Jag vill se min man älska med andra

Jag är en 35-årig kvinna från en mindre ort i Mellansverige och min stora lust har med åren blivit att se min man älska med andra. Jag kan inte förklara varför, men när vi bara har det vanliga lördags orgasmen är det inte särskilt upphetsande. Ibland får jag orgasm, ibland inte. Under flera år drömde jag om att se min man sticka in kuken i en annan kvinna, men vågade aldrig tala om det. Jag ville inte själv vara med i en trekant, bara titta på. Sedan är jag så upptänd att han bara sak behöva ta på mig för att jag ska darra av kåthet och orgasmerna flyger igenom mig, tre, fyra gånger på raken.

Förra gången jag upptäckte min dragning var under en fest när min man på skoj kramade om en väninna till mig. Jag märkte att hon blev tänd och min man var också klart kåt. Flera gånger under kvällen rörde han vid hennes höfter, snuddade vid hennes bröst och gav henne lekfulla kramar. Jag blev fruktansvärt svartsjuk, men också otroligt kåt av deras lek och flirt. Och den kvällen rann det ur fittan på mig när vi kom hem och direkt när vi kom innanför dörren slet jag upp kjolen, sparkade av mig trosorna och fiskade fram hans kuk. Fortfarande med jacka och kappa på oss knullade vi som tokiga stående mot hallväggen. När min man frågade vad som tagit åt mig sa jag bara att jag överfallits av kåthet, men berättade inte varför. Efter fem års äktenskap fick jag så äntligen min dröm förverkligad fullt ut. Min bästa väninna Lena hade just skilt sig och var hos oss på besök i en vecka.

Det var mitt i sommaren, solen sken varje dag och nätterna var varma och sköna. Efter ett par dagar berättade Lena att det värsta så där några månader efter skilsmässan var att hon inte fått ett knull på hela tiden. – Ibland blir jag galen av kåthet och drömmer om kukar både dagar och nätter. Jag vet snart inte vad jag ska ta mig till. – Låna min man, flög det ur mig innan jag hann tänka mig för. Lena tittade överraskat på mig och sedan berättade jag för henne om min hemliga dröm att se min man knulla en annan och att det tände mig oerhört att vara svartsjuk och veta att han just haft kuken inne i en annan. – Tror du att det skulle fungera om det verkligen hände då? Och jag var bergsäker att det var det jag ville. Vi visste båda att Janne, min man, var tänd på Lena. Jag hade sett hans långa blickar och hur kuken reste sig när han såg henne bada topless i vår trädgård. Och hennes bröst var verkligen vackra. Inte så stora, men svagt hängande och fylliga, med två stora bröstvårtor som hårda och en aning skrynkliga stod rakt ut. Hennes mage var lite mjukt rundad, men med fasta muskler och på det svällande venusberget växte en hårbuske som stack ut i nederkanten på trosorna. Och jag visste att rejäla fittor med mycket hår var en av min mans favoriter, eftersom jag själv var utrustad med en sån och han ogärna såg att jag klippte mig för mycket.

Det var spännande att planera hur Lena skulle förföra min man och till sist kom vi överens om att lördag skulle bli bra. Jag sa till min man att jag måste åka och hälsa på mamma inne i stan och att det skulle bli mycket sent. Kanske skulle jag rent av sova över. – Men, tillade jag, Lena tar hand om dig och fixar allt du kan behöva. Lördag eftermiddag satte jag mig på bussen och med en blinkning till Lena for jag iväg. Inne i stan hälsade jag på mamma en timme, innan jag stärkte mig med en middag och en flaska vin. Sedan tog jag bussen tillbaka. Hoppade för säkerhets skull av en hållplats för tidigt och promenerade sista biten genom en skogsdunge. Vårt hus ligger lite avsides, så det var ingen konst att smyga sig fram till en liten gräskulle där jag hade god insyn i vardagsrummet bara några meter framför mig. Scenen jag såg gjorde mig svimfärdig av kåthet. Janne satt i soffan i bara en morgonrock och framför honom stod Lena i min morgonrock.

Han sträckte ut handen mot henne i en övertalande gest och lite tveksamt lät hon rocken glida isär så att han kunde se hennes nakna kropp under. När han sträckte fram handen för att smeka hennes bröst hoppade hon tillbaka ett kort steg, men inte mer än att han ändå snuddade vid en bröstvårta. Han reste sig upp och oblygt gled hans ståkuk ut mellan tygkanterna på morgonrocken. Lena tittade ner och tog sedan ett till steg bakåt. Janne följde inte efter, sträckte bara ut handen mot henne och tveksamt gick hon närmare så att han precis nådde att fånga hennes spretande bröst i sin hand. Den andra handen förde han ned över hennes mage, strök över den med baksidan av handen och lät den fortsätta över venusberget. Så lät han morgonrocken glida över axlarna och med sin präktiga ståkuk stod han framför henne och befriade henne från min morgonrock.

Ett ögonblick såg de bara på varandra, sedan tog båda ett steg framåt och gled in mot varandra. Jag såg tydligt hur Jannes kuk gled in mellan hennes lår och med gungande rörelser med underlivet stod de och kramades och kysstes. Jag var våldsamt upphetsad, slet otåligt av mig trosorna så att jag kunde komma åt min dunkande fitta med handen och placerade den över hela den drypande bullen. Den andra handen stack jag in under min tunna vita blus och kände hur mina bröst var hårda och dunkade skönt. Åååååh så kåt jag var och jag bara längtade efter att se hur Lena fick min mans stora, heta kuk i sig. Bara tanken på att se hennes nakna fitta, blöt och drypande ta emot min mans kåta kuk fick jag orgasm. En ilande snabb utlösning som bara ökade min lusta ytterligare. Det doftade av skog och friskt gräs, där jag satt på min lilla kulle, det var nästan mörkt ute och inifrån vardagsrummet hördes bara mycket otydliga ljud av musik och röster. De två nakna personerna gled intill varandra, smälte samman en stund, innan min man lyfte upp Lena och la henne på soffan med huvudet på karmen. Hon låg med ett ben hängande över soffkanten, det andra uppdraget mot soffkanten och Janne stod på knä framför henne. Lena la en arm under huvudet och det ryckte i hennes bröst och mage när Janne började slicka henne på låren och körde in ett par fingrar i hennes fitta. Han sög, slickade och körde fingrarna in och ut i takt med hennes ryckande kroppsrörelser.

Plötsligt spände Lena kroppen i en hård och hög båge, Janne placerade båda sina händer under hennes stjärt och så kom hon i en våldsam orgasm under hans slickande tunga och masserande haka. Hon var helt vild, kastade med kroppen, nöp i sina bröstvårtor och ett skrik som från ett sårat djur skar genom natten. Ljudet från brunstskriket fick mig att svettas och darra, min hand arbetade inne i fittan, jag smånöp och tryckte fingrarna mot klitoris och fick en våldsam orgasm. Utmattad satt jag kvar med handen mellan benen och ett bröst dinglande ut ur min uppslitna blus. Jag var matt i hela kroppen, men jag ville fortfarande se mer. Och Janne hade mycket kvar. Han lyfte upp Lena en bit så att hon blev halvsittande mot soffkanten.

Så grep han tag igen runt stjärten och pressade upp hennes underliv mot sig och körde in kuken med en hård stöt. Sakta, sakta började han knulla henne med långa, bestämda tag. Lena la sina armar runt hans nacke, lutade huvudet bakåt och gled med i hans knullrytm. Hennes bröst var blanka av svett, det ena benet höll hon runt hans rygg och pressade sig intill honom. Jag kunde riktigt känna hur skönt det var med Jannes stora, bultande och heta kuk inne i underlivet. Mina händer började röra sig inne i fittan igen och jag mindes den härliga känslan när kuken gled in, tryckte till, avvaktade och sedan drog sig ur igen till ackompanjemang av det slaskiga våta som avsöndrades inne i fittan. Så skönt att se sin väninna smaka på Jannes kuk, se hur de njöt och själv njuta av åsynen, medan jag helt osedd kunde smeka och leka med min egen kropp. Lenas ansikte var vitt och spänt, hennes ögon var halvslutna och oseende. Och när Janne lyfte upp henne och sittande placerade henne över sig sjönk hon ner så djup att jag förstod att hans kuk rammade henne långt upp i livmodern. Hon roterade sakta med höfterna, gled fram och tillbaka över hans lår medan hon med händerna runt hans nacke lutade sig bakåt så att Janne kunde massera hennes blodfyllda, sprängande bröst.

Hon skakade till en gång, satt alldeles stilla några sekunder innan hon åter började skaka och darra. Darrningarna spred sig i hennes kropp, musklerna spändes och samtidigt blev Jannes ansikte spänt och senorna på halsen blev som spända fiolsträngar. Hårt och rytmiskt körde han upp kuken i henne och hon kämpade för att ge honom stötar. Så exploderade de igen och Janne stönade så högt att det kunde urskiljas i Lenas brunstvrål. De skakade och darrade och kramade varandra hårt och Lenas händer klöste över Jannes axlar så att det blev röda revor som syntes ända fram till mig. En lång stund satt de kvar. Han hade fortfarande kuken inne i henne.

De kysstes och smekte varandra. Janne kramade hennes bröst, slickade och sög på bröstvårtorna och jag såg hur hennes hand hittade hans kuk bakom ryggen och hur hon långsamt runkade ut de sista dropparna sperma med njutande rörelser. Båda var genomblöta av svett och när de reste sig såg jag hennes blöta fitta och hans lika blöta halvstyva kuk fick jag återigen en orgasm och domnade bort några minuter. När jag vaknade till liv och rättade till kläderna var jag totalt slut i kroppen. Genom fönstret kunde jag se hur Lena och Janne, fortfarande nakna, kom ut badrummet, nyduschade och fräscha. Med några våtservetter torkade jag mig mellan benen och låren, tog på mig trosorna och stoppade in en våtservett mot fittan för att hindra min fortfarande savande fitta att lämna spår på trosorna. Sakta gick jag ner mot telefonkiosken i centrum och ringde hem. Janne lät helt normal, möjligen en aning spänd när han svarade och jag sa att jag bestämt mig för att åka hem hem och bad honom fixa lite fika.

– Hej, sa Lena glatt, när jag steg in genom dörren. Har du haft det bra?

– Härligt, svarade jag sanningsenligt och blinkade mot henne medan Janne såg ut som ett frågetecken.

– Vad är det för härligt med att hälsa på mamma? sa han förvånat.

– Nja, vädret, sommaren och en fin kvällspromenad, sa jag. Lena flinade lite retsamt och glatt och plötsligt började vi gapskratta. Janne begrep förstås ingenting och undrade vad vi skrattade åt.

– Bara tjejhemligheter, sa Lena och så började vi gapskratta igen. Kvällen slutade för min del fantastiskt, ännu mer fantastiskt än för Lena. Janne var undrande och kåt när vi blev ensamma. Han tog mig hårt och bestämt flera gånger, hans kuk tycktes vara outtröttlig och medan jag framför mig såg hur han knullat Lena fick jag flera sköna orgasmer. Och nästa morgon började med ett skönt knull innan det var dags för morgonfikat. Att Lena också ägnat sig åt privata lekar under natten syntes på henne. Hon var som man säger ”trött men lycklig”. Men det bästa av allt var förstås att alla fått vad de ville ha. Lena fick kuk som hon saknat så länge, Janne fick Lena som han åtrådde och jag fick min hemliga dröm uppfylld. För inget ökar kåtheten så mycket som ett sting av svartsjuka. Det är min bästa sexkrydda.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *