Eva på ridtävlingar

Det var en fin sommardag i Uppsala 2001. Jag och min sambo Eva bodde i en förort till Uppsala. Hon var då 26 år, blond, 168 lång, 59 välplacerade kg med två fasta, välformade bröst i C-kupe storlek. Den här dan hade vi åkt in till stan för att se på World Horse Show. Hästtävlingar alltså. Jag själv var inte särskilt intresserad men Eva red själv och var mycket intresserad av allt som hade med hästar att göra. Det är hon fortfarande…

Efter tävlingen ville Eva se närmare på hästarna så hon drog med mig mot ett stall där dom tydligen skulle finnas. Vi kom fram till ett stall och hästarna såg mycket riktigt ut att finnas där för det fanns vakter utplacerade vid ingångarna.
– Där kommer vi aldrig in, sa jag lättad för jag var inte särskilt intresserad av att glo på kusar hela dan.
– Äh, kom igen. Vi försöker komma in i alla fall.
Hon drog med mig mot stallet. Det stod en vakt vid ingången så vi gick vidare runt byggnaden för att kanske kunna hitta en annan väg in. Vi gick runt byggnaden och på väg tillbaka så öppnades plötsligt en dörr på långsidan ur vilket en tjej kom ut och snabbt gick förbi oss. Eva kastade sig fram och fångade dörren precis när den skulle slå igen. – Skynda dig! Jag slank snabbt in och Eva stängde dörren bakom oss.
Vi stod i ett stort utrymme där största delen var fylld med höbalar. Vi hörde röster komma mot oss och klättrade snabbt upp bland höbalarna för att gömma oss. Vi gömde oss där uppe och hörde två män gå förbi nedanför oss medan de pratade med varandra. Jag lyssnade efter dom medan de försvann bort.
– Undrar vad de brukar göra här? hörde jag Eva säga bakom mig. Jag tittade dit och såg Eva ligga utsträckt på ett täcke i höet och smeka sig med ena handen.
– Jag har ingen aaaning. – Vad tror du? svarade jag. Jag blev lite upphetsad vid tanken på att ha sex däruppe.
– Kom hit så ska jag visa vad jag tror.
– Tänk om någon kommer!
– Det hoppas jag. Ju fler desto bättre! svarade Eva med glimten i ögat
– Kom igen. – Vi tar en liten snabbis! Hon satt upp på filten och drog av sig sin t-shirt. Hennes bröstvårtor tittade nyfiket upp mot mig.
– Ok. Jag slet av mig mina kläder och satte mig ner vid Eva. Hon låg ner och väntade med ögonen slutna. Jag kysste försiktigt hennes ena bröst en stund för att sen fortsätta undersöka även det andra med mina läppar och tunga. Mina händer befriade henne från hennes kjol och trosor medan min mun fortsatte sin undersökning neråt via hennes mage till insidan av hennes lår. Hon drog försiktigt upp sina ben så att jag skulle komma åt lättare. Min tunga hittade hennes klitoris samtidigt som jag försiktigt styrde in ett finger i hennes slida. Hon stönade till samtidigt som hon styrde fram underlivet. Jag fortsatte att försiktigt bearbeta henne tills hon var ordentligt våt innan jag återgick till att suga och slicka hennes bröst. Jag låg nu ovanpå henne med min styva kuk beredd att penetrera henne.
Jag tryckte långsamt in min kuk i hennes trånga, våta fitta. Vi stönade bägge två av njutning medan jag lät kuken försvinna upp i henne till roten. Jag höll den stilla medan jag bara njöt av känslan av hennes slida som klämde runt min kuk. Underbart!
Jag började sakta föra kuken in och ut… Röster kom och gick ett par gånger nedanför oss medan vi knullade uppe bland höbalarna. Eva upphetsning gick upp ett steg varje gång vi hörde röster nedanför oss. Hon gillade verkligen tanken på att kanske bli upptäckt! En stund senare förstod jag av de ljud som hon gjorde att hon skulle komma snart. Hon stönade och kved svagt för varje juck och jag kände att även jag var nära nu.
– Hallå, är det någon däruppe?
Vi hörde att någon klättrade upp mot oss. Jag reste mig snabbt och försökte få på mig byxorna. Jag hade inte riktigt hunnit få på mig dom när en kille i uniform uppenbarade sig framför oss. Han tittade storögt på oss. En till kille i likadan uniform dök också upp. Jag stoppade in min ståkuk i byxorna och knäppte igen dem.
– Eh, hallå. Jag tittade på vakterna men ingen av dem tittade på mig. Deras blickar lämnade inte Eva som satt kvar på filten och försökte skyla sig med sin t-shirt. – Hej, sa hon.
– Har ni passersedlar? Den ena av vakterna hade kommit över den första förvåningen kastade nu även en blick på mig.
– Nja… , försökte jag.
– Kunde just tro det. Det här kommer att kosta er dyrt. – Klä på er och följ med oss.
Jag stoppade ner mina kalsonger i fickan och plockade upp min t-shirt. Vakterna tittade mot Eva men hon satt kvar.
– Äh, lägg av nu. – Vi hade ju bara lite roligt här uppe. Eva tittade på vakterna medan hon sakta lutade sig bakåt för att sedan ligga bakåtlutad stödd på sin ena armbåge. Man skymtade lite av hennes rakade sköte under
t-shirten. Vakterna kunde inte släppa henne med blicken nu.
– Tja, lyckades den ene pressa fram till slut. – Kanske det, men nu får ni faktiskt följa med här. Han lät lite tveksam nu. – Typiskt. Jag har inte fått nåt på flera veckor och när jag äntligen lyckats hitta en karl så kommer ni och avbryter! Hon låg fortfarande kvar på filten iklädd endast sina skor och försökte skyla sig med sin t-shirt som inte lyckades dölja alltför mycket. Vakterna tittade förvånat på varandra och sedan på Eva igen.
– Va?
– Jag har alltid sån otur när det gäller mitt sexliv, fortsatte hon. Jag älskar sex men det blir alltid fel. Som nu när jag lyckades få med den här killen upp hit, så hinner vi knappt börja innan ni avbryter oss. – Typiskt!
Jag förstod nu vad hon hade i kikaren. Hon var fortfarande våt och upphetsad, det stod tre killar framför henne och hon låg ner på en filt på ett perfekt ställe för sex. Ingen tvekan om vad hon tänkte på!
– Vad menar hon? Vakterna tittade på mig.
– Eh, jag tittade på Eva som vädjande tittade tillbaka. – Jag vet inte. Jag stod här utanför när hon kom fram och började prata med mig. Hon föreslog att vi kunde gå upp hit och ha lite kul och jag hade ju inte alltför mycket emot det, så vi…
– Ok ok, vi förstår. De både vakterna tittade nu med mer intresserade blickar mot Eva som mycket skickligt ”skylde” sig med t-shirten så att grabbarna i princip skymtade allt bakom den.
– Det var så länge sen jag fick nåt så jag skulle göra vad som helst för lite sex. Nu när jag äntligen ser ut att få lite så avbryter ni. Det är klart att man blir frustrerad. Skulle inte ni bli det?
– Ja, jovisst. Vakterna nickade mycket förstående nu. Deras blickar var fastnaglade vid Evas kropp. Hennes ena hårda bröstvårta tittade nyfiket fram bredvid t-shirten som oförklarligt nog hade dragits upp precis tillräckligt så att man såg upp mellan hennes ben där hon satt bakåtlutad med lätt särade ben. Man såg hur det blänkte av kåtsafter i hennes sköte. – Får ni tillräckligt? Eva gungade lätt med ena benet och tittade leende på vakterna. Vakterna fick bråttom att förklara att de båda två hade precis samma problem som Eva och absolut skulle behöva mer aktivitet i sina sexliv.
– Nå, vad gör vi nu? – Jag skulle fortfarande göra vad som helst för en man. Hon släppte taget om t-shirten som sakta gled av hennes kropp. – Eller kanske två? Hon gungade sina fasta lätt svettiga bröst förföriskt fram och tillbaka samtidigt som hon smekte sig mellan bena med sin ena hand. Vakterna tittade på varandra. – Vi har nog inte tid. Eller vad säger du Janne? Eva tittade på vakterna och lät ett finger glida in i sitt sköte. Janne, som han tydligen hette, var ca. 1.80, 35 år, mörkhårig och redan på väg att ta av sig sina kläder.
– Vi kan väl undersöka möjligheterna. Under kläderna fanns en vältränade kropp och en 2 decimeter lång, erekterad kuk som var beredd att tillfredställa Evas fantasier. – Håll vakt du Ted medan jag löser tjejens problem.
– Nä vänta nu! – Vi kan få skit för det här! Ted tittade tvekande på Janne.
– Jodå, en liten paus kan vi alltid ta. Janne låg redan bredvid Eva.
Janne vände sig över Eva och smakade på hennes bröst medan hans ena hand smekte henne kropp. Eva lade sig på rygg med sina armar upp över huvudet så att Janne skulle komma åt hennes välformade bröst ordentligt. Hon tittade upp på mig och stönade till lite när Janne körde upp ett finger i hennes fitta. Hennes ögon var glansiga av upphetsning nu när hennes favorit fantasier om att knulla med okända män ännu en gång skulle bli verklighet. Janne märkte snart att hon knappast behövde något förspel så han la sig tillrätta mellan Evas ben. Eva vred sig under honom och stönade återigen till, lite högre nu, när Janne styrde upp kuken i henne. Janne flämtade högt och började knulla Eva med snabba rörelser med Evas ben runt hans rygg. Janne arbetade stönande på med Eva gnyende under sig. Han knullade utan att hålla igen och njöt av den villiga kvinna som tog emot helt på hans villkor. Ted tittade på med glansiga ögon samtidigt som han lättade lite på sin klädsel.
Jag backade lite för att sätta mig ner. – Du stannar här! Ted tittade på mig.
– Jaja, jag tänkte bara sätta mig ner. Han tittade lite irriterat på mig men hans intresse, och även mitt, drogs snabbt över mot det flämtande och stönande paret på filten framför oss. Janne ökade takten för en utlösning och plötsligt stannade han upp, drog ur kuken och lät sin sperma flöda ut i höet under kvävda stön. Han låg flämtande kvar bredvid Eva medan Ted lystet tittade mot Eva.
– Din tur att vakta, Janne!
– Vem sa att jag var klar? Janne tittade flämtande mot Ted.
Eva avbröt dem. – Jag skulle inte ha något emot om ni kom hit båda två, flämtade hon fram. – Han kan väl hålla vakt? Hon nickade åt mitt håll.
Tack för det! Skulle jag bara få titta på?
– Tja… Ted ville nog gärna vara med och leka med Eva på filten men han tvekade. Men inte länge.
– Jag är ledsen. Ted tittade på mig. – Jag vågar inte låta dig löpa just nu. – Om du skvallrar och någon hittar mig här uppe med henne så blir det inte trevligt för mig.
Han drog ur bältet ur sina byxor och gick fram till mig. – Jag binder fast dig i bjälken här medan jag, eh, hjälper henne.
Upp mellan höbalarna gick det bjälkar som stöttade taket. Jag skulle alltså sitta fast i en sån medan vakterna knullade min tjej. – Jag tänkte ju också hjälpa henne att få ordning på hennes sexliv, försökte jag.
– Sorry, var det enda jag fick till svar.
Nåja, hon ska få betala tillbaka det här med råge, tänkte jag. Jag satte mig ner på en höbal och Ted drog åt sitt bälte runt mina armar och bjälken.
När Ted hade fått av sig kläderna så satte han sig ner på knäna mellan Evas ben. Han smekte hennes lår och lät sedan ett finger slinka upp i hennes slida. Eva stönade till men låg kvar alldeles stilla medan hon väntade på vad han skulle göra. Hans penis växte medan hans händer smekte Evas sköte och kropp. Efter en liten stund så stod Teds kuk stor och stolt och han lade sig tillrätta mellan Evas ben. Han riktade in sin kuk mot slidöppningen och tryckte sakta upp den. Eva blundade och njöt att känna av Teds kuk röra sig in och ut i hennes våta slida. Under tiden som Ted och Eva hade det skönt så vaknade Janne till igen och bestämde sig för att nyttja flickan, som tydligen inte kunde få nog av kuk, en gång till.
– Hallå där! – Kan du kanske få upp den här igen? Han visade sin slaka kuk för Eva som flämtande tittade upp från sin position under Ted.
– Det ska väl gå, stönade Eva leende tillbaka.
Eva vände sig till Ted nu. – Ted? Ted hejdade sina rytmiska rörelser. – Lägg dig ner på rygg så kan jag rida dig. Ted tittade på Janne och drog ur sin kuk ur Eva. Han lade sig ner på filten och väntade. Eva satte sig på Ted och riktade in hans kuk mot slidöppningen. Hon satte sig långsamt ner och jag såg Teds kuk glida upp i Evas sköte. Ted stönade njutningsfullt och smekte Evas bröst medan hon rörde sig upp och ner runt hans kuk. Utan att sluta röra sitt underliv så lutade sig Eva längre fram och slöt sina läppar runt Jannes ollon. Hon sög in hela den slaka kuken i munnen medan hennes ena hand försiktigt masserade Jannes pung. Janne tittade fascinerat ner på Evas ansikte medan hon bearbetade hans kuk. Snart så var hans kuk hård och redo igen.
Ted flämtade och stönade högre och oftare nu och hade tydligen inte länge kvar till finalen längre. Janne drog ur sin hårda kuk ur Evas mun och stoppade Ted återigen. – Vänta, inte än. Sen vände han sig till Eva.
– Nu ska du få oss två samtidigt!
– Nja, jag vet inte… Eva tittade tveksamt på Jannes stora kuk.
– Jodå! Du kommer att gilla det.
– Nej, jag vill inte. – Det gör säkert ont. – Jag har aldrig haft någon i stjärten förut.
Jag visste att Eva älskar dubbelmackor men hon gillar att bli ”tvingad” till det så jag väntade på fortsättningen.
– Närå, det är bara skönt. Jag lovar.
Eva såg tveksam ut.
– Du tar oss båda två samtidigt så låter vi er löpa sen, annars så blir det tråkigheter efteråt…
Eva tittade upp mot honom. – Lovar du att släppa mig om du får knulla mig i stjärten?
– Jag lovar! Janne var ordentligt upphetsad nu.
– OK, men var försiktig!
Janne skyndade sig att komma tillrätta bakom Eva och riktade in sin grova kuk mot hennes anus.
Eva låg stilla kvar och väntade nöjt på att få Jannes kuk upptryckt i sitt anus.
Under tiden som Janne, Ted och Eva hade det mysigt på filten cirka 2 meter framför mig så hade jag det inte lätt. Min kuk kämpade för att spränga mina byxor som var i vägen och jag kämpade för att få loss en hand så att jag åtminstone kunde smeka mig själv. Men det var lönlöst. Jag kom inte loss. Jag kunde bara hjälplöst titta på när Janne sakta tvingade in sin kuk i Evas trånga stjärthål. Janne stönade förnöjt av att känna Evas ringmuskel förtvivlat kämpa emot medan han tryckte sin grova kuk allt längre in. Eva gnydde av smärta och kåthet när hennes anus tvingades tänja ut sig runt Jannes kåta, hårda lem. Jag var också otroligt kåt av denna scen men kunde bara sitta där fastbunden och titta på.
Janne tryckte upp sin kuk till roten i Evas stjärt och började sakta dra den fram och tillbaka. Samtidigt rörde sig Teds kuk bestämt och med allt större hastighet in och ut i hennes slida. Eva gnydde och stönade medan grabbarna knullade hennes två trånga hål för att ibland släppa ifrån sig ett kvävt skrik när Janne tryckte upp sin kuk lite extra i hennes anus. Ted arbetade allt fortare och kunde inte hålla sig längre. Han tryckte rytmiskt sin kuk djupt upp i Evas fitta i takt med hans stönanden när han kom. Han låg snart stilla, flämtande. Janne fortsatte att knulla Eva i analen men avbröts efter en stund av Ted. Han ville komma upp så Eva och Janne fick avbryta sitt knull för en stund. Janne drog tveksamt ur sin kuk ur Evas stjärt så att Eva kunde kliva av Ted. Ted satte sig på en höbal och vilade sig medan Eva lade sig tillrätta igen på alla fyra igen med Janne bakom sig. Janne riktade in sin kuk mot Evas stjärthål igen.
– Vänta! Eva tittade leende på mig. – Jag har en ide.
Eva klev upp och drog med sig Janne fram till mig. Jag tittade förväntansfullt upp mot Eva.
– Du vill kanske vara med? Eva tittade frågande på mig.
– Ja tack, svarade jag tacksamt.
– Bra! Hon ställde sig på knäna över mina ben och styrde fram sitt sköte mot mitt ansikte. – Slicka mig!
Det här var ju inte direkt vad jag hade tänkt, men jag fick väl vara glad för det jag fick. Jag lät min tunga undersöka Evas sköte under uppskattande ljud från henne. Janne stod leende i position bakom Eva. Han riktade återigen sin kuk mot hennes anus. Eva höll i sig i bjälken medan hon tryckte sin stjärt bakåt mot Jannes kuk som återigen tvingade hennes ringmuskel att utvidga sig till smärtgränsen. Han tryckte sakta upp den i Evas stjärt igen medan hon stönade och gnydde av upphetsning. När Janne hade fått in den förde Eva fram sitt underliv mot mitt ansikte igen.
Eva höll i sig i bjälken medan jag med händerna bakbundna slickade hennes plaskvåta sköte. Janne stod bakom henne och knullade henne njutningsfullt i analen. Eva stönade, flämtade och gnydde om vartannat och brydde sig inte alls om att andra människor nedanför kanske skulle höra henne. Janne brydde sig inte heller. Han stönade och grymtade nöjt när han drog sin kuk fram och tillbaka i Evas trånga anus. Ibland drog han ut den helt för att sedan med våld trycka upp den i Evas väntande stjärt igen. Varje gång när hans grova kuk trängde in så skrek Eva till och Janne verkade gilla när Eva gav ljud ifrån sig. Hon sa inte ifrån så han upprepade detta med jämna mellanrum. Eva höll i sig i bjälken och njöt högljutt av behandlingen medan hennes fittsafter och Teds sperma rann på insidan av hennes lår.
Jannes grova kuk rörde sig in och ut i Evas stjärt med allt högre fart och även Eva lät som om hon skulle komma snart. Jag tog det lugnt så inte Eva skulle komma än och inväntade Janne. Strax kom Janne med ett långt utdraget stön. Hans händer höll krampaktigt i Evas höfter och kuken var djupt begraven i Evas anal medan hans underliv ryckte i spasmer. Jag slickade och sög Evas klitoris mer målmedvetet igen och hörde på hennes gnyenden att hon skulle komma nu. Eva stönade högt och hennes kropp skakade när orgasmen kom strax senare. Janne hade inte dragit ur sin kuk ur Evas stjärt än och han stönade till när Evas anus krampaktigt drog ihop sig i kramper runt hans kuk. Jag lutade mig tillbaka och såg upp mot Eva som trött och svettig tittade tillbaka ner mot mig. Hennes mun formade sig tyst till ett ”tack”. Jag log tyst tillbaka.
Janne drog försiktigt ut sin tillfredställda kuk ur Eva och la sig ner på filten igen och vilade sig. Ted kom fram och släppte loss mig. – Ni kan klä på er och sticka nu, sa han. – Men du kan gärna komma hit igen om du vill, fortsatte han och tittade menande åt Eva. – Tack, men jag klarar mig en stund nu, svarade hon leende. Vi klädde på oss och tog oss ut i fria luften igen.
– Du är skyldig mig en stor gentjänst, sa jag menande till Eva när vi senare tog oss hemåt med Bussen. – Jag vet inte vad jag vill ha än men jag ska nog komma på något.
– OK. Eva tittade leende på mig. – Elisabeth kommer förresten och hälsar på för att se finalerna. – Vi kan kanske hitta på något, vi tre tillsammans?
Mmm. Elisabeth! Jag längtade redan…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *