Fyll frun full

Håkan, en ung kille vars far jag kände, var på besök, han hade hjälpt mig med diverse saker på tomten och det var dags för en öl framåt kvällningen. Frun var också med och jag serverade henne en iskall dry martini. Snacket gick fram och tillbaka och stämningen blev bättre och bättre. Frun var klädd i ett par jeans och en vit blus, jag föredrar när hon har klänning och visar upp sina läckra ben varför jag sade till henne du kan väl visa Håkan den där läckra klänningen som du köpte i New York senast vi var där. Hon protesterade och sade att den var väl inte så märkvärdig, men jag övertalade henne med en ny dry martini varför hon gick med på det. Linda som frun heter (är medellång slank mörk ser bra ut och klär sig snyggt, drygt 50 år) gick upp på övre botten för att hämta den, och jag sade till Håkan att kommer hon ner med klänningen på sig tror jag att vi kommer att få riktigt trevligt, du visste ju om att jag inte hade något emot att låta dig använda henne. Det gick säkert 10 minuter som kändes som timmar, därefter hörde vi ett trippande i trappen och spänningen steg!!!!!!!! In kommer Linda iförd den lilla läckra svarta kortkorta, hon var underbar att se, hon förde sig som en lady långsamt fram och tillbaka över golvet i mannekäng liknande steg, snurrade runt lät våra ögon vila på hennes läckra lilla kropp, njuta av hennes välformade ben i svarta strumpor och det högklackade sandaletterna. Snabbt fram med en dry martini till, hon blir alltid lite kåt av den drinken, här gällde det att inte försitta chansen:

Jag såg hur dina ögon svepte hennes kropp och hon var inte heller oberörd av två kåta män som blev mer och mer frispråkiga. Jag sade till henne , vet du att Håkan har en av de största kukar jag någonsin sett, först log hon lite blygt och sedan blev hon nyfiken, hon tittade ner vågade inte se på oss men jag såg att det rörde sig i hennes huvud, tankarna virvlade fram och tillbaka inte helt klara beroende på den starka ”dryan” jag serverat henne:

Hon sjunk ner mot soffkanten halvlåg lite, jag såg hur tankarna virvlade i hennes lätt salongsberusade vackra huvud, och tänkte det här kommer att gå åt rätt håll hon var läcker att se där hon låg och kromade sig smått. Fy fan vad kåt jag blev, har alltid drömt om att få se henne få en främmande kuk i sig. Jag såg att även Håkan hade en kåt simmig blick och med stor säkerhet gärna skulle köra en kuk i lilla frun:

Undan för undan blev Linda mer och mer fri av sig, jag sade till henne, vi tycker att du har läckra ben varför inte visa upp dem lite. Linda fnittrade glatt och sade jag skall bara rätta till strumpsömmarna först, hon drog snabbt upp den lilla kortkorta, kontrasten det svarta mot den vita huden gjorde oss fruktansvärt kåta hon såg det och vad jag förstod var även hon på väg att släppa alla hämningar.

Jag tror våra kukar stod rakt upp under våra byxor och Linda blev mer och mer upplivad. Jag sade till henne jag har berättat för Håkan att du även är läcker under klänningen, varför hon svarade vad vill du att jag skall göra åt det då. Jag sade vad tycker du själv, hon log ett underligt leende varefter hon lade upp sig fräckt i soffan såg på dig och mig en blick som sade allt och sade Ni vill alltså att jag lägger upp mig. Så här kanske!!!!!!!!!! Hon drog upp den lilla korta klänningen visade sina sidenbeklädda välformade ben, se små svarta strumpebanden blev en skön kontrast mot hennes vita lena lår. Och de högklackade pumpsen var som pricken över i. Hon låg där snyggt upplagd vilket gjorde oss ännu kåtare.

Jag kunde inte låta bli utan hade tagit fram min kuk och börjat runka den, Linda såg det, log mot mig och sade ” Jag trodde det var den unge mannen och inte du som skulle få njuta av mig” Jag trodde inte det var sant, nu verkade hon vara helt inställd på att det skulle knullas.

Hon sade: Håkan om du visar lite av vad du har så skall jag visa lite till. Hon väntade inte på något svar gick fräckt fram till dig drog ner blixtlåset, knäppte upp dina byxor och slet fram din stora hårda kuk, fångade den med sina små händer och njöt av anblicken. Sedan sade hon: jag håller alltid vad jag lovat, drog ned sitt blixtlås till den lilla kortkorta svarta och lät klänningen med ett härligt rassel glida mot golvet, där var hon nu endast iförd svart höfthållare svarta strumpor och högklackat, härligt att se hur hennes blyghet hade släppt. Hon satte sig ner för att rätta till strumpsömmarna för att sedan återigen på ett mannekäng liknande sett posera fram oss där vi satt med våra resta kukar och bara njöt. Hon var läcker att se när hon rörde sig ladyliknande fram och tillbaka över golvet enbart för att kåta upp oss,mmmmmmmmmmmm. Sedan gick hon fram till dig ställde sig med lätt skrevande ben, smekte sin fitta med sin högerhand rullade med sin kåta glansiga ögon och sade med viskande mörk röst ”Linda vill nu” Hon tog tag om Håkans resta kuk drog upp honom, du följde villigt med som en liten hund. Jag viskade i ditt öra ”ge henne mycket kuk hårt skönt och länge, knulla och använd henne som du vill . Men du lova att berätta allt för mig sedan”. Du svarade tror du att du behöver be mig om det……… . Hon drog med dig upp för trappen till sovrummet, men lämnade dörren öppen, för att jag skulle kunna sitta utanför och njuta av en liveshow med frun och en ung välutrustad hingst i huvudrollerna…………….

Håkans berättelse:

MMMMM, din lilla läckra fru tog ett fast grepp om min kuk, lotsade mig uppför trappen rakt in i sovrummet. Jag blev mer än kåt att bara se på henne endast iförd svart höfthållare strumpor och högklackat, dessutom vetskapen om att du inte hade något emot att jag knullade henne medans du eventuellt skulle se på……..

Hennes ögon brann av kåthet när hon satte sig ned på sängen, smekte min resta kuk, lossade min svångrem lät min kläder glida av mot golvet, själv slet jag av mig min t-shirt och lät henne forsätta behandlingen. Hennes små lena händer smekte insidan av mina lår , jag blundade och väntade…… Hennes välmålade mun kom närmare och närmare min resta kuk försiktigt kittlade hon med sin tunga undersidan av mitt ollon, vad hon kan din lilla läckra mogna hona…… Hon vidgade sina läppar, väntade några sekunder innan hon lät mitt ollon glida in i hennes mun, jag kände hur hennes tunga kysste och smekte mitt kukhuvud, underbart…… Jag var mer än kåt!!!!!!!!

Dörren utemot hallen var öppen jag misstänkte att du eventuellt satt där ute och hade ingenting emot det skulle bara hetsa mig.

Linda lade sig ned på sängen log outgrundligt mot mig och sade med mörk kåt röst: ”Håkan, Du får göra vad du vill med mig”. Jag tror min kuk blev ännu hårdare av dom orden dessutom hörde jag en suck utifrån hallen och förstod att även du hade hört, att din fru nu var beredd på att bli knullad.

Hon var läcker där hon låg, jag kysste hennes hals, smekte hennes bröst som varken var för stora eller för små, någonstans mitt emellan men fortfarande fasta, hennes bröstvårtor styvnade som små hårda vindruvor när jag kysste dom. Mina händer vandrade ned mot hennes smala midja, där dom lekte med hennes svarta höfthållare och smekte hennes härligt välformade höfter. Hon sköt mitt huvud längre ned, jag började smeka hennes silkeslena härliga ben, centimeter efter centimeter, njöt av hennes knäveck händerna fortsatte upp till strumpkragen där den svarta lenheten övergår till lårens vita lenhet, kysste hennes små strumpeband. Jag hörde hur hon andades häftigare, och när min tunga mycket snabbt svepte förbi hennes fitta kom ett ohhhhh över hennes läppar. Bosse du måste ha hört det uti i hallen och kanske även sett det, hur din fru låg här snyggt upplagd halvnaken och blev skönt uppkåtad. Mina läppar smekte insidan av hennes lår lena och fina, långsamt lät hon mig sära hennes lår mer och mer, min ena hand lade jag på hennes kortklippta mjuka venusberg, med den andra handens fingrar särade jag hennes blöta skära fittläppar, mmmmmm tänk när kuken skulle få glida in mellan dom läpparna, min tunga svepte runt hennes fitta, försökte borra sig in i hennes härliga fitthål, jag slickade henne skönt och ordentligt länge, för att sedan ge hennes klitta en härlig omgång. Bosse du måste veta att hon har en skön klitta precis i samma storlek som en liten ärta, när min tunga svepte runt hennes klitta hörde jag åter igen hennes sköna oooohhhhhh, och förstod att hon nu var mer än kåt, hennes höfter rörde sig rytmiskt nästan som hon knullade. Linda väste fram högt och ljudligt ”Snälla Håkan kom nu, jag ber dig kom in i mig nu”. Bosse hörde du, din lilla fru tigger om kuk, jag såg din siluett ute i soffan där du satt, förmodligen runkade du också. Jag lade mig över henne, hon hade självmant särat sina ben, min kuk stod rakt ut över henne i hela sin prakt, jag lekte med den i hennes blöta fittskåra, hon väntade, jag väntade!!!!!!!!!!! Du såg oss utifrån hallen där vi låg i sovrummet, klara att börja knulla. Jag väntade på ett tecken från dig, ett klartecken att köra kuken in i din lilla läckra hona. Du nickade äntligen och jag drev in kuken rakt in i hennes blöta kåta fitta, du hörde hur skönt hon kved och förstod att nu var min kuk på väg in för att knulla henne. Härlig syn Bosse eller hur, det var ju det här du hade drömt om.

Jag gav henne långa fina kukstötar, Linda var så kåt av förspelet att det gick för henne redan efter en minut, hennes fittmuskler drog ihop sig skönt och hon blev mera blöt. Dessutom snyftade hon högt. Bosse jag gillar alla hennes små ljud alltifrån , ooohhh, kvidningar och snyftningar, du måste dessutom ha hört hennes mörka röst säga ”Håkan fortsätt att knulla mig, fortsätt att köra din stora hårda stygga kuk i mig, jag vill att det skall gå flera gånger mmmmmmmmm”

Och som jag knullade henne, drog ut min blöta kuk emellanåt visade upp den för henne (och förmodligen även för dig) stötte in den på nytt varpå Linda kved skönt varje gång. Hon drog tillbaka sina lår, mina höfter smektes av hennes silkesbeklädda ben, hennes högklackade skor repade min rygg som sporrarna på en häst. Med sin ena hand smekte hon dessutom sin klitta snabbt och vibrerande, varpå nya snyftningar kom fram. Bosse vilken härlig knullfru du har, en skön mogen liten hona.

Efter någon halvtimme sade Linda till mig ”Håkan lägg dig på rygg jag vill rida dig” . Snabbt efterkom jag hennes önskningar, Linda satte sig med ryggen mot mig, min kuk stod rakt upp, mina händer smekte hennes bröst och höfter, hon halvreste sig upp placerade min kuk i sin fittöppning gled ner och började rida mig, med härliga höftrörelser, hon såg ner på min kuk som åkte ut och in i hennes fitta den var glansig och fin. Nu förstod jag varför hon ville rida hon ville känna mitt ollon bända mot hennes G-punkt i ovan kanten inne i hennes fitta. Och som kuken bände och bände. Plötsligt kände jag en hand som smekte min kuk när jag knullade henne, det var inte Lindas. Jag förstod Bosse att det var du som nu låg framför oss njöt såg på lyssnade och kände på den kuken som använde din lilla fru. Jag hade aldrig känt någon man som lekt med min kuk tidigare, tyckte det var spännande så jag lät dig fortsätta. Dina fingrar lekte nästan vant med min kuk och när du dessutom smekte min pung samtidigt trodde jag nästan att det skulle gå för mig. Du drog ut min kuk ur Lindas fitta, lekte med den sedan förde du den rakts mot och in i din mun sög den hungrigt, jag visste inte att det kunde vara så skönt med en man som munknullade mig, men förstod att du var nyfiken på den kuk som knullade din fru. Du förde tillbaka kuken i Lindas fitta som ivrigt tog emot den igen med ett kvidande, du hade nu förflyttat din mun till Lindas vidöppna fitta samtidigt som jag knullade henne slickade du hennes klitta. Linda red ivrigare och ivrigare hennes ögon var tårfyllda och vi förstod att snart skulle något händ och som det hände:

Hennes stön och vrål, förkunnade att hon fick världens mest underbara G-punktsorgasm, Jag kände hur hennes fitta fullständigt flödade av för mig en okänd vätska, hennes orgasm pågick i minst 45 sekunder samtidigt som hon snyftade stönade och vrålade ut sin vällust. Detta gjorde att jag blev så kåt att jag inte kunde hålla mig utan gav henne en serie hårda kukstötar och fyllde hennes fitta med strömmar av spermier längst in.

När jag drog ut min kuk fullständigt forsade det ut ur hennes nyknullade vidöppna fitta, Jag såg Bosse hur du njöt när strömmarna flöt ner över hennes silkesbeklädda lår och hur du även slickade rent hennes fitta från våra safter. Inte nog med det, du sög av min kuk på ett härligt sätt det sista dropparna så att den halvreste sig igen. Linda hade inte rört sig hon låg helt uppfläkt med ryggen ovanpå mig, hon var skönt kladdig av all skön vätska. Jag kände hur du tog min kuk och förde den mot Lindas anus, pressade in den och sade där kan du ligga och ta igen dig ett slag, min kuk gled lätt in tack vare alla safter. Du var nu mer än kåt, din kuk stod rakt upp, Linda log mot dig och förstod vad som skulle ske, att hennes skönt nyknullade fitta skulle knullas igen av dig Med ett vrål drev du in kuken i hennes fitta knullade henne obarmhärtigt, jag kände hur din kuk plöjde genom hennes tunna fittvägg, varför min kuk reste sig igen. Underbart att ge din lilla Linda två kukar på en gång. Efter bara någon minut kände jag grymma hårda stötar och hon blev fylld för andra gången.

Du drog ut din sperma blöta kuk, visade den framför mitt ansikte och sade ”Nyfiken på att känna hur den här smakar”. Jag hade aldrig smakat någon kuk tidigare, men tog den i min mun försiktigt, sög upp de sista spermadropparna och lät mig väl smaka. Sedan fortsatte vi tillsammans hela natten med massor av olika knull med Linda i centrum..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *