Oljesex med en smula dominans

Det hela utspelar sig i en stuga långt ifrån annan befolkning. Enda värmekällan i stugan är en öppen kamin som jag börjar med att tända när vi anländer dit jag och mitt kvinnliga sällskap.

Sakta sprider sig värmen från den öppna kaminen i stugan och ljuset från flammorna är det enda ljuset som sprider sig i stugan. Sakta tar jag av min kvinna kläderna, låter plagg efter plagg falla till golvet.

Hon är lite ovårdad och hårig på fittan och olja skall för bästa effekt smörjas hud mot hud. Hon sätter sig tillrätta och jag rakar sakta henne helt ren.

Jag ställer henne sedan upp. Ställer mig bakom henne och binder för hennes ögon. För hennes händer bakom hennes rygg och sätter sedan på henne handklovarna, nu är hon helt utlämnad till mig. Jag sätter henne på knä framför kaminens lågor för att hon skall bli riktigt varm.

Under tiden tar jag själv av mig mina kläder. Jag sätter mig själv tätt bakom henne på knä så hon kan luta sig bakåt mot mig.
Hennes kropp är helt utlämnat till mig och jag för sakta mina händer över hennes ansiktet. Följer hennes linjer ner över hennes bröst, hennes vårtor styvnar direkt vid beröringen som uppstår när mina fingrar passerar dom. Följer hennes höfters linjer med bägge händerna, låter händerna glida ut på hennes lår. Formar mina händer som klor för att på tillbakavägen låta mina naglar sakta riva hennes kropp lätt hela vägen tillbaka upp mot hennes ansikte.

Stannar till och greppar hennes haka och kysser henne mjukt men bestämt. Hennes kropp skakar och darrar av både osäkerhet och upphetsning. Sakta växer min kuk och hon kan känna den svälla mellan sina skinkor. Hon flämtar och försöker få tag om den med sina bakbundna händer. Jag tar bort hennes händer, hon får inte röra mig.

Jag lutar henne mot mot min kropp, sedan drar jag isär hennes ben så hennes fitta blottas helt. Jag nuddar den snabbt och inser att oljan jag tog med mig var överflödig egentligen. Jag öppnar oljan som stått vid kaminen för att bli varm. Sakta droppar jag den över hennes bröst. Ser hur dropparna söker sig likt en skidåkare som åker offpist nedför hennes berg och dalar.

Hon andas tungt när hon känner oljan rinna nerför kroppen. Oljan samlas precis i vecket som blir där ben och höft möts, sakta rinner den ner emellan hennes ben. Jag ställer undan oljan och börjar sakta sakta massera ut den över hennes kropp. Flammorna från elden speglar sig i hennes kropp och reflekterar varje liten nyans som finns i hennes hud.

Jag masserar hennes bröst med mjuka bestämda tag, avslutar varje knådning med att snurra hennes bröstvårtor.
Smeker henne ner för sidorna och ut på benen, drar med naglarna mot hennes fitta men slutar precis innan jag skall nå den och fortsätter uppför kroppen igen. Hennes läppar darrar lätt när jag nyper tag i hennes bröstvårtor igen, andningen är påfallande tung nu. Värmen från elden gör att det bildas små svettkristaller i hennes hårfäste.

Sakta sakta för jag ihop händerna mellan hennes bröst och börjar min färd ner mot hennes fitta. Sakta sakta passerar jag hennes mage. Hon vet nu vart jag är på väg och andas inte längre. Jag för fingrarna över hennes helt lena venusberg och precis när jag skall nudda hennes klitoris stannar jag till. Hon fryser till is och är helt still i en sekund, när jag sedan låter mina fingrar sakta löpa förbi och följa linjen emellan dom yttre och inre blygdläpparna är det som att skjuta upp en raket. Hon kvider till och försöker desperat att få mina fingrar att försvinna in i henne genom att rotera sitt underliv mot fingrarna.

Hennes safter har bildat små strängar emellan hennes fitta och golvet, det fullständigt forsar ur henne. Sakta drar jag upp fingrarna igen och nyper år runt hennes klitoris, hon vrider och bänder sig i min famn. Jag för upp en hand till hennes mun och låter henne smaka på sig själv. Hon suger girigt i sig av sin egen saft.

Jag för in alla 4 fingrar på den handen som är kvar vid hennes fitta in i henne. Håller henne i ett stadigt grepp. En hand i fittan och en i munnen. Samtidigt trycker min nu stenhårda kuk hårt mot hennes rövhål. Hon sitter som i ett skruvstäd i min famn, sakta vrider och vänder hon sig.

Jag böjer henne sakta lätt framåt så hennes fitta blottas för mig. Jag håller fast henne så hon inte ramlar helt framåt utan bara precis så jag kan nudda hennes fitta med mitt ollon. Jag för det sakta fram och tillbaka i hennes blöta fittöppning. Låter hennes safter sakta rinna ner för min kuk. Men jag för inte in den i henne, hon försöker flera gånger attackera mig genom att sätta sig snabbt. Men jag drar mig snabbt undan.

Min kuk är helt dränkt av hennes safter och jag tar nu tag om hennes skinkor och lyfter upp henne så hon står på knä upprätt. Jag ställer dildon under henne och för henne sakta ner och trär henne på den. Men det skall inte bli så lätt för henne, jag kryper in närmare och lägger min kuk mot hennes rövhål. Skall hon ha in dildon i sin blöta fitta så måste hon släppa in mig i sin röv på samma gång.

Hon stelnar lite när hon inser vad som krävs för att hennes fitta skall bli fylld. Min kuk som är helt blöt av hennes safter ligger och pumpar mot hennes rövhål och mot hennes fitta som rinner konstant nu har hon en dildo som hon verkligen vill ha i sig.
Sakta börjar hon röra sina höfter och öppnar upp för mig, sakta sakta tränger jag in i henne samtidigt som hon får belöningen i fittan också.

Nu kämpar hon även mot trötthet i sina lår och dom skakar kraftigt. Så fort hon känner att mitt ollon trängt igen hennes röv så släpper hon allt och bara glider ner över dildo samtidigt som jag lika fort försvinner in i hennes röv. Hon kommer direkt och skriker rätt ut i luften när hon krampar. Jag håller henne i ett järngrepp och det krävs bara ett par stötar för mig innan jag tömmer mig i hennes röv.

Vi sitter kvar länge och känner sakta hur orgasmerna tynar bort.

Kvar av händelsen är bara fläcken på trägolvet framför brasan och minnena av kvällen som jag sent skall glömma.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *