Första gången med Marie

Detta hände för ca 5 år sedan, så en del detaljer kanske inte riktigt stämmer med minnesbilderna.

Jag var hemma hos min son Peter och hans rätt nyblivna fru Marie. Mitt första barnbarn var ca 1 år, och det var ju lika kul att se farfar varje gång. Eftersom jag arbetar i längre perioder, så försöker man ju träffa sina barn och barnbarn, när man är i land. Jag var vid tillfället skild, igen, och hade ingen “knull kompis” heller.

Vi hade suttit och druckit en del öl och vin på eftermiddagen och kvällen, men inga större mängder ändå, man får ju tänka på de små barnen. När den lille lagt sig för natten, så tog jag och sonen oss några groggar, och plötsligt så var det bara godnatt för sonen. På väldigt vingliga ben tog han sig in i sovrummet, och efter några minuter så hördes det högljudda snarkningar från honom.

Marie, som nyss kommit ner efter att ha lagt den lille, fick något frånvarande blicken, och ställde sig vid vardagsrummets fönster. Jag gick fram till henne, och la mina armar om henne bakifrån, så att dom låg på hennes mage. I kväll var hon klädd i ett par läckra jeans som visade hennes fina bak på ett ypperligt vis, och till detta hade hon en stor tjock tröja, som mer än väl dolde hennes fina bröst, tyvärr, för hennes bröst tål att tittas på.
– Jaha, då fick man inget ut av den här kvällen heller då, sa hon lite uppgivet.
– Vad menar du, sa jag.
– Ja, inte klarar han av något i kväll inte, det som man hade hoppats på, sa Marie.
– Nej, det kan nog bli lite sämre med det, var min tafatta kommentar. Aldrig har man dom rätta replikerna till hands!
När vi står där, så tänker jag, det får bära eller brista! Jag kysser henne på halsen och låter tungan och läpparna sakta glida upp längs halsen mot hennes kind! I mitt stilla sinne hade jag nog väntat mig en örfil, men den uteblev.
I stället så säger hon: Fortsätt, det känns så skönt! Håll om mig är du snäll, hårt!
Klart man gör det. Hon pressar sin lila sköna fasta kropp mot mig, och kuken står ju klart i givakt mot hennes läckra bak.

Vid tillfället är hon nyss fyllda 20 år och min son är 23. Marie har en fin fast kropp, med en behå storlek på 75 D! Hon är ca 158 cm lång och väger väl ca 48 kg.
Nog om detta, nu går jag vidare i mina minnen!

Vi står alltså i deras vardagsrum och jag kysser och smeker hennes lena kind och hals, ett flertal gånger. Hon kan klart inte undgå att känna min kuk som pressas mot hennes bak, så hon säger: Blir du tänd på din svärdotter?
Vad svarar man på det: – Nej det är bara som det känns? Klart inte, man får ju erkänna att hon tänder mig något oerhört mycket just nu!
Plötsligt säger hon: – Nu får vi nog lugna oss lite, det är inte rätt, men det känns väldigt lockande! Det är inte rätt mot Peter att stå här och göra så här med hans pappa!
Klart Marie har rätt i det hon säger, jag är ju 25 år äldre än henne med! På något sätt så tar jag mig loss från henne, tackar för en skön dag, och börjar min vandring hem. Det är inte så långt, vi bor ca 400 meter från varandra, så dom sköter all mina affärer medan jag är ute på sjön och jobbar.
Kom hem och satte mig i soffan vardagsrummet och slog upp en liten whisky. Satte på tv: n, det var någon halvbra film, som man kunde se på en stund.
Satt där och tänkte på den sköna Marie, som man nu verkligen nog gjort bort sig hos.

Plötsligt, det hade nog gått 1 1/2 timme kanske 2 timmar, så sattes en nyckel i mitt lås och någon kom in i min lägenhet!
Jag for upp ur soffan, ut i hallen, och där stod Marie, rödgråten och helt förstörd!
– Vad är det som har hänt, nästan skrek jag!
– Jag kom in i sovrummet, och hade just klätt av mig, då vaknade Peter till liv och fick för sig att han skulle knulla mig, snörvlade hon fram, han bara rullade upp på mig där jag just lagt mig och fick upp kuken, och in med den bara.
Jag måste ju erkänna att jag var bra våt i fittan, så han gled in lätt, men det var ju helt din förtjänst att jag var det! Jag var heltänd när du gick hem ifrån oss, säger hon, fortfarande lika snörvlande.
Han juckade väl på en stund, tills han plötslig stönade att nu kommer jag, och med det var det klart! Där ligger jag helt otillfredsställd och jag bara började gråta!
Jag tog mig upp ur sängen igen och klädde mig och gick ut! Jag har varit ute i nästan en timme nu, och känner att jag inte kan gå hem just nu!
– Snälla Lars, får jag sova här hos dig i natt, du har väl plats för mig?
– Klart du får det, jag bäddar åt dig i gästrummet på en gång, men vem ska se till den lille i morgon bitti?
– Det är Peters tur i morgon bitti, så han kan allt gå upp och ta hand om honom, säger hon lite argt.
– Kom får jag ta av dig kappan, så får du sätta dig i vardagsrummet och ta något att dricka. Jag kommer strax efter, vill du ha något att torka ögonen med kanske?
– Tack det vore skönt, svarar Marie.

När hon fick av sig sin kappa, så bara gapade jag! Var det här samma Marie som jag lämnat för bara någon timme sedan? Nu hade hon en kort kjol och en väldigt tajt jumper på sig, ser skitläcker ut!
När jag kommer in i vardagsrummet sitter hon i soffan och läppjar på min upphällda whisky.
Nu har hon lugnat ner sig igen, är nästan sitt gamla vanliga jag. Jag ger henne en bit papper, så hon kan torka bort det svarta som runnit under ögonen.
– Jag hoppas du inte misstycker att jag tog din whisky?
– Nej då, men då vill jag ha en kram för det!
– Klart att du ska få det, är det inget annat jag kan erbjuda dig? Säger hon och ställer sig upp. Hon kommer fram till mig, lägger sina armar om min hals, och öppnar sin mun som möter min i en lång tung kyss!
Hon trycker sig emot mig igen, denna gång med den bästa sidan emot mig, och kuken reagerar som innan, genom att ställa sig i ännu mer givakt!
– Jag tror du är väldigt tänd på mig, och jag måste erkänna att jag tände rejält på dig hemma hos oss, men jag kunde bara inte låta dig knulla mig där hemma, hur gärna jag än ville det!
– Jag vet det Marie, du behöver inte förklara för mig! Kom så får jag känna lite mer på din sköna kropp.
Hon släpper mig för en stund och jag är ju inte sen att känna på hennes fasta bak och smeka lite försiktigt upp över hennes fina bröst.
– Du får mer än gärna ta på mina bröst, dom går inte sönder, dom tål att ta i, säger Marie.
Klart man smeker dom lite bättre, känner bröstvårtorna styvna genom tyget. Tyget ja, hon har ju ingen behå på sig, slår det mig plötsligt!
Låter handen glida ner över hennes bak, och där känns inga trosor heller, vad är nu detta?
– Går du till svärfar utan både behå och trosor? Säger jag förvånat.
– Utan behå är jag, men string har jag allt på mig, säger Marie.
– Du får väl känna efter ordentligt i stället då, så får du väl känna hur våt du gör mig med dina sköna smekningar, sägen hon, lite uppmanande.

Jag fortsätter med mina kyssar och smekningar efter hennes hals och ner mot hennes sköna bröst. I detta läge drar jag av henne jumper hon bär och ut kommer hennes fina fasta bröst.
Jag börjar nafsa och suga på hennes bröst och bröst vårtor, det enda jag hör är ett långdraget stönande från Marie. Uppmuntrad av detta så fortsätter jag ner mot hennes ljumskar, och hennes lockande lilla buske under string trosan.
Knäpper upp knappen i den lilla kjolen och rar ner dragkedjan, så att kjolen kan följa tyngdlagen, dvs. falla ner mot mattan på golvet. Nu ser man att det sitter en liten röd string som försöker dölja det underbara som en kvinna har att erbjuda en man, men dom låter jag följa samma väg som kjolen tog.
– Vad härligt att du är rakad, säger jag, det tänder mig något oerhört!
– Det tror jag alla killar tänder på, det låter då så när man diskuterar det med sina väninnor, säger Marie, med ett skratt.

Börjar slicka lite i springan och når strax en rätt stor och styv klitoris, som bara “skriker” efter att bli slickad!
– Lägg dig i soffan, så ska jag göra det skönt för dig, säger jag.
– Du menar väl ändå, ännu skönare, för jag har det skönt med dig som det redan är, men allt kan ju bara bli bättre, säger Marie.
– Gud vad skönt du slickar mig, nästa skriker Marie efter en stund, fortsätt så där, så kommer jag snart, det är så nära redan!

Det hinner inte gå så lång stund innan Maries kropp drar ihop sig som om hon har kramp, för att sedan bara räta ut sig och hon bara skriker rakt ut:
– Nu gååååååår det för mig… Gudars vad skönt du gör det, nu kommer jag igen, … Slicka lite till!
Klart man gjorde det, det finns nog inget skönare än att höra en kvinna skrika ut sin orgasm.
Hon kom faktiskt en tredje gång innan jag gav upp slickandet, och la mig bredvid henne och bara höll om henne.
– Vad ska jag göra för att du ska få det lite skönt då, frågar Marie när hon lugnat sig lite, ska jag suga av dig eller vad gillar du bäst?
– Det som jag tycker mycket om är att få släppa satsen mellan brösten, säger jag. Men det kanske inte du tycker så mycket om?
– Klart du kan få bröst knulla mig, säger Marie, men är det inget annat du tänder på då?
– När det gäller dig, så skulle jag ju gärna vilja ta dig bakifrån, när du står lutad över mitt matsalsbord, det är en fantasi jag haft länge om dig, erkänner jag.
För fantiserat om henne det har jag gjort!

Hon hoppar nästan upp ur soffan och får med sig ett täcke, som jag hade liggandes i soffan om man skulle vilja slumra lite framför tv: n, som hon slänger upp på matsalsbordet.
– Kom så ska du få din fantasi uppfylld, säger hon till mig, kom, kom och knulla mig med din sköna kuk!

Jag är ju inte sen med att ta plats bakom henne och hon sträcker sin hand bakåt och fångar upp min styva och förväntansfulla kuk och ser till att den kommer in i hennes sköna kärleks hål.
Jag vet inte hur länge jag står bakom henne och pumpar på, för plötsligt bara känner jag i ryggmärgen att satsen är på väg!
Jag hinner bara stöna till henne att nu kommer jag, då hon sliter sig loss och fångar upp kuken med handen och låter min sats släppas över hennes ansikte och hennes underbara bröst!
Vilken skön känsla att satsen sprutar över sin svärdotters ansikte och bröst!
– Gud vad mycket du sprutade, titta vad kladdig jag är, säger Marie. Nu behöver då jag verkligen en dusch, ska du med in och duscha?
Gissa vad jag svarade på det?

Detta var första, men inte den sista gången vi har träffats och haft skön sex med varandra!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *