Gruppsex med min fru i centrum

Vi har varit gifta så länge, jag och min fru alltså, att jag sedan en tid sökt förnyelse i vårt sexliv. Jag har börjat tänka på hur det skulle vara att se hur hon skulle knulla med en annan man. Det skulle jag vilja vara vittne till. Ja, det fick gärna bli två killar, för jag ville veta om hon skulle vara lika slö då som när vi tar vårt vanliga veckoknull.

Till min överraskning var hon med på mitt förslag. Ja, hon välkomnade det, så kanske hade hon motsvarande tankar om mig som älskare,, som jag hade om henne. Det var hon som bjöd hem oss till två av våra vänner, Kjell och Kerstin. Lisa, som min fru heter, hade invigt dem i våra planer, och Kjelle tog emot Lisa med en stor kram och sexig blick.

Lisa tycktes njuta av Kjelles beundran och jag fick vackert titta på, allt enligt vår överenskommelse. Till min överraskning var där en man till, Lasse, och även han ägnade sig åt Lisa och kramade och kysste henne på båda kinderna.

Här var det inte frågan om någon uppvärmning, utan grabbarna befallde Lisa att klä av sig. Det ingick också i avtalet att han skulle rakas och hon strippade i långsam takt och avslöjade bit för bit av sin läckra kropp. Kjelle stod bara och gapade och slickade sig om munnen. Det var mums för mäm, och ha
Jag satte mig i en fåtölj vid sidan av händelsernas centrum och iakttog när Lisa la sig på bordet med lätt särade ben. Lasse var först över henne och smekte brösten och ner över magen och så mellan låren. Jag såg hur kåtheten lyste ur min hustrus ögon och jag log mot henne och kände ett stick av svartsjuka inom mig. Samtidigt började också kåtheten stiga och min kuk blev orolig i byxorna.

Båda grabbarna och Kerstin smekte ni Lisas kropp och eggade upp henne med kyssar överallt. Lisa stönade lätt och slickade sina läppar som tecken på att hon gillade behandlingen. Lisa blev allt vildare och kastade med huvudet när Lasse började slicka henne i fittan. Det var den här situationen jag ville se och nu hade jag fått en ordentlig ståkuk.

Så började rakningen och det var Kjell som höll i verktygen. När han samtidigt smekte henne mellan låren stönade hon vilt. Jag vred mig av upphetsning i stolen, men ingen ens en gång såg mot mig. När rakningen var avslutad bönade Lisa att någon skulle förbarma sig över henne och låta henne få smaka kuk. Men det var Kerstin som först tog för sig. Helt naken var hon mycket sexig, hon vände sig till mig och sa.

– Din fru är underbart skön och jag blir så kåt på henne.

Därmed spärrade hon ut blygdläpparna med ett fingergrepp och jag kunde se rätt in i den röda fittan. Så begravde hon sitt ansikte rätt i Lisas sköte och när Kerstin började slicka suckade Lisa tungt. Kerstin Rullade Lisas klitta med tungspetsen och Lisas stön blev ännu häftigare. Så skrek hon ut sin orgasm och hennes underliv arbetade som en nyss uppdragen fisk! Hade jag legat på henne med kuken i fittan hade jag nog ramlat av de hårda motjucken.

Aldrig förr hade jag sett Lisa få så häftig orgasm och jag var otroligt kåt och ville vara med i leken, men det gick ju inte. Nu var det Kjelle och Lasse som fick ta över och Kerstin kom och satte sig i mitt knä med en öl. Hon höll om mig med en hand och med den andra skötte hon flaskan.

När vi läskat oss stälde hon sig på knä mellan mina ben och tog fram min stenhårda kuk. Med sina blöta läppar gav hon mig den skönaste munmassage man kan önska och jag kunde bara stöna av vällust och låta henne skötta jobbet. Jag såg också hur Kjell och Lisa Förenades i en hångelakt men jag var för engagerad med Kersin för att bry mig. Rätt som det var kom det för mig och Kerstin fick vaenda droppe i munnen.

Hon slukade begärligt hela satsen medan hon med en fri hand pullade sig själv. Helt utmattad av den sköna och långa orgasmen sjönk jag ihop helt utmattad. När jag kvicknade till, såg jag Kjell och Lisa grovhångla framför mig. Han hade en hand mellan hennes lår och hon höll om hans kuk som var stor och styv.

Hon förde kuken mot fittan och han trängde in den i stående och började röra på häcken. Hon gjorde motjuck likt en magdansös, och ögonen var slutna och överläpparna ett saligt lende. Det konstiga var att min kuk som just fått en så fullständig avsugning av Kerstin inte slaknat. Hon försökte tränga sig mellan Kerstin och Kjelle och lyckades få tag i hans kuk och han lät den glida långt ner i halsen på henne där hon låg på knä och tigde om kuk.

Men det var bara för några ögonblick, för det var ju Lisa som just nu hade förmånen att smaka Kjelles stora dragg. Hela tiden pullade hon kraftigt och ordnade ännu en orgasm för sig själv. Det var otroligt upphetsande för mig. Lasse såg att Kjelle ville ha Lisa för sig själv en stund, så han tog hand om kåta Kerstin.

Han började slicka hennes drypande fitta, sedan vände sig Lasse om och vred Kerstin så att han kunde sikta in kuken mot den rödglänsande fittan. Honj tog tag under sina höfter och sköt underlivet mot honom och han tryckte in kuken med kraft.

Aldrig har jag sett något liknande skådespel. Lisa tittade på mig och visade att hon fått sitt livs knull, men att hon vill ändå ville tillbaka till mig. Hennes ögon visade att hon hade annat i tankarna. Hon reste sig, packade ihop sina grejer, sa åt mig att följa med och hon tog endast kappan över sin nakna kropp. Snabbt kysste hon de andra och så tog vi en taxi hem.

I bilden satt hon med en hand mellan mina lår och viskade att nu ville hon sluka min kuk. Men det skulle vara med åskådare. Chauffören uppfattade hennes situation och körde extra långsamt när hon lade ner sitt huvud mot min kuk och började suga den. Jag såg att chauffören följde oss i backspegeln.

När vi skulle stiga ur retade hon honom med att öppna kappan och visa honom sin nakna kropp. Han ruskade bara på huvudet och jag förklarade att hon var otroligt berusad. Jag tackar min skapare för att jag fått varit med om denna upplevelse och därmed renat mina önskemål. Nu kan Lisa och jag ängna oss helt åt varandras sexuella önskemål.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *