En slyna lyder order

Särbo förhållande kan var det bästa som finns ibland. Hur menar du nu, undrar ni säkert då. Jo, det ska jag berätta för er.

Mitt namn är Elisabeth och jag bor tre mil norr om Göteborg och min särbo bor lika långt söder om Göteborg. Av förklarlig anledning har vi ganska höga telefonkostnader. Vi är båda två väldigt inne på rollspel och s/m.

Carl är min mästare och jag hans slyna. När vi inte kan ses ibland på upp till en vecka så brukar vi köra rollspel per sms, mail och telefon. Det är bakgrunden till min novell, för om just ett sånt rollspel tänker jag berätta.

Det var söndag och jag fick ett sms från Carl där han beordrade mig att gå in på mailen och läsa min post. Jag gjorde som jag vart tillsagd och han hade skrivit ett mycket långt mail som innehöll en mängd krav med tidspress.

Jag skulle inom den närmaste timmen gå in i badrummet och klä av mig och onanera med ett redskap och filma allt med mobilen. Om jag klarade det första uppdraget skulle jag få 20 poäng. Detta var ett svårt uppdrag att utföra eftersom jag hade hela huset fullt av gäster som firade min födelsedag.

Tiden gick och när det bara var en kvart kvar kände jag att folk fick lov att sakna mig ett tag jag var ju tvungen att göra uppdraget. För jag kunde ju tjäna 20 poäng. Carl hade också skrivit att det kostade 10 poäng att få min våta fitta slickad i 30 sekunder. Mina tankar fastnade vid hur skön hans tunga var medan jag tog med mig en gurka och gick in på badrummet.
Jag klev snabbt ur mina byxor och trosor och la mig på golvet – att kunna filma samtidigt var inte lätt. Gurkan var iskall när den nuddade min blygdläppar och jag kved till. In skulle den ju iallafall. Sakta förde jag den in och ut men kylan var outhärdlig så jag förstod inte hur jag skulle kunna komma. Precis då ringde mobilen. Jag skyndade mig att svara, det var Carl.

– Skynda dig nu din lilla slyna väste han i telefonen bara några minuter kvar nu.
– Jag håller just på, viskade jag tillbaka i luren.
– Vad har du valt för redskap, frågade han.
– En gurka, viskade jag, men den är så kall, så jag ska bara skölja den i varmvatten ett tag.
– Det ger du blanka fan i, väste Carl. Du förtjänar en iskall gurka i din slyniga fitta så sätt fart nu för snart är tiden ute.
– Ja jag ska viskade jag.
– Du har 7 minuter på dig nu, väste Carl, lite för lång tid tycker jag, så nu ska lyssna noga på mig och på vad du ska göra sen.

Carl pratade i 3 minuter till där han gav mig order på order om vad jag skulle göra härnäst.
Direkt efter jag var klar i badrummet skulle jag klä mig och gå ut i bilen och ta med mig gurkan. Bilen var parkerad i en garagelänga i bostadsområdet. Där skulle jag ta 7 bilder. En i framsätet, en i baksätet, en bild på motorhuven och fyra till ståendes bredvid andra bilar i garaget. På alla bilderna skulle gurkan vara så djupt inkörd i min lilla slyn fitta att den nästan inte syntes alls. Han skulle tydligt kunna se att det var olika bilar på alla bilderna annars vart det minus poäng. Jag fick 5 poäng för varje bild sa han. Men var bilderna inte till hans behag eller suddiga eller på något sätt otydliga så fick jag 20 minus poäng per bild. När han tyckte att jag hade nog information om nästa uppdrag la han bara på luren.

Allt hans prat hade gjort mig så upphetsad att det pirrade i hela kroppen, men skulle jag hinna på 4 minuter? Gurkan åkte snabbt in och ut in och ut i min savande fitta. Jag njöt för fullt och filmade varje rörelse. Tillslut spändes min kropp i en båge och ett kvidande ljud undslapp mina läppar. Jag kom snabbt till sans och tittade på klockan. Hurra jag hade hunnit med en minuts marginal. Poängen var mina.

Jag skyndar ut till mina gäster igen men lyckas smyga i väg klippet till Carls mobil. Jag fick ett snabbt svar som sa att klockan nu var 16.43 och jag hade hans tillåtelse att vara med mina gäster fram till 16.49 men sen skulle jag ringa honom. Jag smsade ett tack.
Jag sprang runt och minglade och serverade kaffe och saft med tilltugg. När klockan var 16.48 bad jag om ursäkt och sa att Carl ville prata lite med mig och att jag skulle komma tillbaka strax. Alla gästerna log och sa att dom förstod och att det var synd att Carls son var sjuk så han inte kunde vara med på festen.

Jag slängde på mig mina skor och sprang ut och ringde Carls mobil. Det var upptaget , jag blev alldeles kallsvettig nu skulle jag ju ringa försent om han inte svarade, klockan var ju 16.49 nu.

Jag ringde upp om och om igen, fem gånger, med det var fortfarande upptaget. Jag provade en sjätte gång, nu tutade det normalt men det gick fram 11 signaler innan Carl svarade.

– Du ringer för sent din hora, väste Carl fram. Kan du inte klockan eller?
– Men, sa jag, det var ju upptaget, jag ringde 16.49, jag lovar.
– Jag pratar ju med dig nu lilla slyna eller hur, sa Carl och höjde rösten och nu är klockan 16.52. et är tre minuter för sent. Det blir minus poäng. 10 poäng per minut. Så nu ligger du på minus 10 poäng. Videon du skickade gav 20 men nu drog jag av 30 så nu är det bäst för dig att du sköter dig i garaget.
– Men, började jag igen.
– Klagar du eller din lilla slav, väste Carl i telefonen, ska jag ta bort fler poäng eller?
– Nej nej, gör inte det jag ber om ursäkt skyndade jag mig att säga.
– Bra, blev hans svar. Har du fattat vad jag kräver av dig i garaget frågade han.
– Mm, svarade jag.
– Gör du allt rätt så får du 35 poäng och kom ihåg vad jag sa inga djävla suddiga bilder. Eftersom du var sen att ringa ska du göra allt på kortare tid nu.
– Hur lång tid har jag på mig, frågade jag.

Men han skrattade bara rått i örat på mig och la på luren.
Jag skyndade mig in i garaget och hoppades på att det skulle vara folktomt. Jag rusade fram till min bil och hoppade in i framsättet och krängde av mig jeansen och trosorna. Backade bak sätet och särade på läpparna och tryckte in gurkan, det tog emot för att jag satt upp men jag lyfte lite på mig och fick in en lång bit av gurkan. Jag tog en bild och tittade på den. Men va fan det var alldeles för mörkt i bilen den bilden skulle Carl aldrig bli nöjd med. Jag tände belysningen i bilen och fotade på nytt, gurkan spände så det värkte längst in i fittan. Även denna bild blev för mörk och suddig. Jag resten mig och drog upp jeansen och sprang till bakluckan där jag hade en ficklampa.

Med den riktad mot gurkan och fittan i framsätet blev bilden bra nog. Sen var det baksätet, jag kröp mellan sätena och la mig i baksätet även denna bild blev ljus och skarp. Hela tiden svettades jag och undrade hur lång tid jag hade på mig. Tanken på att vem som helst vid vilket ögonblick som helst skulle kunna komma in i garaget gjorde mig både rädd och fruktansvärt kåt. Jag klev ur bilen och la mig på motorhuven, gurkan for lätt in och ut i fittan nu – det var så skönt att jag skulle vilja fortsätta tills jag kom men jag viste ju att jag hade tidspress och att Carl tyckte att jag hade misslyckats så han var nog arg och skulle ge mig mycket kortare tid att genomföra uppdraget.

Tre bilder av sju var gjorda. Jag stönade och ryckte till för en dörr öppnades. Jag gled snabbt ner mellan garage väggen och min front på bilen. Jag hörde ekande steg i garaget och någon som visslade. En bildörr öppnades och någon klev in i en bil och började backa ut. Jag gjorde mig så liten som möjligt på det skitiga golvet. Bilen körde långsamt ut ur garaget. Så fort porten hade börja stängas reste jag mig upp och sprang längst väggen för att komma längst in i garaget. Jag ställde mig bakom den innersta bilen i hela garaget en röd suzuki och drog ner mina jeans och trosor.

Nu la jag mobilen på golvet och grenslade den och lät snabbt den stora grova gurkan glida in i mig. Efter 5 sekunder klickade kameran till. Man såg tydligt min fitta och gurkan djupt intryckt. Jag log förnöjt. Jag tog nästa bil, en grå volvo, satte upp benet på motorhuven och stoppade in gurkan igen. Nu fick jag ta tre bilder innan det blev en bra bild. Gurkan började skava i fittan nu men jag gav inte upp. Två bilar kvar. Jag vart lite modigare nu och la mig på huven på en vit Saab och särade på benen och lät gurkan penetrera mig igen. Den sista bilen var en till Saab men blå, även denna gång la jag mig på huven. Jag hade klarat uppdraget, jag var överlycklig. Jag ringde upp Carl. Han svarade direkt.

– Har du utfört uppdraget, frågade han.
– Ja mästare blev mitt svar.
– Jag kräver bildbevis innan du får gå in till dina gäster igen sa han och la på igen.
Jag mmsade över alla sju bilderna och väntade ivrigt på svar. Det tog en lång stund innan han ringde upp. Jag svarade på första signalen.
– Vad menar du med den fjärde bilden din slyna, frågade Carl, allt jag ser är en gurka uppkörd i din horfitta jag ser ingen bil alls. Totalt misslyckat foto. Minus 20 poäng direkt. Jag trodde att jag hade gjort klart för dig att jag klart och tydligt skulle se att det var 4 olika bilar på korten, sa jag inte det, väste Carl.
– Jo men jag, mer han jag inte säga innan Carl sa åt mig att hålla truten stängd och bara lyssna. Han gick igenom mina poäng hittills.
– Du fick 20 poäng för videon, minus 30 för att du ringde 3 minuter för sent. Det ger dig minus 10 innan du gick in i garaget. Sen tog du tre godkända bilder på rad i och på din bil det gav 15 poäng så då landar du på plus 5 poäng. Sen kom idiot bilden och gav dig minus 20 poäng så du landar på minus 15. Klantskalle. Sen kom tre godkända bilder på rad som gav dig 15 poäng så nu ligger du på noll poäng totalt. En fråga bara, väste Carl fram, är du nöjd med din insats din kåta slyna? Noll poäng av 55 möjliga?
– Nej jag är inte nöjd kved jag fram.
– Ska du skärpa dig från och med nu då frågade Carl.
– Ja jag lovar mästare svarade jag.
– Bra för jag har ett nytt uppdrag åt dig nu. Innan alla gästerna har gått hem ikväll ska du ha tjänat in 25 poäng då får du 5 extra poäng som du aldrig kan förlora. Fattar du?
– Jag fattar, svarade jag.
– Vem fattar, frågade Carl.
– Jag fattar sa jag igen.
– Å vem är du frågade han.
– Din slyna, blev mitt svar.
– Så svara en gång till då och se till att få det rätt den här gången, sa han.
– Din slyna har fattat blev mitt nya svar. Men hur ska jag tjäna in 25 poäng då, frågade jag viskande.
– Så här sa Carl. Ett foto på din våta kåta slynfitta i ett rum i ditt hus ger 1 poäng och jag ska kunna se att det är olika rum – så försök inte lura mig då blir det minus poäng. Dom ska sändas omedelbart när dom är tagna och sen måste nästa bild vara taget i ett annat rum. Allt bara för att du inte ska kunna fuska. Jag vet att du bara har 7 rum i ditt hus och att jag sa 25 poäng men gör denna del av uppdraget först så ska jag förklara hur du tjänar in de resterande 18 senare och snabba på nu. För komihåg att innan sista gästen har gått ska du ha klarat av att samla in 25 poäng. Sen la han på luren.

Jag kände att mina kinder blossade och min fitta pulserade av kåthet. Jag skyndade mig in i huset igen. Vilken tid det tog i telefonen sa en kompis till mig. Ja du vet hur killar är sa jag och log. Hon nickade förstående och undrade om hon skulle hjälpa till med något. Tillsammans dukade vi fram smörgås tårtan och fat och bestick.

Jag ursäktade mig in på toaletten och tog första fitt bilden. Jag var noga med ljus och tydlighet om i vilket rum jag var. Skickade den omedelbart. Fick genast svaret, 1 poäng. Det pirrade i hela kroppen av kåthet. Jag sa att alla skulle sätta sig till bords i köket så skulle vi äta nu.

Alla gästerna satte sig till rätta vid bordet och började äta. Jag hade ingen aptit alls på mat men tog en liten bit för att vara trevlig. Min hjärna jobbade för fullt på hur jag skulle kunna ta bilder på min fitta i alla rum innan sista gästen gått med hela huset fullt av folk. Det var som om han ville att jag skulle misslyckas. Den tanken gjorde mig ännu kåtare.
Nu fick jag en idé. Sa till alla att jag ville visa lite foton från sommaren och att alla lugnt skulle äta vidare medan jag letade fram bilderna. Det tyckte alla var roligt. Jag tog trappan upp till övervåningen i ett par snabba steg. Gick in i badrummet på övervåningen och låste dörren. Ljuset var perfekt så den bilden var inte svår att ta. Jag grenslade badkaret så att Carl skulle se den vita emaljen och lite shampoflaskor i bakgrunden. Det var lätt. Sände den direkt. Snabbt svar 1 poäng.

Jag gick in på kontoret och satte mig vid skrivbordet och tog nästa bild. Bra och tydlig, man såg en del av kontors stolen och golvet. Skulle precis skicka den när jag hörde steg i trappan. Jag vart helt iskall och slet i kläderna för att hinna få på mig allt. Dörren öppnades och min lillasyster tittade in. Behöver du hjälp eller undrade hon. Jag skakade vilt på huvudet och harklade mig lite. Bilderna är inte här inne sa jag. Gå ner till dom andra så ska jag bara kolla sovrummet. Tack och lov gjorde hon som jag sa. Jag skickade snabbt iväg bilden och gick in i sovrummet.

Ställde mig vid min stereo och knäppte snabbt ett kort. Tittade och förstod direkt att det inte skulle godkännas. Tog ett nytt och denna gång såg man tydligt min stereo bredvid min fitta. Fick ett sms med ordet 1 poäng. Sände iväg de senaste kortet och fick ett likadant svar. 4 poäng totalt nu. Tvättstugan, köket och vardagsrummet kvar.
Så fick jag en snille blixt och skrattade för mig själv. Slet fram korten från sommarsemestern på Gotland och la dom på sängen och golvet och satte på avslappnings musik på stereon. Gick ner och sa att när alla hade ätit klart skulle jag duka av och dom skulle få gå på bild utställning.

Alla skrattade och frågade vad jag nu hade hittat på och min mamma log och undrade vad jag nu hade i kikaren. Jag log tillbaka och tänkte tyst för mig själv – det vill du inte veta lilla mamma.

När alla ätit klart gick dom upp på övervåningen och jag var ensam i köket och vardagsrummet. Snabbt och ganska vant vid det här laget åkte jeans och trosor av och jag satte mig på en köksstol. Lätt att se var jag befann mig. Postade iväg det och gick snabbt in i vardagsrummet.

La mig på mitt ek bord och särade på blygdläpparna ordentligt. Fotot blev bra. Skickades direkt som den lydiga slyna jag var. Fick svaret att nu hade jag bara tvättstugan kvar sen skulle jag ringa upp honom. Styrde stegen mot tvättstugan och stängde in mig där och la telefonen på tvättkorgen och särade på benen och väntade på klicket. Bilden blev suddig så jag fick ta om den ett par gånger. Men till sist var den godkänd. Skickade iväg den och pustade sen ut.

Ringde upp Carl samtidigt som jag klev ut i köket och började med disken. Han lät nöjd när han svarade. Men att ge mig komplimanger hörde inte till. Istället sa han:

– Det gick lite väl snabbt och lätt tycker jag, tro inte att nästa del av uppdraget blir lika lätt din lilla hora.
– Din lilla slyna lyssnar och lyder sa jag.
En nöjd suck undslapp hans läppar i andra ändan av telefonen.
– Nu vill jag först fråga hur många gäster som är kvar hemma hos dig sa han.
– Alla blev mitt svar.
– Jag kräver att den sista som går ska vara din mamma och att hon ska ringa upp mig från din mobil och säga hej innan hon går så jag vet att du har gjort alla uppdrag inom tidsramen. Är det uppfattat?
– Din slyna hör och lyder viskade jag.
– Så nu till uppdraget som ger dig 5 poäng. Du ska vara på ditt kontor och spela in en video till mig. Det du behöver är ett stearinljus och en tändare. Först ska du smeka dig riktigt våt med fingrarna och ljuset i minst 30 sekunder, sen ska du knulla din kåta fitta med ljuset mellan 40 och 50 sekunder, sen ska du tända ljuset och droppa stearin på dina lår, ljumskar och fitta, du ska droppa stearin ordentligt minst en hel minut. Fattar du?
– Din hora fattar svarade jag.
– Så för att kolla att du har fattat hur lång ska videon vara?
– 30+60+40=130 sekunder, minst 2 minuter och 10 sekunder, svarade jag.
– Du kanske kan få ett extra poäng om den är längre men sätt igång nu och ring mig igen när du är klar. Klick.

Nu var jag så kåt att jag skakade. Men hur skulle jag lyckas med en sån bravad? Ja videon från Visby skulle kanske räcka som täckmantel. Jag fortsatte med disken och gästerna började komma ner för trappan. Alla tyckte mina bilder var fina och min jobbar kompis och hennes familj sa att nu skulle dom börja bege sig hem för dom hade småbarn som skulle upp tidigt dagen efter.

Jag kramade om dom och tackade dom för att dom hade varit här. När jag stängt ytterdörren efter dom pep min mobil. Kräver ett sms som talar om när gäster går hem, stod det. Genast skrev jag att 4 hade gått. Genast kom en ny fråga hur många är det kvar?
Jag svarade 9 stycken. Jag var rädd att flera skulle börja röra sig hemåt så jag sa snabbt att nu blir det kaffe och kaka. Sen kommer jag ha filmvisning i vardagsrummet för er gäster medan jag städar undan fotovisningen på övervåningen. Alla bänkade sig lydigt i soffan. Jag dukade fram fika och satte på filmen.

Skyndade mig in på kontoret, tände lampan och stängde dörren. Jag la mig golvet och började filma jag försökte tyst räkna sekunderna för mig själv medan jag smekte mina blygdläppar med mina fingrar och stearinljuset. Räknade för säkerhets skull till 33 sekunder sen började jag föra ljuset in och ut mellan mina kåta fittläppar snabbare och snabbare – det var så skönt att jag hade svårt att vara tyst. Då ringde telefonen. Vad skulle jag göra? Såg att det var Carl på displayen. Vågade inget annat än att svara. Tryckte på svars knappen och viskade:

– Kåt slyna till er tjänst.
– Ska du inte börja filma snart väste Carl fram i luren.
– Jag höll på sa jag.
– Ååå vad synd att jag störde då, sa Carl. Tror tyvärr att du blir tvungen att börja om för jag tolererar inga avbrott i filmen, det fattar du va?
– Slynan fattar och lyder, stönade jag.

Han la på. Jag började spela in videon igen. Vågade inte riskera att spela in för få sekunder så jag räknade långsamt till 33 igen medan mina fingrar rörde sig runt och på klitoris och ljuset retade läpparnas utsida. När jag kommit till 33 började jag föra in ljuset igen mellan mina våta läppar. Mellan 40-50 sekunder ska du onanera med ljuset det va hans order. Jag räknade till 55 innan jag tände ljuset och började låta de röda dropparna rinna ner på mina lår och på mina ljumskar. Aj vad ljumskarna var känsliga. Varje droppe sved till en bra stund. Minst en minut skulle jag droppa stearinet. Jag fasade över hur det skulle kännas när dropparna snuddade fittan men vågade inte hoppa över den biten. De sista 20 sekunderna lät jag dropparna landa på fittan men det gjorde så ont att jag kved av smärta. Men jag slutade inte. När jag hade räknat till 2 minuter och 25 sekunder sammanlagt vågade jag sluta. Jag drog upp trosorna och jeansen över stearinet och reste mig upp.

De stelnade stearinet nöp till i huden överallt. Aj vad det stack när jag rörde på mig. Men jag var tvungen att städa upp fotona i sovrummet. Snabbt trots smärtan sopade jag in alla korten under min säng, sände iväg klippet och gick ner till mina gäster. Fick ett snabbt svar det stod: Uppdrag utfört. Video 2 minuter och 17 sekunder – godkänt. 6 intjänade poäng…bara 12 kvar.

– Vill du veta vad jag kräver nu?
– Ja tack min mästare svarade jag. Svar kommer när du förtjänar det fick jag till svar.

När jag kom ner till vardagsrummet tog filmen precis slut och min lillasyster såg på klockan och sen på sin kille som satt med deras dotter i famnen. Jag förstod att även dom skulle börja röra på sig. Precis då pep mobilen igen. Det var nästa uppdrag från Carl. Det stod. Ingen får lämna huset förrän du har avklarat nästa uppdrag som är: Ta med dig din dildos necessär och ursäkta dig och säg att du måste hämta mobil laddaren i bilen. Ring mig när du är i garaget. Jag förväntar mig ett telefon samtal inom en minut.
Jag stelnade till, inom en minut. Nu var goda råd dyra. Snabbt flämtade jag fram att syrran du kan väl sätta på mer kaffe jag ska bara ut till bilen en snabbis. Inne i badrummet hade jag en liten necessär jag svepte åt mig den och sprang ut. Jag ringde Carl direkt.

– Så ska en slyna jobba lydigt och snabbt sa han när han svarade. Nu ska du skapa en till bild serie till mig. men först ska du räkna antalet bilar i garaget.
– Men Carl stönade jag garagelängan är ju jätte lång. Håll käft och räkna en sida i taget väste han fram annars kanske jag håller kvar dig här inne hela kvällen vad skulle dina gäster tycka om det ditt lilla luder?

Jag startade vid porten och räknade höger sidan först. Jag sprang medan jag räknade och kom fram till att det på höger sidan stod 49 bilar och på vänster sida stod det 37.
– Det står 86 bilar i garaget mästare, flämtade jag fram.
– Bra väste Carl. Se nu efter hur många som är gröna och hur många som är vita. Räkna dom vita först.
– Jag hade lust att skrika åt honom att allt tog för lång tid men jag vågade inte göra annat än lyda.
– 7 av dom 86 bilarna var vita.
– Å nu till dom gröna.
– Dom var 11 stycken.
Det var tyst i luren så jag påkallade hans uppmärksamhet.
– 7 vita och 11 gröna mästare.
Nu ska slynan få ett val. Välj mellan vit eller grön. Jag visste inte vad som var bäst 7 eller 11, jag chansade på 7 och sa vit.
– Okej sa Carl då har du just valt bort chansen att bara behöva ta 7 bilder och istället valt att ta 11 bilder. Ja vad säger man, valet var ju ditt men jag trodde du ville komma in till dina gäster snabbt igen men okej. Rigga kameran på en annan bil så du ser hela fronten på den gröna bilen nummerplåt och allt ska synas.

Jag löd blint och sprang fram och riggade kameran. Nu för du in din röda dildo i fittan och den lilla lila i häcken, kliv upp på fronten och stå på alla fyra och vänd häcken mot mig och puta ordentligt, båda hålen ska synas väl. Jag stönade av spänning och kåthet.
Riggade kameran på 15 sekunder och sprang fram till den gröna bilen, fumlade med dildosarna och fick precis in dom när jag hörde kameran klicka. Faan också. Stapplade fram till kameran med dildosarna fortfarande inuti mig och riggade om självutlösaren. Nya 15 sekunder började ticka jag kröp upp på fronten och putade med min häck så mycket jag förmådde. Hörde klick ljudet och klev ner. Kändes syndigt att hålla på som jag gjorde men jag var så kåt att jag var dimmig.

När jag hade avklarat 4 bilar fick jag ett sms som sa att jag hade kämpat väl och fick mästarens tillåtelse att bara behöva göra fem bilder. Jag spratt till av glädje. Snabbt avklarade jag den sista bilden och drog ut dildosarna och klev i kläderna igen. Jag skyndade mig ner för att säga hejdå till min syster.

När jag kom in i hallen hade syrran och hennes familj satt på sig ytterkläderna och såg lite sura ut. Jag bad om ursäkt och tackade dom för att dom hade kommit och grattat mig. När dörren stängdes smet jag in på toa och mmsade snabbt iväg mina fem bilder. Fick ett snabbt svar att jag hade klarat uppdraget och tjänat in 5 utav mina 12 poäng. Bara 7 kvar. Jag sände snabbt iväg ett tack och skrev att 3 gäster till hade gått nu. Nästa uppdrag kom genast. Hitta 30 klädnypor och invänta min order. Jag gick in i tvättstugan och tittade i klädnypekorgen upptäckte till min fasa att jag bara hade 23 stycken. Vad skulle jag göra?
Min mamma ropade på mig och jag gick ut till vardagsrummet.

– Vad ville du mamma sa jag.
– Jag ville bara tacka för mig svarade hon du vet jag måste ju ta mitt insulin.
– Neeej, jag hade glömt bort hennes diabetes.
– Men jag hämtar sprutan åt dig sa jag, vill ju att du stannar till sist av alla sa jag leende.
– Va gulligt av dig svarade hon och sjönk ner i soffan igen. Mobilen pep igen. 5 nypor i varje bröst och 20 på fittan stod det bara.
– Jag rusar över till dig, sa jag, det tar ju bara 5 minuter enkel väg. Snabbt ut i hallen och på med skorna igen. Drog åt mig klädnypekorgen och sprang. Smsade Carl och talade om att jag var på väg över till min mammas hus.

Väl hemma hos min mamma sprang jag raka vägen till tvättstugan där jag viste att mamma hade klädnypor i en låda. Tog upp 7 stycken, nu hade jag 30 och gick in till min mammas sovrum och la mig på hennes säng. Det ringde i telefonen.
Jag svarade ”slynan här, för jag visste att det var Carl.

– Jag tänker inte vänta tills din mamma har gått jag vill ha bildbevis nu. Du har exakt 5 minuter på dig innan alla 3 bilderna ska vara framme hos mig och en sak till börja med fittan och våga inte ta bort en enda nypa förens jag har gett dig min tillåtelse. Varje bild ska också godkännas innan nästa får fotas. Så du ska alltså fota, skicka bilden och vänta 20 sekunder och sen ringa upp mig. Sen sa det som vanligt klick i luren.

Jag som hade tänkt börja med brösten och så snart bilden var tagen slippa smärtan. Men icke min mästare hade talat. Jag la fram 20 nypor och la mig på rygg och började med att sätta fast nypor i dom yttre läpparna – guud va det sved men jag tryckte dit så många jag kunde för jag ville slippa sätta några på dom inre. Men tillslut var platsen slut och jag såg att på sängen bredvid mig fanns fortfarande 6 nypor kvar. När första nypan knep åt mina inre blygläppar skrek jag rakt ut detta skulle jag aldrig klara. Jag stålsatte mig och fantiserade om Carls fingrar och tunga på min fitta. Mina ögon tårades och jag fotade snabbt och skickade iväg bilden.

Räknade till 20 och ringde upp Carl. Återigen var det upptaget – nu föll tårar ner för mina kinder. Det gjorde så ont. Jag ringde upp igen och 7 signaler gick fram. Bilden var godkänd sa han. Jag kved fram att det gjorde så ont.

– Ja dessa sista poäng blir inte lättförtjänta sa han. Nu vill jag att du för ner telefonen till fittan och låter mig höra hur nyporna rasslar när du spelar på dom. Jag knep ihop läpparna och gjorde som jag hade blivit tillsagd.
Jag rasslade lite snabbt och lyfte upp telefonen till örat igen och kved i luren.
– Bra men inte bra nog sa han gör det igen och denna gång slutar du inte förrän jag busvisslar i luren.
Nu grät jag öppet av smärta i luren och Carl sa bara lugnt:
– Säg att mästarens hora gör allt för att tillfredställa och att hon njuter av det. Upprepa frasen om och om igen tills jag visslar.

Jag förde ner telefonen mot fittan och rasslade med nyporna och sa om och om igen frasen högt. Efter ca 30-40 sekunder hördes en busvissling och jag satte luren mot örat och sa tack mästare.

Ett förnöjt grymtande ljud hördes sen återigen ett klick. Jag ålade mig bakåt på sängen mot korgen med klädnypor och fick fram 5 stycken, snabbt fäste jag dom på mitt vänstra bröst, tog en bild och skickade iväg den. Jag räkande till 20 och ringde upp Carl. Denna gång svarade han direkt. Bilden var inte godkänd sa han. Han hade ångrat sig och ville ha 9 nypor i varje bröst. Vi lade på luren och jag satte dit 4 till. Fotade, skickade, räknade till 20 och ringde upp Carl.

Nu var mästaren nöjd med bilden och sa att eftersom jag var ensam hemma hos min mamma skulle sista bilden tas i köket och det bröstet skulle prydas av 14 nypor. Nu ville han att jag skulle resa på mig och gå ut i köket och han krävde att det skulle höras att jag gick. Nyporna rasslade för varje steg jag tog och smärtan var outhärdlig. Jag gick in i tvättstugan för att hämta fler nypor och Carl sa att när jag var klar med alla 14 skulle jag ringa upp igen. Allt jag ville nu var att slippa smärtan så jag skyndade mig att sätta fast alla fjorton nyporna och ringde upp Carl.

Han svarade snabbt och sa att bilden på mitt sista bröst skulle tas underifrån när jag stod på alla fyra. Jag gled snabbt ner på golvet placerade telefonen under mig och bilden togs. Nu sa Carl att han var nöjd och att jag hade klarat uppdraget. Jag slet i vild panik bort alla klämmorna från min ömmande fitta. Torkade tårarna och sprang tillbaka hem.

På vägen hem fick jag ett till sms där det stod att jag hade klarat att samla in 25 poäng innan alla gästerna hade gått så min mamma behövde inte ringa upp honom. När jag kom hem igen så tänkte alla mina gäster gå utom mamma som behövde sitt insulin. Jag försökte hålla masken men varje steg jag tog gjorde så ont. Mamma undrade vad som hade hänt. Jag ska att jag hade halkat och slagit i svankotan och behövde gå och lägga mig och vila. Det förstod hon och reste sig genast och gav mig en kram å sa hejdå. Jag stapplade upp för trappan och föll ner på min säng. Då kom nästa sms.

– Vill du få din slyniga fitta slickad? stod det bara.
– Ja det vill slavinnan skrev jag tillbaka.

En ny order. Klä på dig en kort kjol, stay-ups, högklackat och ett tajt linne. Varken mer eller mindre. Sänd bildbevis och ring sen. Jag bytte om och tog ett kort i hallspegeln, sände bilden och ringde upp. En kort order följde: packa dina två största dildosar, din gurka, ett stearinljus och en tändare och sätt dig i bilen och börja kör. Jag ringer dig snart. Jag hann in till centrala Göteborg innan mobilen ringde.

– Skynda dig hit erbjudandet kvarstår inte länge till din sena slyna. Klick.
Jag tryckte gasen i botten och körde så fort jag vågade hela vägen fram till Carls hus. Tryckte portkodens siffror 5320 och gick fram mot hissen. Den var upptagen. Mobilen pep.

Ta trapporna din slyna du förtjänar inte att åka hiss, stod det. Jag var så kåt nu så nära min mästares tunga. Han hade ju lovat. Jag sprang upp för de fem trapporna till hans ytterdörr. På våningsplanet fanns det fyra dörrar men mitt på golvet låg ett lakan. Carl stod i dörröppningen och hans kuk stod rakt ut. Han vinkade fram mig och tog tag i mitt hår och tryckte ner mig på knä.

– Nu ska du suga kuk din lilla hora väste han. Jag tog in hans svullna ollon mellan mina fuktiga läppar och lät tungan cirkulera runt runt så där mjukt som jag vet att han vill ha det. Han slet bort mitt huvud och viskade det här duger inte du har inte förtjänat att suga min kuk ännu. Han slet av mig linnet och kjolen och sa åt mig att lägga mig på mage på lakanet. Han förde bak mina armar och jag kände hur han knöt fast mina händer. Han gick sin väg och stängde dörren. Jag blev rädd, hur länge tänkte han lämna mig här? Tänk om någon av hans grannar kom ut i trappen.

Det gick drygt 5 minuter innan dörren öppnades igen. Ljuset i porthuset hade för länge sedan släckts. Men när Carl öppnade dörren badade golvet i ljus. Ett flämtande sken som av stearinljus. Carl placerade en bricka framför mig full av blockljus, vanliga ljus och värme ljus. Han tog upp ett tjockt svart blockljus som hade brunnit ett långt tag det var fullt av flytande stearin i en stor djup grop.
Han ställde sig på knä vid min högra sidan och väste att nu skulle han lära mig hur man droppade stearin – inte så mesigt som jag hade gjort på videon tidigare på dagen – utan på riktigt. Han hällde en bred rand av stearin på min ryggrad och jag tjöt till av smärta. Genast lyfte han upp mitt huvud i håret och såg argt på mig.

– Håll käft annars täpper jag till munnen på dig din slyna.

Han satte ner ljuset och tog nästa lika stora ljus från brickan. Jag kände hur han särade på mina skinkor med sin ena hand och stearinet forsade ner mellan mina skinkor. Smärtan var enorm. Jag tjöt till igen. Okej väste han ännu argare nu täpper jag till dig. Han hämtade en tyg bit och en tejprulle. Tryckte in tyget i min mun och tejpade för. Sen fortsatte stearinet att rinna på och mina lår, vader och fotsulor fick samma behandling. Gång på gång frågade han om jag fattade hur man droppade stearin nu. Jag nickade frenetiskt i hopp om att han skulle sluta.

– Så ja, sa han efter ett långt tag, det var baksidan det. Ligg nu här och tänk över alla dina fel du har gjort idag. Jag ska ta en kopp kaffe.

Dörren stängdes igen. Förnedringen gjorde mig så kåt att jag låg och skakade på det kalla golvet. Efter en knapp kvart öppnade han dörren igen och vände på mig brutalt och hårt.

– Du vill att jag ska slicka din kåta fitta va, sa han. Jag nickade och såg bedjande på honom.
– Inte ännu på långa vägar, blev hans svar.

På nytt tog han upp ljusen och lät en rännil av stearin byggas från halsen och ner till naveln. Han satte sig grensle över min mage och tog tag i mitt ena bröst, klämde åt hårt och lät stearinet flöda över vårtan. Jag knep ihop ögonen hårt av smärta. Han reste sig upp och hämtade min väska som låg i trappen han tog ut mina två grövsta dildosar och lät dom båda doppas i vaselin och började massera min fitta och min häck. Långsamt skruvade han in den enorma dildon i min häck. Jag kved och skakade på huvudet.

– Joho viskade han och körde med ett tryck in den i botten. Mina ögon tårades av smärtan – men han bara log.
– Nu ska vi se hur snabbt den kan vibrera i din trånga lilla häck. Han skruvade utan pardon upp den på max och satte en stor tejpbit över botten på dildon.
– För den ska ingenstans serru sa han och log.

Slog till den hårt 4-5 gånger med handen och flinade förnöjt. Han frågade om jag hade packat gurkan. Jag nickade. Han fiskade upp den ur påsen och gick in i lägenheten. Han kom strax ut igen utan gurkan och tog tag i den andra dildon. Utan ett ord körde han upp den hela vägen i min fitta, vred på max och även där tejpade han för.

Nu grenslade han mig igen och tog tag i mitt andra bröst. Han lekte med vårtan lite först. Nöp den lite mellan tummen och pekfingret så där som jag älskar. Han lät sina läppar suga in hela vårtgården och lätt tungan virvla över vårtan. Jag slängde bak huvudet och andades tungt det var så skönt. Men på en sekund byttes det sköna ut till smärta. Mängden stearin som flöt över mitt bröst fick det att svarta framför ögonen.

– Se så din lilla hora hörde jag honom säga. Nu är nog gurkan redo. Han kom snabbt ut med den igen och drog gurkan över min ena kind. Ååå den var iskall. Jag ryckte till och hörde hur han skrattade.
– Javisst kan en frys kyla ner saker inte sant?

Han förde gurkan över insidan på mina lår och la den över klitoris och tryckte till. Jag försökte febrilt rulla undan kylan men det var meningslöst. Han satte sig på mina ben och såg undrande på mig.

– Trodde du ville få din horfitta slickad. Trilskas du en enda gång till så kommer det inte att hända.

Jag slutade kämpa emot. Carl tog bort tejpbiten och bytte plats på dildon jag hade i häcken mot gurkan som han med hårda stötar körde in och ut i en evighet. Sen satte han tillbaka dildon och tejpbiten. Gick in i lägenheten igen med orden att gurkan behövdes kylas ner. Han lösgjorde min mun och jag drog djupt efter andan. Han lyfte upp mig i mina sammanknutna händer och satte mig på ett trappsteg. Tog ett hårt tag runt mitt huvud och körde brutalt in sin kuk i min mun. Snabbt och hårt igen och igen. Jag kände att han var nära att komma och precis innan explosionen drog han ut kuken och sprutade ner hela mitt ansikte.
Han log och la huvudet bakåt och blundade en stund.

– Mmmm sa han det behövde jag. Han gick in i lägenheten igen och kom ut med gurkan. Jag förstod att det var fittans tur nu och mycket riktigt drog Carl ut dildon och började hårt och snabbt knulla min fitta med den iskalla gurkan. Det var skönt, smärtsamt och helt galet allt på samma gång.

Jag ville så gärna få komma nu få skrika ut min orgasm men när skulle det bli min tur, undrade jag.
Jag såg att Carl kuk blev hård igen av att ge mig den kalla behandlingen. Han drog ut gurkan och tryckte dit sin kuk istället. Ååå va varmt och skönt, jag stönade högt. Ett par juck till och jag kände att Carl var på väg att komma igen. Han slet ut kuken och sprutade över min mage. Sen la han sig ner på golvet och bad mig grensla hans ansikte. Hela min kropp skrek av glädje ÄNTLIGEN skulle jag få mitt.

Jag grenslade honom blixtsnabbt och kände hans händer greppa tag runt mina höfter och hur hans tunga retsamt cirkulerade på insidan av mina lår. Mina förväntningar var så höga att jag höll på att komma bara han andades på min våta fitta.
Så äntligen nuddade hans tungspets klitoris och dansade över läpparna. Jag vred mig av välbehag och tackade honom om och om igen. Jag kände dildon i häcken på max och tungan som dansade fram där nere och hans händer som höll hårdare och hårdare fast i mig. Jag tänkte på allt jag hade gjort under dagen för att få denna belöning. Det vart för mycket för mig orgasmen var ett faktum. Den tog mig i sitt våld och kastade runt mig som i en orkan. Jag kände inte längre golvet under mina knän, jag svävade. Våg på våg av kramper i min fitta, efterdyning på efterdyning.

Tillslut föll jag ihop i en hög på golvet och bara fnissade. Carl tog tag i min haka och viskade ömt:

– Grattis på födelsedagen min älskling.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *