över fittan av kåthet!! Men ingen av dem låter mig komma!

Efter en kväll full av kåthet, och frustrerad, men å, så mysig dans, åker vi hem till oss igen. Anna går o lägger sig direkt, och Andreas hakar på med till hennes säng. Johan hänger med mig till mitt rum. Nilsson ligger på soffan.

Jag och Johan inleder ett grymt förspel där jag fortsätter vandringen i kåt-som-fan-landet!! Han ligger bredvid mig, med sitt enorma, pulserande stånd, och trycker det mot mig, så jag blir tokig, vill bara ha honom i mig! NU!! Han vänder på mig, sätter kuken mot min rumpa, och sakta, sakta, klär han av mig mina kläder. Han hindrar mig från att hjälpa till. Just nu behövs det inte mycket för att jag ska komma. Han klär av sig själv, och under tiden kysser och biter han mig på olika delar av kroppen. Jag ryser i hela kroppen!! När han är naken, och jag bara i string, lägger han mig på mage, och han låter sakta ståndet glida närmare min våta, pulserande fitta. Jag är kåt av fan, och BER honom att komma in i mig! Äntligen låter han kuken glida hela vägen in, det liksom går som en våg i hela kroppen av välbehag! Han tar mig som ett djur, han är lika kåt som jag, och jag känner hans utlösning i mig, hans pulserande kuk gör att även jag kommer, som en explosion!! Han pulserar fortfarande lite, och jag känner varje rörelse. Sakta låter han kuken glida ur mig, och jag känner sperman rinna längst mina ben och längst rumpan.

Sen sover vi båda några timmar. Jag vaknar sen av att jag behöver kissa. Går upp och går på toa, men på vägen tillbaka har Nilsson hört oss från soffan, och ber mig komma till honom. Jag har inget emot det, han var väldigt tilltalande också! Sätter mig i bara trosorna brevid honom i soffan, och ser att han redan är kåt och hård. Nilsson kommer sen ut från rummet, och sätter sig brevid, men jag kommenderar honom till fåtöljen, han har fått sitt, och han får vänta! Men han kan ju se på!

Nilsson vill genast in i mig, men nu är det min tur att retas! Jag lägger honom på rygg, och sätter mig gränsle över honom, gnider mig mot hans mage, så han känner hur blöt jag är. Lutar mig över honom, och håller fast hans händer samtidigt. Han ska inte röra! han ber att få slicka mig, så jag sätter mig över hans ansikte, och sakta, sakta, gnider jag mig mot hans panna, hans näsa, hans haka, sen hans mun, låter han slicka mig lite, kikar på hans kuk, och den är så hård! Ser hur den pulserar när han slickar mig. Sen går jag neråt på honom, saaakta, drar med tungan från knäna upp längst benet, retas lite och backar, fortsätter sen uppåt, mot det härliga ståndet som bara verkar bli större. Slickar honom på pungen lätt, slickar längst med kuken, jag får hålla i den för att den pulserar så. Men inte för hårt, så att han kommer. Sen vill jag ha mitt roliga, så jag glider sakta upp, och lägger mig på honom, låter inte honom komma in i mig, utan hans kuk får sakta glida i min fittsaft, mellan mina blygdläppar, närma sig fittan, men bara trycka lite mot öppningen, det är sååå skönt för mig!! Men han ska inte komma än. Jag vänder på mig, och vänder rumpan mot hans kuk, drar den lite neråt, så jag får den tryckt mot min fitta, som just nu är sååå nära att komma. Det behövs bara ett par glidningar av hans sköna kuk, så kommer jag, åååå, vad jag kommer!!!! Han stoppar in ett finger precis när jag kommer, och det blir ännu starkare! Sen låter jag hans kuk glida mot min röv, över analen, kniper lite med skinkorna om hans kuk, ökar takten, sen känner jag hur han tar tag i min höft, låter kuken tryckas hårdare mot min rumpa, sen kommer han över hela min rygg, och ger ett läte som jag aldrig hört innan, det lät som att han aldrig kommit på det viset förr!

Bredvid sitter Johan och runkar, och ställer sig över mig, och kommer över hela min rygg! Vilken känsla, vilken natt!!

Dagen efter är vi alla så nöjda, och belåtna, det liksom syns när man ser varandra i ögonen! Anna och Andreas hade legat i hennes säng, och han hade försökt såååå att få henne att ge med sig, men pryd som hon var, gjorde hon inte det… Att man kan välja bort den njutningen!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *